Ako netko od klanova želi možemo neku večer 1vs5,mape po vašem izboru.
A tko su ti ostala trojica?
to bi bilo 4vs5 onda...
Ako netko od klanova želi možemo neku večer 1vs5,mape po vašem izboru.
A tko su ti ostala trojica?
to bi bilo 4vs5 onda...
Po meni, udovoljit nekome samo zato jer je vec slozio grupu i fali mu jedan clan...ja ne bih. Pogotovo sa sramotom koja se riskira, a koju snosi onda cijela nacija.
Slažem se!
Mislim da bi nas zbog toga čak i iz EU izbacili, a da ne pričam kako bi moja mama bila razočarana i utučena.
I onda ti meni kazes da provociram?!? Mislim, kaj se tu imamo uopce razgovarati, djecja posla.
Mislim da je Astra mislio na ovo gore bolano što se tiče provociranja.
nema ni on ove co-op dogtagove..kak to cudo uopce izgleda?
Ma znam - skupljanje tih rijetkih tagova je stvarno lutrija. Ja znam po pola sata trčati po serveru samo da uzmem neki tag koji znam da nemam. Iskreno - ispadnem totalni kreten. Uglavnom je to sreća, ni manje ni više...
Nešto tipa ovog jučer nismo igrali nikad, i ja sam to dogovorila s namjerom da se zabavimo i da odigramo nešto zajednički cijeli klan (odnosno svi koji su mogli jučer). Po meni je to dobrim dijelom ostvareno. Moram priznat da je meni firestorm bio puno zabavniji za igrat nego bazar, bez obzira što inače preferiram infantry i stvarno volim igrat bazar. Za onoliki broj igrača na toj mapi s friendly fire ON, meni je to bilo skoro pa neigrivo. I cjelokupni dojam mi je da je to svakako zabavnije igrat na velikim mapama sa svim vozilima. Uglavnom još jednom hvala xxx ekipi i nadam se da ćemo ponovit uskoro!
Slažem se. Sljedeći put kada igrali u ovolikom sastavu, trebamo ići na veće mape.
Dal se za BF3 koristi više Steam ili Origin?
Mislim za dopisivanje i slična sranja ko što je xfire za CoD. xD
Xyan,molio bi te da se suzdrzis svojih komentara,jer ti nitko nista nije krivo iz klana napravio ili rekao.
Nemoj bit glup,jer to nisi.
Sta tebe puca,koji je tvoj problem,neznam,ali ne provociraj bez razloga. I da imas razlog,to se ne rijesava preko BUG foruma.
Te stvari koje tebe peru smo mogli rijesit kad sam te zvao na TS,ali si se povukao u misju rupu i zasutio ko ckapi i nisi htio samnom razgovarat.
EOD here.
Ovo je slobodna zemlja i svak moze pricat sta hoce...Ako su moji napuci, da se ne zna u sta se upusta sa CBom i NCom provokacija, onda krivo shvacas. Da ne bi bilo nejasnoca ovdje cu sad lijepo sve objasniti.
Ja sam odmah prvi dan, otkad je NC obavijset izasla na Clanbaseu kontaktirao Badu, koji je po meni najrelevantnija osoba za biti kapetan, i priupitao ga da li zeli biti kapetan. Covjek je lijepo objasnio da ne moze jer ne igra vec dosta vremena BF i da bi mu ta obaveza bila previse. Poslije sam i Cromistiqa kontaktirao, covjek je ozbiljan, zna kako to sve ide, i sam je bio u BC2 repki, pa smo zakljucili da hrvatska zajednica i nije bas spremna za jedno takvo natjecanje, takodjer je odbio biti kapetan. I na tome je prica stala do jucer, kada je Wolfa kontaktirao stanoviti Bugarin i CB admin, da li bi mi zeljeli preuzeti njihovo mjesto u kupu. Po meni to nije sasvim legitimno, jer se ponistava cijeli nacin biranja kapetana (dakle prvo covjek sam sebe kandidira, onda se glasa za njega i on bira reprezentaciju). Tko ce sad biti taj koji ce izabrati i posloziti ljude? Mislim da je malo neozbiljno nastupiti u ovakvoj situaciji, samo da bi se nekome ugodilo.
Pravila i nisu bas takva kakva se navode, izmjenjena su. Uz izostanak anticheata na ovakvom natjecanju, mislim da je sasvim neozbiljno nastupiti. Sve se partije moraju snimati, i te snimke se moraju zadrzavati minimalno 14 dana od trena igranja, kako bi se u slucaju zalbe moglo uploadati. Ovo za vecinu ekipe moze predstavljati problem.
Sh1nox moze nastupiti za Hrvatsku, ali isto tako mora dokazati da je barem 1 godinu zivio u RH i da ima drzavljanstvo. Traziti nesto takvo, uz niz nelogicnosti i neozbiljnosti koje sma naveo, je u malu ruku paradoksalno i apsurdno.
I da samo spomenem da su igraci koji nastupaju tamo, manje vise svi clanovi ESL pro series, pa kad se iz vise klanova skupi takva ekipa (Djukac procitaj pravila) ....
Po meni, udovoljit nekome samo zato jer je vec slozio grupu i fali mu jedan clan...ja ne bih. Pogotovo sa sramotom koja se riskira, a koju snosi onda cijela nacija.
Ja bi zaobisao ovo natjecanje jer je neozbiljno, a Hrvatska nije ni blizu kompetitivnoj razini na kojoj su ostale nacije.
I onda ti meni kazes da provociram?!? Mislim, kaj se tu imamo uopce razgovarati, djecja posla.
Mislim da si ti to malo pre ozbiljno dozivio i bez uvrede malo si prenabrijan (ne mislim na ovaj post nego na stalne istupe)....S obzirom na situaciju normalna stvar je da se nemoze skupiti preozbiljan tim, ali ipak zar nije bit svega sudjelovati (bar meni) a ovo se i ne radi da bi se nekom islo na ruku niti da bi se nekome radila usluga.
Meni je Bf zajebancija i zalosno sto određenoj skupini ljudi nije ...
Ja sam bio zamoljen jer sam u stalnom kontaktu sa određenim ljudima preko GP-a , a kao sto sam odmah bio napisao (da nebi bilo nesporazuma) nisam ni mislio JA igrati.
Brate od svega napravis svađu!....Ja sam stavio post na tri mjesta jer smatram da je uredu da se zajednica informira, a sve ostalo je bullshit.
I iskreno ponovno požalih , a namjere mi bile najbolje (malo patetike za kraj kao prilici ovom forumu).
I da posramili bi cijelu rvacku i Gotovina, Goluža i Linić bi nas se odrekli preko Narodnih Novina.
Dal se za BF3 koristi više Steam ili Origin?
Mislim za dopisivanje i slična sranja ko što je xfire za CoD. xD
Pa više origin. Onako, uglavnom...
Vozila: Cyberdemonvz? MasterChurner? (za njih dvojicu znam da su dobri u tenkovima ali mislim da ekipa koja ovo čita možda zna još koga ko je pravo dobar)
Stavljan i Sapka u kategoriju najboljih u tenkovima, čovik jednostavno gazi sve sa tenkon, problem je šta ne igra u zadnje vrime.
Student je, moramo mu oprostiti! :)
Koliko se sjecam odlican je u tenku i helicu! A zna se snaci i u avionu!
Evo, upravo sad igra! Mozda mu se stuca
špelac jesi meni zveknuo kojega dogića tagića?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54230611/1/392882040/
ja mislio ovdje neka ozbiljna vasa ekipa.. :(
Super si.
Ali u tom trenutku nije igrao nitko s foruma
Upadni kad igra ova ekipa:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54175217/1/
ili
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54101185/1/
Pa onda budi drugi
kako bi isao bf3 na 430GT 4GB DDR3 PII X4 B50 reza 1280x1024
Ajde Zenge aka Vidoviti Milan objasni dečku..
Koji put stvarno mislim da su neki ljudi ovdje vidoviti
pa otprilike da znam cemu da se nadam pa moze barem 40 fpsa na low i 1280x1024
pa otprilike da znam cemu da se nadam pa moze barem 40 fpsa na low i 1280x1024
Sve na low,reza 800×600 i serveri do 32 igraća.
I neće biti baš bajno za igrati,ali se može.
samo daj rama
Mislim da si ti to malo pre ozbiljno dozivio i bez uvrede malo si prenabrijan (ne mislim na ovaj post nego na stalne istupe)....S obzirom na situaciju normalna stvar je da se nemoze skupiti preozbiljan tim, ali ipak zar nije bit svega sudjelovati (bar meni) a ovo se i ne radi da bi se nekom islo na ruku niti da bi se nekome radila usluga.
Ja sam bio zamoljen jer sam u stalnom kontaktu sa određenim ljudima preko GP-a , a kao sto sam odmah bio napisao (da nebi bilo nesporazuma) nisam ni mislio JA igrati.
Brate od svega napravis svađu!....Ja sam stavio post na tri mjesta jer smatram da je uredu da se zajednica informira, a sve ostalo je bullshit.
I iskreno ponovno požalih , a namjere mi bile najbolje (malo patetike za kraj kao prilici ovom forumu).
I da posramili bi cijelu rvacku i Gotovina, Goluža i Linić bi nas se odrekli preko Narodnih Novina.
ozbiljno, ozbiljno, ozbiljno. tako se i treba shvatiti. ne u punom smislu rijeci, ali treba ti biti stalo, dovoljno. Sve 5 wulf, nisam tebe spomenuo, nema nikakve zle krve, ni medju nama, ni s moje strane prema drugima. Ne mislim da je ovo svađa, vecina ljudi je u Hrvatskoj zaboravila raspravljati, jer rasprave nema odmah se ide na svađu. Posao se treba obaviti posteno i ozbiljno, pa radilo se o stvarnom poslu, ispijanju 2 gajbe piva, sexu ili BF-u.
Xyaaaan... Pa jel ti vidis da ti ekipa koja te ni nezna govori da si preozbiljno shvatio ovu igricu !!
Pa koji ti je????
Pa yebemu nisi bio prije takav!! jel jebes kaj? Koji ti je k??
Daj se urazumi i prihvati real life,a ne zivjet samo za taj ESL.
Rekao sam ti,necu se sa tobom prepucavati preko foruma,jer nema smisla i nisi zasluzio da ti istresem sve preko foruma. Za to postoji TS. Ip jos uvijek imas.
Kada ces bit spreman doc na Ts i i prihvatit neke cinjenice,dodi.
Do tada...
No-name ban - rock on!
Famas n00b
To ti je zbog osmice, nema drugog objašnjenja!
Flaming---------> tj. po novome "pumpa"
Odličan šofer helića, samo je problem dali bi ekipa htjela igrati protiv njega zbog njegove "promiskuitetne prošlosti"
Odlican je pilot! A i kad je na tlu jedan je od boljih "prasinara".
Ak nis drugo, kad lokalne ekipe igraju treninge bi ga morali pozvat.
Xyaaaan... Pa jel ti vidis da ti ekipa koja te ni nezna govori da si preozbiljno shvatio ovu igricu !!
Pa koji ti je????
Pa yebemu nisi bio prije takav!! jel jebes kaj? Koji ti je k??
Daj se urazumi i prihvati real life,a ne zivjet samo za taj ESL.
Rekao sam ti,necu se sa tobom prepucavati preko foruma,jer nema smisla i nisi zasluzio da ti istresem sve preko foruma. Za to postoji TS. Ip jos uvijek imas.
Kada ces bit spreman doc na Ts i i prihvatit neke cinjenice,dodi.
Do tada...
Pa, jebote ja sam svugdje takav, kakav ESL o čemu ti pričaš? ako posao obavis posteno, poslije te nije sram pa makar ne uspio. ovo si procitaj. dobro. boli me kakva je ekipa/skupina/drustvo, s ovakvim bmk stavom i jesmo di jesmo.svi i u svemu. nisam ja Anarki ili njemu neki slicni, alo, brate, brate, brate, idiot
špelac jesi meni zveknuo kojega dogića tagića?
Ne znam, bf3stats trenutno ne radi a prije kojeg vremena se sve kod njih resetiralo tako da nemam pojma ni ako se vrati. Nikada ne idem na nekoga ciljano (osim ako ima neki super tag koji nemam ). Kad sam na kanalima svi su kandidati, NHF i ekipa to zna. I ja popušim nož počesto (na mojih 30-40 i mene netko zvekne, naravno). Ali to je zajebancija - onaj tko to ne shvaća ni ne treba ovo igrati. Kao da se ja naljutim na d4rkr1de kad nabije na meni nemesis (bude često, mrzim ga
). To je znak da trebaš biti bolji, ništa drugo.
Špelac evo ti konkurencije (idola?)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/iGnzlz/dogtags/352413864/ps3/
Ma lik je ko jedan koji je ganjao mojeg kolegu sa 100SS na chopper-u - kada vidi da ima nešto unlockano moli ekipu da stave taj dog-tag i puste ih da ga knife-a... Ali svaka čast da ih toliko nađe i oni privole da mu "daju".
COOP dogtag 1- gore desno:
http://pnmedia.gamespy.com/planetbattlefield.gamespy.com/images/news3/tags2.jpg
COOP dogtag 5, 10, 25, 50 i 100 zadnjih 5 dolje desno:
Ma lik je ko jedan koji je ganjao mojeg kolegu sa 100SS na chopper-u - kada vidi da ima nešto unlockano moli ekipu da stave taj dog-tag i puste ih da ga knife-a... Ali svaka čast da ih toliko nađe i oni privole da mu "daju".
Ma daj nemoj mi rec da ima i takvih likova??
Svi service star 100 dogtagovi su dosta rijetki. Samo colonel 100 se relativno lako nađe (ja ih imam 18). Avion i heli su živa lutrija (imam 1 za avion i 2 za heli). A sve ostalo je u tragovima - užasno rijetko... Oni koji ih imaju unlockane ih često ni ne nose pa je samim time još i teže ih pronaći.
ozbiljno, ozbiljno, ozbiljno. tako se i treba shvatiti. ne u punom smislu rijeci, ali treba ti biti stalo, dovoljno. Sve 5 wulf, nisam tebe spomenuo, nema nikakve zle krve, ni medju nama, ni s moje strane prema drugima. Ne mislim da je ovo svađa, vecina ljudi je u Hrvatskoj zaboravila raspravljati, jer rasprave nema odmah se ide na svađu. Posao se treba obaviti posteno i ozbiljno, pa radilo se o stvarnom poslu, ispijanju 2 gajbe piva, sexu ili BF-u.
Dozvoli mi da shvacam stvari na svoj nacin...meni je zivot lijep i neozbiljan.
Makar imam kredit u francima(jos 18 godina robijanja) i makar mi je situacija u zivotu toliko nesigurna da ne kuzim kako nemam cir u šesnajstercu ..... dozvoljavam si biti neozbiljan as much as I can.. i u bf-u i u ispjanju bilo čega (PiSovci su svjedoci) a pogotovo u sexu..čak i kopljara doživljavam neozbiljno!!!...zato je meni ovo igra i kao takvu je shvacam...a vrijeme koje provodim igrajuci je , super mi zajebancija sa ekipom koju sam upoznao preko neceg sto je tebi toliko ozbiljno.
Zapravo niti oni koji su je napravili (dice lopovi) .ne smatraju je ozbiljno (kao sto ces i sam potvrditi).
Iskreno nemam nis protiv tebe,ali od kad smo se prvi put sreli na serveru i ovdje...samo kukas(dok nisi dosao kod nas na TS mislio sam da imas 15) i kuhas a jos nisi skuhao čobanac....
Nisam tu da se s nikim prepirem.Tu sam da se u dobrom drustvu ozbiljno zabavim.
ah, dozivi me kako zelis...ionako malo ljudi shvaca o cemu pricam, pa nije bed
Nije Xyan uopce los samo je neshvacen u svom vremenu
No-name ban - rock on!
Famas n00b
Mene više brine onaj no name ban sa oklagijom koji ćeš dobiti od žene jer joj ne pružaš dovoljno "quality time"