Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fear619 kaže...
Lateralus kaže...

pogledajte ovo:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ertttbvbvd/stats/334267119/

sad sam igrao na serveru s njim, prvo je igrao protiv nas onda se prebacio u nas tim, ubio me par puta svaki put je bilo ocito da aimbota
nikome nista, nema adimina da ga kicka, nema votekick, on igra sve super
tip ima 1100 sati gameplaya, KD >6, nakon reseta statsa KD >18, JOS NIJE DOBIO BAN{#}

LOL

resetao je statse prije 7 minuta

valjda testira novi aimbot

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobio sam igru, odigrao par matcheva, pre dobra igra {#} Dobro sam se snašao s SKS-om

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo dajte pogledajte ovaj bug na eslu, aj pls epic.

Morali smo svi sa nozem see ubijat budete vidjeli.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo prije samnom na serveru bio jackfags {#}

Ekipa ga dr*ala da je noob pa je quitao {#}

9. u mom timu 9. u mom timu
Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ajde stvarno jel je iko ikad dozivio, nestao kao sta se nama desilo na eslu, da nitko nikoga nemoze ubit?
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Ajde stvarno jel je iko ikad dozivio, nestao kao sta se nama desilo na eslu, da nitko nikoga nemoze ubit?

Meni je to i inače problem kad igram protiv dobre ekipe {#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

ma x3m clan je banao nas iz PiS-a sto smo im pomagali puniti server.

Kazu da svi znaju da mi chitamo.

Pa da, svi to znaju. Što se čudiš? Mislio si da vas neće nikad otkriti?

Troll level: sensei
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
bmwhartge kaže...

ma x3m clan je banao nas iz PiS-a sto smo im pomagali puniti server.

Kazu da svi znaju da mi chitamo.

Pa da, svi to znaju. Što se čudiš? Mislio si da vas neće nikad otkriti?

Troll mode: on

{#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pa smijesno jest. Da nije smijesno, bilo bi za plakati...Ovaj BF i Frostbite je ko expanded universe, neistrazen...Mislim, naprave engine koji je pametniji od njih i ne slusa ih...Mozda su ga Skynet trebali nazvati {#} Pa da 21.12.2012. postane svjestan sam sebe, ionako je na vecini kompjutera na svijetu {#}

Meni je jos zalosnije kad cijelu subotu navecer, po ovakvom vremenu se zelim naigrati tog istog ESL-a, pa 4 puta zaredom moram igrati Metro jer retar*anti ne znaju drugo, ni kad im sama skripta dade stratesku prednost poput ruske strane na Seine, ruske strane na Damavandu...i da, igral sam jednu partiju Bazaara, cudi me kako je pobijedio naspram Metroa...

edit: Bilo bi super kad bi onaj lift kod B na metrou radio. Bio je jedan video parodija na Gangham style. Zamisli da mu dodjes gore liftom, a oni iza B zastave, a ti samo kad se vrata otvore: Opa Gangham style :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 11:18 (xyan).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Kak ovi idu dalje s tim DLC-ovima tak ima sve manje destrukcije u igri.

U onom epicentru nemože ni jednu fasadu sa zgrade srušiti.LOL

Kad se sjetim BC2 gdje smo rušili cijele kuće,one male zgrade ovo tu je stvarno lol.

Trebali bi im napisati neka vrate onaj frosbite 1.5 jer ovaj novi je korak unazad.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 11:42 (pirat).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Kad se sjetim BC2 gdje smo rušili cijele kuće,one male zgrade ovo tu je stvarno lol.

Trebali bi im napisati neka vrate onaj frosbite 1.5 jer ovaj novi je korak unazad.

puknem par metaka u zid od balkona i padne cijela gromada...tako da se može

meni je ovo najbolji dlc,jako pogodan za tdm

14 godina
pirat kaže...

Bitno da su najavili super destrukciju a ono qurac. Baš gađam zgrade one u epicentru, koje okružuju one pointove  ali džaba bacim rpg tamo i ništa lik mi ladno uvali hedaru samo. Ja očekujem hitmarkere i kill, zgrada se uopće ne odlomi. Morat ću se vratiti na bazzar naguštat jer je ovo blesavo napravljeno.

Najavili su unparallel destruction, a sve što mogu je šutat nogama kutiju, koju možda svi i ne vidimo već samo ja.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Bude unparallel destruction kad ce se raditi bf za sljedecu generaciju konzola.
Potpis!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
LOL pa i BC2 se vrtio na ovim istim konzolama pa je destrukcija bila bolja...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sigh,pa ovo stvarno vise nema smisla

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
scarface797 kaže...

Pa to prijavi. Prema EA pravilima ne smiju te kickati za takve gluposti, a kamoli banati. To što je server privatan, nema nikakve veze.

14 godina
protjeran
scarface797 kaže...

to ti govore ljudi koji nezanju sa nicime igrati pa ni sa m16, pa su toliko nisko pali.

Battlelog: ljudina
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

pogledajte ovo:

sad sam igrao na serveru s njim, prvo je igrao protiv nas onda se prebacio u nas tim, ubio me par puta svaki put je bilo ocito da aimbota
tip ima 1100 sati gameplaya, KD >6, nakon reseta statsa KD >18, JOS NIJE DOBIO BAN{#}

Nedavno sam otkrio da se svaki put kad se nekome provjeravaju statsi na:

http://www.team-des-fra.fr/CoM/index.php

isti taj upit automatski šalje na Metabans ako su statsi sumnjivi. Čitao sam da dosta servera vrti taj plugin, a prije 14h taj lik kojega spominješ je već prepoznat i banan.

Stream:

http://metabans.com/CheatOMeter

Nisu ga skužili Dice i PB još, ali i ovo je nešto.

KILL! Have no fear!
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pao heli sa XBOW-om {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

da ali taj metabans je nista. on i dalje moze ifgrati igru, njega je metabans samo banao zbog sumnjivih statistika na tome serveru. 

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Pao heli sa XBOW-om {#}

little bird a? kako si uspio?

gj, none the less.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...
Lateralus kaže...

pogledajte ovo:

Nedavno sam otkrio da se svaki put kad se nekome provjeravaju statsi na:

http://www.team-des-fra.fr/CoM/index.php

isti taj upit automatski šalje na Metabans ako su statsi sumnjivi. Čitao sam da dosta servera vrti taj plugin, a prije 14h taj lik kojega spominješ je već prepoznat i banan.

Stream:

http://metabans.com/CheatOMeter

Nisu ga skužili Dice i PB još, ali i ovo je nešto.

Ja sam sebe pokušao, ali mi kaže "not found". Ne radi baš dobro, čini se.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Pao heli sa XBOW-om {#}

little bird a? kako si uspio?

gj, none the less.

Ma i mene je neki lik skinuo na Markazu, jer sam se glupirao i htio ga road killat na zgradi...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odigrao preko desetak dugih partija i odlično je :). Malo mi je teže igrati zbog slabog kompa..(u dosta situacija po 20FPS-a :/)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
scarface797 kaže...

to ti govore ljudi koji nezanju sa nicime igrati pa ni sa m16, pa su toliko nisko pali.

Ma ovo je vise postalo jadno,sada budem sretan kada mi netko napise ''go fuck you'',samo je noob ovo oruzuje noob ono oruzje neki dan kada sam dobio 3 melee ribbona u jednoj  poceli govoriti knife noob,pa kada bi lika rukama zadavio opet bi rekli noob ffs.

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja evo cijelo jutro igram cq na novim mapama i mislim da mi trenutno nema ničeg boljeg.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
scarface797 kaže...
bmwhartge kaže...
scarface797 kaže...

Ma ovo je vise postalo jadno,sada budem sretan kada mi netko napise ''go fuck you'',samo je noob ovo oruzuje noob ono oruzje neki dan kada sam dobio 3 melee ribbona u jednoj  poceli govoriti knife noob,pa kada bi lika rukama zadavio opet bi rekli noob ffs.

yebiga puno je došlo klinaca u bf3, i ljuudi kojima je bf3 prvi nastavak ali se ponašaju kao da su ga igrali godinama i sad čim god da ih ubiješ rageaju, noob ovo noob ono. Nema smisla, mislim ako je netko noob onda te neće ni ubiti, a ako te ubije bilo čim onda nije noob već bolji igrač koji koristi na bolji način dano oružje.

samo ignore, na ban se nemoš žalit, samo spremi screenshot i prihvati ga kao kompliemnt .)

i nađi bolje servere sa boljom ekipom. :)

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
 na ban se nemoš žalit

Mislim da možeš EA-u prijaviti server. 

17 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...
 na ban se nemoš žalit

Da, možeš. Ja sam prijavio server na kojem su kolegu i mene banali zbog uporabe sačmarice.

Naravno da su ban maknuli svima i maknuli žnj pravila, morali su jer inače bi ostali bez servera.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...
 na ban se nemoš žalit

da, oni će kao qurcem mrdnuti...lol, reportam i cheateare i abusere i glitchere već mjesecima, nikad nikog nisu banali nit ga resetali.

što se velim mog iskustva tiče, džaba reportovi, ali eto možda njemu uspije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 14:01 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice