Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

nema šanse onako pogađat hs i to sa ogromnih udaljenosti

Sa AUGom se čuda rade {#}

i samo da napomenem da ništa nije teško kada se hoće http://danas.net.hr/znanost/pet-nacina-da-postanete-pametniji

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 23:20 (Soldier977).
13 godina
andy12345678 kaže...
Dobra ideja, samo si B0jl3r-a zamijenio s nj0from, stajo sam kraj sempera pa znam

OK!

Njofra javi se, koji si onda ti?

Znam da nisi bio siguran dal je dobro oznaceno...

Kojeg da te onda stavimo? Znas koju si odjecu imao?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 23:25 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
andy12345678 kaže...
Dobra ideja, samo si B0jl3r-a zamijenio s nj0from, stajo sam kraj sempera pa znam

OK!

Njofra javi se, koji si onda ti?

Znam da nisi bio siguran dal je dobro oznaceno...

Kojeg da te onda stavimo? Znas koju si odjecu imao?

Onda mislim da sam 37(znam da sam bio assault u 2. redu iza cro-zenge-a koji je bio sniper, a sad vidim da je on vec napisao da je 42)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Battlefield 3

ljudi kako da riješim fakin memory leak ?
večeras mi se 3 puta dogodio, lud sam već

prije mi je sve normalno bilo i igrao sam bez problema, i sad najednom samo taj memory leak mi se javi nakon nekog vremena igranja

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam ime 43 d3aDmau5  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Dama,kad ce filmic od ESL-a ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Evo jedne od ideja:

http://www.zaslike.com/files/5s3tg4fqob4ifc853f5.jpg

Tako da ce se moci javiti i oni koji su u mislima bili s nama, a zele biti na slici {#}

Danny troll {#}

43, 44, 45 ili 49 ukoliko sam tu a mislim da jesam jer kad je ispao kaos (netko je digao c4 u zrak)

sam spucao Nexusa desno od sebe reflexno i po tome znam di sam stajao.

Ako ne, onda sam u duhu s vama.

Out of the blue and into the black.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od zadnjeg patha meni igra ne radi nikako..Užasni frame dropovi, serveri štekaju itd itd. Na xXx serveru ne može preko 40 fps-a, a da ne pričam o hit detectionu. kao da pucam u zidove.

Ima tko još da mu ne radi kako treba?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Kako sam na faksu neigram vise BF3,samo preko praznika nabacim tu i tamo, kad sam kod kuće.

Jako mi je žao što nisam bio na slikanju, no kolega Cyber mi je ispunio želju i stavio me na sliku (za privatnu kolekciju, na avion) koja ce ići na zid iznad racunala.

Biti će mi to uspomena na 600 i kusur sati provedenih na bojištu, na sate provedene u viperu i ostalim letećim čudesima, na warove sa mojim [G]ijevcima protiv koje kakvih egipćana i ostalih, na odlicne borbe na BUG serveru i na sagu o Neni.{#}

http://www.zaslike.com/files/k1kdl3zq6m1metvrbk65.jpg

Zahvaljujem ratnicima s BUG foruma, Gerijatriji i svima ostalima na puno sati dobre zabave.

Na avionu ! ! ! Na avionu ! ! !
BF3: [Gerijatrija]Pamark

14 1 hvala 8
13 godina
forzzuk kaže...

43, 44, 45 ili 49 ukoliko sam tu a mislim da jesam jer kad je ispao kaos (netko je digao c4 u zrak)

sam spucao Nexusa desno od sebe reflexno i po tome znam di sam stajao.

Ostali su mi 45 i 49.

49 je support.

45 se ne vidi iza Deadmausa (43). Mislim da je Assault.

Koji si ti bio?

Ti si dosao medju zadnjima? Nemam te na popisu. Fali ih 4.

Kalimero, MadTom, ti...

Nego, a koji je onda Nexus??

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 0:29 (CyberDemonVZ).
15 godina
ARazer kaže...

Od zadnjeg patha meni igra ne radi nikako..Užasni frame dropovi, serveri štekaju itd itd. Na xXx serveru ne može preko 40 fps-a, a da ne pričam o hit detectionu. kao da pucam u zidove.

stari užasno ja sam danas jedva odigrao sienu, na 10 frejmova sam neke djelove igrao, užasno skače i pada fps, mislio sam da je do mene i mojeg abaka, ali vidkm da ako je ivama sa jačim računalikma onda postiji negdje neki problem očito.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

57 -> M4c4k_WarPig

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

ime 56 na slici - [CROd] dev0lver

:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 0:40 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
matija656 kaže...

E, sad sam 10 minuta trazio 58 na slici, a tog broja uopce nema {#}

Sorry, prva slika ima ruzan font i mala je pa su 6 i 8 bili slicni. Sad je rjeseno.

Dodan si {#}

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Sorry, prva slika ima ruzan font i mala je pa su 6 i 8 bili slicni. Sad je rjeseno.

Dodan si {#}

ma i ja isto blesav, od 6 vidim 8 {#}

sorry, nije bila namjera da gubiš vrijeme bezveze

{#}

13 godina
drahic kaže...

Dama,kad ce filmic od ESL-a ? {#}

Sutra u jutro. Ali samo zadnje tri cetiri minute imam. Stavim tu na forum. Ugasio sam ton igre i pustio muziku jer ipak i mala djeca imaju pristup ovdje :P Nego Astra drugi put pusti da ti wire odtransmita svoje a ne da nam xyan dvadeset minuta drobi kako je opet dobio nula bodova xD
Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 0:52 (Soldier977).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lijeva palma, nick JaSamPalma ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 0:55 (1.Lovac).

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
ARazer kaže...

stari isti probelm, cak sam mislio da je do windowsa pa sam reinstalirao i windose ali uzasno steka.

Battlelog: ljudina
15 godina
bmwhartge kaže...
ARazer kaže...

stari isti probelm, cak sam mislio da je do windowsa pa sam reinstalirao i windose ali uzasno steka.

Ja radim ponovo neku svoju optimizaciju, brišem sve postavke i tražim neku sredinu, ali opet nije to to. I to samo odjednom, sve je bilo ok do patcha.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
matija656 kaže...

ljudi kako da riješim fakin memory leak ?
večeras mi se 3 puta dogodio, lud sam već

prije mi je sve normalno bilo i igrao sam bez problema, i sad najednom samo taj memory leak mi se javi nakon nekog vremena igranja

4 Gb memorije ti je premalo za battlefield i ako si u međuvremenu ubacio na laptop još neki program koji radi u pozadini događa ti se memory leak. Meni na skoro čistoj instalaciji dođe do 54% nakon nekog vremena, a u startu je 45% od 8 Gb. Sami windowsi kad nije pokrenut Battlefield uzimaju 20 do 22%, tj. 1,6 Gb. Ili ubi neki nepotrebni proces ili kupi još memorije. 

K4lim3ro
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja imam 2 gb rama, sporo sve radi, al šta ću kad nemogu više od toga iskoristit radi win 32-bit :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
matija656 kaže...

Dodan si {#}

Ja sam 31, 33 ili 45, ruski engie.

Al bih volio da sam recimo u jednom T90 tamo  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ajmo {#} Hvala BIK na popisu!

Nema Kalimeria na popisu, il ga ne vidim? {#}

Je netko neoznacen napisao gdje je pa sam ga preskocio?

Ovo mi je potvrda da iman najveći jeb ping u hrvatskoj. Totalna šteta...

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...
ARazer kaže...

Ja radim ponovo neku svoju optimizaciju, brišem sve postavke i tražim neku sredinu, ali opet nije to to. I to samo odjednom, sve je bilo ok do patcha.

Meni radi bolje od zadnjeg patcha. Jedino što sam primjetio je da češće udarim u nevidljive prepreke (iako prvih par dana nisam). Jučer smo igrali scavenger i odjednom sam počeo ići u lijevo i to je trajalo nekih 20-ak sekundi. A prije nego sam počeo ići u lijevo udario sam u "prepreku". Onda inače skočim u mjestu, malo se okrenem i sl pa proradi ali evo jučer je odjednom krenuo u lijevo i nisam ništa mogao za to vrijeme.

Ali što se performansi tiče igra mi radi bolje.

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3
Jutro ! Dama-pustio sam sve ko i inace,fakat nemam pojma dal je doslo do kakve greske ? Znas i sam da vas uvijek pitam kaj sad da radim. Tako sam i ovo ostavio da odradi svoje.. ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

they are back {#}    

šteta što i ja nisam bio na fotkanju, ali su bile druge obaveze u pitanju...inaće fora fotke... {#}

My BF3 Battlelog: MasterYca
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 7:24 (plavi83).
Moj PC  
7 0 hvala 5
13 godina
drahic kaže...
Jutro ! Dama-pustio sam sve ko i inace,fakat nemam pojma dal je doslo do kakve greske ? Znas i sam da vas uvijek pitam kaj sad da radim. Tako sam i ovo ostavio da odradi svoje.. ?

Izvini se Xyanu {#}{#}{#}

Dama_The_Crow
13 godina
fila2208 kaže...
ARazer kaže...

stari užasno ja sam danas jedva odigrao sienu, na 10 frejmova sam neke djelove igrao, užasno skače i pada fps, mislio sam da je do mene i mojeg abaka, ali vidkm da ako je ivama sa jačim računalikma onda postiji negdje neki problem očito.

Da, i ja sam primijetio da mi nešto zatrzucka ponekad.

edit: Server smo resetirali nekidan.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 8:18 (Soldier977).
13 godina
Battlefield 3

Video o fotoshootingu nekidan za leadrole u novom filmu BUG Forum glumaca. 

Obratite pozornos na chat, ja sam umirao od smijeha.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 8:21 (Soldier977).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Doktore to se više ne bi smjelo događati... {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice