Smanjio sam i ja pa mi ne treba baš 4-5 metaka neovisno o udaljenosti za ubit protivnika. Jednostavno je nemoguće znat da će past nakon 4 metka i prestat pucat, jel tako? Pa nismo jučer počeli igrat BF pa se svi čudimo ko pura dreku. Neovisno o internetu i ne znam čemu jednostavno je nemoguće prestat pucat i znat da protivnik pada..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ljudi vjerujte mi, znam sta pricam. Imam skoro 60 000 kilova sa m16, znao sam imati i po 40% aim ali ovo je nemoguce sta on radi. On ima recoil ali nema spread niti devijaciju metaka, kazem vam 100% cheater. Pogledajte neke njegove videe ima mjesta di on 26 metaka ispali u jednu tocku, ma daj ono molim te... Vjerujte mi u ovom slucaju znam sta pricam...
Skužite kak mu se dolje stalno mijenja pištolj i m16. žešći cheater.
edit: poglete mu profil http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/pLine-jikA/stats/782332088/ samo assault igra. vjerojatno je već popio negdje bananu pa se nije ni trudio otključavat druga oružja.
Ti puno pišeš a nikad ništa ne kažeš, kao neki yebeni političar,.
Sumnjiv si i jako smrdiš, nemoj mi furati spike da web stranica ne valja...ta web stranica je otkrila više cheatera nego cijeli dice.
Igra ti neko vrijeme nije radila ajme pa si odustao čudno da je svima radila osim tebi, pa se onda odjednom kao vraćaš, kao ne znaš šta se događalo
i onda prodaješ spiku da su svi probali cheat...očito misliš ako si ti da su svi.
Velim budi čovjek snimi se lijepo, pokaži nam kakao igraš, kako burstaš, odagni sumnje sa sebe.
Ovako si samo još jedan mogući cheater, koji nešto ima znanja oko programiranja pa vjerovatno neće samo tako lako pasti.
Što je najjače dok nitko nije ništa mogao na dibalu ti si ga prešao u par dana i okrenuo 1000 eura na njemu...pričaj mi da si igrao 24/7 sa takvim poslom kakvog sad imaš?
Ajde evo budi čovjek, reci objasni se...moje a i oči ostalih znatiželjnika su uprte u tebe, mikrofon je tvoj, izvoli.
Nastranu tonči no uvijek je fascinantno da lik koji je u stanju nadrobiti listove teksta, citirati 34 stranice nečijih postova i onda ih raščlanjivati i objašnjavati, nekome govori da puno priča a ništa ne kaže.
Kojiko si ga se nakenjao u ovoj temi nije za ljude majkemi.
Znam da je ovo stari post ali nisam mogao ne reagirati.
Isprike moderatorima.
I ja sam bio instalirao taj soft ,ali sam se opet vratio na stari taj novi izgleda da je nekako ''siromasan'' na pointer i ostalima opcijama ima samo ono osnovno i vjerovatno vrati akceleracija pointera osim ako je niste sredili sa onim fixom.
Sjecam se te partije...iako ovo sto je mene ubio na snimci nije nesto posebno, bilo je hrpa drugih sumnjivih killova.
Mislim da je lik čiter samo takav, svi su ga prozivali, a dosta mu je ekipe i stisnulo report nakon runde.
Ako se dobro sjećam to je ova runda; igrali su jos hrkaa (koji je napustio negdje na pola partije kad je, prepostavljam skuzio čitera) i 53mali.
ma naslo mi versus tada pa sam otisao...neznam ja ne mislim da je cheater...znam ga sa TS-a igrali smo puno puta zajedno i bili u partiju pa sam tu rundu malo vatru potpirijo da vidim reakciju ostale ekipe pa sam napisao nesto u stilu:omg jikA please turn of cheatvolim igrati protiv njega....
ma naslo mi versus tada pa sam otisao...neznam ja ne mislim da je cheater...znam ga sa TS-a igrali smo puno puta zajedno i bili u partiju pa sam tu rundu malo vatru potpirijo da vidim reakciju ostale ekipe pa sam napisao nesto u stilu:omg jikA please turn of cheatvolim igrati protiv njega....jbg zajebo sam gornju poruku
Ma ljudi vjerujte mi, znam sta pricam. Imam skoro 60 000 kilova sa m16, znao sam imati i po 40% aim ali ovo je nemoguce sta on radi. On ima recoil ali nema spread niti devijaciju metaka, kazem vam 100% cheater. Pogledajte neke njegove videe ima mjesta di on 26 metaka ispali u jednu tocku, ma daj ono molim te... Vjerujte mi u ovom slucaju znam sta pricam...
Osim dobrog KDR-a počeo si skupljati i dobar TU/TDR ovdje na forumu...
Čekaj, a ja ne kenjam puno??? Tema je aktivna od 2010 godine, moj prvi post je iz 4 mjeseca ove godine i sveukupno sam 5. po broju postova. Pa šta ja trebam učiniti za malo pažnje???
ma naslo mi versus tada pa sam otisao...neznam ja ne mislim da je cheater...znam ga sa TS-a igrali smo puno puta zajedno i bili u partiju pa sam tu rundu malo vatru potpirijo da vidim reakciju ostale ekipe pa sam napisao nesto u stilu:omg jikA please turn of cheatvolim igrati protiv njega....jbg zajebo sam gornju poruku
i kaj si saznao iz toga -ništa,čiter je 100%,em nema recoil,em zna gdje se točno netko nalazi,em puca po 4-5 metaka i ubija(je da cilja glavu ali opet nije lako pogodit svaki puta hs) a znamo da m16 ispuca na brzinu sve metke,i onda ispuca 4-5 metka i pripuni,daj molim te
Pa šta ja trebam učiniti za malo pažnje???
Pa za početak se trebaš skinuti i namazati uljem
i kaj si saznao iz toga -ništa,čiter je 100%,em nema recoil,em zna gdje se točno netko nalazi,em puca po 4-5 metaka i ubija(je da cilja glavu ali opet nije lako pogodit svaki puta hs) a znamo da m16 ispuca na brzinu sve metke,i onda ispuca 4-5 metka i pripuni,daj molim te
probaj igrat na 800x600 s takvim aimom, i kontrolom pucanja, mislim da ces i sam za sebe misliti da si cheater. Decko izgleda bog za public, na 5v5 je solidan, naspram zvijeri kakvih ima.
probaj igrat na 800x600 s takvim aimom, i kontrolom pucanja, mislim da ces i sam za sebe misliti da si cheater. Decko izgleda bog za public, na 5v5 je solidan, naspram zvijeri kakvih ima.
Probao na crtu 100hz 105 lock, odma da ti kazem glupost. Probaj pa vidi. A drugo normalno da je los kad imas remake kusa koji ubija iz metka, pa pure predatora koji ima damage modifire i hrpu ostalih smrdljivih citercina. Epsilon online redovno rejpaju, a na lanu ih nema nitko. Rekao sam i giquli jedan dan, online pro, lan noob...
http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=41985a7677d3d3eb99979f1e6ec8814d&p=pLine-jikA looooooooooooooooooooooooooooooooooooool
http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=41985a7677d3d3eb99979f1e6ec8814d&p=pLine-jikA looooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Pro
Player already banned by @CheatOMeter at Metabans.com
dobro i sta si se ti sad uspjenio,niti igras s njim niti protiv njega...ako je cheater vara samog sebe...i dolijat ce kao ostali....ja kazem svoje misljenje kao sto vi imate svoje misljenje i to je to...opet kazem da mislim da nije nego ima cudo od interneta a igra je retardirana i to je to
Čekaj, a ja ne kenjam puno??? Tema je aktivna od 2010 godine, moj prvi post je iz 4 mjeseca ove godine i sveukupno sam 5. po broju postova. Pa šta ja trebam učiniti za malo pažnje???
ti kenjaš kvalitetno
Mi smo bili US i oni su s oba scout i attack helija ubijali sve po redu. Čak su i tenkovi s obale ubijali, a iako smo svi imali RPG i Stingere se nismo mogli nikako izvući. Ne bih se čudio da neki imaju i cheatove, jer ubijaju iz scout helija jednim metkom
Koliko dnevno u prosjeku igrate BF za vrijeme ovih praznika?
Ja minimalno 4h :D
Skoro cijeli dan Esl,public vise ni ne.
Evo ljudi moja zadnja na amdeu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/51864039/1/446974236/
Stavio sam intel i moja reakcija .
Nevjerujem kakav boost...
U cemu Zdena? U procesingu citanja cheata ili ?
Uuu, sad je Cyber kriv...
Pa dobro da ne mozes, jos bi nasao i nekakav glitch!
Salim se.
Malo se u Logitechu prave pametni, i "napredne" opcije imas tek kad ukljucis profile prema aplikacijama (slika 1) i onda udes u opcije.
Onda mozes kliknuti na svaku od tipki i imas dodatno podesavanje, ukljucujuci i Macroe.
Meni su prazni, pa ako netko ima nekakvu dobu Macro skriptu nek napise
Lockao sam na 85 fpsa, na 64 igraca imam dropove na 78fpsa XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dosta je bilo razgovora o cheatovima?
Za one koji rade ili misle raditi BF3 filmice, a nisu znali kako to najbolje napraviti:
-Maknuti oruzje iz ruku, tako da je cijeli ekran prazan:
Odabrati da ste Support
Doci u zatvoren prostor
Staviti ammo box u ruke
Zatrcati se prema kutu sobe
Malo prije zida baciti ammo box, jos uvijek drzati tipku za pucanje (bacanje) i skociti
Likovima na Youtubeu uspijeva iz prve, meni iz svakog 10-20 pokusaja
EDIT: Ne ulazite u vozila jer se prilkom izlaska iz njih ponovo pojavi oruzje.
EDIT 2: Savrseno za snimanje videa, nestaje ono njihanje prilikom hodanja!
-Izbrisati sve natpise i ikone sa ekrana:
Pritisnuti tildu (Tipka pokraj 1 na tipkovnici)
Upisati: ui.drawenable 0
Pritisnuti tildu za povratak u igru. Ako ne radi, dva puta ju pritisnite.
Paznja - ne vide se ni izbornici ni opcije, pa sve slozite i podesite i udite u igru prije brisanja natpisa.
Graficko sucelje se vraca upisivanjem: ui.drawenable 1
Meni nije radilo, pa sam morao izaci iz igre
Ja sam pokusao napraviti 3D objekte iz igre za upotrebu u 3D programima (3D Studio MAX) ali mi nije bas poslo za rukom (druga slika)