Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
kalko1212 kaže...
Friday kaže...

Jel netko od vas podešavao TS na push to talk? Koja tipka je najzgodnija? Sve si mislim da si stavim na neku tipku na mišu.

Stavi na voice activation, vidim da imaš plantronics gamecom 380 pa ne bi trebalo biti problema. Samo odi u sobu di nema nikoga i testiraj.

LOL, pa imam dvoje djece - to ti je kao da bježiš od CIA... Imam te sluške ali mic koristim na web kameri jer me X-FI nešto zaj*bava pa ne mogu upogoniti kako spada. Uglavnom, komplikacija. A da stvar bude gora taj mic na kameri hvata travu u dvorištu kako raste. Užas...

Utakni onda u integrušu plantronics gamecom 380, plantronics gamecom 380 ima dobar mikrofon. Inače ja imam sestru koja skače stalno po sobi, dere se i gleda televiziju dok sam na TS-u pa se ne čuje. Kolko znam plantronics gamecom 380 ima noise nešto što odbija okolne zvukove i hvata samo tvoj glas.

Kalko1212 ingame
17 godina
Battlefield 3

@Friday - koristi X-fi kao izlaz za zvuk a integriranu kao ulaz za mikrofon. Na Visti, 7 i 8 možeš korisiti obje zvučne.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Control pane-> Sound-> Recording->mic->properties->levels i na 70-100 posto, i na TS-u voice activation i stavis +10-20 na aktivaciju. I nece nitko cut nista osim tvog glasa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ma sve ja to znam ali ne dohvati mi kabel (zbog načina kako se račva) u obje kartice. Sutra uzimam produžni pa spajam.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Jel netko od vas podešavao TS na push to talk? Koja tipka je najzgodnija? Sve si mislim da si stavim na neku tipku na mišu.

ja ti koristim ''<''... nalazi mi se odma ispod A, između Y i shifta... tu mi je dosta blizu a opcenito u igrama nije bindan za ništa

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Friday kaže...

ja ti koristim ''<''... nalazi mi se odma ispod A, između Y i shifta... tu mi je dosta blizu a opcenito u igrama nije bindan za ništa

A kaj se ti javljas ko tebe sta pita aa?{#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ništa evo BF je super i sve i volim Caspian i sad ću suptilno ubacit link na oglas u kojem prodajem 5850 http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-vtx-radeon-5850/173416.aspx.

I najbolje oružje mi je 870 i tako to.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ništa evo BF je super i sve i volim Caspian i sad ću suptilno ubacit link na oglas u kojem prodajem 5850 http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-vtx-radeon-5850/173416.aspx.

kako to da si opet išao na amd 7950?

17 godina
neaktivan
Jer sam ultimativni kralj svemira.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ja sam stavio ALT, lijepo je na palcu a ne služi ničemu

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina

droge ... krivi tred

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 21:26 (twingley).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

i xxx server prazan,nitko neće sa domaćim čiterima igrat,logično

Moj PC  
1 11 hvala 1
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
Danny_HR kaže...

Znam ja jos jednu  budalu kaj je tak suptilno proc prodavo {#} koristis slug ili buckshot?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

napokon :D

scavenger medaljica scavenger medaljica
dogtag :) dogtag :)
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj X3M klan su takve njubare da mi je neugodno. LOL

Gube 100 tiketa razlike, ali Thompson, Tode i Silencer kampaju isključivo na jednom mjestu cijelo vrijeme. Da su igrali runda bi bila je*eno gusta, ovako su svoj tim skarali u pakšu. 

LOL

9 1 hvala 1
14 godina
Danny_HR kaže...

Nije ista stvar. Fotka je zauvijek. :)

Gore, tamo, visoko skroz na Apacheu ima jedan uber-mega-skiller, kažu najjači biješe On u tom "Lošem društvu 2."

Sapko mu je ime kažu. Uvijek poseban, uvijek najjači. {#}

-To su bili dani hohoho. 

[G] Sapko
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 23:00 (Gunner11).
14 godina
Danny_HR kaže...

Gube 100 tiketa razlike, ali Thompson, Tode i Silencer kampaju isključivo na jednom mjestu cijelo vrijeme. Da su igrali runda bi bila je*eno gusta, ovako su svoj tim skarali u pakšu. 

LOL

Ma lol, zbog takvih smo i izgubili, čast izuzecima ali samo smo mi trčali.

Super partije moram priznat, ali ne vjerujem nexusa, lik je čudo.

Nex lave, ajde se snimi sa tom sačmom, živo me zanima kako, ja kad je uzmem, nikad mi ne padaju od jednog metaka, ali nikad :(

ugl. igra mi večeras preloše radi i ne znam šta je, užasni lagovi i dropovi,  a meni je drop sa 30 na 15 ipak neigirv :(

i kuky nice shot.

I da, pogodio sam tenkom little bird i dobio hitmarker, pustio sam suzu, a unutra eksplodirao od biejsa. Kako yebeni hitmarker ako je pogodim yebenim tenkom.

p.s. dado tebe prezirem.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3 Specifikacije

Ovako gledao sam za specifikacije za bf3 treba dual core 2.4. Ja imam dual core 3.0 i vrti mi bf3 od 15 do 25 fps

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 23:17 (Lewa).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 Specifikacije
Lewa kaže...

Ovako gledao sam za specifikacije za bf3 treba dual core 2.4. Ja imam dual core 3.0 i vrti mi bf3 od 15 do 25 fps to mi se cini malo

kako su neki ljudi smiješni

13 godina
Battlefield 3

imam jedno vjerovatno bezvezno pitanje zanima me ima li ko kakav key viska za bf3 ili acc volio bi malo zaigrat to al jednostavno nemogu nikako doc do keya a trenutno mi je previse 400kn dat ak neko ima ili moze nabavit prek klana ili kako vec nek se javi na pp pa cemo se dog..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ne znam ko radi skriptu i po kojem to ona parametru odredjuje, al na ovu sliku ne znam dal da placem ili da se smijem

naglasak na balansiranosti...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

imam jedno vjerovatno bezvezno pitanje zanima me ima li ko kakav key viska za bf3 ili acc volio bi malo zaigrat to al jednostavno nemogu nikako doc do keya a trenutno mi je previse 400kn dat ak neko ima ili moze nabavit prek klana ili kako vec nek se javi na pp pa cemo se dog..

brate, za 90 kuna dobijes ruski kljuc, ono o_O

13 godina
xyan kaže...
tomislavivic kaže...

brate, za 90 kuna dobijes ruski kljuc, ono o_O

di to..??

ps nemam karticu ali spreman sam s nekim na dog ak je za da mu uzmem bon od 100kn a on meni uzme kljuc..

i moze link od te stranice da vidim mozda ima ona fora oko uplata na ziro iako to neam pojma.. 

17 godina
Lewa kaže...

Ovako gledao sam za specifikacije za bf3 treba dual core 2.4. Ja imam dual core 3.0 i vrti mi bf3 od 15 do 25 fps

Ni na Quad Core s 2.4GHz ne radi glatko, a kamo li na dual core. Bez tri-četri ili više jezgri na barem 3GHz zaboravi na glatak MP.

Danny_HR kaže...

LOL

Nemoj tako, nismo svi takvi...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 23:29 (191x7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam uzivao gledajuci Brunu 5 minuta kako se rotira u rupi.. dok me Danny nije mucki prekinuo :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nemoj tako, nismo svi takvi...

Sudim po viđenom. Ova trojica su žešći papci. 

13 godina
M4X kaže...

i xxx server prazan,nitko neće sa domaćim čiterima igrat,logično

Ma nemoj tu dolazit ni za živu glavu, tu su sve ćiteri moja ti.

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Lewa kaže...

bilo je postano stranicu ili dvije ranije, evo pa prouci sta ti treba po pitanju proca, iako uopce nisi naveo koj proc i grafu koristis, a ni ostatak konfiguracije....  {#}

prvi link ako ne razumijes zalijepi u google translate...

http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead

http://hardforum.com/showthread.php?t=1654043

btw. toliko o onoj prici sta je hummer tvrdio da je razlika izmedu phenoma II i i5 2500k 1-2 fps-a  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 1:03 (berto).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo jedan video, op op op AEK style.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Friday, o tome i govorim, posavljate jedni drugima pitanja, vi iz xxxa i neki bivši sada pisovci i onda tu pomažete jedni drugima u p1zdarijama koje nemaju veze sa igron i vjerojatno ste u to vrime na tsu.Sad dodjen pročitan 4 strane ničeg od mog zadnjeg posta, o tome se radi... Znan da ti je hrca nesto, još jedan razlog povremenog sfinkteriranja. I to tvoje patroniziranje je nepotrebno.. Pogledaj temu pa ćeš vidit na sto lici.

A esl dostignuća i bedasto ulizivanje i "općenje" xxx i dijela pisa neću spominjat jer donekle ima veze s igron.. Pis nije sto je nekad bija..

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice