Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...
Jack Sparrow kaže...

xXx samo da znate. Više ne dolazim na server do kad ponovo ne upalite vozila, ali upalite u potpunosti. Jučer mi se zgadio BF(i život) od 32 medica na serveru, jednostavno mi se nije dalo igrati radi toga.

Vozila baš održavaju onaj balans između klasa i bude napetije jer moraš misliti na više stvari. Primjetili ste sami jučer  skoro ni jedna runda nije završila onako napeto, sa po 30 tiketa razlike, nego po 200,300. Mislim da je to baš zbog toga što ste maknuli vozila jer s njima su runde odmah zanimljivije i napetije. Dobro djelomično je i zato jer ste vi svi bili u jednom timu(vas 8), a nas ste podijelili u dva tima, ali to me toliko ne smeta koliko to što nema vozila.{#}

E da i onaj bazar na kraju je bio baš party braker{#}

U jednu ruku se i slazem sa tobom. Malo je debilno bez vozila,jer nitko drugi ne koristi nista osim medica.

Neznam zasto se i drk*alo po serveru po 13413321312 put i micala vozila. Meni je bilo ok i na novim mapama,pa cak i sa jednim spawnom vozila. Onda se nastao problem izmedu procona i rcona i ostalo je spawn za vozila svakih 5 sek valjda.

ja sam stavio 100 posto delay vozila nekidan, al ak je sad netko prckao {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam,ja niti nemam pristup,niti zelim.

Znam da Dama nije mogao to maknut,a vozila se spawnaju svakih 3 sekunde. Poludili smo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

decki to je do meteora koji je proletio preko zemlje. rekli su da ce poremetiti internet!

LOL znaći igramo do 21.12.2012. i onda qjuzo ,finito {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Friday kaže...

Kako to da si sa aekom igrao?

Aek mi je bolji nego m16 nekako lakse baratam sa njom. npr najbolje mi pasu famas i a91 jer se sa njima mozes brze kretati kada naciljas a ja volim brzi still igre, kod m16 me zivcira sto imam osjecaj kao da je sva neka usporena.

LOL

13 godina
fila2208 kaže...
xyan kaže...
zdenko1991 kaže...
xyan kaže...

najnovije vijesti! Zdenko na kraju prve runde nije imao 2.0 KDR, 28-16 je samo imao. Mislim da je to ispog PiSovog standarda

Kad su jake epike i jaki igraci ima vrlo malo revivova, 2.0 u ovakvim warovima bi znacio da si unistio neprijatelja.

ej, mweagle89 im je glavni, to je Delta tF...pa tog njubica samo mau5 i ja na Bazaaru izrejpali tako da je ragequitao u pola partije na Versusu...

Kad ti ideš za pis?

On je skup. Tesko da ga mogu platiti a uz to tek smo mu nabavili noci cheat koji mu dize cijenu.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Jack Sparrow kaže...

U jednu ruku se i slazem sa tobom. Malo je debilno bez vozila,jer nitko drugi ne koristi nista osim medica.

Neznam zasto se i drk*alo po serveru po 13413321312 put i micala vozila. Meni je bilo ok i na novim mapama,pa cak i sa jednim spawnom vozila. Onda se nastao problem izmedu procona i rcona i ostalo je spawn za vozila svakih 5 sek valjda.

Pa stavite neku sredinu onda. Nek nije jedan spawn ali nek nije niti spawn svake 3 sekunde. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
xyan kaže...
drahic kaže...
Jack Sparrow kaže...

xXx samo da znate. Više ne dolazim na server do kad ponovo ne upalite vozila, ali upalite u potpunosti. Jučer mi se zgadio BF(i život) od 32 medica na serveru, jednostavno mi se nije dalo igrati radi toga.

Vozila baš održavaju onaj balans između klasa i bude napetije jer moraš misliti na više stvari. Primjetili ste sami jučer  skoro ni jedna runda nije završila onako napeto, sa po 30 tiketa razlike, nego po 200,300. Mislim da je to baš zbog toga što ste maknuli vozila jer s njima su runde odmah zanimljivije i napetije. Dobro djelomično je i zato jer ste vi svi bili u jednom timu(vas 8), a nas ste podijelili u dva tima, ali to me toliko ne smeta koliko to što nema vozila.{#}

E da i onaj bazar na kraju je bio baš party braker{#}

ja sam stavio 100 posto delay vozila nekidan, al ak je sad netko prckao {#}

Malo je bezveze na 32 slotnom serveru staviti spawn vozila svake 3 sekunde. 

Kada smo uzimali server namjera je bila staviti inf only i tako smo i igrali, a dodali smo jedno vozilo po partiji a kada se uništi.. nema više. Ekipa koja je platila server je htjela tako. 

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Xyann nemoj podcijenjivati tf, jer decki su strava. To sto si ga ownao sa 4 random igraca neznaci da je on los. Ako mislis da su toliko slabi prijavite se na ladder i izazovi ih. Voli bi i ja pogledat stream protv nasih domacih momaka.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Tako, je. Ownao sam i ja onog shochkware raydena(sto je bio u 6kn touchu kod jike) na versuus. imate tamo na snimci na mome kanalu. dobio sam nemesiss 70 na njemu.

I dali to znaci da je on los igrac? hvala bogu da neznaci, jer je decko odlican igrac i igrao je na dream hacku i gledao sam njegov live stream.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Sretan ti rođendan {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Moj prijedlog je da se stave vozila, ali duplo i troduplo da se stavi delay. Tako je koncentracija shiftana na inf. fight ali opet kad zagusti vozilo može okrenuti igru.

Naravno ispod 5v5 nema potrebe da se vozila diraju (cyberdemon i ostali), a nakon 5v5 lagano kad se igra razvije taman je.

Super je karkand jučer bio, chc u tenku, gubimo....razbijemo tenk, okrenemo partiju, zatvorimo flankove...epicenter i bazzar predosadni, nakon toga.

Predlažem koelgama da večeras na ts dogovrimo kako će server bit i da ostavimo tako. Ne pravite server za inf only m16 kremu već za sebe. Ako se vam da igrat samo inf only i plakat kako vas darkride buši be my guest.

ugl. treba riješit server.

(da, već sam došao i već serem, ni sami ne znate koga ste primili iksići :) ))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Xyann nemoj podcijenjivati tf, jer decki su strava. To sto si ga ownao sa 4 random igraca neznaci da je on los. Ako mislis da su toliko slabi prijavite se na ladder i izazovi ih. Voli bi i ja pogledat stream protv nasih domacih momaka.

Biatch please, pa da si slusao kak je rageao jucer, a bezveze. imao je jaku ekipu, jos su i favoured bili. I Zdenko, tF je strava, ali Team Frostbite, bez ovih delta, gama,sigma.... i odigrali su jucer ispod svojih mogucnosti.

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

dobio sam nemesiss 70 na njemu.

Kao i ChunKee jučer na zdenku. Prva 80, druga 70 {#}

A ivek, hrca i corona su na njemu silovali nemesis...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Sretan ti rođendan {#}

Hvala puno  {#}

Imaš pivu kad se vidimo.

Dama_The_Crow
13 godina
fila2208 kaže...

Moj prijedlog je da se stave vozila, ali duplo i troduplo da se stavi delay. Tako je koncentracija shiftana na inf. fight ali opet kad zagusti vozilo može okrenuti igru.

Naravno ispod 5v5 nema potrebe da se vozila diraju (cyberdemon i ostali), a nakon 5v5 lagano kad se igra razvije taman je.

Super je karkand jučer bio, chc u tenku, gubimo....razbijemo tenk, okrenemo partiju, zatvorimo flankove...epicenter i bazzar predosadni, nakon toga.

Predlažem koelgama da večeras na ts dogovrimo kako će server bit i da ostavimo tako. Ne pravite server za inf only m16 kremu već za sebe. Ako se vam da igrat samo inf only i plakat kako vas darkride buši be my guest.

ugl. treba riješit server.

(da, već sam došao i već serem, ni sami ne znate koga ste primili iksići :) ))

Ne sereš nego daješ prijedlog i prijedlog je OK. Dogovor ostavljamo za TS. 

Inače, server je prije dva mjeseca i kupljen za inf only, ali sve je podložno promjenama.

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Inače, server je prije dva mjeseca i kupljen za inf only, ali sve je podložno promjenama.

Pa koliko košta da se uzme još koji tenk? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
xyan kaže...
zdenko1991 kaže...

Biatch please, pa da si slusao kak je rageao jucer, a bezveze. imao je jaku ekipu, jos su i favoured bili. I Zdenko, tF je strava, ali Team Frostbite, bez ovih delta, gama,sigma.... i odigrali su jucer ispod svojih mogucnosti.

Ovaj delta team je cak mozda i jaci nego glavni, oni galvni kada im nema angusa su u rasulu. igrao sam jedan mjesani pcw protiv frosbita glavnih ali je igrao i angus sa njima.. tako da znam sta govorim. 

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Pa koliko košta da se uzme još koji tenk? {#}

Moj paypal račun.... 50€ po tenku (neograničena količina) {#}

Dama_The_Crow
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Fila koliko je bio tvoj transfer u xXx, to su te uzeli da branis njihove stavove na forumu. Jel tako?

jer si jedan od boljih advokata ovdje!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:25 (bmwhartge).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Xyan moras svatit, da su oni puno jace ekipe nabili. Samo sta nisu ovo juce ocekivali. Tak da ne pricaj da su noobovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

Dogovor na TS.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...
zdenko1991 kaže...

Ovaj delta team je cak mozda i jaci nego glavni, oni galvni kada im nema angusa su u rasulu. igrao sam jedan mjesani pcw protiv frosbita glavnih ali je igrao i angus sa njima.. tako da znam sta govorim. 

pa 150 ticketa razlike je nama prosjek protiv vas... S ruske strane su bili malo bolji, ali vama ionako nije igralo pa znam kako se druga runda onda igra.

Jaci je tF sigurno, znam igral sam protiv njih, sa Angusoidom.

edit: Zdenko, da su ih nabili nebi bili 18 na ladderu...Na ladderu na kojem fali barem 10 jakih ekipa, mozda najjacih u BF-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:30 (xyan).
13 godina
Battlefield 3

Na kakav god setup se odlučili, molim vas, drugi put kad vas zamolimo da nas složite u jedan tim onda to napravite pa će partije biti puno zanimljivije.

Ovako se mi natežemo na TS-u jer nam je glupo ubijat jedan drugoga, a i pošto se čujemo ne možemo se dogovarat tko će gdje, što i kako.

Prekjučer smo igrali mi na jednoj strani, a vi na drugoj i partije su bile odlične.

Jučer smo bili pola-pola tako da je balans bio koma.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa angus im je tamo glavni, osim angusa ja nisam vidio nikakvu razliku u delti i ovi glavni. 

Imate i vi priliku izazvati team frosbite "deltu". jel tako?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Fila koliko je bio tvoj transfer u xXx, to su te uzeli da branis njihove stavove na forumu. Jel tako?

jer si jedan od boljih advokata ovdje!

Džukac je siva eminencija...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ma lol. Prijavi se na ladder, pa ces vidjet samo nevolim gledat kako pljujes po jakom timu, i jos kazes da ih ownas, bitch pls.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma onaj chukee ili kako se već zove je dobio nemesis na zdenku samo kad se picerski skampo.

tip je baš pica ,kamperska pica.radi greške koje ja nebih radio ,a odigrao sam svega par esl-a ,bez ts-a i bez ikakve ekipe ,samo random igrači,

jednom sam igrao sa bozov i pcextrazone iz chc-a,(od naših) i ta mi je ostala partija kao jedna od najgorih koje sam odigrao.

niti se dogovorili išta,niti smo se pokrivali,branili,ma letali ko muhe bez glave,i dečki nas razvalili.

makar je taj esl jako zabavan kad imaš svoju ekipu na ts-u ,onda je to stvarno odlično.

zaboraviš na čitere i to sve ,odigraš sa svojima i libo te rac ,tebi dobro ,njima dobro i baš te briga.

ovako meni ko meni kad igram solo nije ništa više od pub napucavanja samo kaj smo 5vs5 ,a ne 16vs16.

(ovo ne mislim na težinu nego vrstu moga pristupa,onak leđero)

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:36 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma dobro me izebao, pusti ti lopova.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

esl ti nema smisla samome igrati. 

Moj PC