Ma vi niste normalni 100000%, svaki tjedan se na nekoga okomite, ako je netko bolji ne valja, lošiji ne valja, stavi video ne valja, stavi report opet ne valja.. odite se igrat špekulama, tamo nema ownanja, hakera i baserapea. ali vjerovatno će neki klinac bolje bacat špekule pa će šarena bit OP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve platforme
a čudan je i tvoj nick,tko zna šta bi ti sve napravio
i kak je bilo na xxx,tko je koga ownao
Ja neznam kakvih ti problema u glavi imas, sta si ti toliko opsjednut samnom? ako hoces mozes me upoznati uzivo i poslati cu ti poster sa mojim potpisom. Ako neznas moju adresu pitaj svoju sestru ili mamu one znaju.
i kak je bilo na xxx,tko je koga ownao
Server nas je ownao sve onog trena kad je prestao raditi

Neznam neki čoban iz CROG-a, ali cuo sam da je zbog nas polupao monitor koliko smo imali nemesisa na njemu i sada se pravi pametan.
ali nije problem za fanbojeve uvjek cemo naci vremena da nas uzivo upozna.
Neznam neki čoban iz CROG-a, ali cuo sam da je zbog nas polupao monitor koliko smo imali nemesisa na njemu i sada se pravi pametan.
ali nije problem za fanbojeve uvjek cemo naci vremena da nas uzivo upozna.
Ljudina ljubi te deda, počinješ pričati ko čovjek!!!
ništa,dečki iz PiSa nek skupe dečku za monitor
ništa,dečki iz PiSa nek skupe dečku za monitor
dati cu mu ja svoj CRT a ovi novci sto se skupe kupiti cu sebi monitor.
Ja neznam kakvih ti problema u glavi imas, sta si ti toliko opsjednut samnom? ako hoces mozes me upoznati uzivo i poslati cu ti poster sa mojim potpisom. Ako neznas moju adresu pitaj svoju sestru ili mamu one znaju.
Ja bi poster! Mogu ja, ja, ja, mogu ja?!
Ja bi poster! Mogu ja, ja, ja, mogu ja?!
Posteri su samo za fanboyeve, mozes dobiti samo ako se uclanis u fanboy platon, u komentare ostavis adresu i ja posaljem postom
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391850492520/listmembers/True/
ako je jos netko zainteresiran neka se slobodno prijavi. kasnije u ponudi biti ce i majice.
Heh, gledam članove PiS, pršuta i sira, i vidim imaju Kalimera, ali moj avatar je opasniji ima i pušku.
Sta mislite koji je najbolji vertikalni i horizontalni FOV ako igram na rezoluciji 1680*1050,tj. koji bi trebao biti?
Želim i ja poster s potpisom ljudine(još bolje ako je pod tušem), oće bit dovoljno ako se pridružim platoonu
ja sam postao fan iako nemam pojma o kome/cemu se radi
ja sam postao fan iako nemam pojma o kome/cemu se radi
O forumskoj legendi,buš dobil t-shirt
ako može malo pomoći:
do sada sam kupio sve DLC-eve osim Aftermatha i sada se dvoumim -> dal da nastavljam sa kupnjom DLC-a ili da zemem Premium makar imam još sam 2 DLC-a "do kraja"? (Aftermath i Endgame)
hvala :)
ako može malo pomoći:
do sada sam kupio sve DLC-eve osim Aftermatha i sada se dvoumim -> dal da nastavljam sa kupnjom DLC-a ili da zemem Premium makar imam još sam 2 DLC-a "do kraja"? (Aftermath i Endgame)
hvala :)
Mislim da se premium može sada uzeti za cca 200 kn pa ti je isplativije...
Moj monitor je ok a to sta si ti coban i koristis svakakva sranja da bi bi najbolji me ne jebe tak i tak vas i stim ismijavamo! jebi ga stari znam da nebres igrat na esl s normalnom igrom pa al daj si skini to dok dolazis na pablik! i da moze jedna manja slikica za.novcanik da imam uslucaju da se negde napijem pa mi bude zlo da se lakse zbljujem! ;-)
O čemu ti?Kome ti govoriš?
Upravo naručio sa https://www.g2play.net/store/home.php
BF3 premium im je sada na 50% popusta, samo 188kn ili 33$, tak da ako još niste mislim da je sada pravo vrijeme da iskoristite ovaj popust :)
cya ingame :)
BF3 premium im je sada na 50% popusta, samo 188kn ili 33$, tak da ako još niste mislim da je sada pravo vrijeme da iskoristite ovaj popust :)
Ponuda vrijedi samo danas do 10 sati.
Znaci jos pola sata! Svi kojima treba, brzo si narucite!
Napomena, ovo je Premium - dodatak ako vec imate Battlefield 3.
Za naruciti ima i premium Edition - BF3 + Premium. Al je puno skuplje.
cya ingame :)
prekasno videl i nemrem sad kupit