Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

12v12 anyone?

Evo moze...ja i ti protiv 12-orice{#}

13 godina
Kiki_Cro1990 kaže...
xyan kaže...

12v12 anyone?

Znaci ovi novi ćitevi su OK?

Nemojte nikom reći!!!!

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 16:28 (Soldier977).
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Kiki_Cro1990 kaže...
xyan kaže...

12v12 anyone?

Znaci ovi novi ćitevi su OK?

Azurirani na verziju 2.1 i spremni za upotrebu.{#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo jedan mali varić na koji sam zaboravio i da sam uploado protv xXx dok transfer nije bio obavljen i dok sam igrao jos na starom kompjuteru.

Sada gledam i sjecam se da me je dedmaus nasekirao{#}. ovo je fora kada snimas nakon nekoga vremena zaboravis pa je fora pogledati.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l80-XqoFtQk

Battlelog: ljudina
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

evo jedan mali varić na koji sam zaboravio i da sam uploado protv xXx dok transfer nije bio obavljen i dok sam igrao jos na starom kompjuteru.

Sada gledam i sjecam se da me je dedmaus nasekirao{#}. ovo je fora kada snimas nakon nekoga vremena zaboravis pa je fora pogledati.

Evo ovo je SS druge runde. 17.9 se igralo

14 godina
protjeran
xyan kaže...

a gdje su drugi ss-ovi. koliko si brzo reagirao mislim da drzis to negdje uokvireno. 

to je slika karkanda a ne druge runde, jer drugu rundu niste igrali poslusaj kraj videa. vidim da imas sve ss-ove onda stavi i prvu sliku karkanda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 16:54 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...

a gdje su drugi ss-ovi. koliko si brzo reagirao mislim da drzis to negdje uokvireno. 

to je slika karkanda a ne druge runde, jer drugu rundu niste igrali poslusaj kraj videa. vidim da imas sve ss-ove onda stavi i prvu sliku karkanda.

nemam sve slike. Imam jos samo ovu {#} No bolji ste ljudina, nitko ni nije tvrdio suprotno, nikad!

14 godina
protjeran
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

nemam sve slike. Imam jos samo ovu {#} No bolji ste ljudina, nitko ni nije tvrdio suprotno, nikad!

kad je to bilo ja se toga nesjecam? znaci imas samo jednu sliku. nemoj da moram traziti u arhivi jedno 25-30 slika{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:00 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

hahahahh G3A3{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

To jos dok sam bio noob, i nije me sramota {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...

hahahahh G3A3{#}

G3A3: ubojica pisovaca {#}

Dama_The_Crow
13 godina
bmwhartge kaže...

{#}

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A lol pa na svakom SS-u sam prvi u timu i to sa G3 a ne njuberskom m16{#} (dok je i zdenkica igrala za nas) pa mogo bi se i ja pocet malo samopromovirat i malo bit pro{#}

ne bas PRO kao pirat{#}, ali ono nesto malo iznad zdenkeca koj je kako se vidi iz prilozenog ipak klasu nize...  {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:18 (berto).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
berto kaže...

A lol pa na svakom SS-u sam prvi u timu i to sa G3 a ne njuberskom m16{#} (dok je i zdenkica igrala za nas) pa mogo bi se i ja pocet malo samopromovirat i malo bit pro{#}

ne bas PRO kao pirat{#}, ali ono nesto malo iznad zdenkeca koj je kako se vidi iz prilozenog ipak klasu nize... {#}

Pa čudno da, zaš nisu uzeli tebe koji si bolji nego njega.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
berto kaže...

ne bas PRO kao pirat{#}, ali ono nesto malo iznad zdenkeca koj je kako se vidi iz prilozenog ipak klasu nize... {#}

{#} daj stavi onaj video dok me koljes, nek vide da sam i ja u pocetku bio bot, i stavi vide fakat {#}

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

Jer ja nisam prodana dusa, a i nisu imali budzet dovoljan za mene{#}

Zajebavam se, pa nije niko nikog ukrao, covjek je htijeo igrati sa njima, prijavio se i oni ga prihvatili...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:30 (berto).
13 godina
fila2208 kaže...
berto kaže...

Mausa ne damo pa makar ja morao dolazit u Zg i osobno uvjeravati {#}

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
berto kaže...
fila2208 kaže...
berto kaže...

Jer ja nisam prodana dusa, a i nisu imali budzet dovoljan za mene{#}

Zajebavam se, pa nije niko nikog ukrao, covjek je htijeo igrati sa njima, prijavio se i oni ga prihvatili...

daj video, a prodo sam se za cokoladu. ja sam ipak osoba bez obraza, morala i karaktera {#}

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

kad je to bilo ja se toga nesjecam? znaci imas samo jednu sliku. nemoj da moram traziti u arhivi jedno 25-30 slika{#}

Kako se nesjecas tad ste govorili za zdenku da je citer.

16.11.2012
13 godina
zdenko1991 kaže...

{#} daj stavi onaj video dok me koljes, nek vide da sam i ja u pocetku bio bot, i stavi vide fakat {#}

Ma ti si bot i sad {#}

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupujem BF3 account, po mogućnost s premiumom. Javite mi se putem PP. Hvala.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

daj video, a prodo sam se za cokoladu. ja sam ipak osoba bez obraza, morala i karaktera {#}

evo

btw: ako se jos nisi odlucio u vezi proca: 

http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead

http://hardforum.com/showthread.php?t=1654043 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:50 (berto).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Forum je posta naporan od spamanja jednih te istih likova već misecima o jednim te istim stvarima, koje i nemaju velike veze sa igron, osim da sebi dižu ego.. A kao nisu oni takvi, a jedva čekaju da neko napiše (op.a. friday koji će reć da se ne uvlači u sfinkter pisovcima nego samo piše istinu) kako su pisovci dobri kako ljudina igra super, ali na forumu se triba smirit, pa bacaju random SS-ove i videe jedni drugima i onda idu spavat jer će siguno imat mokre snove itd itd... Pa imate pis i xxx forum što se tamo ne ližete.. Izyebali ste temu do besvijesti, tek tu i tamo možeš nešto normalno pročitati.

Napomena:

Friday neman ja ništa protiv tebe i nikoga, zato nemoj sad izvlačit posteve di se svađaš sa pisovcima, ali lagano u nekin dijelovima se nazire kako pužeš prema pis sfinkterčiću ;)

I da reć ćeš da te ne zanimaju klanovi što i je istina, probably, ali to nije poanta..

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
17 7 hvala 2
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma ti si bot i sad

ah jebiga, netko i to mora {#}

13 godina
neaktivan
berto kaže...
zdenko1991 kaže...

evo

btw: ako se jos nisi odlucio u vezi proca: 

http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead

http://hardforum.com/showthread.php?t=1654043 

ovdje sam pro bipod, da mi nebi ko slucajno napiso noobe {#}

15 godina
neaktivan
nooir kaže...

Napomena:

Friday neman ja ništa protiv tebe i nikoga, zato nemoj sad izvlačit posteve di se svađaš sa pisovcima, ali lagano u nekin dijelovima se nazire kako pužeš prema pis sfinkterčiću ;)

I da reć ćeš da te ne zanimaju klanovi što i je istina, probably, ali to nije poanta..

Oprosti sto te uznemiravamo na FORUMU, necemo vise...

WRONG, to je laz koliko sam ja cuo friday uso u xXx  {#}

14 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
bmwhartge kaže...
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

pa nesjecam se jer ja sebe nevidim na slici? ili neznam citati.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel to samo meni piše ili još nekome?

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 18:04 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Y2K2 kaže...
bmwhartge kaže...
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

pa nesjecam se jer ja sebe nevidim na slici? ili neznam citati.

Sad odjednom nicega se nesjecas, a na TS-u ste bili rjeciti taj put, kako se neke stvari zaborave hahaa.

16.11.2012
12 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Jel to samo meni piše ili još nekome?

Ne samo tebi..{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice