Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
CroMystiq kaže...

Pozz ekipi budem stavio jedan video, jer je sinoć pala jedna oklada vezana za moju igru s M16 i sve je počelo s ovom patijom koju sam cijelu odigrao s M16 (priznajem jesam noob){#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52012255/1/183337561/

Pošto mi je kolega Kalimero168 bio jako ljut na ekipu s M16 jer je ginuo kao lud {#} i vikao no skill M16 i da nemrem ni s jednom puškom ubiti nikoga, oklada je išla ovako moram imati više kilova od njega koji bude igrao s M16 a meni dade puškicu po njegovom izboru.

Izbor je pao na Lsat http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/GR1CUL4_Mystiq/iteminfo/lsat/183337561/pc/ da stvar bude gora morao sam s njom imati i najviše kilova u toj partiji i biti prvi s naše strane. Tako da sam ipak izgubio, ispunio sam dvije od tri stvari. Da su bili neki noobovi kontara morti bi i to uspio. Ali evo malog filmića pa uživajte. {#} kome se da gledati. I naravno ginulo se ko ludo {#}

E oklada je bila u "nema veze" jer smo odlučili da nema pobjednika.{#}

No recoil, no spread, dmg modifier h4x0r!

Mozemo pricat o l33t skillzima tek kad popijes 5 velikih Erdingera, do tad nista; a-ha! :p

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

S2E3 BF Friends - Campers

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
11 0 hvala 8
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

I da, dado1410, rekao sam im da si stave [G], tako da nam se Gerijatrija povecala za jos nekoliko clanova {#}

Nemaš beda...ako su iz Cyber familije vrata su im uvijek otvorena!!

{#}{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Basta kaže...
CroMystiq kaže...

E oklada je bila u "nema veze" jer smo odlučili da nema pobjednika.{#}

No recoil, no spread, dmg modifier h4x0r!

Mozemo pricat o l33t skillzima tek kad popijes 5 velikih Erdingera, do tad nista; a-ha! :p

Kad nisam utreniran kao ti {#} Pivo i nije loše, ne boli me glava ujutro {#}

http://www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 10:15 (CroMystiq).
17 godina
odjavljen
CroMystiq kaže...

Kad nisam utreniran kao ti {#} Pivo i nije loše ne boli me glava ujutro {#}

Tvoj pravi snimak očekujemo u nedjelju. Mislio sam zvati mythbusterse pa da to obradimo na pravi način!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakva piva, ja sam sad u sat vremena popio 2 jegera, el_grande, jedan prije kave, jedan u kavi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ekipica ja odoh na doček a vi se igrajte pucanja! {#}

Svima sve najbolje u novoj godini! {#}

BF Nick: SwitchCRO
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

kakva piva, ja sam sad u sat vremena popio 2 jegera, el_grande, jedan prije kave, jedan u kavi {#}

Daj molim te, ja pijem 6. rakiju od jutros... Pažljivo sam isplanirao vrijeme - ako počnem piti jako rano stignem se 2 puta danas napiti. Doduše, u međuvremenu će mi žena razbiti pichku {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

Daj molim te, ja pijem 6. rakiju od jutros... Pažljivo sam isplanirao vrijeme - ako počnem piti jako rano stignem se 2 puta danas napiti. Doduše, u međuvremenu će mi žena razbiti pichku {#}

da, al ja sam se u 9:15 ustao {#}

14 godina
Switch kaže...

Ekipica ja odoh na doček a vi se igrajte pucanja! {#}

Svima sve najbolje u novoj godini! {#}

Hmmm.. Switch.. Ne slavi se u 12 popodne,nego u 12 navecer... {#}{#}

Lijepo se zabavi,nemoj koristit m16 veceras,jer to ne spada pod pirotehniku. {#}

16 godina
odjavljen
Zgodna promjena koja ce zanimati ovdašnje trolove: http://www.rep.hr/vijesti/internet/novi-kazneni-zakon-kaznjava-sve-od-hakiranja-do-klevete-na-internetu/5207/

(sad više ne smijem ni ja trolati :( )
Troll level: sensei
15 godina
Tonči kaže...
Zgodna promjena koja ce zanimati ovdašnje trolove: http://www.rep.hr/vijesti/internet/novi-kazneni-zakon-kaznjava-sve-od-hakiranja-do-klevete-na-internetu/5207/

A bome ni cheatati
Potpis!
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

I tako se registriraš na forumu, pišeš bedastoće preko proxy-ja i mogu ti pofafati labana...

Freak Show Inc.
14 godina
Ezio kaže...
Tonči kaže...

A bome ni cheatati

Ok ako sam dobro razumio onda još sad mogu...a sutra više ne

SVI STE ČITERI SVI......SVIIIIIIIIII...NABIJEM VAS NA TUKI..DA VAS NABIJEM.....NJUBARE..WANNABE SKILZORZI....DA BOG DA VAM SE TIPKOVNICE USMRDILE I MIŠEVI VAM POCRKALI.

P.S.

Puno sreće i zdravlja 2013

{#}{#}

17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...
Ezio kaže...
Tonči kaže...

A bome ni cheatati

Ok ako sam dobro razumio onda još sad mogu...a sutra više ne

SVI STE ČITERI SVI......SVIIIIIIIIII...NABIJEM VAS NA TUKI..DA VAS NABIJEM.....NJUBARE..WANNABE SKILZORZI....DA BOG DA VAM SE TIPKOVNICE USMRDILE I MIŠEVI VAM POCRKALI.

P.S.

Puno sreće i zdravlja 2013

{#}{#}

Koji ti je nick na battlelogu?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Zero2 kaže...

Neam pojima {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

A jesam sada neke nobleke nasekiro. vicu mi m16 noob a ja uzmem famas pa onda vicu aimbot{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52130501/1/310445269/

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Zero2 kaže...
Friday kaže...
Zero2 kaže...

Neam pojima {#}

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.
Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.
Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

BF3: PerkYca
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovak..ja i frend ocemo igrat CO-OP ali ne mozemo...kada ja pokrenem co-op i on se na mene oce spojiti samo mu pise da sam ja izasao iz igre iako nisam i isto tako je kad pokusamo suprotno.mozete nekako pomoci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tHeFmF111 kaže...

ovak..ja i frend ocemo igrat CO-OP ali ne mozemo...kada ja pokrenem co-op i on se na mene oce spojiti samo mu pise da sam ja izasao iz igre iako nisam i isto tako je kad pokusamo suprotno.mozete nekako pomoci?

Meni se događalo prije par mjeseci. Probajte malo poslije ili šta ja znam. Nema nikakvog lijeka koliko ja znam - nama je proradilo samo od sebe.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
tHeFmF111 kaže...

Meni se događalo prije par mjeseci. Probajte malo poslije ili šta ja znam. Nema nikakvog lijeka koliko ja znam - nama je proradilo samo od sebe.

Ja sam primijetio da lakše ide CO-OP kada jedna i druga strana imaju uključen uPNP. Za "normalni" MP mi više odgovara da je navedeni isključen...

Ali da je bugovito i da ponekad tek iz 5-og pokušaja proradi to je istina (kada se na frenda spajaš)

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Friday kaže...
tHeFmF111 kaže...

Ja sam primijetio da lakše ide CO-OP kada jedna i druga strana imaju uključen uPNP. Za "normalni" MP mi više odgovara da je navedeni isključen...

Ali da je bugovito i da ponekad tek iz 5-og pokušaja proradi to je istina (kada se na frenda spajaš)

HMM..a mozes mi objasnit sto je to uPNP?

17 godina
odjavljen
tHeFmF111 kaže...

HMM..a mozes mi objasnit sto je to uPNP?

To samo ovi lvl 100 coloneli znaju... Ja ti javim kad postanem!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...

Znači da ne očekuje odgovor još 2g.?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
tHeFmF111 kaže...

Pa probali smo i prije tjedan dana ali isto s**nje!

::;;;)
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Znači da ne očekuje odgovor još 2g.?

Pa ako mi žena dozvoli možda uspijem u slijedeće dvije godine...

Freak Show Inc.
17 godina
CroMystiq kaže...

Kad nisam utreniran kao ti {#} Pivo i nije loše, ne boli me glava ujutro {#}

Samo i samo vjezba, young padawan :)

Ma pivo je mraq, nema tu glavobolje, nije to domaci buckuris... Glava ce te bolit u subotu kad budes padao od njubara sa M16-icama na optici :p

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki sretna vam nova 2013. godina. Evo da vas malo pocastim, jedan linkic. Kliknite, nemojte kasnije pozaliti LINK xXx

Moj PC  
3 1 hvala 2
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Sretna Nova svim skillzorzima, onima koji se tako osjećaju i ingame pederima koji su mi ga zabili s leđa, ali i onima koji to često vole raditi baš tako (pirathr i dannyhr). Sretna Nova i trolovima i mlatimudanima s nadom da će dogodine imati više sreće IRL pa neće rejpati po virtuali. {#}

Troll level: sensei
Moj PC  
4 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad će svi unaprijed čestitati Novu svima, tako da drugi misle da imaju život i će negdje tulumariti već od podneva... {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 14:06 (Scrappy).
Moj PC  
8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice