Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Ljudi u potpunosti ste u pravu, statsi su mu potpuno kontradiktorni i ja vjerujem da je cheater. Uzasan acc a tak head kill percentage lol.

E a samo da podijelim svoje veselje dosao mi I5 3470 sutra javim dojmove. Prodao amd fx x4 4100.

osjetit ces dobru razliku, imao sam quad q6600 na 3.0 ghz i kad igram sa 64 igraca i guzva, akcija non stop padne mi fps cak do 27, i to na medium postavkama fullhd, kad sam nabavio i5 3570k i jos ga podigao na 4.3 ghz fps mi nije pao (u istim situacijama ) ispod 50 i to na high postavkama. ogromna razlika. ovo je mislim jedina igra koja tolko procesorske snage trazi.. bas sam pratio ostale igre medu kojima i farcry3, pa u toj igri mi se q6600 dosadivao na 40-50% usage (na ultra) 

14 godina
neaktivan
Haha ne vidim dobro preko moba sve postove.. Ali evo nadam se da sam ti ubo sa svojim cevapom TU...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

E a samo da podijelim svoje veselje dosao mi I5 3470 sutra javim dojmove. Prodao amd fx x4 4100.

LOL, Hrca jedini u pisu ostao na AMD-u {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

evi pogledajte kako francuzima internet radi na obicnom adsl-u na brzini od 2mbit download i 0.5mbit upload.To je testirao da da dokaze da zna igart i bez optike a njemu igra radi ko i na optici.{#}

Lik ne da smrdi,nego spava u gnojnici!  Ako nije čiter onda je najprecizniji igrač na svijetu {#}

Skužio sam da je ubio Maddoga,ne znam jel on tu na forumu,ako je neka kaže kako je to izgledalo iz njegove perspektive.

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Doca15 kaže...

evi pogledajte kako francuzima internet radi na obicnom adsl-u na brzini od 2mbit download i 0.5mbit upload.To je testirao da da dokaze da zna igart i bez optike a njemu igra radi ko i na optici.{#}

Lik ne da smrdi,nego spava u gnojnici!  Ako nije čiter onda je najprecizniji igrač na svijetu {#}

Skužio sam da je ubio Maddoga,ne znam jel on tu na forumu,ako je neka kaže kako je to izgledalo iz njegove perspektive.

Ma daj, ovo je smješno! Slijedeće subote je mistik organizirao ekipu da igra na optici na jednom mjestu u Osijeku. Baš me zanima kako će to izgledati kod mistika koji je jikina klasa. Ovo mi je pomalo nevjerojatno.

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
Tonči kaže...

Ja sam sad miran, čiter i to su potvrdili stručnjaci s Buga. {#}

Stručnjaci s Buga su te skužili prvi dan kad si počeo haxat u bc2.

Pa,i u MW2 temi je objavio video sa onom sačmaricom što ju je napravio da puca rafalno...

Ali,to je bila zafrkancija,nije to cheatanje {#}

17 godina
Battlefield 3

OK, ko od nas non-čitera stane pucati na blizu nakon 3 metka, na pola udaljenosti nakon 4 metka, a na dalje nakon 5 - onako nonšalantno, znam da će past...

Ako taj ne koristi nešto nedopušteno onda stvarno...

A Tonči? Smrdi, ali ne donsoim sud...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 10:05 (TomoR).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

OK, ko od nas non-čitera stane pucati na blizu nakon 3 metka, na pola udaljenosti nakon 4 metka, a na dalje nakon 5 - onako nonšalantno, znam da će past...

To je i meni najčudnije. 3 metka i odmah reload prije nego se ispiše kill. I to bez iznimke. Daj čovječe...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I lik ima samo 128h igre,64% quitova i u životu nije pucao s nićim drugim osim M16 {#}

Da li se ESL sati broje?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/pLine-jikA/stats/782332088/

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 10:31 (Arabarran).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mistik je citer jer pije pivo s limuntusom i past ce na LAN-u u subotu!
13 godina
neaktivan
To mu je drugi accaunt,prvi je dao prijatelju...igrao sam sa njim i bio na TS-u puno puta...rekao mi je da on ima takav stil pucanja...4-5 metaka pa stane,pa ako lik ne padne onda jos 1-2 metka...ne kazem da nista ne koristi...A nemoj te ga toliko napadadati covjek se Kovac preziva ;-)
17 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
A nemoj te ga toliko napadadati covjek se Kovac preziva ;-)

Ako je naš onda je ok, ako je njihov onda je čiter! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 11:12 (Basta).
13 godina
neaktivan
Basta kaže...
Hrca1981 kaže...
A nemoj te ga toliko napadadati covjek se Kovac preziva ;-)

Ako je naš onda je ok, ako je njihov onda je čiter! {#}

ma nas je evo zadnje sto mi je odgovorio:i'm croat dont forget^^

14 godina
neaktivan
Ja osobno imam takav nacin pucanja kao on.. I to me cesto zna doci glave pogotovo kod mjenjanja oruzja, igre, ili moda HC vs Normal.. To mi je navika ostala jos iz CS, i duck-anje koje ne pali na BF3 ali ga i dalje radim.. Ali ovaj tip obara pre lako, za recoil je jos dobro jer svaki put kad snimas puska izgleda poslije puno mirnija nego je ustvari... Ali ovo meni debelo smrdi na neki dmg tweak ili sta vec ima.. Jer kad uzmemo i suppres ovo izgleda nemoguce.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Ja osobno imam takav nacin pucanja kao on.. I to me cesto zna doci glave pogotovo kod mjenjanja oruzja, igre, ili moda HC vs Normal.. To mi je navika ostala jos iz CS, i duck-anje koje ne pali na BF3 ali ga i dalje radim.. Ali ovaj tip obara pre lako, za recoil je jos dobro jer svaki put kad snimas puska izgleda poslije puno mirnija nego je ustvari... Ali ovo meni debelo smrdi na neki dmg tweak ili sta vec ima.. Jer kad uzmemo i suppres ovo izgleda nemoguce.

Uz to kaj ne promašuje nikada.

A malo mu je pre mirna pljuca. 

Neznam, sve je to sje8ano.

15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Uz to kaj ne promašuje nikada.

A malo mu je pre mirna pljuca. 

Neznam, sve je to sje8ano.

Ma lik smrdi iz francuske do Splita. Lik je čiter nemojte svršavat na ovake video uratke, to se vidi sa miseca.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
protjeran
Battlefield 3

A kada igras esl ziku uspijes ubiti cak smo ih jednom dobili onog proxneta, jiku, rapide i jo 2 francuza. a mozes misliti kako onda ostali koriste citeve kojega nemozes ubiti. recimo kao ovaj od sinoc

Battlelog: ljudina
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

nema me sto godina, al vidim da nisam ništa propustio :P

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

A kada igras esl ziku uspijes ubiti cak smo ih jednom dobili onog proxneta, jiku, rapide i jo 2 francuza. a mozes misliti kako onda ostali koriste citeve kojega nemozes ubiti. recimo kao ovaj od sinoc

Taj FNY treba banirat sam tak. Iskreno, nije jika uopce tak jak, Ja imam vise postovanja i respekta prema tebi nego njemu. Vecina hrvatskih PRO{#} igraca je bolja od njega. Ajde nabrojat cu, ako nekog izostavim, nek se ne ljuti. LJudina, Zdenko, Hrca, MalaIvica, MIstiq, Corona, Deadmau5. Ovi su, meni osobno bolji od jike.

17 godina
neaktivan

Ja ne volim nikad nikog optuzit da je cheater, osim kad je retard toliko glup da je preocito (npr. sa M1911 oneshota preko pola mape).

Najgori su pametni cheateri koji pizzdunski koriste neku vrstu cheata. Zapravo, ako je igrac dobar i zna dobro pucat (sto se brzo nauci u BF3) dovoljan mu je npr. samo radar da zna di su protivnici pa ih moze nasiljit.

Ako panj ne zna dobro pucat pomoci ce si sa no recoilom ili dmg modifierom i to je to...

Nekada prije dok smo igrali malo ozbiljnije (UT i AA) nije bilo toliko cheatova i nismo puno brainstormali oko toga dal netko ima cheat ili ne. I bilo je sve ruzicasto, samo gustanje u igri.

Nazalost, BF3, odnosno Frostbyte engine je ocito totalno razvaljen i h4x0ri mogu isprogramirat puno toga. Ili prihvacas to i igras i dalje za gust ili uninstall :)

Rijesenje je igrat sa poznatom ekipom, bacit zahebanciju i igrat iz gusta, a ako posumnjas na nekog tuduma da haxa i ako te to toliko pati jednostavno se odspojis sa servera.

Jos jednom, ne volim nikoga spopasti da cheata, ali nikad ne mozes biti 100% siguran dal netko cheata ili ne. To je jednostavno tako...

13 godina
Battlefield 3

ma taj naš internet je gori nego tamo u Africi,sigurno tamo imaju bolji internet nego mi tu.Bas jučer ja i jedan francuz se malo zajebavamo (ws-Lux) i tak na Sienni on mi naleti ja ispucam 6 metaka u njega dobim 4 hitmarka on meni kaze lol you didnt even hit me.Ja poludio,kuzis dobis hitmarka na liku a ostane mu 100%,to se konstatno desava.Ili pa nam kasni internet cijelo vrijeme, kad te neko digne meni je jos black screen i vec me ubije,francuz se niti ne digne vec si mrtav, ispucas cijeli sažer u njega i nista on se ladno digne i trčkara.A na verusu imam osjećaj da me svi uvijek vide 1s prije nego ja njih.Francuz moze biti najveci noob u bf3 al ce nas ubijat zbog interneta.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 13:27 (Doca15).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Basta kaže...
Nekada prije dok smo igrali malo ozbiljnije (UT i AA) nije bilo toliko cheatova i nismo puno brainstormali oko toga dal netko ima cheat ili ne. I bilo je sve ruzicasto, samo gustanje u igri.

Ah vremena AAOa... {#} Vremena HR.Squada i RDFa... {#}  Hr.Squadovci, jel netko zna gdje je moj omiljeni stroj za mljevenje mesa Grza? {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 13:28 (Jovanka).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

točno,prva postava pis-a je stvarno jača od velike večine ovih "pro-ova".

ima tu još jako dobrih igrača stormzjeeah, chukzzor ,nick, astra ,baka, darkride ,mislim sve su to odlični igrači bez daljnjeg ,

ali dobro kaže maliivica ,kaj ti to znaći kad nam je net u banani...

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ima tu još jako dobrih igrača stormzjeeah, chukzzor ,nick, astra ,baka, darkride ,mislim sve su to odlični igrači bez daljnjeg ,

kuzis, oke ovi drugi, ali stormich XDDD pardon spermic XDDD

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kuzis, oke ovi drugi, ali stormich XDDD pardon spermic XDDD

ma ima ih još i više to sam još ovak nabrzaka neke nabrojao ,ali stormić kolko sere i tak to sve ,fakat igra to mu nemože nitko osporavati

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma CR7 BF-a {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

ma CR7 BF-a {#}

e to,to {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Battlefield 3

Vidim raspravu oko ovog Jike. On ima vrlo vrlo vrlo nisku osjetljivost miša i naučio je s takvom osjetljivošću igrati. Mislim da je to presudno kod toga što izgleda da mu puška nema recoil. Znam po sebi, kada sam imao veliku osjetljivost bilo je vrlo nezgodno za držati pušku na meti kod recoila, a kada sam smanjio,.... baš sam s ekipom na TSu komentirao kako je puno lakše kompenzirati recoil. Eh sada, mislim kada bi smanjio još osjetljivost (kao jika koji igra iz ramena, a ne ruke ili nedjabože zgloba) da bi bio još dosta precizniji.

Dama_The_Crow
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Vidim raspravu oko ovog Jike. On ima vrlo vrlo vrlo nisku osjetljivost miša i naučio je s takvom osjetljivošću igrati. Mislim da je to presudno kod toga što izgleda da mu puška nema recoil. Znam po sebi, kada sam imao veliku osjetljivost bilo je vrlo nezgodno za držati pušku na meti kod recoila, a kada sam smanjio,.... baš sam s ekipom na TSu komentirao kako je puno lakše kompenzirati recoil. Eh sada, mislim kada bi smanjio još osjetljivost (kao jika koji igra iz ramena, a ne ruke ili nedjabože zgloba) da bi bio još dosta precizniji.

+1 jikA igra sa 400 dpi i nesto jako sitno u igri

13 godina
neaktivan

Sjecam se te partije...iako ovo sto je mene ubio na snimci nije nesto posebno, bilo je hrpa drugih sumnjivih killova.

Mislim da je lik čiter samo takav, svi su ga prozivali, a dosta mu je ekipe i stisnulo report nakon runde.

Ako se dobro sjećam to je ova runda; igrali su jos hrkaa (koji je napustio negdje na pola partije kad je, prepostavljam skuzio čitera) i 53mali.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 15:50 (Maddog_HR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice