Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
+TANGO+ kaže...

govorim da nakon svakoga patcha ja imam problem sa igrom i ne mogu igrati jer ja moram nacrtati sto sam mislio reci?! ocito da moram nekima i video i audio zapis napisati da bi shvatili i nisam trazio pametovanje i gdje cu ja ili tko igrati neko zalbu i kakvo rijesenje ako tko ima...

Ček iz kojeg si ti klana ? Sličan si nekim likovima iz jednog klana tu. Ne buid bahat i bezobziran, to što si nesposoban nariktat si igru je tvoj problem. Fix od forumskog kolege dobro radi bez pardona, možda tebi treba crtat i raditi audio zapise da bi kopirao dva fajla u folder igre. Drugi put kupi englesku verziju da se ne lomiš kopirajući dva fajla. Evo ti hint upotrijebi ctrl+c i ctrl+v ajde nauči nešto od toga svega.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ma dobro znam al neki lik je stavio na forumu na BL da skida i da ima 8 gb.Ni ja baš ne vjerujem al vidjet ćemo...

Ma sve i da ima 8gb, frajer ne zna koristit ni paint ;)
Lijevi rub prozora je izbrisan, s tim malo kog može zavarat...

Al neće imat tolko, nije to nova igra, to su 4 mape :) 

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
15 godina
ceco22 kaže...
Jedino bi mi bila fora da su stavili kao Half life onaj exploziv sa odgodom sec dva , pa kad pogodis nekoga da u nekom krugu napravi ostecenje.. Ovako ako su dva tipa jedan do drugog ubijas samo onoga sto pogodis...

E a onda bi ispalo da kopiraju bow iz black opsa, a i bio bi prejak, onda bi ekipa masovno derala inf. Ovako više služi samo za vozila ajmo reć.

ugl. jedva čekam probat to sve na vozilima :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Na twitteru nas totalno ignoriraju i samo uvijek napišu kao We appreciate that you've been patient. Stay tuned. ^CT
robimarko@gmail.com
16 godina
moderator
robimarko kaže...
Na twitteru nas totalno ignoriraju i samo uvijek napišu kao We appreciate that you've been patient. Stay tuned. ^CT

Mene ne da ignoriraju,nego su me i blokirali{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
robimarko kaže...

Mene ne da ignoriraju,nego su me i blokirali{#}

ma trebate ko Mau5 im reci kaj mislite na svom nativnom jeziku!! on je za wire vi im za PR recite :P

16 godina
moderator
xyan kaže...

ma trebate ko Mau5 im reci kaj mislite na svom nativnom jeziku!! on je za wire vi im za PR recite :P

Po našem sam zh1ntu psovao,vrijeđao i što sve ne i on me blokirao.Valjda si je prevodio u googlu.lol

سمندری ڈاکو
14 godina
Trebali bi pa neka koriste google translate supci jedni
robimarko@gmail.com
13 godina
fila2208 kaže...
+TANGO+ kaže...

govorim da nakon svakoga patcha ja imam problem sa igrom i ne mogu igrati jer ja moram nacrtati sto sam mislio reci?! ocito da moram nekima i video i audio zapis napisati da bi shvatili i nisam trazio pametovanje i gdje cu ja ili tko igrati neko zalbu i kakvo rijesenje ako tko ima...

Ček iz kojeg si ti klana ? Sličan si nekim likovima iz jednog klana tu. Ne buid bahat i bezobziran, to što si nesposoban nariktat si igru je tvoj problem. Fix od forumskog kolege dobro radi bez pardona, možda tebi treba crtat i raditi audio zapise da bi kopirao dva fajla u folder igre. Drugi put kupi englesku verziju da se ne lomiš kopirajući dva fajla. Evo ti hint upotrijebi ctrl+c i ctrl+v ajde nauči nešto od toga svega.

Ne radi. niti 1. niti 2. U jednom nema sound kad se igra na engleskom, u drugom je igra na engleskom ali nemaš ni pištolja ni puške, možeš samo po mapi trčati i gledat

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...
Jedino bi mi bila fora da su stavili kao Half life onaj exploziv sa odgodom sec dva , pa kad pogodis nekoga da u nekom krugu napravi ostecenje.. Ovako ako su dva tipa jedan do drugog ubijas samo onoga sto pogodis...

E a onda bi ispalo da kopiraju bow iz black opsa, a i bio bi prejak, onda bi ekipa masovno derala inf. Ovako više služi samo za vozila ajmo reć.

ugl. jedva čekam probat to sve na vozilima :)

Meni je malo glupo sto mozes imat 4 vrste boltova u isto vrijeme,mozda je cak i malo op mislio sam da ces moci samo jednu vrstu,nesto da ce biti tab ''accessories'' i tamo odaberes bolt koji zelis korisiti ovako neznam sta da kazem :/

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
letece_prase kaže...

Ne, nego ste nesposobni, stavio sam patch od kolege i radio kao zmaj. Prema tome, ako i ja imam ruski, i meni radi savršeno onda ne znam di je problem. Porčitati upute, naglas da bolje shvatitre.

scarface797 kaže...

Meni je malo glupo sto mozes imat 4 vrste boltova u isto vrijeme,mozda je cak i malo op mislio sam da ces moci samo jednu vrstu,nesto da ce biti tab ''accessories'' i tamo odaberes bolt koji zelis korisiti ovako neznam sta da kazem :/

Kako moš u isto vrijeme, zar neće bit za birat kao i m320 buck i dart i to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 11:18 (fila2208).
13 godina
letece_prase kaže...

Ne radi. niti 1. niti 2. U jednom nema sound kad se igra na engleskom, u drugom je igra na engleskom ali nemaš ni pištolja ni puške, možeš samo po mapi trčati i gledat

Prvi nisam probao, ali drugi radi k'o singerica.

Znači da nešto nisi napravio kako treba.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan

scarface797 kaže...

Jep mozes malo prije sam otkljucao ovaj bolt sa c4 i mogu switchati izmedu njega i standardnoga sa ''V'' ili  koju vec tipku koristite za mijenjane fire moda,valjda kada otkljucam i BA i Scan Bolt mocu imati sve 4 u isto vrijeme sto mi je malo glupo.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 11:22 (scarface797).
15 godina
scarface797 kaže...

scarface797 kaže...

Jep mozes malo prije sam otkljucao ovaj bolt sa c4 i mogu switchati izmedu njega i standardnoga sa ''V'' ili  koju vec tipku koristite za mijenjane fire moda,valjda kada otkljucam i BA i Scan Bolt mocu imati sve 4 u isto vrijeme sto mi je malo glupo.

Jel bar pamti koji si zadnji bolt imao prije nego si umro kao i firemode?

evo koga je zanimalo koliko ima gb

http://i206.photobucket.com/albums/bb291/Bullgatti/20121204_040145.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 11:26 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

good4u ako ti radi.  ne vrijeđaj i ne drobi bzveze. ako kazem da ne radi kako spada niti jedan od ona dva onda znam sta prica, a falaBogu nisam retardiran da ne znam čitati upute na engleskom i dva filea promjeniti.

Moj PC  
1 2 hvala 1
15 godina
letece_prase kaže...

good4u ako ti radi.  ne vrijeđaj i ne drobi bzveze. ako kazem da ne radi kako spada niti jedan od ona dva onda znam sta prica, a falaBogu nisam retardiran da ne znam čitati upute na engleskom i dva filea promjeniti.

da, zato jer moraš tri fajla promjenit. Good4u. Ti se uvijek žalio kako tebi igra dobro ne radi, bit će da je do vlage ili podzemnih struja kod tebe doma.

17 godina
Battlefield 3

ja imam rusku verziju i uzeo sam onaj drugi fix i selektirao ona dva foldera i onaj jedan fajl i copy u folder bf3.. i pita me hocu li merge foldere i replace i yes yes yes i onda uradio repair install i napislao mi da je sve ok nema potrebe za repair..upalio igru i sve normalno.... i u cemu je problem? ocito je do vas...

-BiH-slackspace

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jel bar pamti koji si zadnji bolt imao prije nego si umro kao i firemode?

Da sreca pamti onaj koji si zadnji imao prije nesto sto si umro.

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

na poslu sam pa ne mogu provjeriti - da li je vec dostupno za download?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maddog_HR kaže...

njet. mislim da ko uvijek. oni to za Europu oko 10h pa kako smo mi na cet+2 to ce oko 12h biti dostupno. (Ok, mi jesmo u gmt+1 zoni ali zbog ovog mijenjanja zimsko ljetno oni nekak +2 racunaju cijele godine ja mislim)

15 godina
ovajonaj kaže...

ja imam rusku verziju i uzeo sam onaj drugi fix i selektirao ona dva foldera i onaj jedan fajl i copy u folder bf3.. i pita me hocu li merge foldere i replace i yes yes yes i onda uradio repair install i napislao mi da je sve ok nema potrebe za repair..upalio igru i sve normalno.... i u cemu je problem? ocito je do vas...

Tko je pratio upute njemu radi, tako je slacka!

zahvala kolegi 191x7

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 11:53 (fila2208).
14 godina
xyan kaže...
Maddog_HR kaže...

njet. mislim da ko uvijek. oni to za Europu oko 10h pa kako smo mi na cet+2 to ce oko 12h biti dostupno. (Ok, mi jesmo u gmt+1 zoni ali zbog ovog mijenjanja zimsko ljetno oni nekak +2 racunaju cijele godine ja mislim)

A što je najjače još uvijek ni u Originu nemam Aftermath u game detailsima

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još uvijek nemogu igrat Aftermath {#}

0 1 hvala 0
14 godina

I am getting realy pissed{#}

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nitko drugi ne igra, što rageate. Dobit ćete kad i drugi dobiju

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Rageam zato što za pola sata moram na nastavu a Aftermath još nije ni skinut
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

We are working on releasing Aftermath for all of our PC Premium members. Stay tuned on Battlelog for updates. Thanks for your patience.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
robimarko kaže...
Rageam zato što za pola sata moram na nastavu a Aftermath još nije ni skinut

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

o Bože čekate ga 3 mjeseca i sad se ne možete strpit još par sati. lol ovisnici :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ma oni su najobičniji trollovi, znaju da imaju i sami moć kada će pustit download, ali nas namjerno zivciraju i vuku za nos {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice