kaj nije astra glavni taktičar i vođa xxx
Astra samo ima najdublji glas... Evo sad sam se naježio kad ga se sjetim!
ajde vas dvoje zavrsite prepucavanje....treba nam ekipa a ne ovo
Što se tiče tog clanbasea, pa dalo bi se složit ekipu, ako su pisovci voljni igrat inf dio ili tako nešto, vozila nek igraju G, a avion može shinox ili tako nešto ako se uopće to tako može organizirati?
Napisah gore u nadi da će se nastavit razgovarti o tome...ali...
Da, Astra je leader u klanu.
Ma mi većinom i dolazimo na TS radi njegovog sexy glasa
Ma mi većinom i dolazimo na TS radi njegovog sexy glasa
Da sam gej samo bih njega udarao!
ajde vas dvoje zavrsite prepucavanje....treba nam ekipa a ne ovo
PIS mora biti tu infantry, treba tu biti jaka ekipa uigrana, a oni to i jesu.
Jet: Shinox (pitat ću ga da li je zainteresiran, ali mislim da neće imati ništa protiv)
Heli: ??
Vozila: Cyberdemonvz? MasterChurner? (za njih dvojicu znam da su dobri u tenkovima ali mislim da ekipa koja ovo čita možda zna još koga ko je pravo dobar)
Da sam gej samo bih njega udarao!
Šta će ti to Da sam...to ti ne treba znaš i sam.
Flaming---------->> tj. po novome "pumpa"
Odličan šofer helića, samo je problem dali bi ekipa htjela igrati protiv njega zbog njegove "promiskuitetne prošlosti"
Flaming---------> tj. po novome "pumpa"
Odličan šofer helića, samo je problem dali bi ekipa htjela igrati protiv njega zbog njegove "promiskuitetne prošlosti"
Da, odličan je, ali to što si naveo je problem.
bilo bi dobro da se prvo prouče pravila i zahtjevi....
Upravo dolazim sa servera di mi se prvi put do sad dogodio glitch lol
Ubili me u đipu i lik me revajva. izađem, nema otužja ni niceg, jedno vrijeme sam hodao(kao više lebdio), dok nisam skuzio da mogu pucati a da me nitko ne vidi Haha!
Znam da sam derpe ali nisam si mogao pomoći koliko je bilo zabavno!!
bilo bi dobro da se prvo prouče pravila i zahtjevi....
http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=12496
definitvno, koliko sam shvatio svi moraju bit baš jedan klan, barem 50% jedan klan mora biti najviše i ima još dosta pravila oko igrača.
Izmolia je par očenaša, zdravo marija i bog mu je oprostia :D
Vozila: Cyberdemonvz? MasterChurner? (za njih dvojicu znam da su dobri u tenkovima ali mislim da ekipa koja ovo čita možda zna još koga ko je pravo dobar)
Stavljan i Sapka u kategoriju najboljih u tenkovima, čovik jednostavno gazi sve sa tenkon, problem je šta ne igra u zadnje vrime.
lol.... di bi klan završio da je on taktičar
Xyan,molio bi te da se suzdrzis svojih komentara,jer ti nitko nista nije krivo iz klana napravio ili rekao.
Nemoj bit glup,jer to nisi.
Sta tebe puca,koji je tvoj problem,neznam,ali ne provociraj bez razloga. I da imas razlog,to se ne rijesava preko BUG foruma.
Te stvari koje tebe peru smo mogli rijesit kad sam te zvao na TS,ali si se povukao u misju rupu i zasutio ko ckapi i nisi htio samnom razgovarat.
EOD here.
nisam ti ja kriv šta ste izgubili ako si iz chc,koliko znam vi iz chc stalno nešto vježbate pa opet ništa
Ne znam te uopće, niti sam čula da te itko od mojih ikad spominjao pa nemam pojma odakle ti ideja da mi stalno nešto vježbamo. Ono što bi se moglo reć da vježbamo je 5vs5 infantry jer to igramo dosta redovito, zadnje vrijeme opet dosta ESL i tu smo aktivni. Ponekad se pobijedi, ponekad izgubi...pa opet ništa :) No zanimljivo mi je kako su često neki izolirani elementi upućeni u aktivnosti i "uspješnost" klanova.
Nešto tipa ovog jučer nismo igrali nikad, i ja sam to dogovorila s namjerom da se zabavimo i da odigramo nešto zajednički cijeli klan (odnosno svi koji su mogli jučer). Po meni je to dobrim dijelom ostvareno. Moram priznat da je meni firestorm bio puno zabavniji za igrat nego bazar, bez obzira što inače preferiram infantry i stvarno volim igrat bazar. Za onoliki broj igrača na toj mapi s friendly fire ON, meni je to bilo skoro pa neigrivo. I cjelokupni dojam mi je da je to svakako zabavnije igrat na velikim mapama sa svim vozilima. Uglavnom još jednom hvala xxx ekipi i nadam se da ćemo ponovit uskoro!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54230611/1/392882040/
ja mislio ovdje neka ozbiljna vasa ekipa.. :(
2 Spealac- Nemam komentara.
Ali ces ga primit,bez riječi.
2 Heat- Da,ja sam ti ko Mamic,samo pare skupljam Za janjetinu
pazite heroje
Ako netko od klanova želi možemo neku večer 1vs5,mape po vašem izboru.
Ako netko od klanova želi možemo neku večer 1vs5,mape po vašem izboru.
A tko su ti ostala trojica?
pazite heroje
Kakve heroje? U gaćama? I od koga? Tko nas napada?
PIrat?
Špelac evo ti konkurencije (idola?)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/iGnzlz/dogtags/352413864/ps3/
Dobar lik ali vjerujem da spada u one koji pretjeruju. Malo je pravih frajera koji dobro igraju i dobro kolju. Juka iz CHC-a je vrh vrhova. Frajer dobro igra i ima 20k kilova nožem. To je frajer!
Xyan,molio bi te da se suzdrzis svojih komentara,jer ti nitko nista nije krivo iz klana napravio ili rekao.
Nemoj bit glup,jer to nisi.
Sta tebe puca,koji je tvoj problem,neznam,ali ne provociraj bez razloga. I da imas razlog,to se ne rijesava preko BUG foruma.
Te stvari koje tebe peru smo mogli rijesit kad sam te zvao na TS,ali si se povukao u misju rupu i zasutio ko ckapi i nisi htio samnom razgovarat.
EOD here.
Ovo je slobodna zemlja i svak moze pricat sta hoce...Ako su moji napuci, da se ne zna u sta se upusta sa CBom i NCom provokacija, onda krivo shvacas. Da ne bi bilo nejasnoca ovdje cu sad lijepo sve objasniti.
Ja sam odmah prvi dan, otkad je NC obavijset izasla na Clanbaseu kontaktirao Badu, koji je po meni najrelevantnija osoba za biti kapetan, i priupitao ga da li zeli biti kapetan. Covjek je lijepo objasnio da ne moze jer ne igra vec dosta vremena BF i da bi mu ta obaveza bila previse. Poslije sam i Cromistiqa kontaktirao, covjek je ozbiljan, zna kako to sve ide, i sam je bio u BC2 repki, pa smo zakljucili da hrvatska zajednica i nije bas spremna za jedno takvo natjecanje, takodjer je odbio biti kapetan. I na tome je prica stala do jucer, kada je Wolfa kontaktirao stanoviti Bugarin i CB admin, da li bi mi zeljeli preuzeti njihovo mjesto u kupu. Po meni to nije sasvim legitimno, jer se ponistava cijeli nacin biranja kapetana (dakle prvo covjek sam sebe kandidira, onda se glasa za njega i on bira reprezentaciju). Tko ce sad biti taj koji ce izabrati i posloziti ljude? Mislim da je malo neozbiljno nastupiti u ovakvoj situaciji, samo da bi se nekome ugodilo.
Pravila i nisu bas takva kakva se navode, izmjenjena su. Uz izostanak anticheata na ovakvom natjecanju, mislim da je sasvim neozbiljno nastupiti. Sve se partije moraju snimati, i te snimke se moraju zadrzavati minimalno 14 dana od trena igranja, kako bi se u slucaju zalbe moglo uploadati. Ovo za vecinu ekipe moze predstavljati problem.
Sh1nox moze nastupiti za Hrvatsku, ali isto tako mora dokazati da je barem 1 godinu zivio u RH i da ima drzavljanstvo. Traziti nesto takvo, uz niz nelogicnosti i neozbiljnosti koje sma naveo, je u malu ruku paradoksalno i apsurdno.
I da samo spomenem da su igraci koji nastupaju tamo, manje vise svi clanovi ESL pro series, pa kad se iz vise klanova skupi takva ekipa (Djukac procitaj pravila) ....
Po meni, udovoljit nekome samo zato jer je vec slozio grupu i fali mu jedan clan...ja ne bih. Pogotovo sa sramotom koja se riskira, a koju snosi onda cijela nacija.
Ja bi zaobisao ovo natjecanje jer je neozbiljno, a Hrvatska nije ni blizu kompetitivnoj razini na kojoj su ostale nacije.
I onda ti meni kazes da provociram?!? Mislim, kaj se tu imamo uopce razgovarati, djecja posla.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54230611/1/392882040/
ja mislio ovdje neka ozbiljna vasa ekipa.. :(
pa gdje si ti vidio u HR ozbiljna igraca (osim Zdenka ;) pogotovo na 64 slotnom rushu :P
Dobar lik ali vjerujem da spada u one koji pretjeruju. Malo je pravih frajera koji dobro igraju i dobro kolju. Juka iz CHC-a je vrh vrhova. Frajer dobro igra i ima 20k kilova nožem. To je frajer!
nema ni on ove co-op dogtagove..kak to cudo uopce izgleda?