- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali na svakom serveru mi to piše. Nakon oko 2 tjedna sam pokrenuo igru i spojim se na server, igra se učita i onda me izbaci van. Jel zna netko kako riješiti taj problem ?
Ali na svakom serveru mi to piše. Nakon oko 2 tjedna sam pokrenuo igru i spojim se na server, igra se učita i onda me izbaci van. Jel zna netko kako riješiti taj problem ?
Uninstall punkbustera, instal punkbustera, ručni update punkbustera i na kraju repair install igre.
nemam sve slike. Imam jos samo ovu No bolji ste ljudina, nitko ni nije tvrdio suprotno, nikad!
kad je to bilo ja se toga nesjecam? znaci imas samo jednu sliku. nemoj da moram traziti u arhivi jedno 25-30 slika
Kako se nesjecas tad ste govorili za zdenku da je citer.
pa nesjecam se jer ja sebe nevidim na slici? ili neznam citati.
Sad odjednom nicega se nesjecas, a na TS-u ste bili rjeciti taj put, kako se neke stvari zaborave hah
y2k2, a tko si ti uopce? neke se stvari zaborave : pa da muskarci smo, sta nazvali me cheaterom i sta sad da ih mrzim do kraja zivota . popij tabletu stari. ak smo mi presli preko toga, kaj tebe hebe neznam.
bolje da ne pišem gluposti,
smiri se ,sve je to igra.
pro
cim imas G3 u rukama automatski si pro, nego nesto mi tu fali na slici?? hmmm... di su nestali kvadratici oko igraca?!?
y2k2 je sandman_cro. Vi isto zaboravljate
Forum je posta naporan od spamanja jednih te istih likova već misecima o jednim te istim stvarima, koje i nemaju velike veze sa igron, osim da sebi dižu ego.. A kao nisu oni takvi, a jedva čekaju da neko napiše (op.a. friday koji će reć da se ne uvlači u sfinkter pisovcima nego samo piše istinu) kako su pisovci dobri kako ljudina igra super, ali na forumu se triba smirit, pa bacaju random SS-ove i videe jedni drugima i onda idu spavat jer će siguno imat mokre snove itd itd... Pa imate pis i xxx forum što se tamo ne ližete.. Izyebali ste temu do besvijesti, tek tu i tamo možeš nešto normalno pročitati.
Napomena:
Friday neman ja ništa protiv tebe i nikoga, zato nemoj sad izvlačit posteve di se svađaš sa pisovcima, ali lagano u nekin dijelovima se nazire kako pužeš prema pis sfinkterčiću ;)
I da reć ćeš da te ne zanimaju klanovi što i je istina, probably, ali to nije poanta..
Da, uvlačim se definitivno - užasno mi je bitno biti u pisu. Da sam htio biti u pisu - mogao sam. Hrca mi je bratić, rekao mi je da dođem kod njih (davno prije). Ali nisam jer su predobri i preozbiljni za mene. Zvao me dama u xXx i prihvatio sam jer mi se čine kao OK ekipa. I eto, ti si zamarao glavicu da razviješ cijelu tezu oko toga a na kraju ja u iksićima... A jadan... Ajmo sad trk napisati zadaću, pranje zubi i u krpe!
y2k2 je sandman_cro. Vi isto zaboravljate
Boze
Forum je posta naporan od spamanja jednih te istih likova već misecima o jednim te istim stvarima, koje i nemaju velike veze sa igron, osim da sebi dižu ego.. A kao nisu oni takvi, a jedva čekaju da neko napiše (op.a. friday koji će reć da se ne uvlači u sfinkter pisovcima nego samo piše istinu) kako su pisovci dobri kako ljudina igra super, ali na forumu se triba smirit, pa bacaju random SS-ove i videe jedni drugima i onda idu spavat jer će siguno imat mokre snove itd itd... Pa imate pis i xxx forum što se tamo ne ližete.. Izyebali ste temu do besvijesti, tek tu i tamo možeš nešto normalno pročitati.
Napomena:
Friday neman ja ništa protiv tebe i nikoga, zato nemoj sad izvlačit posteve di se svađaš sa pisovcima, ali lagano u nekin dijelovima se nazire kako pužeš prema pis sfinkterčiću ;)
I da reć ćeš da te ne zanimaju klanovi što i je istina, probably, ali to nije poanta..
Da, uvlačim se definitivno - užasno mi je bitno biti u pisu. Da sam htio biti u pisu - mogao sam. Hrca mi je bratić, rekao mi je da dođem kod njih (davno prije). Ali nisam jer su predobri i preozbiljni za mene. Zvao me dama u xXx i prihvatio sam jer mi se čine kao OK ekipa. I eto, ti si zamarao glavicu da razviješ cijelu tezu oko toga a na kraju ja u iksićima... A jadan... Ajmo sad trk napisati zadaću, pranje zubi i u krpe!
Tooooo friday cestitam, uzivat ces, cujemo se na tsu
Daj dosta shranja, ajmo 12v12 organizirati. Mislim da ima dosta tu ekipe na forumu, HRsquad, Gerijatrija, CHC i ostali koje nisam naveo da se 12 ljudi organizira i da bacimo match nekakav!
pro
cim imas G3 u rukama automatski si pro, nego nesto mi tu fali na slici?? hmmm... di su nestali kvadratici oko igraca?!?
nema ih više,ide mi dobro i bez toga. ali kako se ovaj popeo gore,lol.
dobar je g3,ubojit long range.
Daj dosta shranja, ajmo 12v12 organizirati. Mislim da ima dosta tu ekipe na forumu, HRsquad, Gerijatrija, CHC i ostali koje nisam naveo da se 12 ljudi organizira i da bacimo match nekakav!
Tek za 6 mjeseci... Dok se tvoje rame oporavi...
y2k2, a tko si ti uopce? neke se stvari zaborave : pa da muskarci smo, sta nazvali me cheaterom i sta sad da ih mrzim do kraja zivota . popij tabletu stari. ak smo mi presli preko toga, kaj tebe hebe neznam.
Nick mi je dado1410
Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.
Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.
Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.
A-ha! :)
Nick mi je dado1410
Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.
Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.
Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.
A-ha! :)
WTF
ljudi kaj je ovo pa meni je prestrašan lag, neigriv.
Rekao sam ti već da su ti paketi malecki pa se gube...
Inače, ovi strašni frajeri (frostbajtovci i žikina ekipa) koriste velike pakete. To ti paket bude taman veličine da stane na euro paletu. I ne može se to tek tako izgubiti. Onda kad god zapuca svi paketi stignu gdje treba. I zato je njima hit reg odličan.
lag na forumu je uzasan
pa kaj da radim? pa nije mi do eto jučer bilo nikad do sad,
pa kaj da radim? pa nije mi do eto jučer bilo nikad do sad,
Traži u t-comu velike pakete. Uzmi one najveće. Ali morat će ti staviti deblju paricu koja to može izdržati. Fi 10 bi bilo idealno. Onda kroz to možeš progurati čuda čovječe!
kakve velike pakete?prevedi
Ma, nisam ni na xXx serveru bio! Kuku lele!
Jesi, lažeššš
Ma jesam, lazem. I u tenku protiv 5-6 ljudi.
Sorry decki, profesionalna deformacija
Dajte me upozorite u chat, posto se ne mogu kontrolirati kad vidim prazan tenk.
Pusica xXx-ovima jer me nisu kickali
može pomoć ??
treba mi netko tko koristi action za snimanje ,zdenkec ili netko.
naime kada ga upalim ,stavim na snimanje ,imaš za izabrat kao dali želiš snimat aktivni desktop,samo dio ,ili igre,
ja stavim na igru ali ne snima,tj. snima desktop do trenutka kad uđem u igru ,onda mi prekine i ne želi snimat.
???? kaj da radim???
također kada uđem u igru ,(namjestio sam tipku page down za početak snimanja) stisnem je i ne dešava se ama baš ništa???
Sve vas treba preko koljena pa po turu!!
Pa jucer smo razgovarali o tome problemu.
Ako si program kupio preko piratebaya onda se taj problem rjesava reinstalom aplikacije.
Makar, meni se ponovilo opet da se ne moze pokrenuti i bye bye action.
Za one koji pitaju koji program zdere najmanje resursa kod snimanja:
1. MSI Afterburner
2. Action
3. PlayClaw
I sad najcudnija stvar, ovisno je o samom racunalu! Svako ima drugacije rezultate. Ovo gore su moji.
Tako da ces na zalost morat isprobat sva tri. A mozda i ostale. Fraps, ....
Jel netko od vas podešavao TS na push to talk? Koja tipka je najzgodnija? Sve si mislim da si stavim na neku tipku na mišu.
Jel netko od vas podešavao TS na push to talk? Koja tipka je najzgodnija? Sve si mislim da si stavim na neku tipku na mišu.
Da na mis tak da kad pucas da noras sutit. Ja ti preporucam na caps lock, a zasto ne voice activation?
Daj dodi sad na TS pa cu ti objasnit sve.
Da na mis tak da kad pucas da noras sutit. Ja ti preporucam na caps lock, a zasto ne voice activation?
Dijete mi upravo čita lektiru naglas u mojoj blizini. A kad počne sulejman... da ne govorim!
Dijete mi upravo čita lektiru naglas u mojoj blizini. A kad počne sulejman... da ne govorim!
Ah onda ok.
Stavi na voice activation, vidim da imaš plantronics gamecom 380 pa ne bi trebalo biti problema. Samo odi u sobu di nema nikoga i testiraj.
Stavi na voice activation, vidim da imaš plantronics gamecom 380 pa ne bi trebalo biti problema. Samo odi u sobu di nema nikoga i testiraj.
LOL, pa imam dvoje djece - to ti je kao da bježiš od CIA... Imam te sluške ali mic koristim na web kameri jer me X-FI nešto zaj*bava pa ne mogu upogoniti kako spada. Uglavnom, komplikacija. A da stvar bude gora taj mic na kameri hvata travu u dvorištu kako raste. Užas...