Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
plavi83 kaže...

evo da ne bude offtopic:

jesam li ja ProZzor: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51150273/1/

{#}

E bravi,ja, pošto sam siva eminencija, priznajem te kao pravog gospodina prozora i prihvaćam u više društvo čistih prozor igrača koji ovu igru dižu an višu razinu.

Detalji uplate i žiro računa radi troškova će ti stići uskoro na pm.

Jošp jedom čestitke :)

CyberDemonVZ kaže...

Imali smo prepuni 64 slotni server kod "slikanja".

Jos skoro toliko ljudi je cekalo u redu, ili je kasnije javilo da nisu mogli doci.

Plus, svi klanovi ciji se mali dio javlja ovdje....

Pa gdje su svi ti igraci? 100? 200 ljudi? Vise?

Zasto cesto ne mozemo popuniti ni 32 slotni HR server?

Kamoli stari 64 slotni BUG....

Svi smo rastrkani okoli? Ljudu se medjusobno ne vole pa namjerno odaberu druge servere? Prerijetko igraju pa se tesko naci zajedno na serverima? Ljudi nisu zainteresirani za grupno (PTFO) igranje?

A nema ih ni aktivnih ni na forumu...

sajber nitko ne voli gubiti i brati hedare, a kad uletiš u domaće servere di ekipa zan što radi dobiješ upravo to. Slabiji igrači mogu samo pisati u chat chiter chiter kao maxhr, a ostali odigraju rundu dve vide da nema smisla igrat tako jer su sami nitko ih ne reva nit išta i odyebu-.

To i rotacija mapa,..ne može se svakom ugoditi naravano, ali mi nije jasno kad ti jedna mapa prazni server i ubija akciju, onaj kontinuitet akcije, čemu je staviš, čemu ako imaš par city mapa di je brži jači fajt onda stavit neku veću koja ubije to? ALi dobro velim...

a i činjenica je da domaćih kvalittenih servera...više nema.

p.s. i svi bi m16 super duper infarty ala creme servere, a ima ljudi koji žele igrat pravi bf i tu nastaje problem isto nekad.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 11:57 (fila2208).
17 godina
Battlefield 3
Kada govorimo o publicu, po meni su Seiene i Firestorm najgore mape jer su mi jako dosadne i nezanimljive. Bazaar mi je jako zabavan kao Conquest Large, a sve ukupno najdraža mapa mi je Azadi Palace jer ima mix svih načina borbe, od uskih prostora do otvorenih ulica za tenkove i slično.
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
xyan kaže...

Ja sam svaki DLC igrao mozda do mjesec dana nakon izlaska, ali vrlo vjerojatno manje. Lijepo su unijeli raznolikost u BF3, ali nema do Vanilla mapa. Jednostavno nema. Po meni najbolji DLC je B2K, ali njega ionako smatram pod Vanilla. Mozda da su krenuli u tom tonu dalje...jednostavno fali mapa poput Seine i Bazaar...

Super su mi Close Q. mape, ali i ove Aftermath i Armored. Super je i ona na snijegu, pa ona po noći... Mape su baš ludilo.

Troll level: sensei
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
xyan kaže...

Ja sam svaki DLC igrao mozda do mjesec dana nakon izlaska, ali vrlo vjerojatno manje. Lijepo su unijeli raznolikost u BF3, ali nema do Vanilla mapa. Jednostavno nema. Po meni najbolji DLC je B2K, ali njega ionako smatram pod Vanilla. Mozda da su krenuli u tom tonu dalje...jednostavno fali mapa poput Seine i Bazaar...

Super su mi Close Q. mape, ali i ove Aftermath i Armored. Super je i ona na snijegu, pa ona po noći... Mape su baš ludilo.

Od Vanilla mapa najbolje su mi Bazaar, Seine i Metro.

Od B2K mapa su mi sve jako dobre, ali preferiram Karkand.

Od CQ mapa, jedino bi staknuo Scrapmetal i mozda, ali mozda, Operation 925. Donya i Ziba su po meni cisti promasaj. Cijeli ovaj DLC mije malo bezveze, al štaš, 100 ljudi 100 čudi.

Od AK mapa, ne znam, u pocetku su mi bile dobre, kasnije su mi nekako postale dosadne, upravo zbog toga jer su velike. Cak mi je i Alborz cool, Bandar ima svojih drazi...Sve su mape ovdje podjednako dobre/lose, kako za koga. Death Valley me se ovdje najamnje dojmio, jednostavno nema balansa nikakvog na toj mapi. Ili dobijes ili izgubis, ali uvijek sa jako velikim zaostatkom/prednoscu.

Od AM mapa, najvise me se dojmila Markaz. Uz nju mozda jos moze proci Epicenar. Tu me se najmanje dojmila Azadi, nekako je, a sta ja znam. Cak je i solidna u cq modu.

17 godina
Battlefield 3

Novi server update:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654789393868831/

We have started deployment of  a new server update on all formats. This update has three bug fixes (and nothing else):

Fixes immortality bug
We have identified and eliminated a bug where players in specific cases would be rendered invulnerable.

Fixes broken spawn points in TDM mode on Strike at Karkand
We have identified and eliminated a bug where players would only spawn in a few places on the east side of the map.

Fixes a crash in Gun Master mode
We have identified and eliminated a crash issue in Gun Master mode. To definitively eliminate this crash issue, we have had to implement a change so that players can no longer move in preround in Gun Master mode.

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni trenutno nema do aftermath mapa,jednostavno su mi savršenstvo.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Od Vanilla mapa najbolje su mi Bazaar, Seine i Metro.

Od B2K mapa su mi sve jako dobre, ali preferiram Karkand.

Od CQ mapa, jedino bi staknuo Scrapmetal i mozda, ali mozda, Operation 925. Donya i Ziba su po meni cisti promasaj. Cijeli ovaj DLC mije malo bezveze, al štaš, 100 ljudi 100 čudi.

Od AK mapa, ne znam, u pocetku su mi bile dobre, kasnije su mi nekako postale dosadne, upravo zbog toga jer su velike. Cak mi je i Alborz cool, Bandar ima svojih drazi...Sve su mape ovdje podjednako dobre/lose, kako za koga. Death Valley me se ovdje najamnje dojmio, jednostavno nema balansa nikakvog na toj mapi. Ili dobijes ili izgubis, ali uvijek sa jako velikim zaostatkom/prednoscu.

Od AM mapa, najvise me se dojmila Markaz. Uz nju mozda jos moze proci Epicenar. Tu me se najmanje dojmila Azadi, nekako je, a sta ja znam. Cak je i solidna u cq modu.

Ziba je zakon!!!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ziba je zakon!!!

Yap, za inf fajtove skroz, samo što to ovima bazaar only 'skillerima' ne paše jer nema mjesta za kempanje, nego je non stop akcija.

17 godina
odjavljen
Friday kaže...

28 dog tagova u rundi {#}

kakav m4x_hr,o čemu ti,opet si pijan{#}

14 godina
neaktivan
jopis kaže...
Friday kaže...

Ziba je zakon!!!

Yap, za inf fajtove skroz, samo što to ovima bazaar only 'skillerima' ne paše jer nema mjesta za kempanje, nego je non stop akcija.

Haha, da, da, na Zibi se uopce ne moze kampati :D

17 godina
xyan kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Ziba je zakon!!!

Ma nikako, samo ima onog glupog cvijeća što puca po tebi, iz raznih kuteva {#} A da ne govorim kad neki team počne jako gubiti sve više imaju igrači tendenciju biti gore na balkonu na sredini.

Al je to OK za gun master, uvijek "nađeš" nekog botaničara. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 12:48 (TomoR).
16 godina
xyan kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Ziba je zakon!!!

Nope. Može me ubit jednom s glavnog balkona ili iz soba iznad A ili C. Ali u roku 5 sec ide nas 4-5 tamo u terminaciju ;)

@Tom - ista stvar - ako me je jednom ubio, moj squad ide u čistku, a ako moj tim dozvoljava da se na mapi od 100m2 neko može skempat duže od pol minute, onda je to retardiran tim ;) Srećom zibu igramo skoro svaki dan po 10ak rundi kad se zasitimo cq-a i igra nas minimalno 1 puni squad, tak da baš nemam niti jednog iskustva da netko ima vremena kempat :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 12:51 (jopis).
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...

Nope. Može me ubit jednom s glavnog balkona ili iz soba iznad A ili C. Ali u roku 5 sec ide nas 4-5 tamo u terminaciju ;)

@Tom - ista stvar - ako me je jednom ubio, moj squad ide u čistku, a ako moj tim dozvoljava da se na mapi od 100m2 neko može skempat duže od pol minute, onda je to retardiran tim ;) Srećom zibu igramo skoro svaki dan po 10ak rundi kad se zasitimo cq-a i igra nas minimalno 1 puni squad, tak da baš nemam niti jednog iskustva da netko ima vremena kempat :D

ha  {#}  i po cemu je to drugacije od bilo koje druge mape?? sta na drugim mapama se nemoze (nezna) skupit squad i pocistit di neko kempa?? po cemu to recimo bazzar ima vise kamperskih mjesta od zibe???

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:04 (berto).
15 godina
berto kaže...

ha {#} i po cemu je to drugacije od bilo koje druge mape?? sta na drugim mapama se nemoze skupit squad i pocistit di neko kempa?? po cemu to recimo bazzar ima vise kamperskih mjesta od zibe???

nene to posebno jopisov skvad, to je camper cleaner squad.

Ako bolje pogledaš zidove po nekim mapama imaš besplatni telefon za tak skvad i kad imaš kampera oni dolaze i čiste to kao domestos.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
berto kaže...

ha {#} i po cemu je to drugacije od bilo koje druge mape?? sta na drugim mapama se nemoze skupit squad i pocistit di neko kempa?? po cemu to recimo bazzar ima vise kamperskih mjesta od zibe???

Po veličini mape, brzini kojom se to riješi i količini ljudi koja treba za to.

Nije da je bazaar jedno 5x veća mapa od zibe, i napravljen kao mapa za tenkove, ifv-e, a ziba isključivo inf.only mapa, tj prizemlje i kat 1 zgrade...

@Fila - reko sam ti već - komentari su ti lame, a fore sve gluplje, nisi zabavan troll više ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:08 (jopis).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nešto sam uočio i neznam jel to "normalno".

ja dok padnem i netko me rivajva meni prebaci odmah na pištolj,kao i večini jelda?pa onda tek napravim switch oružja i to se vidi na mojoj slici,kako mijenjam na podu sa pištolja na pušku pa se onda dižem i to traje svega nekih sekundu.

ali kako napravit da kad te rivajva da si toliko brz da prebaciš odmah na pušku,a da na slici nisi izvukao pištolj ??

Ja stisnen space pa instant ctrl i jedan da stavi pušku... Moraš brzo napravit, znači kad ide onaj zvuk oživljavanja odma space pa ctrl da se lik ne uspije počet dizati, i tada dobiješ sliku i već si stisnija 1 i pribacilo ti na pušku... Ako na to misliš....

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
berto kaže...

ha  {#} i po cemu je to drugacije od bilo koje druge mape?? sta na drugim mapama se nemoze skupit squad i pocistit di neko kempa?? po cemu to recimo bazzar ima vise kamperskih mjesta od zibe???

Nije da je bazaar jedno 5x veća mapa od zibe, i napravljen kao mapa za tenkove, ifv-e, a ziba isključivo inf.only mapa, tj prizemlje i kat 1 zgrade...

@Fila - reko sam ti već - komentari su ti lame, a fore sve gluplje, nisi zabavan troll više ;)

kolicini ljudi?? pa koliko ti treba ljudi da bi ubilo 1 kampera? na zibi vas treba 4-5 a na bazaaru?? 20-25? posto je 5 puta veca mapa     {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:17 (berto).
15 godina
nooir kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nešto sam uočio i neznam jel to "normalno".

ja dok padnem i netko me rivajva meni prebaci odmah na pištolj,kao i večini jelda?pa onda tek napravim switch oružja i to se vidi na mojoj slici,kako mijenjam na podu sa pištolja na pušku pa se onda dižem i to traje svega nekih sekundu.

ali kako napravit da kad te rivajva da si toliko brz da prebaciš odmah na pušku,a da na slici nisi izvukao pištolj ??

Ja stisnen space pa instant ctrl i jedan da stavi pušku... Moraš brzo napravit, znači kad ide onaj zvuk oživljavanja odma space pa ctrl da se lik ne uspije počet dizati, i tada dobiješ sliku i već si stisnija 1 i pribacilo ti na pušku... Ako na to misliš....

Tako se to radi kako je nooir napisao, ali ima i bug koji mi se dogodio nebrojeno puta: lik me digne i imam pušku u ruci ali puca kao pištolj dok ne stisneš 1. Neznam kako to izgleda u očima drugih igrača, pa si možda to vidio.

K4lim3ro
16 godina
berto kaže...
jopis kaže...
berto kaže...

kolicini ljudi?? pa koliko ti treba ljudi da bi ubilo 1 kampera? na zibi vas treba 4-5 a na bazaaru?? 20-25? posto je 5 puta veca mapa   {#}

Mudar klinjo, a? Extra.

Onda ćemo ovako - a tko je gdje rekao/napisao da je 1 kemper?

I ajde, prođi me se s tim retos forama vrtićke djece, please, prestar sam za ta s.anja ;)

15 godina
neaktivan
jopis kaže...

Mudar klinjo, a? Extra.

Onda ćemo ovako - a tko je gdje rekao/napisao da je 1 kemper?

I ajde, prođi me se s tim retos forama vrtićke djece, please, prestar sam za ta s.anja ;)

hvala i ti si meni extra{#}

Samo ja i dalje ne kuzim kako za pocistiti x kampera na zibi je potrebno manje ljudi nego za pocistiti x kampera na nekoj drugoj mapi?

btw. kamperi na ostalim mapama barem nisu iritantni kao ljudi biljke sa 2 claymora i sacmom na cq mapama

sta su to retos fore??

EDIT: guglo retoskopija, nisam nikad bio na pregledu, bit ce jer si ti malo stariji bio pa ti ostalo u sjecanju{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:33 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo sad vi recite a nismo ni frendovi.Koji glupi ban

http://i50.tinypic.com/ek4938.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:38 (pczoneextra).
Moj PC  
29 1 hvala 2
15 godina
jopis kaže...
berto kaže...

Jopis bmk, zabavno je odgovoarat ti i natjerat te da mi daš trenutak svoje pažnje. SAmi uspjeh mi je što ti nisam na ignore i čak se trudiš objasnit mi nešto.

Lol ajde uzmi taj skvad i idi čistit kampere, kasnije navrati do mene treba mi zidove očistiti i oličiti :)

15 godina
neaktivan
pczoneextra kaže...

Evo sad vi recite a nismo ni frendovi

{#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}

od kud ti to??

16 godina
berto kaže...

hvala i ti si meni extra{#}

Samo ja i dalje ne kuzim kako za pocistiti x kampera na zibi je potrebno manje ljudi nego za pocistiti x kampera na nekoj drugoj mapi?

btw. kamperi na ostalim mapama barem nisu iritantni kao ljudi biljke sa 2 claymora i sacmom na cq mapama

Ponavljam, igram min. 10 rundi cq-a dnevno, uglavnom zibe, nemam problema s ljudima-biljkama. Možda je to zato što igram stalno na ista 2-3 servera pa takva ekipa ne dolazi ili imam sreće, ne znam. Na normalnim mapama uzmem jet i riješim kempersko smeće na brzinu. Ako pričamo opet o usporedbi sa npr bazaarom, mislio sam na to da, da bi došao do kempera na npr c flagu, a moj spawn je skroz s druge strane, treba mi također bar troduplo više vremena za to ostvarit nego na zibi za koju pjehe trebaš ravno minut i pol od jedne do druge krajnje točke cijele mape.

13 godina
neaktivan

Danas igrao bazar i booom ban!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:40 (pczoneextra).
13 godina
pczoneextra kaže...

Danas igrao bazar i booom ban!!!

de mi reci koji server...pa da i ja odem tamo....da pokupim ban za prijateljstvo sa xyanom.... {#}{#}{#}{#}{#}{#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
15 godina
berto kaže...
pczoneextra kaže...

{#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

od kud ti to??

kakav shoppp :)

btw joips koliko si ono godina rekao da imaš?

jopis8
Retarded french frog eaters. Go play in your country retarded lagging morons.
Most retarded and useless team ever. Fucking morons point is to TAKE GODDAMN FLAGS!!
Thank you retarded admin with most stupidest name in this game Fschjg261 for kicking me from server when i was your nemesis because most stupidest reason ever - langauge - i wroted to morons in your team just this - Camping fags - and you kicked me because of FACT that 10 retards in YOUR team camps on same room whole fucking round. And you instead of kicking morons because you lost round, you kicked me who played normally. Idiot.
Koliko ružnih riječi za tako odraslog i zrelog čovjeka, ajme.
ali skidam kapu za ovo french frog eaters, dobra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:56 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Imali smo prepuni 64 slotni server kod "slikanja".

Jos skoro toliko ljudi je cekalo u redu, ili je kasnije javilo da nisu mogli doci.

Plus, svi klanovi ciji se mali dio javlja ovdje....

Pa gdje su svi ti igraci? 100? 200 ljudi? Vise?

Zasto cesto ne mozemo popuniti ni 32 slotni HR server?

Kamoli stari 64 slotni BUG....

Svi smo rastrkani okoli? Ljudu se medjusobno ne vole pa namjerno odaberu druge servere? Prerijetko igraju pa se tesko naci zajedno na serverima? Ljudi nisu zainteresirani za grupno (PTFO) igranje?

A nema ih ni aktivnih ni na forumu...

sajber nitko ne voli gubiti i brati hedare, a kad uletiš u domaće servere di ekipa zan što radi dobiješ upravo to. Slabiji igrači mogu samo pisati u chat chiter chiter kao maxhr, a ostali odigraju rundu dve vide da nema smisla igrat tako jer su sami nitko ih ne reva nit išta i odyebu-.

To i rotacija mapa,..ne može se svakom ugoditi naravano, ali mi nije jasno kad ti jedna mapa prazni server i ubija akciju, onaj kontinuitet akcije, čemu je staviš, čemu ako imaš par city mapa di je brži jači fajt onda stavit neku veću koja ubije to? ALi dobro velim...

a i činjenica je da domaćih kvalittenih servera...više nema.

p.s. i svi bi m16 super duper infarty ala creme servere, a ima ljudi koji žele igrat pravi bf i tu nastaje problem isto nekad.

quoted for truth! :-)

Samo bih još dodao da se 200 igrača možda čini puno, ali kad se uzme u obzir kolko svi imamo različit ukus, onda ispadne da to i nije nešto. Pitanje je i kolko su ti ljudi zapravo aktivni. Klanovi čiji članovi ovdje postaju imaju svoje servere, pa će naravno puniti ono što su platili. Sve to treba imati u vidu yebiga.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
pczoneextra kaže...

{#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}

od kud ti to??

hehe dobro uocavas, ja na prvu pomislio da je sam sebe banao sa svog servera, bilo bi jednostavnije nego ovako al ajd.. dobra ideja{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:47 (berto).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
pczoneextra kaže...

{#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

od kud ti to??

halo, e.... Paint frende paint :D I vidis kak ljudi dodju i potkure bezveze, a kao trebali bi se svi slagati... Ako ja toliko cesto quitam zasto drugi ljudi imaju i veci percentage quitova od mene? Igra im se rusi? Rusila se i meni... i onog tko mi stavi TD svakog dana krdo magaraca zguza!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 14:48 (xyan).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice