Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Wolf D Baštard kaže...
Arabarran kaže...
Sve super,ali Rumunjska?????

stari znenadio bi se koliko su ispred nas!!!

...po Internetu... {#} Točka. {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa wolfu više svijetle okice nego ovi zubi kolko je naduvan {#}

nije sve kako se cini {#}

http://www.pis-klan.com/
17 godina
odjavljen
Wolf D Baštard kaže...
Arabarran kaže...

O da...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...
Volvox kaže...
Wolf D Baštard kaže...
xyan kaže...
Wolf D Baštard kaže...

mjenjam Kopljara za peglicu (nemora paliti) ona barem rđa , ovaj ne radi ništa

ma solidan je u obrani, ali nema muda u napadu nikako....

ma nek onda igra obranu..pogotovo u drugom poluvremenu kad je bio blizi klupi

ma ja mu nebi dao ni da igra za Buzet, koji mrzim

Neznam zašto se o ovome priča u ovoj temi, ali ako ćemo već pričat ajde onda da to na nešto liči, da nam se ljudi sa strane ne smiju.

Kopljar je kvalitetan igrač samo jako oscilira, od utakmice do utakmice, i to samo u napadu, u obrani je odličan, a u rukometu se puno više cijenu igrač koji zna igrat obranu nego igrač koji zna igrat napad a nezna obranu, znam to jer treniram rukomet već 10 godina.

Tako da nikako nije bezveze igrač.

Prica se jer nam se prica jer smo bili poneseni momentom :)

Kopljar nije kvalitetan igrac!! Kopljar je kvalitetan protiv Australije ,Vinkovaca i Donjeg Pizzuda!!! Ceka ga se 5 godina da proigra, kao da je jedini ljevak u Hrvatskoj..glede obrane imas pravo, ali ovo je Vrh hrvatskog rukometa a ne 3 županijska, zato nam trebaju kompletni igraci..ako treniras 10 godina rukomet onda znas da bi i ti proigrao na toj pozicija nakon 5 godina :)..

On je rupa.rupa rupa...i nije mi jasno sada kad su prodali koj k...c ga i dalje forsira.

A da ne budem skroz offtopic cujem da je njubara i u BF3{#} ... btw zivim rukomet cijeli zivot i dolazim iz rukometnog grada!! Kad tvoje selo bude imaolo rezultate kao i moje mozemo na kavu {#}

Kopljar je u top 3 igrača na svojoj poziciji u svitu a ti pričaj što oćeš...

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kopljar je OP!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

offontopic:

http://tehnoklik.net.hr/vijesti/znate-li-gdje-je-najbrzi-internet-na-svijetu

10 svjetskih lokacija s najbržim internetom:

1. Hong Kong 
2. Južna Koreja 
3. Japan 
4. Latvija 
5. Rumunjska 
6. Belgija 
7. Švicarska 
8. Bugarska 
9. Izrael 
10. Singapur

Di je tu ta famozna frenčy optika?

Pa kažen ja, što bi ostali radili onda. Ali neeeee ovin skilzorima francuzi imaju optiku, ostale su za krac.

"Francuska optika"  On je francuz i igra na "Francuskoj optici" njegova optika ne "gubi pakete" on ima "francusku optiku" {#}

Mislin da gluplji pojam nisan čuo odavna i ne mogu virovat da osoba zdravog razuma može uopće to navodit kao neki relevantan razlog. I ne, ne tribaju mi videa di je on odma ubija nekog na rivajvu, ili di haxa pa ekipa smatra da je to "Francuska optika"

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ljepe se oni dosta dobro ali lag mi se pojavljuje

Moj PC  
1 5 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki sry sto vas ,prekidam{#} kupijo bi

gold edition znaći cjelu igru sa svim mapama ... 

mući me konfa {#}

dual core 2 E8500 

4gb ddr3

shapire 6670 1gb gddr5 

Može li se to igrat barem na medium 1024x1024 

Može li se igrat sa hrvatima imate li poseban server 

ako nemogu na medijum bila bi dobra i bad company 2 

jedinicu sam igro na xboxu i odlićna je igra veliki sam fan!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danec kaže...

mući me konfa {#}

dual core 2 E8500 

4gb ddr3

shapire 6670 1gb gddr5 

kakav medium,nebi išlo ni na low

gold se inače zove premium,tj. najbolja solucija kupit igru+premium

a hrvati imaju dosta servera,pogledaj malo više,izlistani su

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ne mogu vejrovat da netko potpuno ozbiljno izjavi da je Kopljar medju top 3 igraca na svojoj poziciji {#}

Nabrojat cu samo 3 da ti dokazem suprotno-Fernandez, Hansen, Entrerrios, Karabatic, Nielsen, a da ne zaboravim Peru Metličića, koji jos uvijek igra, i to u omrazenom Montpellieru? jesam ih vise od 3 nabrojao?

Moj PC  
3 6 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemogu vjerovat nedavno sam kupijo karticu u adm-u i mislio uzet hd7770 ali me koćilo napajanjene chiftek 400w i uzo sam je samo da mogu igrat nekaj online batelfield 3 ili black ops 2 KAJ SAD{#}

14 godina
neaktivan
Danec kaže...

Nemogu vjerovat nedavno sam kupijo karticu u adm-u i mislio uzet hd7770 ali me koćilo napajanjene chiftek 400w i uzo sam je samo da mogu igrat nekaj online batelfield 3 ili black ops 2 KAJ SAD{#}

ma stvaiš sve na low i svejedno izgleda odlično!

ja bi ti još preporučio 4 gb rama i mislim da bi mogao vrtiti bf3 pusti max-a on je troller koji ima mw3 miš{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
a on je troller koji ima mw3 miš{#}

{#}

Battlelog: 8string
12 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
Wolf D Baštard kaže...
Arabarran kaže...

+10  Po internetu da i po sponzorušama {#}

12 godina
neaktivan
nooir kaže...
Wolf D Baštard kaže...
Volvox kaže...
Wolf D Baštard kaže...
xyan kaže...
Wolf D Baštard kaže...

mjenjam Kopljara za peglicu (nemora paliti) ona barem rđa , ovaj ne radi ništa

ma solidan je u obrani, ali nema muda u napadu nikako....

ma nek onda igra obranu..pogotovo u drugom poluvremenu kad je bio blizi klupi

ma ja mu nebi dao ni da igra za Buzet, koji mrzim

Neznam zašto se o ovome priča u ovoj temi, ali ako ćemo već pričat ajde onda da to na nešto liči, da nam se ljudi sa strane ne smiju.

Kopljar je kvalitetan igrač samo jako oscilira, od utakmice do utakmice, i to samo u napadu, u obrani je odličan, a u rukometu se puno više cijenu igrač koji zna igrat obranu nego igrač koji zna igrat napad a nezna obranu, znam to jer treniram rukomet već 10 godina.

Tako da nikako nije bezveze igrač.

Prica se jer nam se prica jer smo bili poneseni momentom :)

Kopljar nije kvalitetan igrac!! Kopljar je kvalitetan protiv Australije ,Vinkovaca i Donjeg Pizzuda!!! Ceka ga se 5 godina da proigra, kao da je jedini ljevak u Hrvatskoj..glede obrane imas pravo, ali ovo je Vrh hrvatskog rukometa a ne 3 županijska, zato nam trebaju kompletni igraci..ako treniras 10 godina rukomet onda znas da bi i ti proigrao na toj pozicija nakon 5 godina :)..

On je rupa.rupa rupa...i nije mi jasno sada kad su prodali koj k...c ga i dalje forsira.

A da ne budem skroz offtopic cujem da je njubara i u BF3{#} ... btw zivim rukomet cijeli zivot i dolazim iz rukometnog grada!! Kad tvoje selo bude imaolo rezultate kao i moje mozemo na kavu {#}

Kopljar je u top 3 igrača na svojoj poziciji u svitu a ti pričaj što oćeš...

{#}{#}{#} pa ni u minigolfu nije u top 3 o cemu ti..a da ne budem offtopic bas skroz reci cu da nije u top 1000 ni u BF3

i ova mala ga je dobila (vjerovatno jer ima nisko teziste i dobra zamah)

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danec kaže...

ma stvaiš sve na low i svejedno izgleda odlično!

ja bi ti još preporučio 4 gb rama i mislim da bi mogao vrtiti bf3 pusti max-a on je troller koji ima mw3 miš{#}

Ti svima preporučuješ rame...rami više manje su rac, bitan je procesor, i najviše procesor za bf. Poželjno quad, neki mrcinaš da može to sve izgurat. Grafa i rami su u drugom planu.

Imam na laptopu 4gb, 1gb uzima grafička, ostaje mi 2.75 da koristi windows, bar tako piše. Minimalno 500-700mi windows uzme u normalnom radu.

dakle ostaje mi 2 gige za igrat i opet je igrivo. Bf uzima rama onoliko koliko mu se da i opet radi.

Ugl. to sum up, proc je za bf sve.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Evo obje runde protiv LM klana na Caspianu. Hvala dečkimana na friendly war-u te se nadam novim susretima.

Nemojte se ljutiti na neki neprimjereni komentar, sve je to bilo u žaru borbe. {#}

R1:

R2.

{#}

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 14:53 (plavi83).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Jovanka kaže...
Wolf D Baštard kaže...
Arabarran kaže...

Kad se sjetim "kakvoćnih" cesta kod Drobeta Turnu Severin, oko Brašova, pa prema Transfagarašanu... ajme... kata-fakin-strofa! Ne znam kak mi je motor to prezivio {#}

Bukurest je smeće, a sela im izgledaju ko da su zapela u šezdesetima prošlog stoljeća, itd. Jedino grad Sibiu izgleda normalno :p

17 godina
odjavljen
Basta kaže...
 pa prema Transfagarašanu...

Ovo si izmislio 100% {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Danec kaže...

mući me konfa {#}

dual core 2 E8500 

4gb ddr3

shapire 6670 1gb gddr5 

Idemo po redu :)

1. Gold edition se zove Premium edition. To ti je osnovni Battlefield 3 + Premium (tako se zove komplet svih "DLC-eva" tj, svih izdanih mapa i dodataka) - ali kao sto je rekao M4X gore, probaj pogledati, mozda te jeftinije ispadne igra pa odvojeno Premium. Pogledal g2play stranicu.

2. U konfiguraciji je problem procesor. Moj sogor je imao ISTI problem. Mogao je igrati na toj konfiguraciji, ali je imao drasticna usporenja na velikim serverima ili u sredini bitke kod puno pucanja i eksplozija. Narucili smo mu najbolji Quad Core za tu plocu koji smo mogli pronaci, i veli da je to sad druga igra za njega. A i jos smo malo overclockirali graficku s MSI Afterburnerom ;)

3. Nemoj se bojati igrati na NAJNIZIM postavkama u igri! Cak i tako izgleda jos bolje nego 95% drugih igara! A zapravo neko namjerno igraju na LOW, makar imaju duplo jace racunalo, samo da bi izvukli cim vise slika u sekundi i gladju igru. A i povecanje grafickih opcija ukljucuje blur koji meni jako smeta, drugu vrstu sjencanja koji drasticno smanji broj slika u sekundi, a razlika je jedva vidljiva.. i slicno

4. Servere sam nabrojao 5-6 poruka prije tvoje, nisi ni malo pogledao temu kad si se javio? I ponekad se igra gore, ponekad se  spontano spojima svi na isti server pa protjeramo domacine :)

5. Usporedjujes prvi Battlefield sa BF3?? Onda ces biti ugodno iznenadjen grafikom, cak i na LOW, pa i ispod :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 15:15 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Basta kaže...
 pa prema Transfagarašanu...

Ovo si izmislio 100% {#}

isplatilo se radi Transfagarašana jel tako?

Sibiu i brasov su prekrasni a bukurest smrdi.{#}

a iskreno ceste i nisu tako lose ,nis losije od podrvaske!! a sela? jebes selo bez cigansko dvorca!

Ali internet je bomba i jeftin i definitivno bolji od naseg, nas internet je kao da je zaostao u 60 tima {#} 

17 godina
Friday kaže...

Ovo si izmislio 100% {#}

Troll action detected! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Transf%C4%83g%C4%83r%C4%83%C8%99an

Wolf D Baštard kaže...

isplatilo se radi Transfagarašana jel tako?

Sibiu i brasov su prekrasni a bukurest smrdi.{#}

a iskreno ceste i nisu tako lose ,nis losije od podrvaske!! a sela? jebes selo bez cigansko dvorca!

Ali internet je bomba i jeftin i definitivno bolji od naseg, nas internet je kao da je zaostao u 60 tima {#} 

Je, predobro je bilo na Transfagarasanu ipak, ali cesta prema gore je UŽAS, ponavljam, UŽAS!

Kad smo stigli sa 3 R motora na vrh i prošli kroz onaj tunel, ljudi su nam pljeskali {#}

17 godina
odjavljen
Basta kaže...

LOL, a pazi link http://en.wikipedia.org/wiki/Transf%C4%83g%C4%83r%C4%83%C8%99an  <--------

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

LOL, a pazi link http://en.wikipedia.org/wiki/Transf%C4%83g%C4%83r%C4%83%C8%99an  <--------

Ko da si ga ti pisao, jeli :)

13 godina
Basta kaže...

Kad se sjetim "kakvoćnih" cesta kod Drobeta Turnu Severin, oko Brašova, pa prema Transfagarašanu... ajme... kata-fakin-strofa! Ne znam kak mi je motor to prezivio {#}

Bukurest je smeće, a sela im izgledaju ko da su zapela u šezdesetima prošlog stoljeća, itd. Jedino grad Sibiu izgleda normalno :p

Potpisujem! :) Imao sam "sreću" raditi s nešto Rumunja... Fotke koje su pokazivali (izmedju ostalog raznorazne ceste, infrastruktura...) su po defaultu za 9GAG i to bez PSa! {#}

A koji klinac vama bi da trazite Grossglockner i Stelvio pass u frickin' Rumunjlandu!?!? {#} Falili skretanje pa ošli lijevo umjesto desno? {#}

Basta kaže...
Friday kaže...

Ko da si ga ti pisao, jeli :)

A jeste n00bovi {#} I ChikaZubo(TM) i ChikaProgramer(TM)... {#} OK, za Bastu kuzim kako ne zna, al ovaj Fridaj opet trolla! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 15:34 (Jovanka).
17 godina
Jovanka kaže...

A koji klinac vama bi da trazite Grossglockner i Stelvio pass u frickin' Rumunjlandu!?!? {#} Falili skretanje pa ošli lijevo umjesto desno? {#}

A jeste n00bovi {#} I ChikaZubo(TM) i ChikaProgramer(TM)... {#} OK, za Bastu kuzim kako ne zna, al ovaj Fridaj opet trolla! {#}

Ma odradjen je i Gross, ne brini. Stelvio mozda ove godine :p

Nije mi se dalo na tinyurl, lakse i brze je c/p, a i ko da je bitno sta pise, bitno je gdje te vodi :)

13 godina
Basta kaže...

Ma odradjen je i Gross, ne brini. Stelvio mozda ove godine :p

Nije mi se dalo na tinyurl, lakse i brze je c/p, a i ko da je bitno sta pise, bitno je gdje te vodi :)

Ako se krece za Stelvio, javi pa da krenem dan prije sa kosilicom; taman vas stignem pred Stelvio (naravno, dok češkate cojones na AutoGrillu...) {#}

Nisi me shvatio... Slutim da Friday jako jako jako dobro zna što je %C4%83g%C4%83r%C4%83%C8%99an; tebi se oprašta jer ti si čovjek iz naroda, čovjek za stvrdla, brusne ploče i igle! I ne trollaš za razliku od FridajA!!!!!! {#}

17 godina
Jovanka kaže...

Nisi me shvatio... Slutim da Friday jako jako jako dobro zna što je %C4%83g%C4%83r%C4%83%C8%99an; tebi se oprašta jer ti si čovjek iz naroda, čovjek za stvrdla, brusne ploče i igle! I ne trollaš za razliku od FridajA!!!!!! {#}

Pa si vidio da sam skuzio da trolla i prije nego sto je pocao trollat {#}

17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Ako se krece za Stelvio, javi pa da krenem dan prije sa kosilicom; taman vas stignem pred Stelvio (naravno, dok češkate cojones na AutoGrillu...) {#}

{#}

Mrzim to, ne znam zašto ali mrzim to...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Definitivno Bug treba uvest neki chat, gdje moze ekipa na brzinu popricati o aktualnim stvarima, a ne ovako u oftopicarenju.

U zadnjih 4 strane BF3 teme sam procitao vise o rukometu, nego u zadnjih godinu dana na raznim portalima.

To mislim i o putopisu kroz Rumunjsku {#}

Ajmo admini malo podijeliti zute, ukljucujuci i mene {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
18 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice