Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
ARazer kaže...

čitam tvoje dosadne postove koji nemaju veze s vezom i bezuspješni pokušaji trolanja svako malo

Ti pričaš o meni, ne?

Mislim da se meni obraća, njub ne zna koristit citiraj. 

edit: Btw Friday, svaka čast na assigmentu. Napokon dobar hitreg {#}

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 19:37 (CptJackDaniels).
13 godina
neaktivan
melem kaže...
TomoR kaže...
melem kaže...

Postavke low-med

Iskon donwload 5mb a upload 0.5

i5-750 ati 5870, a network mislim na pola mi je

Koliko RAM- i teksture su na kojem settingu?

Rami su 2x4 Mushkin Silverline Stiletto ddr3 1333Mhz ali rade na single chanelu modu jer mi ne rade A1 i B1 slot.

Na wireless sam spojen, probao sam i sa kabelom isti rac. I da ugasim origin i mozilu isto mi je...:S

Cekaj mislim da me nisi shvatuo. UGASI PROKLETI WI FI. Probaj sad.

13 godina
Battlefield 3

ajde jack reci koji je tvoj nick u igri pa da onda vidimo sta ti igras,molim te..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 19:36 (Doca15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

ajde jack reci koji je tvoj nick u igri pa da onda vidimo sta ti igras,molim te..{#}

hoćeš i glazbenu s tim...ne da mi se više pisati, idem gledati film s curom, naažlost nema neki dlc za vas samce.

He who dares, wins
14 godina
protjeran
CptJackDaniels kaže...
Doca15 kaže...

hoćeš i glazbenu s tim...ne da mi se više pisati, idem gledati film s curom, naažlost nema neki dlc za vas samce.

vau pa ti imas curu. svaka cast{#}

Battlelog: ljudina
14 godina
protjeran
CptJackDaniels kaže...
Friday kaže...
ARazer kaže...

čitam tvoje dosadne postove koji nemaju veze s vezom i bezuspješni pokušaji trolanja svako malo

Ti pričaš o meni, ne?

clasicni cod igrac svi su ti njubare i sve ti je njubersko a glavno da tu nesto pripovjedas. Pricaj o fucking temi.

13 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
Doca15 kaže...

Ti shvacas da desnu ruku ne mozes okarakterizirati kao curu.

17 godina
Doca15 kaže...

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

13 godina
Battlefield 3

@ zdenko

Tko je bolji igrač, ti ili ljudina?

To pitam zato jer protiv tebe baš i nisam nešto igrao pa te se ne sjećam.

Ljudinu znam dosta dobro... zdanji put sam mu uzeo nemesisa na Sieni tako da znam i kako igra.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Aha zero. To je onaj sta me optuzio za cheat. Ahaaaaa, ja razera napao bezveze looool. Zero pa ti stalno iz mojih recenca izvlacis svoj poremeceni kontekst. Boze dragi ja mislio da je neko releventan. I prestani mi stavljati rijeci u usta, kao sto su dosadqn si sa pro spikama itd. Get a life i evo ti ignore. Kak si krenuo dobit ces i poster, bit ce :  moj najdrazi hater.

Please...nemoj...jako mi je žao. Stvarno!!! Evo složit ću ti shake....od vanilije.

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
melem kaže...
TomoR kaže...
melem kaže...

Postavke low-med

Iskon donwload 5mb a upload 0.5

i5-750 ati 5870, a network mislim na pola mi je

Koliko RAM- i teksture su na kojem settingu?

Rami su 2x4 Mushkin Silverline Stiletto ddr3 1333Mhz ali rade na single chanelu modu jer mi ne rade A1 i B1 slot.

Na wireless sam spojen, probao sam i sa kabelom isti rac. I da ugasim origin i mozilu isto mi je...:S

Osim ovog prijedloga za isključivanje WI-FI, svakako je single channel lagani bottleneck.

No, osim toga probaj AV staviti u "game mode" ili nešto slično. Također, proskeniraj komp da nemaš neko smeće na njemu koje uzme periodično upload speed.

I ako ništa od toga ne pomgne, zagnjavi Iskon da ti stave Fast Path profil na DSLAM-u, možda pomogne.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije par stranica se raspravljalo o FOV-u u igri, koj je fov najbolji, kako je sa manjim fov lakse ubiti nekoga na daljinu i razna druga nagadanja...

Posto sam vidio da mnogi uopce neznaju kakav utjecaj ima fov u ovoj igri, snimio sam kratki video u kojem se sve jasno vidi{#}

Uglavnom FOV nema nikakvog utjecaja dok se ADS-a, vec samo mjenja vidno polje iz hipa...

u vozilima nisam testirao pa neznam kako utjece na njih...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 20:30 (berto).
Moj PC  
9 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
Friday kaže...
ARazer kaže...

Ti pričaš o meni, ne?

Njub te ujutro obukao

Friady frende naravno da se ne obračam tebi {#}

16 godina
ARazer kaže...
CptJackDaniels kaže...
Friday kaže...
ARazer kaže...

Ti pričaš o meni, ne?

Njub te ujutro obukao

Friady frende naravno da se ne obračam tebi {#}

Arazer dedere mi reci kakav ti je afto na slici i de povečaj tog mačora koji sjedi na aftu raskembečenih nogu.{#}

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

loool, ideš u off :D imaš pm i ne diraj u moj kokošinjac {#}

eto ti slike :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 20:47 (ARazer).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
ARazer kaže...

loool, ideš u off :D imaš pm i ne diraj u moj kokošinjac {#}

Hvala rođo, samo ću reći forica, forica 

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

riješen pp19,čak sam se i priviknuo

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 21:12 (M4X).
Moj PC  
3 2 hvala 2
14 godina
zdenko1991 kaže...

Aha zero. To je onaj sta me optuzio za cheat. Ahaaaaa, ja razera napao bezveze looool. Zero pa ti stalno iz mojih recenca izvlacis svoj poremeceni kontekst. Boze dragi ja mislio da je neko releventan. I prestani mi stavljati rijeci u usta, kao sto su dosadqn si sa pro spikama itd. Get a life i evo ti ignore. Kak si krenuo dobit ces i poster, bit ce :  moj najdrazi hater.

A vidi ga, čuo negdje ovu riječ od nekog učenog, ali je krivo čuo.

Kaže se relevantan...pa da ubuduće to znaš napisat točno i ispat učen i pametan momak.

ARazer kaže...

loool, ideš u off :D imaš pm i ne diraj u moj kokošinjac {#}

eto ti slike :P

Samo ću reć da razer ima najljepšeg golfa keca kojeg sam vidio. Moram ga žicat da me provoza kad budem kraj njegovog kraja drugi puta :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Doca15 kaže...

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

ovo ubuduće koristi

Bokic !

Ja sam mRAstraOwneRR.

U cemu je problem? Dobio si par hedara od mene? {#}

Si vidio kako sam se pobosljao? Pitao sam Mausa za aimbot i wh,pa sam ga od njega uzeo. On ga je kupio a ja sam prekopirao sve fileove,al me muci u zadnje vrijeme sta se stalno update-a,pa nekad radi a nekad ne.

{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

^^

Nemoze. Imam autorska prava. Po novom zakonu,mogu te tuzit i uzet ti pare.

{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Osim ovog prijedloga za isključivanje WI-FI, svakako je single channel lagani bottleneck.

No, osim toga probaj AV staviti u "game mode" ili nešto slično. Također, proskeniraj komp da nemaš neko smeće na njemu koje uzme periodično upload speed.

I ako ništa od toga ne pomgne, zagnjavi Iskon da ti stave Fast Path profil na DSLAM-u, možda pomogne.

Do wifi nije, av stavim nekad disable ali nista, stavio sam av da mi skenira nije nista nasao.

Inace odrzavam komp defragmentirao sam nedavno, CCleaner itd. i onaj advance system care.

Jedino da mozda ponovo stavim nove windowse ali mi tlaka..meh. Sa drugim online igrama takvih problema nemam :/

14 godina
neaktivan
berto kaže...

Prije par stranica se raspravljalo o FOV-u u igri, koj je fov najbolji, kako je sa manjim fov lakse ubiti nekoga na daljinu i razna druga nagadanja...

Posto sam vidio da mnogi uopce neznaju kakav utjecaj ima fov u ovoj igri, snimio sam kratki video u kojem se sve jasno vidi{#}

Uglavnom FOV nema nikakvog utjecaja dok se ADS-a, vec samo mjenja vidno polje iz hipa...

Zakljucak ovog videa bi trebao biti da je bolje igrati na manjem FOV-u, jer igra ne treba zumirati kada koristis ADS...

U vozilima, poput tenka, ne vidis pune gabarite istog.

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

^^

Nemoze. Imam autorska prava. Po novom zakonu,mogu te tuzit i uzet ti pare.

{#}

ali to je bilo namjenjeno meni tako da ja imam besplatno pravo,neka ti basta i ostali plaćaju

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

I smijesno mi je citat od nekih ljudi u ovoj temi kad pocnu srat po ESLu, cucanjem iza kamena na Bazaaru, a onda oni to isto ide radit na ESL {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

I smijesno mi je citat od nekih ljudi u ovoj temi kad pocnu srat po ESLu, cucanjem iza kamena na Bazaaru, a onda oni to isto ide radit na ESL {#}

ljubomora,ipak je esl vrh vhova za najveće bf3 skilere

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
berto kaže...

Zakljucak ovog videa bi trebao biti da je bolje igrati na manjem FOV-u, jer igra ne treba zumirati kada koristis ADS...

U vozilima, poput tenka, ne vidis pune gabarite istog.

A jbg. sve je to kompromis, lakse uocis nekog u daljini, ali gubis periferni vid i netko moze stajati pored tebe a da ga ne uocis...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
protjeran
M4X kaže...
xyan kaže...

pa ako je tako lagano cucati iza kamena zasto neodu probati cucati? 

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
M4X kaže...
xyan kaže...

pa ako je tako lagano cucati iza kamena zasto neodu probati cucati? 

pa eto, otisli ^^ {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz,

Navukao se prije nekih mjesec dana na bf3 i sada tražim neki ok hr tim - sugestije?

1 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Kakva sprdačina, evo što iz ggca nakon 15 dana odgovaraju:

"Hello war_pig,

as already written; we do not claim it was you that used the cheat.

However it has been used and the GUID got banned and will remain so.

You will have to get a new activation key.
Make sure your Passwords are strong enough.

Best regards,
michiZ, GGC Admin"

Mislim 'ko koga tu da oprostite je**? EA ne može ništa napravit. Nije da ne može nego ne želi. Taj isti ggc je vjerovatno i sponzoriran od njih. Kakva su to sve fina gospoda. I ggc i EA i ovi što prodaju čiteve, svi oni ispod stola jako dobro surađuju i svi na tome masno zarađuju i to sve preko naših leđa, naivnih budala. Gov*a jedna korporacijska.

Od sad, na dalje i ubuduće držim se free igara i piratebaya. EA i ostala gamad, hvala vam ljepa.

Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice