12v12 anyone?
Evo moze...ja i ti protiv 12-orice
12v12 anyone?
12v12 anyone?
Znaci ovi novi ćitevi su OK?
Nemojte nikom reći!!!!
12v12 anyone?
Znaci ovi novi ćitevi su OK?
Azurirani na verziju 2.1 i spremni za upotrebu.
evo jedan mali varić na koji sam zaboravio i da sam uploado protv xXx dok transfer nije bio obavljen i dok sam igrao jos na starom kompjuteru.
Sada gledam i sjecam se da me je dedmaus nasekirao. ovo je fora kada snimas nakon nekoga vremena zaboravis pa je fora pogledati.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l80-XqoFtQk
evo jedan mali varić na koji sam zaboravio i da sam uploado protv xXx dok transfer nije bio obavljen i dok sam igrao jos na starom kompjuteru.
Sada gledam i sjecam se da me je dedmaus nasekirao. ovo je fora kada snimas nakon nekoga vremena zaboravis pa je fora pogledati.
Evo ovo je SS druge runde. 17.9 se igralo
a gdje su drugi ss-ovi. koliko si brzo reagirao mislim da drzis to negdje uokvireno.
to je slika karkanda a ne druge runde, jer drugu rundu niste igrali poslusaj kraj videa. vidim da imas sve ss-ove onda stavi i prvu sliku karkanda.
a gdje su drugi ss-ovi. koliko si brzo reagirao mislim da drzis to negdje uokvireno.
to je slika karkanda a ne druge runde, jer drugu rundu niste igrali poslusaj kraj videa. vidim da imas sve ss-ove onda stavi i prvu sliku karkanda.
nemam sve slike. Imam jos samo ovu No bolji ste ljudina, nitko ni nije tvrdio suprotno, nikad!
nemam sve slike. Imam jos samo ovu No bolji ste ljudina, nitko ni nije tvrdio suprotno, nikad!
kad je to bilo ja se toga nesjecam? znaci imas samo jednu sliku. nemoj da moram traziti u arhivi jedno 25-30 slika
hahahahh G3A3
To jos dok sam bio noob, i nije me sramota
hahahahh G3A3
G3A3: ubojica pisovaca
A lol pa na svakom SS-u sam prvi u timu i to sa G3 a ne njuberskom m16 (dok je i zdenkica igrala za nas) pa mogo bi se i ja pocet malo samopromovirat i malo bit pro
ne bas PRO kao pirat, ali ono nesto malo iznad zdenkeca koj je kako se vidi iz prilozenog ipak klasu nize...
A lol pa na svakom SS-u sam prvi u timu i to sa G3 a ne njuberskom m16 (dok je i zdenkica igrala za nas) pa mogo bi se i ja pocet malo samopromovirat i malo bit pro
ne bas PRO kao pirat, ali ono nesto malo iznad zdenkeca koj je kako se vidi iz prilozenog ipak klasu nize...
Pa čudno da, zaš nisu uzeli tebe koji si bolji nego njega.
daj stavi onaj video dok me koljes, nek vide da sam i ja u pocetku bio bot, i stavi vide fakat
Jer ja nisam prodana dusa, a i nisu imali budzet dovoljan za mene
Zajebavam se, pa nije niko nikog ukrao, covjek je htijeo igrati sa njima, prijavio se i oni ga prihvatili...
Mausa ne damo pa makar ja morao dolazit u Zg i osobno uvjeravati
Jer ja nisam prodana dusa, a i nisu imali budzet dovoljan za mene
Zajebavam se, pa nije niko nikog ukrao, covjek je htijeo igrati sa njima, prijavio se i oni ga prihvatili...
daj video, a prodo sam se za cokoladu. ja sam ipak osoba bez obraza, morala i karaktera
kad je to bilo ja se toga nesjecam? znaci imas samo jednu sliku. nemoj da moram traziti u arhivi jedno 25-30 slika
Kako se nesjecas tad ste govorili za zdenku da je citer.
daj stavi onaj video dok me koljes, nek vide da sam i ja u pocetku bio bot, i stavi vide fakat
Ma ti si bot i sad
Kupujem BF3 account, po mogućnost s premiumom. Javite mi se putem PP. Hvala.
daj video, a prodo sam se za cokoladu. ja sam ipak osoba bez obraza, morala i karaktera
evo
btw: ako se jos nisi odlucio u vezi proca:
http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead
Forum je posta naporan od spamanja jednih te istih likova već misecima o jednim te istim stvarima, koje i nemaju velike veze sa igron, osim da sebi dižu ego.. A kao nisu oni takvi, a jedva čekaju da neko napiše (op.a. friday koji će reć da se ne uvlači u sfinkter pisovcima nego samo piše istinu) kako su pisovci dobri kako ljudina igra super, ali na forumu se triba smirit, pa bacaju random SS-ove i videe jedni drugima i onda idu spavat jer će siguno imat mokre snove itd itd... Pa imate pis i xxx forum što se tamo ne ližete.. Izyebali ste temu do besvijesti, tek tu i tamo možeš nešto normalno pročitati.
Napomena:
Friday neman ja ništa protiv tebe i nikoga, zato nemoj sad izvlačit posteve di se svađaš sa pisovcima, ali lagano u nekin dijelovima se nazire kako pužeš prema pis sfinkterčiću ;)
I da reć ćeš da te ne zanimaju klanovi što i je istina, probably, ali to nije poanta..
Ma ti si bot i sad
ah jebiga, netko i to mora
evo
btw: ako se jos nisi odlucio u vezi proca:
http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead
ovdje sam pro bipod, da mi nebi ko slucajno napiso noobe
Napomena:
Friday neman ja ništa protiv tebe i nikoga, zato nemoj sad izvlačit posteve di se svađaš sa pisovcima, ali lagano u nekin dijelovima se nazire kako pužeš prema pis sfinkterčiću ;)
I da reć ćeš da te ne zanimaju klanovi što i je istina, probably, ali to nije poanta..
Oprosti sto te uznemiravamo na FORUMU, necemo vise...
WRONG, to je laz koliko sam ja cuo friday uso u xXx
pa nesjecam se jer ja sebe nevidim na slici? ili neznam citati.
pa nesjecam se jer ja sebe nevidim na slici? ili neznam citati.
Sad odjednom nicega se nesjecas, a na TS-u ste bili rjeciti taj put, kako se neke stvari zaborave hahaa.
Jel to samo meni piše ili još nekome?
Ne samo tebi..