Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bruno misli da je Virus zabavan i nek nastavi sa svojom pričom!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
9 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...
D4RKR1DE

Na slici su moje postavke koje nekome mogu isto pasati ili ne. U svakom slučaju snimite svake izmjene da možete vratiti na staro, al mislim da sa optimalnim postavkama ne bi nitko trebao imati problema.

Da li to popravlja hit detection? Ne bih rekao. Igra i dalje nekad radi super, a nekad nikako, sve je to do laga koji je bar za današnju tehnologiju neizbježan a u igri doslovno nekad odlučuju milisekunde.

Ako želite poboljšati hit detection smanjite brzinu miša i vježbajte controlu recoila i ciljanje, to vam je najbolji tweak.  A možda nekome i ovaj post bar malo olakša muke. A tko misli da je ovo cheat onda neka

ne napravi ovo, pozz!{#}

jel to program jedanput izmjeni ili je prilikom svakog pokretanja win potrebno? (pretpostavljam ovo prvo)

da, samo jednom je potrebno napraviti to i naravno restartataj računalo nakon izmjena!

17 godina
odjavljen
berto kaže...

to je sa operation metro,to ja nisam vidio niti sam to komentirao,tu je pokemon očigledan čiter

14 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

da, samo jednom je potrebno napraviti to i naravno restartataj računalo nakon izmjena!

ako kojim slučajem idem to i napravit kao i ti,ako nešto shebem ,kaj onda? tj. da se bolje izrazim,napravim sve kao i ti ,a gore mi radi,šta onda?

dali samo izbrišeš taj "program" i to je to ili??

mislim čemu to služi?

i o kakvom lagu ti pričaš?

ja nema niti najmanjeg laga ,pošto imam komp oji vrti čist pristojno ovu igru,a ti imaš još i bolji,tako da nekužim od kud tebi lag?

drugo je kada ti i vještica igrate na istoj mreži ,pa onda možda i dolazi do trzanja ,ali ne igre nego metka ,hitmarka i toga...ili??

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Virus X*043 kaže...

Kaže čovjek koji se igra po cijele dane?! Tko je uopče ovdje odrastao?

Ako ćemo po pravopisu - ti odmah ispadaš!

Ako pogledamo tvoje statistike na BL ti si sljedeći...

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
16 godina
Battlefield 3

ja ionako pucam iz 870,hitreg pogodi ili ne pogodi a ako pogodi to je to.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
D4RKR1DE kaže...

ako kojim slučajem idem to i napravit kao i ti,ako nešto shebem ,kaj onda? tj. da se bolje izrazim,napravim sve kao i ti ,a gore mi radi,šta onda?

dali samo izbrišeš taj "program" i to je to ili??

mislim čemu to služi?

i o kakvom lagu ti pričaš?

ja nema niti najmanjeg laga ,pošto imam komp oji vrti čist pristojno ovu igru,a ti imaš još i bolji,tako da nekužim od kud tebi lag?

drugo je kada ti i vještica igrate na istoj mreži ,pa onda možda i dolazi do trzanja ,ali ne igre nego metka ,hitmarka i toga...ili??

Pa napisao sam da ja i ne vidim neku razliku, ako i ima onda je jako mala. Post sam stavio da drugi isprobaju pa neka daju svoje mišljenje, možda nekome sa lošijom vezom pomogne.

Meni nije ništa lošije s tim pa sam ostavio, više za svaki slučaj nego što mi treba. Inače zapamti postavke(najbolje napravi screenshoot) pa ako šta pođe krivo možeš uvijek vratiti na

staro a zatim uninstalirati program.

edit: I da, lega mi nekad, zar ne lega svima? Inače starci na katu iznad koriste laptop preko wirelessa pa možda i tu malo pomaže ovaj program. U svakom slučaju ne vidim šta se svi uzbuđuju oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 15:15 (D4RKR1DE).
17 godina
odjavljen
Virus X*043 kaže...

Ako pogledamo tvoje statistike na BL ti si sljedeći...

Ljubi te deda, ja sa svojim statisikama mogu biti zadovoljan - igram tek cca 270 sati. A po čemu ja to ne ispadam odrasla osoba? Preslabe su mi statistike za odraslu osobu? Po tome bi ispalo da mali ivek ima 300 godina, ne?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nesto je cudno u zraku, ajd da smo svi iz Slavonskog Broda, ne bi se ni cudio ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Nesto je cudno u zraku, ajd da smo svi iz Slavonskog Broda, ne bi se ni cudio ^^

Prdnio sam ko svinja i to tako da moram gaće promjeniti... BRB!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

To se kratko i jasno zove, za prijatelje, jušni prdac ^^

Ukoliko se netko želi obrazovati, o tipovima prdca više moze naci ovdje Tipovi Prdca

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

Virus i ekipa u BJ hoda s gasmaskama koliko ti smrdi iz usta...

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Virus ima utjecaj na cijelu infrastrukturu u RH i odustao je nakon bezbroj "tweakanja" po njoj. Pomaže samo optika (po mogučnosti francuska, a i to je upitno u RH s obzirom da nigdje nema pračenja kvalitete mreže i samog pinga....u obzir se uzima samo bandwidth.

Ahaahahahahaha, pa ovo je genijalno. Francuska optika :)

Svaki put u Francuskoj me odusevio nemar prema kablovima i opcenito telekomunikacijskoj opremi (koja je inace ista kao svugdje u EU - Cisco i Juniper oprema i Corningovi kablovi). E sad kad ti izletis ko mrkli seljak i kazes da je francuski svjetlovod svetinja i sveti gral igrace zajednice u hrvata - tko sam ja da ti ne vjerujem :)

E majke mi moje mile, cega cu se ja ovdje svega nagledati ... pa ovo je gore nego sjednica vlade ...

17 godina
odjavljen
Virus X*043 kaže...
Friday kaže...
xyan kaže...

Virus i ekipa u BJ hoda s gasmaskama koliko ti smrdi iz usta...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

Virus ima utjecaj na cijelu infrastrukturu u RH i odustao je nakon bezbroj "tweakanja" po njoj. Pomaže samo optika (po mogučnosti francuska, a i to je upitno u RH s obzirom da nigdje nema pračenja kvalitete mreže i samog pinga....u obzir se uzima samo bandwidth.

Svaki put u Francuskoj me odusevio nemar prema kablovima i opcenito telekomunikacijskoj opremi (koja je inace ista kao svugdje u EU - Cisco i Juniper oprema i Corningovi kablovi). E sad kad ti izletis ko mrkli seljak i kazes da je francuski svjetlovod svetinja i sveti gral igrace zajednice u hrvata - tko sam ja da ti ne vjerujem :)

E majke mi moje mile, cega cu se ja ovdje svega nagledati ... pa ovo je gore nego sjednica vlade ...

Virus moli da malo sjedneš, popričaš sam sa sobom, pročitaš zadnjih 1900 stranica i pokušaš skužiti na što se odnosi "Francuska optika". I Virus nije" mrkli" seljak, on je samo seljak...

13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

Virus moli da malo sjedneš, popričaš sam sa sobom, pročitaš zadnjih 1900 stranica i pokušaš skužiti na što se odnosi "Francuska optika". I Virus nije" mrkli" seljak, on je samo seljak...

Joooj sine, pregledah malo tvoje postove ... pa daj mi paypal adresu da ti posaljem 15 kuna da kupis mami iglu i konca pa nek se zena zasije da ne radja vise takve kretene.

15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

Virus ima ut....

Joooj sine, pregledah malo tvoje postove ... pa daj mi paypal adresu da ti posaljem 15 kuna da kupis mami iglu i konca pa nek se zena zasije da ne radja vise takve kretene.

Trebat će ti puno konca. Virus je djete Interneta, proizvod bogova foruma i pr0 ekipe. Novce ne uzima, ali mogo bi doć do servera Super Vojnika, vidjet iglu i konac.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 15:59 (Virus X*043).
13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Joooj sine, pregledah malo tvoje postove ... pa daj mi paypal adresu da ti posaljem 15 kuna da kupis mami iglu i konca pa nek se zena zasije da ne radja vise takve kretene

{#}

Battlelog: 8string
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
Bastardo kaže...

Trebat će ti puno konca. Virus je djete Interneta, proizvod bogova foruma i pr0 ekipe. Novce ne uzima, ali mogo bi doć do servera Super Vojnika, vidjet iglu i konac.....

Cek da ti objasnim sad sta si rekao ...

S ovime da ce mi trebati puno konca si rekao  ... ma znas  sto si rekao - necu ti sad ja tu crtat :)

"Virus je proizvod bogova foruma i pro ekipe" - e ovdje insinuiras da su bogovi foruma (u slucaju topica BF3 konkretno - nasi voljeni moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat) splono opcili s tvojom majkom :)

Pa daj se opameti i ne pisi gluposti :)

e i da ne bude off topic - omiljena puska mi je AEK-971

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 16:08 (Bastardo).
15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...
Bastardo kaže...

Cek da ti objasnim sad sta si rekao ...

S ovime da ce mi trebati puno konca si rekao  ... ma znas  sto si rekao - necu ti sad ja tu crtat :)

"Virus je proizvod bogova foruma i pro ekipe" - e ovdje insinuiras da su bogovi foruma (u slucaju topica BF3 konkretno - nasi voljeni moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat) splono opcili s tvojom majkom :)

Pa daj se opameti i ne pisi gluposti :)

e i da ne bude off topic - omiljena puska mi je AEK-971

Virusu ti da nešto objasniš?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Pa djete drago, netko mora. Ja dodjem ovdje vidjeti novosti iz igre, sta radi zajednica i tako a ti se razbacujes promiskuitetnoscu tvoje majke. Niti se ikome to cita, nema smisla jer ima ovdje i maloljetnih clanova. Daj malo schillaj i sve 5.

Da ne bude off topic - omiljeni pistolj mi je rex. 

16 godina
Virus X*043 kaže...
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

A ja te lijepo molim da pročitaš kojih 50ak stranica leksikona i da ponovo upišeš osnovnu školu da malo preprave taj tvoj truli govor

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Virus X*043 kaže...

Pa djete drago, netko mora. Ja dodjem ovdje vidjeti novosti iz igre, sta radi zajednica i tako a ti se razbacujes promiskuitetnoscu tvoje majke. Niti se ikome to cita, nema smisla jer ima ovdje i maloljetnih clanova. Daj malo schillaj i sve 5.

Da ne bude off topic - omiljeni pistolj mi je rex. 

Došao si na BUG vidjet novosti iz igre?

Vidim da ti revno čitaš....

16 godina
odjavljen
Šef kaže...

Vjerojatno najveće govno od posla koje čovjek u gamedev industriji može imati. Ako plaća nije barem 200k USD, ne vrijedi se niti javiti.

:)
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Došao si na BUG vidjet novosti iz igre?

Vidim da ti revno čitaš....

Pa da. Ako ima ista novo, do sada neotkriveno, exploit, overpowered/underpowered oruzje - ovi nasi lokalni kerovi ce to odmah spomenuti :)

A i bug forum mi je graficki ljepsi od onoga na battlelogu tako da sve svoje novosti o BF-u saznajem iz ove teme.

15 godina
Battlefield 3

Virus je baš doslovno virus, kao razni virusi što haraju pa se pojave sa vremena na vrijeme, pokaže nam svima da i dalje ima psihčke probleme obraćanja ljudima u trećem licu, ne zna se niti oprat, zmazan je, prljav, smrdi, neškolovan i laže.

Najbolje ignorirat, i puno čaja sa limunom, da što prije prođe.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 16:32 (fila2208).
Moj PC  
7 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Virus je baš doslovno virus, kao razni virusi što haraju pa se pojave sa vremena na vrijeme, pokaže nam svima da i dalje ima psihčke probleme obraćanja ljudima u trećem licu, ne zna se niti oprat, zmazan je, prljav, smrdi, neškolovan i laže.

Najbolje ignorirat, i puno čaja sa limunom, da što prije prođe.

Nejde ti dio s ignoriranjem...

15 godina
Battlefield 3
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Nejde ti dio s ignoriranjem...

Pise se "ne ide".

Da ne bude off topic - omiljeni snajperski dodatak mi je t-ugs

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice