Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

I mi smo umrli.

Napikon rjesimo vaseg ludjaka u Btr-u i onako happy naletimo na minu! Na Bazaru!

Not funny.

Jedva cekam jos takvih partija!

Odlican Kharg! Ovo je sad pravi izazov igrat s tenkom. A ne neki public.

A najjace je kad sam preko pola mape srusio friendly heli. Sorry decki jednom.

Haha a igrao sam više nekog onako napadčkog engija, sijao mine di sam mislio da ćete uletit ali nikako.

Kako ti se sviđa lockanje u prvoj rundi? uživao sam te gledati kroz javelin :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Haha a igrao sam više nekog onako napadčkog engija, sijao mine di sam mislio da ćete uletit ali nikako.

Hehe, da bio sam lockan 50% vremena :) Al mislim da me zacudo ni jedan jedini javelin nije ubio.

Bilo bi dobro da stvarno igramo 16 vs 16. Mozda bi cak uspjeli i kakvu tank taktiku dogovoriti :)

Tko je ono dobar tenkist na forumu?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Hehe, da bio sam lockan 50% vremena :) Al mislim da me zacudo ni jedan jedini javelin nije ubio.

Bilo bi dobro da stvarno igramo 16 vs 16. Mozda bi cak uspjeli i kakvu tank taktiku dogovoriti :)

Tko je ono dobar tenkist na forumu?

Istina, ali sam te redovito živcirao i tjerao u smoke,a  bio si spotan pa je ekipa rokala rpg.

Ljudi nekad ne kuže da svatko oružje ima djelovanje na samog igrača i mehaniku igre.(ne mislim na tebe, općenito, public)

Stinger lock otjera dosadnog helića ili ga zblani, tako i tebe, ti si izletio na c okolo, ja iza konetnjera tamo i lockam te, disam te, ti rikverc vidim kuky iza radi, ja samo lockam ti me tražiš kupuem vrijeme mojim da ti dođu.

Užitak je bilo.

definitvno bi mogli tako nedjelje pretvorit u neko druženje i igranje kroz noć, naučit puno jedni od drugih.

sry na offtopicu malo eto dojmove sređujemo.

Svakako svaki drugi klan voljan malo većeg fajta dakle 8v8, 10v10,12v12, 16v16 neka se javi. Možemo odigrat par mečeva da svi imamo od toga koristi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 0:26 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

Mislim da bi se čak moglo baciti i 16vs16. Mi smo imali i 5 ljudi na čekanju pored ovih 12, od kojih su neki i ušli drugu partiju. Nakog ovakvih dobrih borbi, posebno na Khargu, sigurno niko neće reći da mu se ne da igrati drugi put. {#}

Dama_The_Crow
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Bruno i Jopis - tenkisti.

Sjetio sam se :)

Znam da je Jopis zauzet, ima svoj klan. A ti Bruno?

I zaboravio sam reci, hvala Kuky sto si ginuo za mene kod popravljanja tenka.

Zasto ove dvije mape? Njih cete igrati na nekom turniru?

EDIT: Kad je server pod sifrom, ne moze biti ranked?

Ono, bas smo si namjeravali rjesiti nekoliko assigmenta, pa nista. :D

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 1:16 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zasto ove dvije mape? Njih cete igrati na nekom turniru?

EDIT: Kad je server pod sifrom, ne moze biti ranked?

Ono, bas smo si namjeravali rjesiti nekoliko assigmenta, pa nista. :D

Ma prijavili smo se na turnir gdje se igraju ove dvije mape 12na12, pa cisto radi toga, ali drugi put se dogovorimo s vama sta vam odgovara i to igramo.

Stavili smo unranked server, jer koliko sam shvatio, ranked se ne može zaključati, a i kada je unranked, ljudi mogu supressat, pucat u zrak, svatovi ovo ono, a da se ne brinu o statistikama (ako kome to nešto znači ) {#}

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...

GG dečki, ovo večeras je bilo super!

Ja sam također da ovako češće igramo.

definitvno, ako bude viška ljudi složimo i 16v16 pa tako jednu vozila mapu drugu inf.

prvi kharg mi je bio odličan, nisam ni znao da kharg može bit tako zanimljiv :)

a bazzar, živio sam za trenutak da miniram i da mi se upeca netko i baš pričam dečkima dok pijemo kavu i čekamo lav, reko minirao sam ali očito loše i puf padne butcher i cyber mislim

lol umro sam :)

Evo može MC za koji dan ako oćete da bacimo nešto. Da malo motiviran one penzionere, neće više ništa igraju... Znate koja je ura kada ESL sam igran :D

Sa M16.

Najčešće metro

{#}

Ok ok i 870ka je tu...

[M|C] 7emper_fi
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako reportati server zbog ludih pravila?

Koliko sam izguglao trebao bi to na Live suport prijaviti a to mi se ne da,jel ima neki jednostavniji način?

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Druga runda na khargu mi je zivce ispila jer smo Spelac i ja sami isli uzimat Ai heli nas je maltretirao jako..Ekipa se zakacila bila za taj D a da ni ne kuzi,umjesto da smo flenkali na druge zastave. Bilo je napetou svakom slucaju. A bazzar ko bazzar-pokolj. :) Dukac radi sendvice na standu,pije kavicu u bazi i nista ne radi.. :-P
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
nooir kaže...

Evo može MC za koji dan ako oćete da bacimo nešto. Da malo motiviran one penzionere, neće više ništa igraju... Znate koja je ura kada ESL sam igran :D

Sa M16.

Najčešće metro

{#}

Ok ok i 870ka je tu...

Primijetio sam da zadnje vrijeme tebe vitim na ESLu, a i tvoju ekipu lagano da se priključuju. To je super. Valja malo "takmičarski" baciti nešto.

Naravno, mi smo za. Ali sada imamo, ova dva dana, zauzete termine, pa se možemo za kasnije dogovoriti. 

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Druga runda na khargu mi je zivce ispila jer smo Spelac i ja sami isli uzimat Ai heli nas je maltretirao jako..Ekipa se zakacila bila za taj D a da ni ne kuzi,umjesto da smo flenkali na druge zastave. Bilo je napetou svakom slucaju. A bazzar ko bazzar-pokolj. :) Dukac radi sendvice na standu,pije kavicu u bazi i nista ne radi.. :-P

Dadi (dado_hr) sam psovao sve živo, izludio me čovjek! Ali zato je izgubio dogtag na bazaru - slučajno se sreli na C i odmah okret za 180 {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 8:36 (Friday).
13 godina
Friday kaže...

Ali zato je izgubio dogtag na bazaru - slučajno se sreli na C i odmah okret za 180 {#}

https://www.youtube.com/watch?v=a6jqtq-j80E&feature=youtu.be&t=60s 

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Ali zato je izgubio dogtag na bazaru - slučajno se sreli na C i odmah okret za 180 {#}

https://www.youtube.com/watch?v=a6jqtq-j80E&feature=youtu.be&t=60s 

Ahahaha, koji si ti luđak... {#}

Ma mogao sam jučer više njih nožem ali nisam htio ništa riskirati. Ovo što sam njega bocnuo je bilo taktički jer smo se mimoišli a u takvim situacijama najlakše prođe nož budući da protivnik ne stigne zapucati.

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ahahaha, koji si ti luđak... {#}

Ma mogao sam jučer više njih nožem ali nisam htio ništa riskirati. Ovo što sam njega bocnuo je bilo taktički jer smo se mimoišli a u takvim situacijama najlakše prođe nož budući da protivnik ne stigne zapucati.

Čovječe, ja se nikad, ali skoro nikad, ne sjetim potegnuti nož. Čak i kada dođem nekom kemperu s leđa, većinom ga upucam  {#}

Dama_The_Crow
17 godina
Meni je bilo katastrofa dosadno, necu vise nikad igrat s vama!

:)
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Meni je bilo katastrofa dosadno, necu vise nikad igrat s vama!

:)

Gade htio si me zaklati, imao si onaj luđački pogled {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Nakon svega ovoga na kraju krajeva kad napravis osvrt na igru i zakljucis koliko je -Odlicna!

Pusti sada pametnjakovice koji drkaju na jedan hitmark i to ih yebe ili nesto nikad ne stima. Ne pricam o tome.

Pricam o mogucnostima u igri.  Jucer,kad smo se zagrijavali,netko me zaklo bio. Al to je bila tak dobra animacija da nemogu vjerovat.

Lezim,jer pucaju po meni,i dode mi lik sa bocne strane,onak me okrene rukom i vidis da te sutne nogom,stane na tebe i zabije nozinu u vrat da je valjda do kičme došao. {#}

Onda,razbijanje svega toga,izbjegavanje rpg-a,metaka,rokanje sa tenkom,support iz zraka od helija,jeta...  Zvukovi ti svi..  Jucer sam nakon neznam koliko stavio na sluskama full 5.1 pravi i u igri home cinema. Isuse i Boze. U jetu ona strojnica se tak cuje da je to strasno. Koda uzivo slusam Thunderbolta. Prrrrrrrrrrrrrrr...Prrrrrrr.Prrrrrrrrrrrrrrrr {#}

Zadovoljan sam da je takva igra. (naravno moze i bolje-UVIJEK)  Nadam se da ce te finese jos odradit do kraja prije izlaska BF4.

Zato me bas zanima,sta ce bit u BF4. Imam velika ocekivanja.. Nadam se da me nece razocarat.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
drahic kaže...

Jbga, na Khargu tko ima zrak ima sve... vi ste imali zrak prvu, mi drugu i to je to.

Bazzar, ah Bazzar... tamo ste nas taktički uništili.

Jbga, tu mapu i taktike znate u detalje, a mi smo rekreativci pa smo naivni ispali.

Al, spremit ćemo za drugi put i mi neku taktiku, ne brinite... jer tko zanemaruje taktiku i igra za raju - na.jebe :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nakon svega ovoga na kraju krajeva kad napravis osvrt na igru i zakljucis koliko je -Odlicna!

Naravno. Vajnera uvijek ima, al teško je osporiti da je ovo ukupno najbolji mrežni FPS do danas.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Skilledžija kaže...
drahic kaže...

Jbga, na Khargu tko ima zrak ima sve... vi ste imali zrak prvu, mi drugu i to je to.

Jbga, tu mapu i taktike znate u detalje, a mi smo rekreativci pa smo naivni ispali.

Al, spremit ćemo za drugi put i mi neku taktiku, ne brinite... jer tko zanemaruje taktiku i igra za raju - na.jebe :)

Da,okrenuli ste sebi u korist zracni prostor,bez obzira sta smo Shinoxa imali u zraku,jer jednostavno nije moguce sve odjednom drzat  pod kontrolom.

Sta se tice Bazzara. Da,mozda i imamo malo vise iskustva od vas tamo i  iskoristili smo vase greske nekih rushunja,iako ste nam par puta prosli i zaokrenuli zastave.   GJ ;)

@ Danny- Definitivno najbolji fps moguci sada na sceni gaminga,ako mene pitas.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pardon što vam uletavam u raspravu no...

zdravko zdravko

on topic -> na žalost više nemam taj battle report (zaboravio ga tukac print screen-at) no na caspianu sam uspio po prvi put u životu nekaj napravit po pitanju aviona! skinul sam ih jubilarnih 5 (što je 5 više nego ikada) i imao sam nevjerojatnih, kako bi Friday rekao, svadbenih 3% akjurecija   {#}

Battlelog: 8string
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 9:42 (cronux).

10 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...
drahic kaže...

Slažem se. Prvi Kharg je bio totalni kaos. Imao sam feeling da imate 4 tenka jer sam pola partije bio  supresan. Drugu smo se malo pribrali...počeli koristiti RPG kako spada i bilo je dobro. Osobno se veselim sljedećim partijama jer ma koliko znali da je to trening, i da se ne igra za ništa..opet je gušt nekako veći (pa i kad si negativan ali znaš da si na neki način dao doprinos) šta je teško dobiti nakon 500,700,100 sati igre.

Btw čisto da znate zašto je naš zrak na drugom Khargu bio dobar...dečki uopće nisu pričali...pjevali su (Dado_HR je bio lead vokal){#}:

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 9:42 (Zero2).
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Takoder,hvala na treningu,da vidimo gdje 'falimo'. Bilo je odlicno.

Syebali se malo u drugoj rundi Kharga,sta se dogodilo,napravit cemo rezime i vidjet. Pogledat snimke da vidimo gdje smo zapeli.

Kako god,bilo je super.

Pozdrav

tebe bi ja izbacio iz tima jer nemaš pojma

14 godina
Battlefield 3

Hahahhahaa.. Kazes ko u top gunu.. Hiiiwaaayyyyy....aaaaggrr..mmm..... tttoooo.... heaaaveeenn....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...
drahic kaže...

Syebali se malo u drugoj rundi Kharga,sta se dogodilo,napravit cemo rezime i vidjet. Pogledat snimke da vidimo gdje smo zapeli.

Kako god,bilo je super.

Pozdrav

Zato cemo tebe uzet,da ubijes ljude svojim vajnom da je netko čiter,jerbo,tebe poslat na esl,pa i Jika ce quitat kolko ces ga maltretirat.

17 godina
Friday kaže...

Živa istina, ali smilovao sam se pošto si noseći trenutno {#}

E da, i svi ikseri su osvojili besplatan pregled zubića idući put - otvorio sam novu ordinaciju na Khargu na B, pa eto, navratite slobodno; primit će vas moja sestra {#}

14 godina
Basta kaže...
Friday kaže...

Živa istina, ali smilovao sam se pošto si noseći trenutno {#}

E da, i svi ikseri su osvojili besplatan pregled zubića idući put - otvorio sam novu ordinaciju na Khargu na B, pa eto, navratite slobodno; primit će vas moja sestra {#}

Ovoj sestri ja dam sve zube da mi iščupa.....2 puta!

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
M4X kaže...
drahic kaže...

Kako god,bilo je super.

Pozdrav

Zato cemo tebe uzet,da ubijes ljude svojim vajnom da je netko čiter,jerbo,tebe poslat na esl,pa i Jika ce quitat kolko ces ga maltretirat.

ja sam se svega par puta žalio u chat da je netko čiter,odakle ti to

14 godina
Battlefield 3

Ne lazi vise ovaj napaceni narod! Svi jako dobro znamo tko si i kakav si !

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice