xXx samo da znate. Više ne dolazim na server do kad ponovo ne upalite vozila, ali upalite u potpunosti. Jučer mi se zgadio BF(i život) od 32 medica na serveru, jednostavno mi se nije dalo igrati radi toga.
Vozila baš održavaju onaj balans između klasa i bude napetije jer moraš misliti na više stvari. Primjetili ste sami jučer skoro ni jedna runda nije završila onako napeto, sa po 30 tiketa razlike, nego po 200,300. Mislim da je to baš zbog toga što ste maknuli vozila jer s njima su runde odmah zanimljivije i napetije. Dobro djelomično je i zato jer ste vi svi bili u jednom timu(vas 8), a nas ste podijelili u dva tima, ali to me toliko ne smeta koliko to što nema vozila.
E da i onaj bazar na kraju je bio baš party braker
U jednu ruku se i slazem sa tobom. Malo je debilno bez vozila,jer nitko drugi ne koristi nista osim medica.
Neznam zasto se i drk*alo po serveru po 13413321312 put i micala vozila. Meni je bilo ok i na novim mapama,pa cak i sa jednim spawnom vozila. Onda se nastao problem izmedu procona i rcona i ostalo je spawn za vozila svakih 5 sek valjda.
ja sam stavio 100 posto delay vozila nekidan, al ak je sad netko prckao