Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
M4X kaže...
Ae_hr kaže...

U j....e koja hajka na PiS. Ja osobno volim i pršut i sir tako da su oni meni sasvim OK {#}

a tko si ti sad?

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ali zaklosno je da su isti ti ljudi pr*ali po temi u BC2, stalno su stavljali sreenshotove kako su rejpali ekipu i takve stvari a sada u bf3 im je kao nevazna igra i igraju je silom jer mu je zena rekla da mora igrati igru a njemu se neda.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=809

predzadnji post odozdola.

nije puno trebalo da pronadem, neda mi se postati svih 900 stranica dokazivanja kako su oni rejpali u helicu ekipu i takve spike. ma svi su bjezali sa servera kada su vas vidjeli. a sada ovjde je druga prica.

A kad smo mi to nabijali nekome na nos da smo uber pro igraci kao sto radi zdenko? to sto je bilo u bc2 sve je bila zajebancija i sprdacina.

16.11.2012
16 godina
moderator
Battlefield 3

@zdenko  koristi "višestruko citiranje" a ne da stalno pišeš poruku za porukom.Izgledat će lijepše i urednije.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 18:56 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Battlelog: Mily_Vanily
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 18:48 (avast4000).
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
M4X kaže...
M4X kaže...
Ae_hr kaže...

U j....e koja hajka na PiS. Ja osobno volim i pršut i sir tako da su oni meni sasvim OK {#}

a tko si ti sad?

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Pošto si se ljepo predstavi red je da se i ja predstavim.

Moj nick ti je Stig_hr i nisam iz PiS klana. ;)

14 godina
protjeran
Battlefield 3

dosadni ste bili i vi u bc2 pa sam sutio i citao temu. 

sandman neznam kome ste dokazivali, valjda sami sebi ste trebali dokazati i pokazati drugima da ste dobri igraci, eno puna je tema screnshotova kako ste rejapi sa helicem ekipu.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...

Da znam ti si jos slagal puzzle kad sam ja znal kaj je to !!!

I napisao si cekam? Sto? Koga?

tebe eheheh ! ako je tebi normalno da se igra modificira i takve spike sta je jos pocelo s badijem i leftyem itd. da idete na server pa ga zakljucavate pa pucate po zidovima da vidite kakvo je trzanje s ovim twikom kakvo s ovim di bum i na kojem serveru koristil magnum bullet i kako i da vise ne pricam !!!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol ljudina ti si kralj kakvog nema, preimenuj se u kraljinu jednostavno.

Da ga je*es ti i zdenko ste se bas nasli, sa 20 i kusur godina ponasate se kao balavci od 14 godina.

Vas igrac iz PIS-a (mali ivica il kako god) s svoj 16,17 godina se ponasa zrelije od Vas.

Mistiq je gospodin covjek za tebe, kao i vecina drugih PIS-ovaca.

Razumio bi ja da imate 14 godina i da ste CoD skiLLerZzzx,pwneri,owner i sl. pa se tako ponasate, ali ovo ne razumijem.

Uzivajte

malo on topic

Ne znam ak je bilo, BF friends s2

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pirat kaže...

@zdenko  koristi "višestruko citiranje" a ne da stalno pišeš poruku za porukom.Izgledat će lijepše i urednije.

prevrti dvije tri stranice u nazad dany moderator je napravio isto a nevidim da si ga upozorio

16 godina
moderator
PR0MATRAC kaže...

prevrti dvije tri stranice u nazad dany moderator je napravio isto a nevidim da si ga upozorio

@zdenko to stalno radi,pa eto možda će sad pogledati gdje je ta opcija za višestruko citiranje.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...

tebe eheheh ! ako je tebi normalno da se igra modificira i takve spike sta je jos pocelo s badijem i leftyem itd. da idete na server pa ga zakljucavate pa pucate po zidovima da vidite kakvo je trzanje s ovim twikom kakvo s ovim di bum i na kojem serveru koristil magnum bullet i kako i da vise ne pricam !!!

