Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

TAKO JE, sto manji sensitivity to je lakse ciljati ja igram na 0,04 i 1000dpi-a. treba mi 50cm za 300 stupnjeva.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Battlefield 3
berto kaže...

To je onda to{#}, pooling rate tesko da ce itko osjetit razliku izmedu 500 i 1000 Hz

Osjetit će procesor. 1000Hz pravi blago opterećenje na procesor. Pogledajte u task manageru usage procesora dok brzo pomićete miš kada je na 1000 Hz i kada je na 500 Hz.

Osim toga, 1000 Hz je i opterečenje za USB kontroler. Preko 500 Hz nije ni potrebno ni korisno ni osjetno.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zahvaljujuči Ljudini ja već duže vrijeme tako igram i po rundi mi je Acc u prosjeku 23 - 25 a prije nije bio ni 15.

E sada, bitno je Njatke tu po svakom a svatko vam može u nečemu pomoć, počevši od Zdenkovih, Ljudinih, Ivicinih videa.. Meni su pomogli PUNO i njihov video ću pogledat svaki puta. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

TAKO JE, sto manji sensitivity to je lakse ciljati ja igram na 0,04 i 1000dpi-a. treba mi 50cm za 300 stupnjeva.

{#} kako si doso do tih 300 stupnjeva?? i to je ADS ili hip??

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Sad sam na TDM-u isprobao ovo... neigrivo. 1:9 rezultat :D

Troll level: sensei
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

skužio sam,ja sam prije igrao na 4500dpi,čak mi je i išlo dosta dobro ali ovo je lakše

ova brojka 0.04,to je ingame osjetljivost? ja je ipak imam više

17 godina
odjavljen
berto kaže...

Prvo postavi windows postavke kao na slici, onda moras saznati koja postavka u softweru od misa daje 1-na-1 pomak kursora u odnosu na ocitanje misa i iskljuciti akceleraciju, kod logija je 5, to mozes provijeriti sa MouseMovementRecorder-om, kad si to rijesio potpuno je nebitno koju kombinaciju   DPI i ingame osjetljivosti koristis dok god GstInput.MouseSensitivity nije vise od 1.000000 

Inace kod mene je na 0.200000 i 300 dpi i treba mi 28 cm  pomaka misa za 360 okret bez ADS, za 360 ADS okret steelseries qck+ XXL mi je puno premala{#}

čekaj kako izmjerit sa ovim programom,imam samo 0X1 i 0X -1,i zbog čega imaš pooling rate na 500 a ne na 1000

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ljudi, imam pitanjce. Kad mi ni jedan program osim Battlefielda 3 ne radi, cpu usage varira između 70-90%. Procesor je i5 3570k, a max core temp. je 67°(s otvorenim prozorom!!), dok je average na nekih 55-60°C. Počeo sam dobivate nekakve frame dropove ovih zadnjih dana, grafa Gtx 670, novi/stari driveri. Igram i onda igra počne zaštekavat od fpsa. U početku sam saznao da mi 25% cpu usage radi hamachi, pa sam ga izbrisao s kompa. Nakon toga, cpu usage više nije išao do 100%, te se frame dropovi rjeđe događaju. (igram sve ultra, 1600x900). Obično mi bude oko 70-80 average, al onda odjednom frame drop i na 30-40 10ak sekundi. Zna itko kakvo rješenje osim reinstallacije Windowsa? Btw, memory usage je oko 3.5 gb(od 8), ak to pomaže. 

Life is a lemon.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:27 (fallout3fan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
berto kaže...
bmwhartge kaže...

300 stupnjeva iz hipa. odem stanem pred cosak neke zgrade stavim mis na pocetak podloge i pomicem do kraja i vidim koliko mi treba centimetara. a igram na 500hz jer su manje oscilacije nego na 1000hz. 

kada stavis na 1000hz zna ti nekada skocti na 1700hz pa pasti na 700 i tako. a na 500hz nema toliko oscilacija.

sutra cu snimiti kamerom kako igra radi na crtu- a kako na lcd televizoru pa cu staviti na jubito.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:51 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
berto kaže...

Prvo postavi windows postavke kao na slici, onda moras saznati koja postavka u softweru od misa daje 1-na-1 pomak kursora u odnosu na ocitanje misa i iskljuciti akceleraciju, kod logija je 5, to mozes provijeriti sa MouseMovementRecorder-om, kad si to rijesio potpuno je nebitno koju kombinaciju   DPI i ingame osjetljivosti koristis dok god GstInput.MouseSensitivity nije vise od 1.000000 

Inace kod mene je na 0.200000 i 300 dpi i treba mi 28 cm  pomaka misa za 360 okret bez ADS, za 360 ADS okret steelseries qck+ XXL mi je puno premala{#}

čekaj kako izmjerit sa ovim programom,imam samo 0X1 i 0X -1,i zbog čega imaš pooling rate na 500 a ne na 1000

netrebas sa programom nista mjerit samo dok pomices mis u windowsima obje kolone ti se moraju podudarat, a pooling rate je na 500 zato sta tesko da ces primijetit razliku izmedu 500 i 1000, a nepotrebno opterecujes usb kontroler i proc....

osim ako ti mislis da ti je refresh od 500 puta u sec premalo{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:55 (berto).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
berto kaže...
bmwhartge kaže...

300 stupnjeva iz hipa. odem stanem pred cosak neke zgrade stavim mis na pocetak podloge i pomicem do kraja i vidim koliko mi treba centimetara. a igram na 500hz jer su manje oscilacije nego na 1000hz.

kada stavis na 1000hz zna ti nekada skocti na 1700hz pa pasti na 700 i tako. a na 500hz nema toliko oscilacija.

sutra cu snimiti kamerom kako igra radi na crtu- a kako na lcd televizoru pa cu staviti na jubito.

okreces do kraja cega??? mislim ono puni okret iznosi 360 stupnjeva ili 2pi, nekuzim kako znas da si se okrenuo za 300??

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 22:02 (berto).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa zato sto nisam se uspio okrenuti za puni krug pa sam zato napisao 300.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
berto kaže...
M4X kaže...
berto kaže...

netrebas sa programom nista mjerit samo dok pomices mis u windowsima obje kolone ti se moraju podudarat, a pooling rate je na 500 zato sta tesko da ces primijetit razliku izmedu 500 i 1000, a nepotrebno opterecujes usb kontroler i proc....

kaj toliko polling optereti proc i usb kontroler

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo live kako ce nas sad rapead

http://www.own3d.tv/Mevel/live/428791

Sad pocinjemo

Moj PC  
1 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo da i ovdje vide oni koji nisu bili il vidli u drugom topicu.. nešto kaj sam uspio uslikat :)

počelo okupljanje počelo okupljanje
namještanje namještanje
fotograf amater fotograf amater
noobovi noobovi
svi spremni :) svi spremni :)
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Evo da i ovdje vide oni koji nisu bili il vidli u drugom topicu.. nešto kaj sam uspio uslikat :)

xyan, hvala kaj si nam Su-35 tak lijepo dopeljal, evo je*i se {#} ban

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

kaj toliko polling optereti proc i usb kontroler

ma ne optereti ga nesto strasno, ali moje misljenje ako nije bas potrebo onda cemu da ga uopce opterecuje kad ionako neosjetis razliku izmedu 500 i 1000...

17 godina
odjavljen
xyan kaže...
Scrappy kaže...

xyan, hvala kaj si nam Su-35 tak lijepo dopeljal, evo je*i se {#} ban

To je za tvoje dobro da diplomski napokon završiš...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

6 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam kako se vama čini,ja sam tek sad krenuo malo igrati sa XBOWom i čini mi se kao prilično neefektivno njesra.(nisam otključao još druge vrste strelica)

Ima preveliki pad strelica.Na 50m pada na scopeu debelo ispod najdonje crte,treba cijela vječnost da stavi novu strelicu,dugo putuje strelica,a nije niti OHK(osim iz velike blizine).

Primjetio sam i da su igrači koji ga koriste lagani za ubiti i često me promaše.(kao i ja njih)

Jedina prednost koju trenutno vidim je stealth,ali bilo koji sniper sa prigušivačem je efektivniji i bolji od ovoga.Još samo zauzima korisni slot.Da ima veći range onda bi imalo smila nositi ga uz karabin ali ovako...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja sam taj XBOW lagano preskočio. Zgodan je, nečujniji i s većom štetom od običnih pljuca, ali mu je drop smiješan (i nerealan više nego od drugih oružja). Što kažeš, snajper je bolji makar i zbog reloada. Ja se i dalje najbolje snalazim s kratkim puškicama poput MTAR-a, ACR-a, SCAR-a...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Taj Xbow je njesra, pogotovo drop sa HE. A High explosive detonacija je snažna ko šamar na pješadiju.

btw. upravo je na uploadu video after PhotoSHOOTING

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 23:55 (Nick_Diamond).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ja sam taj XBOW lagano preskočio. Zgodan je, nečujniji i s većom štetom od običnih pljuca, ali mu je drop smiješan (i nerealan više nego od drugih oružja). Što kažeš, snajper je bolji makar i zbog reloada. Ja se i dalje najbolje snalazim s kratkim puškicama poput MTAR-a, ACR-a, SCAR-a...

Čekaj, probao si BA bolt?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Evo ekipa.

Hmm,ja se i dalje nisam uspio tagati,neznam za ostale.

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

Nisam otključao još, ali ona dostupna dva su mi sranje.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Friday kaže...
Tonči kaže...

kad otkljucas BA sve se mijenja. A prava filozofija stupa na snagu kad scoped otkljucas. Scoped sa BA strijelom je brutality.

15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ne znam kako se vama čini,ja sam tek sad krenuo malo igrati sa XBOWom i čini mi se kao prilično neefektivno njesra.(nisam otključao još druge vrste strelica)

Ima preveliki pad strelica.Na 50m pada na scopeu debelo ispod najdonje crte,treba cijela vječnost da stavi novu strelicu,dugo putuje strelica,a nije niti OHK(osim iz velike blizine).

Primjetio sam i da su igrači koji ga koriste lagani za ubiti i često me promaše.(kao i ja njih)

Jedina prednost koju trenutno vidim je stealth,ali bilo koji sniper sa prigušivačem je efektivniji i bolji od ovoga.Još samo zauzima korisni slot.Da ima veći range onda bi imalo smila nositi ga uz karabin ali ovako...

Kad otključaš BA bolt strelicu onda javi dojmove, to leti poput lasera, na srednjim udaljenostima bolje nego bilo koji snajper.

K4lim3ro
16 godina
scarface797 kaže...
Danny_HR kaže...

Evo ekipa.

Hmm,ja se i dalje nisam uspio tagati,neznam za ostale.

Niti ja.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
odjavljen
xyan kaže...
Tonči kaže...
Friday kaže...
Tonči kaže...

kad otkljucas BA sve se mijenja. A prava filozofija stupa na snagu kad scoped otkljucas. Scoped sa BA strijelom je brutality.

Imam SCOPED-XBOW, ali ne BA. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

otkljucaj to, mislim da nije prezahtjevan assignment neki. 50 killova snajperom i 10 headshotova sa sidearmom

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice