Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...
drakula789 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

OMG sad sam stavioda skidam bf3 LE i premiumcovjece 25 h,ima li pomoci da ide makar na 350kb/sec.

Cek, ti si nas upravo pitao dal postoji nacin da se ubrza internet veza?

Pa ne torrentu ide kao zmaj a na originu uvijek nece(pitam dali ima nekihtrikova za brze download kao na torrentu)

Iskljuci torrente.

Sve je iskljuceno....

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

OMG sad sam stavioda skidam bf3 LE i premiumcovjece 25 h,ima li pomoci da ide makar na 350kb/sec.

Pa ne torrentu ide kao zmaj a na originu uvijek nece(pitam dali ima nekihtrikova za brze download kao na torrentu)

I ja sam isto danas stavio skidati sve DLCove i ne vidim apsolutno nikakav problem :) 

P.S. ovo se sve istovremeno skidalo

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 1:27 (CptJackDaniels).
15 godina
CptJackDaniels kaže...

I ja sam isto danas stavio skidati sve DLCove i ne vidim apsolutno nikakav problem :) 

To je na dial-up jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
drakula789 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

Koliko ti placas net kad ti je download speed 5mb/sec meni je maksimalno 550 kb?

edit:evo jedan PrtSq!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 9:05 (drakula789).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nez ako znate za ovo ali mene je nasmijalo:

YATATATATATATATATATATA

2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CptJackDaniels kaže...

To je na dial-up jel?

He who dares, wins
15 godina
CptJackDaniels kaže...

To je na dial-up jel?

Ne. Koji će mi rac veća brzina od trenutne...da bi skinuo sve u 5 min? Ima nešto u tome kad čekaš sat dva da se skine...kad je prebrzo nije zanimljivo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne. Koji će mi rac veća brzina od trenutne...da bi skinuo sve u 5 min? Ima nešto u tome kad čekaš sat dva da se skine...kad je prebrzo nije zanimljivo.

uživaj onda u slušanju prekrasnih simfonija svojeg modema. meni je ovo i ringtone 

He who dares, wins
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Mhm. Tješi se. :)

To je isto ko ona spika "bitno je sudjelovati" ili "ljepota dolazi iznutra".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
neaktivan

Evo kako fila igra BF3 sa svojim netom {#}

http://gifsoup.com/view/2081699/die-motherfuckers.html

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 12:22 (CptJackDaniels).
16 godina
odjavljen
CptJackDaniels kaže...

Jel' to stabilizirano ili računa i sinkronizaciju s već skinutim? Ukupno skoro 15 megabajta po sekundi je impresivno, više i od LTE-a. Neki ISP gdje radiš?:)

Kritičar u egzilu i sigurnosti emigracije
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
CptJackDaniels kaže...

Jel' to stabilizirano ili računa i sinkronizaciju s već skinutim? Ukupno skoro 15 megabajta po sekundi je impresivno, više i od LTE-a. Neki ISP gdje radiš?:)

Stavio sam kasnije da mi ide jedan po jedan i brzina je bila oko 14 mb/s. u studentskom sam domu, a još nema 95% ljudi, pa net leti. Doduše, kad se jednom svi nakače na FB i YT tijekom radnog dana, pogotovo navečer, brtina pada na oko 3-4.

He who dares, wins
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mini lan party Osijek  upravo u tijeku

sa desne 

Basta, Špelac,Mistični (u pozadini) ,Bik_Cro,ex Co7, hrka za foticem  Wolf D Bastard

http://www.pis-klan.com/

30 0 hvala 10
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a ovaj mali sa Mistiqom? Špelac zgodan kao i uvijek {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 13:16 (xyan).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...

sa desne 

Basta, Špelac,Mistični (u pozadini) ,Bik_Cro,ex Co7, hrka za foticem  Wolf D Bastard

sta se tuce ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Ljubi te deda {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Wolf D Baštard kaže...

sa desne 

sta se tuce ;)

ašta bi se tuklo...tuku se prstaci{#}

http://www.pis-klan.com/
17 godina
xyan kaže...

To je Neno666 :)

15 godina
Wolf D Baštard kaže...

sa desne 

Uuu najs! Ajde navratim i ja kroz kojih sat vremena! ;)

BF Nick: SwitchCRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I NITKO NE STRIMA, HEBEM VAS U OPTIKU

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Mhm. Tješi se. :)

To je isto ko ona spika "bitno je sudjelovati" ili "ljepota dolazi iznutra".

Pa i ne...ne patim od neke uber brzine, da patim plaćao bi tcomu 20 da me kradu i daju mi 12 kako i rade.

Lako se kurčit sa brzinama u domu, viđeno i probano, ali navečer kad se ekipa okači pa lagaš kao pi.zda onda samo plakat moš.

Tako da blažen bio tcom i moja 4mbita, dok stara ne poludi na youtubeu pa me laga :)

btw. džaba ti brzina kad si njub, moš imat i milju mbita :)

špelac lave super majica, imam i ja rage guya i bitch please. Ako se ikad vidimo, dofuram ja rage guya da budemo skladni :)

CptJackDaniels kaže...

Evo kako fila igra BF3 sa svojim netom {#}

http://gifsoup.com/view/2081699/die-motherfuckers.html

i na 30 fps i takav net...i opet možeš samo kleknuti...i znaš što mi možeš :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 15:00 (fila2208).
13 godina
Wolf D Baštard kaže...

sa desne 

A gle, oni su se fakat došli (samo) igrat. Nigdje klope, cuge, dima, lijepih teta iz Mađarske...

BF3: _P3rky_xXx
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila kralju dobro kažeš, na onom gameboyu što igraš i uz 30-35 fps-a stvarno ti treba skinut kapu jer s obzirom na čemu igraš igraš odlično, a ono najbitnije igraš za tim {#}  assault, engi, support, igraš sve i kad se čovjek najmanje nada stižeš spasit situaciju. Iz svoje perspektive mogu to reči, izvukao si me iz sranja mali milion puta..

Moj PC  
3 5 hvala 1
15 godina
ARazer kaže...

Fila kralju dobro kažeš, na onom gameboyu što igraš i uz 30-35 fps-a stvarno ti treba skinut kapu jer s obzirom na čemu igraš igraš odlično, a ono najbitnije igraš za tim {#}  assault, engi, support, igraš sve i kad se čovjek najmanje nada stižeš spasit situaciju. Iz svoje perspektive mogu to reči, izvukao si me iz sranja mali milion puta..

A šta ćeš kad je bf predobra igra pa se isplati patiti se i na mom gameboyu. Ali yebe me esl, di ekipa puca ko luda, tamo mi jako fali koji frejm.

Ali bitno da se uživa u igri koliko toliko..ali morat ću do delnica, odigrat koju rundu na tvom stroju :)

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
i na 30 fps i takav net...i opet možeš samo kleknuti...i znaš što mi možeš :)

ISSE Bože fila, kakav je to jezik? Reći ću te staroj, nećeš smjet gledat crtiće mjesec dana! 

He who dares, wins
16 godina
Battlefield 3

Jel tko prodaje mozda BF3 barem sa Back To Karkarand,vidio sam netko da je napisao u temi,no sada ne mogu naci.
Ako taj jos prodaje,neka se javi na PM 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
xyan kaže...

To je Neno666 :)

dajte neni da se igra,tj. da vas pohaxa{#}

16 godina
Battlefield 3

Jel još netko ima problema s originom.

Nikako da ode online

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Igra se, bičiz... {#}

Freak Show Inc.

23 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni isto neće na origin

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice