Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

istina do 70-80ms se nebi trebalo nista drasticno osjetiti da ti se desavaju takve stvari da svki put kada odes ui prone ili u crouch da padnes, jako iritantna stvar. ili izvirivas da vidis gdje je protivnik i instant se vracas a primas metke kada se vratis a ne kada izvirujes. smjeh od igre sto se tice natjecateljskog dijela.

Stari moj i chuck se slaže.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
brico2 kaže...

imam problem...

skinuo sam BF3 kod buraza (pošto imam samo 15gb prometa), kopirao ga na svoj komp ali mi ne radi. koliko sam čitao po forumima to bi trebalo funkcionirati ali ne znam šta moram napraviti. da li možda netko zna postupak?

prvo obućeš buce,vani je snijeg pa se lijepo prošetaš do algoritma i pljuneš 3 glave za dobar dan to ti je pod broj jedan.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
xyan kaže...
zdenko1991 kaže...

Nema te optike koja moze pomoc kad mi groswal sa pingom 1 uleti sa magnumom. To je za mene cheat... Prvo dobis headshot onda tek ide animacija njega kako izlazi, pre pro engine.Ako nista barem mi je jeger bio nemesis victim...

gledal sam ga to, i to je bio pure luck.Fulao je ostalih 5 metaka prije toga. Inace barem s moje perspektive, dobro ste odigrali, samo vam je koncentracija pala...i dobivao si protiv njega kao protiv zadnjeg nooba da igras..piz*io je pun qurac ^^

Nadam se da si mec iza gledao kako se dobijaju Groswal i ekipa!?{#}

15 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
xyan kaže...
zdenko1991 kaže...

Nema te optike koja moze pomoc kad mi groswal sa pingom 1 uleti sa magnumom. To je za mene cheat... Prvo dobis headshot onda tek ide animacija njega kako izlazi, pre pro engine.Ako nista barem mi je jeger bio nemesis victim...

gledal sam ga to, i to je bio pure luck.Fulao je ostalih 5 metaka prije toga. Inace barem s moje perspektive, dobro ste odigrali, samo vam je koncentracija pala...i dobivao si protiv njega kao protiv zadnjeg nooba da igras..piz*io je pun qurac ^^

Nadam se da si mec iza gledao kako se dobijaju Groswal i ekipa!?{#}

nisam, nazalost ^^

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jbg...nista bolja ekipa od GRICULE prva 170:0 za nas druga 180:0 za nas{#} cak smo i pucacki losiji od ponekih pro iz GRICULE{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

3. Pod Choose settings stavite na custom, zatim TCP Window Auto-Tuning - Highlyrestricted (pažljivo s ovim, meni je počelo čudno na momente legat, još testiram).

4. ECN Capability - enabled

5. Otvorite tab Advanced settings i postavite TcpAckFrequency i TCPNoDelay enabled.

ne napravi ovo, pozz!{#}

TCP windowing je inače feature "odabiranja" optimalne veličine paketa za slanje kroz mrežu. TCP Acknowledgment je "paket" potvrde da je poslana pošiljka stigla.

Ove feature UDP protokol kojeg koristi Battlefield  _nema_. Jednostavno ne vidim kako bi bilo kakva TCP optimizacija pomogla za Battlefield main stream data koji šljaka na UDP-u koji nema gotovo nikakve feature.

Ako se neko kuži više neka nas prosvijetli..

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
D4RKR1DE kaže...

Ja nemam pojma, ali neki ljudi tvrde da je njima bolje sa tim pa isto samo isprobavam. A koliko znam udp promet se ne može tweakati u win7, odnosno ne može se dati prioritet njemu nad tcp-om...ili može? 

13 godina
brico2 kaže...

imam problem...

skinuo sam BF3 kod buraza (pošto imam samo 15gb prometa), kopirao ga na svoj komp ali mi ne radi. koliko sam čitao po forumima to bi trebalo funkcionirati ali ne znam šta moram napraviti. da li možda netko zna postupak?

Kod sebe doma instaliraj Origin.

Odredi u njemu kamo ce ti se instalirati igre.

Pokreni instalaciju Battlefielda 3.

Pricekaj malo nek pocne skidanje, da se naprave direktoriji, naprave Registry zapisi i slicno.

I onda zaustavi download. (opcionalo, ugasi Origin)

Snimi sve fajlove s bratovog koma u direktorij gdje se pocela skidati igra.

Nastavi skidanje u Originu, ili stavi Repair ako ce ti pisati da je skinuto.

Igraj.

Ako ne proradi ponovi postupak s malo drugacijim opcijama - Ugasi Origin, nemoj ugasiti origin, poslije kopiranja stavi repair, ili odma stavi igranje....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 22:04 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
Bongiaro kaže...
D4RKR1DE kaže...

Ja nemam pojma, ali neki ljudi tvrde da je njima bolje sa tim pa isto samo isprobavam. A koliko znam udp promet se ne može tweakati u win7, odnosno ne može se dati prioritet njemu nad tcp-om...ili može? 

Neznam što se može u win7. Traži windows 7 QoS.

Pitanje je da li ti je išta drugo osim battlefielda i TS-a outbound traffic dok igraš. Oboje su UDP, a tu se slabo šta može riješiti...

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
Hrca1981 kaže...

jbg...nista bolja ekipa od GRICULE prva 170:0 za nas druga 180:0 za nas{#} cak smo i pucacki losiji od ponekih pro iz GRICULE{#}

pics or it didnt happen

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 3

Evo snimka maloprije šta smo igrali friendly war xXx vs. LM..... Sh1nox POV snimka

http://www.twitch.tv/ish1noxi/b/359598343

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
8 0 hvala 3
15 godina
bmwhartge kaže...

istina do 70-80ms se nebi trebalo nista drasticno osjetiti da ti se desavaju takve stvari da svki put kada odes ui prone ili u crouch da padnes, jako iritantna stvar. ili izvirivas da vidis gdje je protivnik i instant se vracas a primas metke kada se vratis a ne kada izvirujes. smjeh od igre sto se tice natjecateljskog dijela.

i dalje joj se vraćaš i dalje je igraš natjecateljski...yebemu kad je droga :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

ovisnost, ali valjda sam toliko isfrustriran da uopce vise neigram kao prije. totalno sam se srozao. jer podivljam na igru.

Battlelog: ljudina
15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

ovisnost, ali valjda sam toliko isfrustriran da uopce vise neigram kao prije. totalno sam se srozao. jer podivljam na igru.

A to je to....a kad pogledaš ionako nemaš neke igre da je zamjeni. eventualno cs, ali brutala je što ekipa tamo radi pa se samo naživciram kad sa kalšom heada preko cijelog svijeta:)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže....

A to je to....a kad pogledaš ionako nemaš neke igre da je zamjeni. eventualno cs, ali brutala je što ekipa tamo radi pa se samo naživciram kad sa kalšom heada preko cijelog svijeta:)

Barem nema problema sa hitregom, pa si s te strane miran :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...

Evo snimka maloprije šta smo igrali friendly war xXx vs. LM..... Sh1nox POV snimka

Stvarno frajer nije normalan... Da stvar bude gora još ga vidiš na snimci i baš je lik simpatičan {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
Scrappy kaže...

Stvarno frajer nije normalan... Da stvar bude gora još ga vidiš na snimci i baš je lik simpatičan {#}

Ahaha i ja velim, simaptičan tih dečko, ali tako sije smrt da to nije normalno.

16 godina
fila2208 kaže...
Friday kaže...

I sto je najgore od svega...   on pije (alkohol) dok vozi, alo momak. Samo sumnjivo mi, svako malo pogled u lijevo (gleda di mu je zena), pa kad je nema.. opa ajmo cug vinceka! Ah nema veze.

http://rupy.imgur.com/ http://goo.gl/onfVw
17 godina
odjavljen
Rupy kaže...
fila2208 kaže...
Friday kaže...

I sto je najgore od svega...   on pije (alkohol) dok vozi, alo momak. Samo sumnjivo mi, svako malo pogled u lijevo (gleda di mu je zena), pa kad je nema.. opa ajmo cug vinceka! Ah nema veze.

Pa gore nema policije, ne? Nek me ceco ispravi ako griješim {#}

Freak Show Inc.
14 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Thanks for sharing your life story :(

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
14 godina
protjeran
p4wner kaže...
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Thanks for sharing your life story :(

lol ma govorim da sam se srozao kao igrac. u real life sam sasvim normalnam.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan

a kad skinem preko origina onda je to nemoguće?

13 godina
Scrappy kaže...

Cool, hvala!

Idem gledati!

EDIT: Ovo mi je tesko gledati, sto radi jadnim tenkovima.

Nego, vidim da decki iz LM-a jos nemaju ni priblizno iskustva kao npr xXx, ali su jako dobri timski igraci.

Upravo nas je dosta igralo na njihovom sereru i rasturaju. Jos malo igre i bit ce jako dobar tim!

Mene je impresionirao IIIXXXIII ili tako nekako.

Koje reflekse ima!!

Prvi sam na tablici, a on na meni napravi nemesis.

Opak je decko :)

Btw, Famas i noz su bas super za CQ mape. Nekoliko vas se danas srelo s njima. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 0:52 (CyberDemonVZ).
13 godina
brico2 kaže...

a kad skinem preko origina onda je to nemoguće?

Da, o tome i govorim.

Kod njega nadjes gdje je snimljena igra.

Skopiras ju na stick, DVD i sto vec.

Zapocnes kod sebe download da se naprave direktoriji, i snimis na to mjesto, preko njih.

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kod sebe doma instaliraj Origin.

Odredi u njemu kamo ce ti se instalirati igre.

Pokreni instalaciju Battlefielda 3.

Pricekaj malo nek pocne skidanje, da se naprave direktoriji, naprave Registry zapisi i slicno.

Igraj.

Ako ne proradi ponovi postupak s malo drugacijim opcijama - Ugasi Origin, nemoj ugasiti origin, poslije kopiranja stavi repair, ili odma stavi igranje....

di mogu pokrenuti instalaciju ili repair? kad kliknem na igru imam samo download.

13 godina
brico2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Igraj.

di mogu pokrenuti instalaciju ili repair? kad kliknem na igru imam samo download.

Da, Download, ne Instalacija, ispricavam se.

Pokreni Download.

Malo pricekaj.

Zaustavi.

I onda ide ono s kopiranjem.

I kad se poslije vratis u Origin, nadaj se da ce ti ponuditi Pokreni ili Popravi. :)

Nekad radi, nekad ne.

Al budi uporan.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cyber puno ti hvala! Radi ko beba!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ne kužim nekad, npr napravim evo sad 36-9 i piše na krjau da je 36-9, izađem van, report stoji 36-10.

Nisam umro na krjau ono kad runda završava, nego sam piknuo dvojicu i runda završi.

koja mi se onda to smrt priborji? nije  bitna jedna smrt više manje ali ne kužim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Ne kužim nekad, npr napravim evo sad 36-9 i piše na krjau da je 36-9, izađem van, report stoji 36-10.

Nisam umro na krjau ono kad runda završava, nego sam piknuo dvojicu i runda završi.

koja mi se onda to smrt priborji? nije  bitna jedna smrt više manje ali ne kužim.

Nemoj pokusati shvatiti BF3, puknut ce ti zilica u mozgu.

Nego, meni se cini da igra jos traje 1-2 sec poslije nego se zasvjetli ekran na kraju. Jer mi se bas to s brojem smrti znalo dogoditi kad su pucali na mene na kraju runde, al nisam umro. Bar ne vidljivo, za vrijeme igre.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Nemoj pokusati shvatiti BF3, puknut ce ti zilica u mozgu.

Nego, meni se cini da igra jos traje 1-2 sec poslije nego se zasvjetli ekran na kraju. Jer mi se bas to s brojem smrti znalo dogoditi kad su pucali na mene na kraju runde, al nisam umro. Bar ne vidljivo, za vrijeme igre.

Da, kad se zabijeli ekran još se može ubit nekog, ali i umrijeti, ali ovo mi nije jasno, par puta su me revali i to, možda je to to, da na kraju mi pribroji jednu smrt kao ili nešto? Ne znam.

Znam samo da sam rundu završio da sam pobio njih par i sa 9 smrti, after match ingame report isto 9, report van na bflog 10.

Lol velim ne kužim odakle ta smrt.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice