Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...
Šef kaže...

Vjerojatno najveće govno od posla koje čovjek u gamedev industriji može imati. Ako plaća nije barem 200k USD, ne vrijedi se niti javiti.

evo prilike za naše čitere,ima ih dosta koji znaju sve čit/tvik tajne

16 godina
odjavljen
M4X kaže...
Tonči kaže...
Šef kaže...

Vjerojatno najveće govno od posla koje čovjek u gamedev industriji može imati. Ako plaća nije barem 200k USD, ne vrijedi se niti javiti.

Nema ti to baš puno veze jedno s drugim. Cheatanje, cheatovi i cheateri nisu isto što i o čemu se ovdje radi. Možeš znati kakve god hoćeš tajne, a da nemaš niti jednu kvalifikaciju za ovo. Za ovo mjesto trebaš ono navedeno tamo, a to uključuje visok skill u programiranju, dosta znanja o Windowsima, memoriji, driverima, iskustvo s asemblerom, c/c++ itd. kako je već navedeno, te mnogo matematike.

:)
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
M4X kaže...
Tonči kaže...
Šef kaže...

Nema ti to baš puno veze jedno s drugim. Cheatanje, cheatovi i cheateri nisu isto što i o čemu se ovdje radi. Možeš znati kakve god hoćeš tajne, a da nemaš niti jednu kvalifikaciju za ovo. Za ovo mjesto trebaš ono navedeno tamo, a to uključuje visok skill u programiranju, dosta znanja o Windowsima, memoriji, driverima, iskustvo s asemblerom, c/c++ itd. kako je već navedeno, te mnogo matematike.

i konjske zivce

16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

Nejde ti dio s ignoriranjem...

Pise se "ne ide".

Da ne bude off topic - omiljeni snajperski dodatak mi je t-ugs

Bastardo kaže...

Pa djete drago, netko mora. Ja dodjem ovdje vidjeti novosti iz igre, sta radi zajednica i tako a ti se razbacujes promiskuitetnoscu tvoje majke. Niti se ikome to cita, nema smisla jer ima ovdje i maloljetnih clanova. Daj malo schillaj i sve 5.

Da ne bude off topic - omiljeni pistolj mi je rex.

Piše se "dijete drago", piše se "što", a ne "šta", zarez ispred "a".

Što si se gramatike uhvatio? Smeta ti Virus? Imaš tamo na njegovom profilu opciju ignoriraj autora pa lagano klikni. Došao si tu vidit što radi zajednica, novosti iz igre i sl., zašto si se onda uhvatio Virusa i prepireš se s njim preko 2 stranice?

Ima maloljetnih članova? LOL! I što s tim? Igraju pucačine, a ne smiju čitat/slušat o jebanju, nečijim majkama i sl.? Zanimljivo.  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 17:33 (Šef).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

O, ja svaki 3-4 dan naletim na očitog cheatera, kojemu statistike to i potvrđuju...

Prekjučer:

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=Furioso55

Ne znam sad ime od lika, ali neki low level sa dva metka ispucao mene i gunner-a iz helija... To u zadnjih 5 dana dva različita lika...

@xyan - a ništ, čovjek je amer sa francuskom optikom.

S obzirom na broj sati ingame to nije ni čudo ;)

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

mislim da im se više isplati napravit čit i prodavat ga nego se borit sa čiterima{#}

Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
xyan kaže...

i konjske zivce

Toga najviše.

13 godina
Basta kaže...

Haha, ROFL drugarice, tj. druze :)

Butch i Ex_co7 jos imaju, za ostale papke ne znam :p

{#}{#}{#}

BRUM BRUM!!!

{#}{#}{#}

Bruuuuuuuuuuum &lt;3 Bruuuuuuuuuuum <3
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Francuska optika"

Opet vi o tome, pa niste normalni, kažem, što bi u koreji ekipa tribala radit na njihovoj optici...

Da u engleskoj je optika smeće kao i u njemačkoj i skandinavskim zemljama.. A svugdi je ista {#}

lol

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

francuska optika je najbolja optika{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 18:18 (M4X).
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
Jovanka kaže...

{#}{#}{#}

BRUM BRUM!!!

{#}{#}{#}

Opa srećo, GZ!

Nadam se sam da nije kakav skuterinjo {#}

16 godina
Battlefield 3

neki 750 Suzuki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Basta kaže...

Opa srećo, GZ!

Nadam se sam da nije kakav skuterinjo {#}

No comment... {#}{#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

LOL, a koji se pametnjaković ne slaže s ovim? Neki "stručnjak"? {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

LOL, a koji se pametnjaković ne slaže s ovim? Neki "stručnjak"? {#}

Daj pohaksaj to, ide mi na zivce ovo trolanje koje je bug omogucio ^^

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema te optike koja moze pomoc kad mi groswal sa pingom 1 uleti sa magnumom. To je za mene cheat... Prvo dobis headshot onda tek ide animacija njega kako izlazi, pre pro engine.Ako nista barem mi je jeger bio nemesis victim...

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ma tu nepomaze ni networ smothing da ode u minus 100ms, koliko je to lose ja sam jucer poludio u tome mecu. svaki put kada ga vidim stisnem crouch i kada se nadem dolje poberem hs. strasna igra. tek vidis taj deelay protiv boljih igraca koji super gadaju.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ma tu nepomaze ni networ smothing da ode u minus 100ms, koliko je to lose ja sam jucer poludio u tome mecu. svaki put kada ga vidim stisnem crouch i kada se nadem dolje poberem hs. strasna igra. tek vidis taj deelay protiv boljih igraca koji super gadaju.

Ma gada on moj... 1 ping LOL on na lanu ja u hrvatskoj LOL

15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Nema te optike koja moze pomoc kad mi groswal sa pingom 1 uleti sa magnumom. To je za mene cheat... Prvo dobis headshot onda tek ide animacija njega kako izlazi, pre pro engine.Ako nista barem mi je jeger bio nemesis victim...

gledal sam ga to, i to je bio pure luck.Fulao je ostalih 5 metaka prije toga. Inace barem s moje perspektive, dobro ste odigrali, samo vam je koncentracija pala...i dobivao si protiv njega kao protiv zadnjeg nooba da igras..piz*io je pun qurac ^^

15 godina
zdenko1991 kaže...
bmwhartge kaže...

Ma gada on moj... 1 ping LOL on na lanu ja u hrvatskoj LOL

Kako ti je uvaljivao hedare...bilo ružno. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Tonči kaže...
Šef kaže...

Teško da šta taj programer može napraviti kada su sami igru izdali sa propustom koji omogućava štelanje štete, brzine pucanja i takvih kritičnih stvari koje PB ne prepoznaje. Jedino da zatvore sve rupe i redownload cjele igre sa novom zaštitom koja če potrajati tjedan dana, pa za tjedan dana opet novu.

13 godina

Zdenko, razlika u pingu je koliko 50ms ? To o čemu pričaš je na razini pola sekunde. Definitivno nešto ne štima, ali to nema veze s pingom kao takvim.

BF3: _P3rky_xXx
13 godina
neaktivan
Šef kaže...
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

Nejde ti dio s ignoriranjem...

Pise se "ne ide".

Da ne bude off topic - omiljeni snajperski dodatak mi je t-ugs

Bastardo kaže...

Pa djete drago, netko mora. Ja dodjem ovdje vidjeti novosti iz igre, sta radi zajednica i tako a ti se razbacujes promiskuitetnoscu tvoje majke. Niti se ikome to cita, nema smisla jer ima ovdje i maloljetnih clanova. Daj malo schillaj i sve 5.

Da ne bude off topic - omiljeni pistolj mi je rex.

Piše se "dijete drago", piše se "što", a ne "šta", zarez ispred "a".

Što si se gramatike uhvatio? Smeta ti Virus? Imaš tamo na njegovom profilu opciju ignoriraj autora pa lagano klikni. Došao si tu vidit što radi zajednica, novosti iz igre i sl., zašto si se onda uhvatio Virusa i prepireš se s njim preko 2 stranice?

Ima maloljetnih članova? LOL! I što s tim? Igraju pucačine, a ne smiju čitat/slušat o jebanju, nečijim majkama i sl.? Zanimljivo. {#}

Da, dosao sam "tu vidit" sta radi zajednica. Srecom pa sam u zajednici i na tebe nabasao. Vidim da je ovo pocetak jednog novog prijateljstva.

13 godina
Battlefield 3

Koje je najbolje oruzije za pocetnike?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 20:42 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
14 godina
protjeran
Battlefield 3

istina do 70-80ms se nebi trebalo nista drasticno osjetiti da ti se desavaju takve stvari da svki put kada odes ui prone ili u crouch da padnes, jako iritantna stvar. ili izvirivas da vidis gdje je protivnik i instant se vracas a primas metke kada se vratis a ne kada izvirujes. smjeh od igre sto se tice natjecateljskog dijela.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Xboxn00b kaže...

Knjiga!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

100 ljudi - 100 odgovora :)

Svaka karta ima svoje karakteristike i sukladno tome biras oruzje. Nekako najuniverzalnija oruzja ima medic (aek-971, m416,...). Probaj se malo igrati/mijenjati pa ces naci sta ti najvise odgovara i onda samo deri-peri da nastruzes unlockove.

13 godina
Xboxn00b kaže...

M320, RPG, C4

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam problem...

skinuo sam BF3 kod buraza (pošto imam samo 15gb prometa), kopirao ga na svoj komp ali mi ne radi. koliko sam čitao po forumima to bi trebalo funkcionirati ali ne znam šta moram napraviti. da li možda netko zna postupak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice