Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

dajte ne lupetajte, ima boljih oruzija od m16 u odredenim situacijama, ali globalno m16 je daleko najbolja puska i sa cime god da ju usporedis uvjek ce sveukupno gledano ona bit u prednosti...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
4 4 hvala 2
14 godina
Re: Battlefield 3
jopis kaže...

Koji si ti lik. Reko sam ti da ti je trollanje ošlo u troku.ac od jutros.

Ajde sad duboko udahni, razmisli, i pročitaj franckov post, pa moj odgovor. Pa POKUŠAJ shvatit o čemu se priča.

Boldat ću ti, jer vidim da slabo vidiš{#}

Ili da ti pojednostavim, u mojih debelo preko 2000 odigranih rundi na conquest large mapama, mogu ti na prste jedne ruke izbrojit kad me netko ubio sa m16a3, a isto takvo mišljenje ima i ekipa s ts-a. Ili mi nismo dovoljno na 'pro' serverima {#}

Pa kakvog onda smisla ima uspoređivat onda dao 12 i m1014 kako su tvoja dva lika sa ts među prvih 100 na svijetu.

Conq. large, koliko ljudi uopće igra medica na tim vehicle based mapama? Ovdje govorimo o globalnim statistikama i korištenja puške.

Pošto su samo 4-5 mapa velike di se rijetko nosi m16, ostale bazzar, metro, siena su raj za m16, a takve mape su igraju češće i puniji su serveri koji vrte city mape nego air i vehicle mape.

Prema tome globalno, m16 je najkorištenija puška u igri, a ti i dalje pričaj što hoćeš.

Puška je zlatna sredina, ali ne mora značit da može napravit nešto na npr. wake islandu kad to neki g3 ili abakan može bolje.

Ali velim globalno je najjača i najkorisnija u većini situacija, i ne kažem da je nešto op ili nešto, ali je najviše ljudi fura, em što je početna na amerićkoj strani, em što su se već naviknuli još sa bete, bar ja.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:07 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...

Pa kakvog onda smisla ima uspoređivat onda dao 12 i m1014 kako su tvoja dva lika sa ts među prvih 100 na svijetu.

Conq. large, koliko ljudi uopće igra medica na tim vehicle based mapama? Ovdje govorimo o globalnim statistikama i korištenja puške.

Pošto su samo 4-5 mapa velike di se rijetko nosi m16, ostale bazzar, metro, siena su raj za m16, a takve mape su igraju češće i puniji su serveri koji vrte city mape nego air i vehicle mape.

Prema tome globalno, m16 je najkorištenija puška u igri, a ti i dalje pričaj što hoćeš.

Puška je zlatna sredina, ali ne mora značit da može napravit nešto na npr. wake islandu kad to neki g3 ili abakan može bolje.

Ali velim globalno je najjača i najkorisnija u većini situacija, i ne kažem da je nešto op ili nešto, ali je najviše ljudi fura, em što je početna na amerićkoj strani, em što su se već naviknuli još sa bete, bar ja.

Caspian, Firestorm, Kharg, Oman, Wake, Alborz, Bandar, Death Valley. Meni dovoljno, a nije 4-5 mapa.

To da li su puniji serveri sa city mapama od air mapa, isto bi se dalo diskutirati, pošto nikad nije bilo problema naći hrpetinu servera sa željenom mapom u tom trenutku za gejm, ali ne, ti imaš statistički podatak gdje stoji da je više servera sa inf. only mapama nego normalnim conquestom. Yea right -.-

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde bas me zanima, oni koj se ne slazu neka navedu koja to puska se u svim situacijama moze mjerit sa m16 ??

Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
berto kaže...

Ajde bas me zanima, oni koj se ne slazu neka navedu koja to puska se u svim situacijama moze mjerit sa m16 ??

Ti si pretpostavljam m16 @is the best, fan?

Uopće nije point U SVIM SITUACIJAMA, nego da se možeš prilagodit na svakoj mapi i nać joj jednako dobru ili bolju kontru. Nadam se da kužiš što hoću reći.

Npr na zibi si u banani sa m16 protiv famasa, na metro sq dm-u si banana protiv kh2002 ili abakana, i sl. To je point, da je to sve samo razvikavanje i nevoljkost ekipe da pokuša kontrirati nečim drugim i NAUČITI SE IGRAT s nekom drugom puškom.

I sam ljudina kakav god da troll i živac je, rekao vam je da je u bliskoj borbi famas za m16 i tata i mama, samo treba probat ;)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel zna netko rijesit ovaj problem 

updateo sam PB

Nemam Avast

a sere mi odkako sam instalirao novi patch

2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

evo ga jopis za tebe

http://www.facebook.com/photo.php?v=383034925122614

jopis kaže...
berto kaže...

Uopće nije point U SVIM SITUACIJAMA, nego da se možeš prilagodit na svakoj mapi i nać joj jednako dobru ili bolju kontru. Nadam se da kužiš što hoću reći.

Npr na zibi si u banani sa m16 protiv famasa, na metro sq dm-u si banana protiv kh2002 ili abakana, i sl. To je point, da je to sve samo razvikavanje i nevoljkost ekipe da pokuša kontrirati nečim drugim i NAUČITI SE IGRAT s nekom drugom puškom.

I sam ljudina kakav god da troll i živac je, rekao vam je da je u bliskoj borbi famas za m16 i tata i mama, samo treba probat ;)

Da famas je pojede u 1v1 sa 5 metara, ali isti taj famas ne može qurca pogodit na medium to long, m16 čak i to može.
DAkle m16 je skoro pa najbolj za sve situacije, a ako igraš mapu tipa siena di ima nešto i daljeg napucavanja i bližeg m16 dominira, isto kao i ostale city mape.
Čak me ekipa roka i na aftermathu stim bez beda.
CroChef kaže...

jel zna netko rijesit ovaj problem 

updateo sam PB

Nemam Avast

a sere mi odkako sam instalirao novi patch

Probaj brate maknut skroz pb
i onda reinstall i onda ručno ga install ove definicje njegove, dakle skinut sa one stranice i stavit u foldere.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:49 (fila2208).
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ma yebeš m16, ja imam 200 killova s njom, nikada ju ne koristim. I nisam imao pojma o tom supression bugu. Vjerojatno su se zbog toga toliki ljudi navukli na nju... A kao, ceco je gličer...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Ma yebeš m16, ja imam 200 killova s njom, nikada ju ne koristim. I nisam imao pojma o tom supression bugu. Vjerojatno su se zbog toga toliki ljudi navukli na nju... A kao, ceco je gličer...

saiga faggot!

15 godina
neaktivan
jopis kaže...
berto kaže...

Uopće nije point U SVIM SITUACIJAMA, nego da se možeš prilagodit na svakoj mapi i nać joj jednako dobru ili bolju kontru. Nadam se da kužiš  što hoću reći.

Pretpostavka je majka svih zajeba, ja sam G3 fan sa kojom sam trenutno na 9000 killova i da ima koj metak vise u sazeru bila bi naj{#}

Ali nazalost realno gledano m16 je najbolja, i bas je point u tome da je najkorisnija puska ona koja se moze prilagoditi vecini situacija bez vecih nedostataka...

16 godina
fila2208 kaže...

Da famas je pojede u 1v1 sa 5 metara, ali isti taj famas ne može qurca pogodit na medium to long, m16 čak i to može.

Strašan si{#} Vidim sad zašto je ljudina izgubio živce{#}

14 godina
jopis kaže...
fila2208 kaže...

Strašan si{#} Vidim sad zašto je ljudina izgubio živce{#}

Ne jopis ti si strašan, tako si si ufurao neki film u glavu da je to strahota. Za čovjeka tvojih godina je to smiješno.

Gle objasnim ti još jednom.

Uzmi m16 i odigraj rundu na bilo kojoj city mapi, pogledaj si preciznost i to.

Onda uzmi famas i trči samo na close combat, ali kad te netko počne gađati sa medium to long šta onda radiš od njega, jednom klikneš i ispucao si 15 metaka od toga 2 pogode.

M16 je baza balansa, zato je u svemu prosječan, ali kad pogledaš i na bazzaru se nađeš u dvoboju sa sniperom koji je preko 50-70m kojeg moraš skinuti pa tapneš par puta i skineš ga. Sa famasom mislim to isto može ponoviti samo neki jači igrač. Ne govorim da je m16 preop i to, ali je best allaround to go gun, i zato ga ekipa fura i ne vidim kako to direktno tebe dira ili ima sa tobom ikakvog doticaja.

Zabij se u svoje air mape i igraj, ali velim, kad naravtiš na city maps, malo pogledaj killfeed gore pa razmisli o ovome što pričam.

hvala ti na razumjevanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:00 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

saiga faggot!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
berto kaže...

Evo ako te zanima AEK-971 se moze mjeriti s njom u SVIM situacijama, sa Heavy barrelom na medium long bez HB za close combat, cak joj je i prvi metak jaci od m16a3 ;) 

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Da famas je pojede u 1v1 sa 5 metara, ali isti taj famas ne može qurca pogodit na medium to long, m16 čak i to može.
DAkle m16 je skoro pa najbolj za sve situacije, a ako igraš mapu tipa siena di ima nešto i daljeg napucavanja i bližeg m16 dominira, 

varas se da nemoze, ja bez problema na metrou iz kuca na A zastavi ubijam ljude u bazi sa famasom. a mislim da je to dosta velika udaljenost. 

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:08 (bmwhartge).
16 godina
fila2208 kaže...

Ne jopis ti si strašan, tako si si ufurao neki film u glavu da je to strahota. Za čovjeka tvojih godina je to smiješno.

Gle objasnim ti još jednom.

Uzmi m16 i odigraj rundu na bilo kojoj city mapi, pogledaj si preciznost i to.

Onda uzmi famas i trči samo na close combat, ali kad te netko počne gađati sa medium to long šta onda radiš od njega, jednom klikneš i ispucao si 15 metaka od toga 2 pogode.

M16 je baza balansa, zato je u svemu prosječan, ali kad pogledaš i na bazzaru se nađeš u dvoboju sa sniperom koji je preko 50-70m kojeg moraš skinuti pa tapneš par puta i skineš ga. Sa famasom mislim to isto može ponoviti samo neki jači igrač. Ne govorim da je m16 preop i to, ali je best allaround to go gun, i zato ga ekipa fura i ne vidim kako to direktno tebe dira ili ima sa tobom ikakvog doticaja.

Zabij se u svoje air mape i igraj, ali velim, kad naravtiš na city maps, malo pogledaj killfeed gore pa razmisli o ovome što pričam.

hvala ti na razumjevanju.

Nemam ja film u glavi, niti igram air maps only, a bome još manje moje godine imaju veze s tim (jedino godine u bf franšizi, a njih ima, ono :D), samo kažem da se može kontrirat svakoj pušci, zavisno o mapi i situaciji.

Ništa nije lošija vintovka niti m416 niti jedan aug,pa bome niti ak47, od tog božanskog m16. A pogotovo za to 'skidanje snajpera'. Tu su tek neprehebivi abakan i kh.

Al eto, kad ekipa nešto digne u nebo, to je tak i amen, nema tu argumenta koji to može pobit{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:11 (jopis).
14 godina
xulos kaže...
berto kaže...

Evo ako te zanima AEK-971 se moze mjeriti s njom u SVIM situacijama, sa Heavy barrelom na medium long bez HB za close combat, cak joj je i prvi metak jaci od m16a3 ;) 

Misliš kao da aek ima veći dmg ili?

jopis kaže...

Nemam ja film u glavi, niti igram air maps only, samo kažem da se može kontrirat svakoj pušci, zavisno o mapi i situaciji.

Ništa nije lošija vintovka niti m416 niti jedan aug,pa bome niti ak47, od tog božanskog m16. A pogotovo za to 'skidanje snajpera'. Tu su tek neprehebivi abakan i kh.

Al eto, kad ekipa nešto digne u nebo, to je tak i amen, nema tu argumenta koji to može pobit{#}

Naravno da se može, pa kakva bi to bila igra da je jedna puška tako jako prejaka, da dominira, da joj ni jedna ne može kontrirat.
Na close combat je jednu i aek, f2000 čak i asval može.
Ne razumiješ što ja hoću reći, ja znam i kako sam već naveo da je abakan bolji za long battle i sve to, ali gledaj taj isti abakan u close combatu gubiš 8/10 dvoboja, dok sa m16 ne.
Ne dižem ništa u nebo dragane moj, i sam imam vjkerovatno preko 40 pušaka koje sam igrao do 500 kilova, koje sam testirao i probao i opet moja to go gun će bit m16, ali pazi na close combatu ipak uzmem aek, na long ipak uzmem g3, scar ili abakan. Dakle nisam nikakav m16 fanboy, ali kad igraš protiv jačih igrača, ovih domaćih, koji znaju sa m16 skidati i ptice u letu džaba ti bilo koja druga puška osim nje. Nisi to iskusio očito kad toliko pričaš i još jednom te pozivam da dođeš na neki domaći server di se igra city mapa, i uzmi koji oćeš gun samo ne m16.
Pa kontriraj ljudima kao što su pisovci, chcovci i xxx-ići sa njihovim m16, pa ću te onda pitat kako ćeš se provest.
Nisam jednom pokušao puniti puške(do 500killova) pa uletit sa ne znam kalšom i igrat pa me nakantaju ko malog majmuna sa m16. Onda je i ja uzmeme i vratim score u pozitivu.
neda mi se više, činjenica je nedovoljno očito igraš protiv dobrih igrača sa m16 pa nisi ni svejstan koja je moć te puške u dobrim rukama,
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Da famas je pojede u 1v1 sa 5 metara, ali isti taj famas ne može qurca pogodit na medium to long, m16 čak i to može.
DAkle m16 je skoro pa najbolj za sve situacije, a ako igraš mapu tipa siena di ima nešto i daljeg napucavanja i bližeg m16 dominira, 

varas se da nemoze, ja bez problema na metrou iz kuca na A zastavi ubijam ljude u bazi sa famasom. a mislim da je to dosta velika udaljenost. 

ila2208 kaže...
Sa famasom mislim to isto može ponoviti samo neki jači igrač. 

Napisao sam kasnije da to mogu samo bolji igrači, sa famasom na long range gađati kao i sa m16. Prema tome, khm.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:20 (fila2208).
13 godina
neaktivan

Pitanje je bilo koja se puska moze nositi u SVIM situacijama moj odg je AEK. Nema veci damage , nego joj je PRVI metak uz heavy barrel jaci. I u 1na1 ti je 50/50 aek<->m16a3 u bilo kojoj situaciji. Uostalom nesjecam se kad me netko s m16a3 krknuo a s aekom igraju na veliko. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:15 (xulos).
15 godina
neaktivan
xulos kaže...

AEK je dobar al je zakinut sa strane da ima sporiji reload dok m16 napuniš prije nego neke pištolje u igri. All round m16 je jači nego AEK. End of story.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
xulos kaže...

Pitanje je bilo koja se puska moze nositi u SVIM situacijama moj odg je AEK. Nema veci damage , nego joj je PRVI metak uz heavy barrel jaci. I u 1na1 ti je 50/50 aek<->m16a3 u bilo kojoj situaciji. Uostalom nesjecam se kad me netko s m16a3 krknuo a s aekom igraju na veliko. 

Kako to misliš da je prvi metak uz hb jači od m16 objasni plox.

17 godina
Battlefield 3

ma nemate vi pojma.... L85A2 je nenadhebiva :)

hos prsa u prsa hos snajpere gadjati hos ubijati ljude u heliju...sve moze...

cak mi je bolja statistika sa njom nego sa m16, a sa m16 sam igrao bar jedno 5 puta vise...

-BiH-slackspace

2 2 hvala 0
16 godina
Hedrick kaže...

AEK je dobar al je zakinut sa strane da ima sporiji reload dok m16 napuniš prije nego neke pištolje u igri. All round m16 je jači nego AEK. End of story.

A reloadaš ispred 3 protivnika ili u zaklonu?

Tih 0.7 sec je taaako značajno? Ili 1.5 sec kad je full prazan?

Kakva cirkus debata{#}

15 godina
neaktivan
xulos kaže...

Prvi metak uz hb jaci???? o cemu ti pricas??

15 godina
neaktivan
jopis kaže...

Kakva cirkus debata{#}

E pametno moje zlato. Ma da te nema tribalo bi te izmislit. Inače svi stoje iza zidova i čekaju da ja reloadan :D

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan

o tome da obojica imate gugl :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:27 (xulos).
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
Hedrick kaže...

Kakva cirkus debata{#}

0.7 sec je puno, a 1.5 sec je vjecnost kad ispraznis sazer a znas da te neprijatelj rusha...

bio sam u bezbroj situacija u kojima bi ubio jos bar trojicu da sam imao 0.5 sec brzi reload a ne 1.5 sec

15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ma nemate vi pojma.... L85A2 je nenadhebiva :)

hos prsa u prsa hos snajpere gadjati hos ubijati ljude u heliju...sve moze...

cak mi je bolja statistika sa njom nego sa m16, a sa m16 sam igrao bar jedno 5 puta vise...

L85A2 je odlična pljuca al dođe lola i spraši me sa m16 i onda ja kaen "nečeš razbojniče"!

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
jopis kaže...
Hedrick kaže...

Kakva cirkus debata{#}

aek reload times

2.55 kad ima metak, 3.68 kad je prazan

m16 reload times

1.80 kad je metak, 2.37 kad je prazan

I molim te pričaj mi kako je jedna sekunda u jednom shooteru kao bf3, sa squad sistemom spawna i sa hrpom igrača, nebitna kako se u jednu sekundu ne može desit puno toga, pričaj mi o tome molim te.

16 godina
Hedrick kaže...
jopis kaže...

Kakva cirkus debata{#}

E pametno moje zlato. Ma da te nema tribalo bi te izmislit. Inače svi stoje iza zidova i čekaju da ja reloadan :D

Switchaj na pištolj{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ova tema je ŠOU

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice