Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3

Jedva cekam dan da naprave MD5 Tool za bf3 !!! PIS clan zna cemu to sluzi !!! pozzzz

13 godina
neaktivan
DJ Suvy kaže...

Ljudi moji nađite si život, pustite igrice... bolje probajte ovu državu izvuć iz govana....nisam pro, ne igram svaki dan i boli me *urac tko je bolji...jednostavno uživam u igrama koje igram {#}

Evo ja ću sad baš odmah krenut izvlačit državu iz go*ana, idem tražit ljudima posao, krast bogate itd., ja sam ti moderni robin hood.

gjurki
17 godina
SKiLLer kaže...

Jedva cekam dan da naprave MD5 Tool za bf3 !!! PIS clan zna cemu to sluzi !!! pozzzz

Budem ti ja poslao na PM, da ne čekaš pre dugo {#}

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:26 (CroMystiq).
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

Si siguran da ti znas sta je to??

13 godina
Battlefield 3

Malo sam smanjio FOV na 60 radi testa, i glava me zabolila. Vraćam na 90.

Dama_The_Crow
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
avast4000 kaže...
bmwhartge kaže...

samo polako, sva sreca pa sam se rijesio hrvatskih igraca da me neprate na servere. 

ajde molim admina da pobrise ove sve glupe postove, da je admin i malo pametan nebi dozovlio nikakvu vrstu trolanja ili bilo kakvih gluposti. A meni neka da crveni na godinu dana dok se neopametim i shavatim da nema smisla ovdje raspravljati. 

Od 1800 stranica mozda ima korisno 200 stranica ovo sve neka glupa optuzivanja i govorenja kako vam igra nije vazna a igrate je svaki dan. pa meni da nesto nije vazno i zaniljivo necu to raditi i kraj price, neznam koga samo zavaravate, onda bolje odite pomoci zeni ili se igrajte sa djecom a ne provoditi vrijeme na igri koja vam nije vazna i zanimljiva.

nema admin šta brisat.. nek svi vide i nek ti se smiju.. tolko od mene, aj bok, dosadan si..

pa u pravu je,tko ima posao ili obitelj taj nema vremena ni pomislit na igru,osim ako ste direktori ili radite za državu pa dolazite na posao igrat bf3

on barem priznaje da igra da bude bolji a vi svi kao igrate iz zezancije a imate više sati od njega

Toooo care, jedini ko normalno razgovara. Svaka cast!!! Kuzis oni kad igraju pikado iz zabave, i vide pro igraca pikada kazu gle kakav no lifer, a igraju vise od istoga...

16 godina
moderator
bmwhartge kaže...

NEZNAM, nazovi to kako hoces ali ovoliko spama i glupsoti od ljudi kojima ova igra nije vazna nema niti u jednoj temi. Stoga spravom govorim. da admini rade svoj posao kako spada ako bi sve skupa bilo 400 stranica.

pa nije ova tema facebook, dobro pa pojedinci nepisu sta jedu i sta su radili danas tokom dana. stvarno lakrdija od administriranja teme.

tako dosadni ljudi sa svojim statusima nema ni na facebooku.

Ajde ljudina prije par tjedana si zatrolao 10+ stranica i nije te baš mučio taj spam,sad te tu ovaj malo stisne i odmah bi sve pobrisao i pobenao.

DJ Suvy kaže...

Ljudi moji nađite si život, pustite igrice...

Krivo.

Sumnjam da netko ovdje živi od igrica i da su im igrice život.

DJ Suvy kaže...

bolje probajte ovu državu izvuć iz govana...

Mi da je izvučemo iz govana?..LOL ..a Milanović i njegova bagra će drka*i kitu i primat plaću 20+ soma kuna.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ajde molim admina da pobrise ove sve glupe postove, da je admin i malo pametan nebi dozovlio nikakvu vrstu trolanja ili bilo kakvih gluposti.

Al sam glup pa dozvoljavam.

Deal with it!

BTW budući da si novak objasnit ću ti stvari. Ova tema je upravo zamjena za Facebook, za sve koje druženje uz Battlefield zanima i veseli. Hvala bogu široko ti polje pa ne moraš dolaziti ovdje i gledati spam (za koji si na kraju krajeva djelomično i sam zaslužan), a nas ostale pusti da se zabavljamo kao što smo se zabavljali debelo prije nego se vaše visočanstvo pojavilo na forumu. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Ljudi današnji posjet budem dugo pamtio. Ja mislio ovaj se šali a on me dočekao joj {#} slika 1

Ali nakon male razmjene vatre s m16 zakopali smo ratnu sjekiru.{#}slika 2

Uh zaboravi oni koji ga neznaju Basta_HR m61 noob

Nije to ništa, mene je svojevremeno dočekao odjeven u mesarsku pregaču... SAMO mesarsku pregaču!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

E jadni vi koji morate koristit razne tweakove da bi bili bolji od drugih, to mnogo govori o vama.

Da, da pritisnuti tipku za paljenje kompa od mene ne trazi maksmimalne mozdane napore, nego znam ipak malo vise. By the way google je najbolji prijatelj ljudima sa pola mozga. Gl...

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

RUMOR: Battlefield 3 End Game DLC to Have a Jungle-Style Setting, Teaser Trailer This Week

A teaser trailer for End Game is scheduled to air on December 21 as a Battlefield Premium exclusive, according to the Premium content schedule4News writes (via Google Translate):

Video made entirely with scenes of the game show in which a moment of battle has a new motorcycle, and will be published in the Premium section of Battlelog December 21, 2012.

The DLC, dubbed by the Swedish team such as high speed for a lethal death, will introduce some tools and game modes that will animate the theater of war, including a jungle-style Apocalypse Now. In particular, there are four new game maps, new vehicles (including motorcycles), new assignments, and new weapons.

http://www.egmnow.com/articles/news/rumor-battlefield-3-end-game-dlc-to-have-a-jungle-style-setting-teaser-trailer-this-week/

jaoo baš si me preduhitrio, evo i neki video o tome svemu

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:48 (Scrappy).
12 godina
protjeran

Da znam ti si jos slagal puzzle kad sam ja znal kaj je to !!!

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ajmo onda malo spamati, danas sam se digao i otisoa kupiti ljepilo za plocice, pa kada sam dosao kuci najeo sam se graha i sjeo za battlefield 3. sta ste vi danas radili? Milsim da cu danas malo ici oprati podlogu za mis.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:50 (bmwhartge).
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Y2K2 kaže...

E jadni vi koji morate koristit razne tweakove da bi bili bolji od drugih, to mnogo govori o vama.

Da, da pritisnuti tipku za paljenje kompa od mene ne trazi maksmimalne mozdane napore, nego znam ipak malo vise. By the way google je najbolji prijatelj ljudima sa pola mozga. Gl...

Ma nebrini zdenko sve dodje na svoje, kao i sa tvojim prijateljom nenom{#}

16.11.2012
12 godina
protjeran

Cekam !!!

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Ajmo onda malo spamati, danas sam se digao i otisoa kupiti ljepilo za plocice, pa kada sam dosao kuci najeo sam se graha i sjeo za battlefield 3. sta ste vi danas radili? Milsim da cu danas malo ici oprati podlogu za mis.

Šta ti radiš na toj podlozi čovječe???

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovakav ljudina mi je bolji.{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

vaO emaT eJ amjenaZ aZ acebookF, eštoN aoK attlefieldbookB. pitatE sE zaštO?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Dali i vi dobijete erekciju od ljudininih postova ili je problem u meni?
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Dali i vi dobijete erekciju od ljudininih postova ili je problem u meni?

Povremeno mi otvrdnu bradavice, erekcije još nema, doduše.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirat nitko ovdje ne igra igru zato sto mu je to zivot, nego zato sto mu je to hobi. Nitko iz gricula i pisa nije dao otkaz da bi igrao bf, tako da neznam kaj brijes. I ti i mi smo 100 colonel odnosno isto vrijeme smo ulozili u igranje, samo kaj mi obozavamo igrat natjecateljski a ti i decki tu pub. By the way sutra u jutro imam voznju, pa nakon toga u teretanu...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

By the way sutra u jutro imam voznju, pa nakon toga u teretanu...

Dobro da si ovo dodao jer bi te morao benati zbog oftopičarenja. 

Pripazi na to.

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

U j....e koja hajka na PiS. Ja osobno volim i pršut i sir tako da su oni meni sasvim OK {#}

6 0 hvala 0
16 godina
moderator
zdenko1991 kaže...

Pirat nitko ovdje ne igra igru zato sto mu je to zivot, nego zato sto mu je to hobi. Nitko iz gricula i pisa nije dao otkaz da bi igrao bf, tako da neznam kaj brijes. I ti i mi smo 100 colonel odnosno isto vrijeme smo ulozili u igranje, samo kaj mi obozavamo igrat natjecateljski a ti i decki tu pub. By the way sutra u jutro imam voznju, pa nakon toga u teretanu...

Idi pročitaj opet moj post.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

By the way sutra u jutro imam voznju, pa nakon toga u teretanu...

Dobro da si ovo dodao jer bi te morao benati zbog oftopičarenja. 

Pripazi na to.

Prvi put si me nasmijao epic XD

13 godina
neaktivan
pirat kaže...
zdenko1991 kaže...

Idi pročitaj opet moj post.

Lol koji sam ja retard sry XD

17 godina
odjavljen
Ae_hr kaže...

U j....e koja hajka na PiS. Ja osobno volim i pršut i sir tako da su oni meni sasvim OK {#}

a tko si ti sad?

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ali zaklosno je da su isti ti ljudi pr*ali po temi u BC2, stalno su stavljali sreenshotove kako su rejpali ekipu i takve stvari a sada u bf3 im je kao nevazna igra i igraju je silom jer mu je zena rekla da mora igrati igru a njemu se neda.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=809

predzadnji post odozdola.

nije puno trebalo da pronadem, neda mi se postati svih 900 stranica dokazivanja kako su oni rejpali u helicu ekipu i takve spike. ma svi su bjezali sa servera kada su vas vidjeli. a sada ovjde je druga prica.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

Da znam ti si jos slagal puzzle kad sam ja znal kaj je to !!!

I napisao si cekam? Sto? Koga?

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ali zaklosno je da su isti ti ljudi pr*ali po temi u BC2, stalno su stavljali sreenshotove kako su rejpali ekipu i takve stvari a sada u bf3 im je kao nevazna igra i igraju je silom jer mu je zena rekla da mora igrati igru a njemu se neda.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=809

predzadnji post odozdola.

nije puno trebalo da pronadem, neda mi se postati svih 900 stranica dokazivanja kako su oni rejpali u helicu ekipu i takve spike. ma svi su bjezali sa servera kada su vas vidjeli. a sada ovjde je druga prica.

Ma neeee, ti si lud, nebi oni nikad ko ovaj zdenko dosadni XD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice