evo da ne bude offtopic:
jesam li ja ProZzor: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51150273/1/
E bravi,ja, pošto sam siva eminencija, priznajem te kao pravog gospodina prozora i prihvaćam u više društvo čistih prozor igrača koji ovu igru dižu an višu razinu.
Detalji uplate i žiro računa radi troškova će ti stići uskoro na pm.
Jošp jedom čestitke :)
Imali smo prepuni 64 slotni server kod "slikanja".
Jos skoro toliko ljudi je cekalo u redu, ili je kasnije javilo da nisu mogli doci.
Plus, svi klanovi ciji se mali dio javlja ovdje....
Pa gdje su svi ti igraci? 100? 200 ljudi? Vise?
Zasto cesto ne mozemo popuniti ni 32 slotni HR server?
Kamoli stari 64 slotni BUG....
Svi smo rastrkani okoli? Ljudu se medjusobno ne vole pa namjerno odaberu druge servere? Prerijetko igraju pa se tesko naci zajedno na serverima? Ljudi nisu zainteresirani za grupno (PTFO) igranje?
A nema ih ni aktivnih ni na forumu...
sajber nitko ne voli gubiti i brati hedare, a kad uletiš u domaće servere di ekipa zan što radi dobiješ upravo to. Slabiji igrači mogu samo pisati u chat chiter chiter kao maxhr, a ostali odigraju rundu dve vide da nema smisla igrat tako jer su sami nitko ih ne reva nit išta i odyebu-.
To i rotacija mapa,..ne može se svakom ugoditi naravano, ali mi nije jasno kad ti jedna mapa prazni server i ubija akciju, onaj kontinuitet akcije, čemu je staviš, čemu ako imaš par city mapa di je brži jači fajt onda stavit neku veću koja ubije to? ALi dobro velim...
a i činjenica je da domaćih kvalittenih servera...više nema.
p.s. i svi bi m16 super duper infarty ala creme servere, a ima ljudi koji žele igrat pravi bf i tu nastaje problem isto nekad.