Aha lol, priznam ostajem zatecen ovim glupostima. Ne modificarim igru odkud ti to?? I opet lol. Magnum bullet a sta je to ?? Lol

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
PR0MATRAC kaže...

@zdenko to stalno radi,pa eto možda će sad pogledati gdje je ta opcija za višestruko citiranje.

13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Lol ljudina ti si kralj kakvog nema, preimenuj se u kraljinu jednostavno.

Da ga je*es ti i zdenko ste se bas nasli, sa 20 i kusur godina ponasate se kao balavci od 14 godina.

Vas igrac iz PIS-a (mali ivica il kako god) s svoj 16,17 godina se ponasa zrelije od Vas.

Mistiq je gospodin covjek za tebe, kao i vecina drugih PIS-ovaca.

Razumio bi ja da imate 14 godina i da ste CoD skiLLerZzzx,pwneri,owner i sl. pa se tako ponasate, ali ovo ne razumijem.

Uzivajte

malo on topic

Ne znam ak je bilo, BF friends s2

Huh? S kim se ti jos uvijek svadas? Si ti uopce punoljetan?

13 godina
neaktivan
pirat kaže...
PR0MATRAC kaže...

Mobitel, nemogu sry

12 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...

Aha lol, priznam ostajem zatecen ovim glupostima. Ne modificarim igru odkud ti to?? I opet lol. Magnum bullet a sta je to ?? Lol

Pa do sad si se pravil pametan da cak i pol mozga koristis ?

15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

S nikim se ne svađam, to sto ti neke stvari ne razumijes nije moj problem.

I btw punoljetan sam.

Za tebe i ljudinu znam da jeste, ali se po nacinu vaseg odgovaranja, pisanja i drugih stvari to nebi mogli reci {#}

13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...

Haha da bravo... Jel ti jesi psihicki tocan, stvarno te pitam kaj pricas ti?

13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
zdenko1991 kaže...

S nikim se ne svađam, to sto ti neke stvari ne razumijes nije moj problem.

I btw punoljetan sam.

Za tebe i ljudinu znam da jeste, ali se po nacinu vaseg odgovaranja, pisanja i drugih stvari to nebi mogli reci {#}

Okkkkk...???

15 godina
neaktivan

zdenko1991 kaže...

nemogu provalit ovu ekipu iz PiSa da mogu trpit ovakav debilizam i idiotizam od strane ovog imbecila i ljudine samo radi toga sto imaju koristi u ESL s njima.. ma potero bi ih prije sto godina u PM pa nek tamo pucaju...

Battlelog: Mily_Vanily
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

sandman neznam kome ste dokazivali, valjda sami sebi ste trebali dokazati i pokazati drugima da ste dobri igraci, eno puna je tema screnshotova kako ste rejapi sa helicem ekipu.

E vidis to je sve bila zajebancija izmedju BUG ekipe, meni ne smeta sto vi stavljate screnove(nadji gdje sam to rekao) nego mi ide na k.. kako se bahatite, pogotovo zdenko koji prije par mjeseci nije mogao upucat zid pred sobom znao je samo pruzit jezicinu.(vase rijeci)

A sad odjednom vi sa tim istim zdenkom serete drugima.

16.11.2012
12 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...

Pricam ti o tome da si napisal nek si ljudi proguglaju di i kak si stavljat twikove u igru

ocito ti nije jasno da se to isto smatra varanjem i meni bi bilo ispod casti nesto dirat u

igri !!  Isto sam rekel i eniju i tebi velim idi rade s tim sranjem kojim imas u kompu igrat na esl nego da se tu svadamo radi tebe !!!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto kod mene snjeg počeo padat, sada došao od zubarice, na poslu bio do 4 i tako..BF mi se još neda palit, to budem poslje večere. Šta ima kod vas ekipa? Ko je koga, tko je kome? Žene, djeca?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 19:06 (ARazer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

zdenko1991 kaže...

nemogu provalit ovu ekipu iz PiSa da mogu trpit ovakav debilizam i idiotizam od strane ovog imbecila i ljudine samo radi toga sto imaju koristi u ESL s njima.. ma potero bi ih prije sto godina u PM pa nek tamo pucaju...

Pa ako si ti postigao sta si mislio postici,? Ja se povlacim iz rasprave jer ocito sam ja lud a ti u pravu. Da ja na praznom pis server isprobavam magnum bullet tweak OMFG...

14 godina
protjeran
avast4000 kaže...

zdenko1991 kaže...

ti ocito nemas kucni odgoj? 

sandman, ma naravano ono u BC2 je sve bila zajebancija ma gdje bi se netko isao dokazivati tako sto stavlja ss-ove, to je se radilo iz zajebancije. ponavljam mozda sam napisao par postova u toj temi ali sam sutio i slusao. kada sam vidio koliko je pirat stavljao svojih ss-ova stekao sam dojam da je neki pro igrac iako nisam nikada igrao sa njime bc2.

Battlelog: ljudina
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
bmwhartge kaže...

E vidis to je sve bila zajebancija izmedju BUG ekipe, meni ne smeta sto vi stavljate screnove(nadji gdje sam to rekao) nego mi ide na k.. kako se bahatite, pogotovo zdenko koji prije par mjeseci nije mogao upucat zid pred sobom znao je samo pruzit jezicinu.(vase rijeci)

A sad odjednom vi sa tim istim zdenkom serete drugima.

Pa ja se ne bahatim pro sam i gotovo, koji lik XD

14 godina
ARazer kaže...

Eto kod mene snjeg počeo padat, sada došao od zubarice, na poslu bio do 4 i tako..BF mi se još neda palit, to budem poslje večere. Šta ima kod vas ekipa? Ko je koga, tko je kome? Žene, djeca?

Ma niš, upravo se vratih sa ispovjedi nakon što sam bio 30 min doma nakon posla da bih opet krenuo nazad na ispovijed nakon što pročitah ovih 50000+ stranica od jučer {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...
zdenko1991 kaže...
SKiLLer kaže...

Pricam ti o tome da si napisal nek si ljudi proguglaju di i kak si stavljat twikove u igru

ocito ti nije jasno da se to isto smatra varanjem i meni bi bilo ispod casti nesto dirat u

igri !!  Isto sam rekel i eniju i tebi velim idi rade s tim sranjem kojim imas u kompu igrat na esl nego da se tu svadamo radi tebe !!!

Ne nisam napisao ni sta sam twekao, tako da sam i dalje zatecen. Tweek igre = ban. Ko se svada ja citam i nevjerujem.

12 godina
neaktivan

Koliko god da me ljute Ljudina i Zdenko{#} sa svojim pametnim postovima morate priznati par stvari:

-  bez uvrede ali ovaj forum bi bio prava banana

-  forum bi imao 200 klikova dnevno manje

- masi igraca bi igra postala  nezanimljiva i presli bi na nes drugo ili na zene/cure. spasili bi rvacku povecanjem nataliteta

- DICE-u bi pala cjena dionica

- Bf4 bi bio upitan zbog pomankanja sredstava

- val samoubojstava i novopečenih narkomana bi poharao nasom zemljom

zaključak?! ili must do!

- treba zahvaliti ljudini ,zdenku i njihovim egicima{#}

- treba ih cjeniti i zaljevati paznjom i hejtanjem svakodnevno

- kupiti zapostavljenim zenama/curama vibratore

- uvijek morate napravit sve  da bi se  osjecali žrtvama

{#}

http://www.pis-klan.com/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedna dobra montaža - Full Metal 4

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
20 0 hvala 5
16 godina
Battlefield 3

Ja mislim da bi trebalo napraviti novu temu BF3, u kojoj bi se pisalo o BF3,

i zabraniti pisanje onima kojima se život svodi oko ove teme.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice