Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ma e, to se slučajno dobije, rijetko tko mislim da to napravi namjerno baš. Ugl. buganje spawn protectiona je vjerovatno, ali u beti je bilo još gore jer je ekipa propadala kroz podove itd.

Velim meni se desilo da sam se kretao normalno i pucao, ali bio neuništiv.

Prvi put i igri kad nam se desilo isto smo kao ovi došli pucat u njega, i kao sad lik piše pls dont shoot come look at this gus hes unikillable, jka priđem sa leđa i rafal po njima, bmk ko kako što ja igram tdm došao sam da bijem :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ma e, to se slučajno dobije, rijetko tko mislim da to napravi namjerno baš. Ugl. buganje spawn protectiona je vjerovatno, ali u beti je bilo još gore jer je ekipa propadala kroz podove itd.

Velim meni se desilo da sam se kretao normalno i pucao, ali bio neuništiv.

Prvi put i igri kad nam se desilo isto smo kao ovi došli pucat u njega, i kao sad lik piše pls dont shoot come look at this gus hes unikillable, jka priđem sa leđa i rafal po njima, bmk ko kako što ja igram tdm došao sam da bijem :)

?

K4lim3ro
15 godina
neaktivan
Kendo kaže...
fila2208 kaže...

?

Ovako sam ja to shvatio - igrali su i desio se taj bug da ne možeš čovjeka ubiti, odjednom se ekipa počela skupljati oko tog lika, a fila, mučki provokator kakav i jest došao im je s leđa dok su oni nonšalantno promatrali tog tipa i sve ih porokao.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
neaktivan
sad da vam velim nesto o tom glitchu... Ako se sjecate prije koji tjedan sam govorio da sam otkrio jedan jako bezobrazan. E to je taj glitch, kao sto je fila rekao admin GOD mode glitch.. Kad ga izvedes kao admin nekad se mores i kretati, a kao regular igrac ga je jako tesko izvesti i obicno sii vezan za jedno mjesto. To je jedan od razloga koji mi prevagnuo na to da preselim u MOHW, jer sam vidio hrpu ekipe koja ga koristi. BTW. Na normal modu se cak i vozila mogu tako glitchat. Evo znam lika koji je glitchao litle bird, ne moram vam reci sto je poslije bilo. Dovoljno je da ukucate Filip-FTW-.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
sad da vam velim nesto o tom glitchu... Ako se sjecate prije koji tjedan sam govorio da sam otkrio jedan jako bezobrazan. E to je taj glitch, kao sto je fila rekao admin GOD mode glitch.. Kad ga izvedes kao admin nekad se mores i kretati, a kao regular igrac ga je jako tesko izvesti i obicno sii vezan za jedno mjesto. To je jedan od razloga koji mi prevagnuo na to da preselim u MOHW, jer sam vidio hrpu ekipe koja ga koristi. BTW. Na normal modu se cak i vozila mogu tako glitchat. Evo znam lika koji je glitchao litle bird, ne moram vam reci sto je poslije bilo. Dovoljno je da ukucate Filip-FTW-.

Kao prvo - kako pobogu tako šta uspiješ otkriti??? {#}

Kao drugo - hrpu ekipe? Ja sam do sada vidio jednog jedinog lika. A da sam ih i deset vidio, jaka muda. Prebaciš se na drugi server ako ti je problem i vozi. Ovo ne doživljavam kao išta veći problem od tekućih čitera.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Jbg Spelac slucajno.. I onda pocmes vrtit sve kombinacije prije toga.. Ja sam u zadnjih 2tjedna naletio bar na 5tipova.. Obicno su glitchali zracna vozila.. A iskreno MOH mi je super legao kao promjena, ima ono nesto sto BF 3 mi nikad nije imao. Nakon Bc i BC2 napokon igra u kojoj potpuno uzivam.
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Jbg Spelac slucajno.. I onda pocmes vrtit sve kombinacije prije toga.. Ja sam u zadnjih 2tjedna naletio bar na 5tipova.. Obicno su glitchali zracna vozila.. A iskreno MOH mi je super legao kao promjena, ima ono nesto sto BF 3 mi nikad nije imao. Nakon Bc i BC2 napokon igra u kojoj potpuno uzivam.

{#}{#}{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Jbg Spelac slucajno..

Ma nije mi to dovoljno. Ja imam skromnih 235 odigranih sati i nisam ama baš ni jedan jedini glitch "otkrio". Ti znaš više glitcheva nego što ja imam service starova. Kako - šta je pokazatelj? Uslijed čega pomisliš "E ovo bi mogao biti glitch"? Totalno mi je nejasno, pa te molim za strpljivo objašnjenje.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma kakvo objašnjenje spelac kaj ne vidiš da izmišljava toplu vodu.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo ovako kad sam slucajno odkrio knife bug bilo je ovako: Ja Kuky i mislim ostatak ekipe smo visili na Bug serveru pokusavajuci ga napunit. Kako je bio onaj assigment za mortar iz cirkusa sam ga uzeo, i prilikom pucanja primjetim lika kako mi se priblizava na par metara, brze bolje izlazim sa mortara i valjda sam slucajno refleksno u istom trenutku stiskao i knife, i dobijem onaj bug da mi je HUD nestao... Posto nisam mogao pucati, onako refleksno povucem opet noz na tipa i dobijem onaj leteci knife.. Ostao sam ono WTF.. E poslije toga pobjegnem nazad u bazu, i probam opet sici sa mortara , mozda nakon treceg puta skuzim caku.. Kazem kukiju da proba isto da potvrdim da nije samo do mene, tada je i on uspio i od tada smo samo trollali ekipu. Tako je isto za glitch za quick scope, glitch za vozila, metro, mav, itd. itd. Jedino pozitivno kod 90 posto glitcheva je sto nedaju nikakvu prednost prije nedostatak, npr. knife bug te ubije u vise od pla slucajeva nakon takedown knifa.
15 godina
Battlefield 3

K4lim3ro
Moj PC  
0 1 hvala 3
15 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Hvala. Treba to na ESL-u isprobati!! pogotovo na ovim cheating scumbagima!!!

15 godina
Battlefield 3
Igrao sam par sati aftermath. Zabavan je scavenger mod. Hardcore bf igraci ce vjerojatno pljuckati po njemu ali dobro dodje malo promjene. Mape su zanimljive. Svidja mi se taj blisko istocni stih.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 13:20 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Pa čemu čuđenje, taj glitch je odavna poznat...

Pa dobro dečko ga je tek sad otkrio, on je sad iznenađen koliko si ti bio kad si ga ti otkrio. Ja sam ga u beti još jednom slučajno dobio i imao 30-0 na metrou onome, tad su već vikali cheat, a samo sam igrao ne znam kako sam postao nemoguć za ubit. Ugl. donedavno je bio i onaj ''invicible'' admin glitch...

ugl. gitchenfield 3 nikad ne razočarava što se tiče glitcheva :)

btw. forrzuk vi ste tako pola dana u njega pucali kao sumanuti? A mislim da se on nemre ni pomaknut, nemre igrat, mislim kad vidiš da tako netko ne pada, jednostavno ispucaš okvir ne padne i bok, neam šta puicat tri dana u njega.

Ma mogu oni to samo triba virovat :D

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

btw. forrzuk vi ste tako pola dana u njega pucali kao sumanuti?

nooir kaže...

Ma mogu oni to samo triba virovat :D

Pa da, ne igram nešto često i prvi put se susretnem s ovin.

Tip stoji u kantunu i prima ga ka veliki.

U svoj toj zbunjozi taj tren, normalno da sam mu se proba krvi napit (makinalno).

Ali fora je glitch, šta god ga uzrokuje jer

su se svi kao hipnotizirani roj muva odmah sjatili na tipa {#}

Out of the blue and into the black.
15 godina
Battlefield 3

evo još malo o am

super mi je što su stavili acoge i ta sranja na puške, bit će svega kad se bude sa tim pucalo, nema više hbreddotgrip faggota :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li tko zašto mi ne ulazi bf3? Preko Battleloga pokrenem ulazak u server i dolje prikaže da ulazi u igru i nakon 10-ak sekundi se izgasi taj prozor u kutu. HELP?

Ne žalim što drugi kradu moje ideje, žalim što nemaju svoje. - Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 16:19 (VALVE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VALVE kaže...

Zna li tko zašto mi ne ulazi bf3? Preko Battleloga pokrenem ulazak u server i dolje poše da ulazi u igrui nakon 10-ak sekundi se izgasi taj prozor u kutu. HELP?

jel imaš kakvu modifikaciju na igri, color injector ili si mjenjao neke postavke?

Vrati sve na default. VIdi si jer igra updateana kako treba i punkbsuter isto.

Jel ti šta koči igru, jesi stavi neki novi sfotver ili nešto...?

Origin jel sve ok snjim?

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
VALVE kaže...

Zna li tko zašto mi ne ulazi bf3? Preko Battleloga pokrenem ulazak u server i dolje poše da ulazi u igrui nakon 10-ak sekundi se izgasi taj prozor u kutu. HELP?

jel imaš kakvu modifikaciju na igri, color injector ili si mjenjao neke postavke?

Origin jel sve ok snjim?

Origin sve radi ali ne pokraće igru, nisam ništa modificirao.

15 godina
VALVE kaže...
fila2208 kaže...
VALVE kaže...

Origin jel sve ok snjim?

Origin sve radi ali ne pokraće igru, nisam ništa modificirao.

update, repair install si probao?

15 godina
Battlefield 3

Jel se kome događalo da fraps ne sprema ss?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da sve sam napravio i ne želi još uvijek, tako je bilo i jučer mi. Ne želi ni na campaign ni coop. Problem je u originu ili battlelogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VALVE kaže...

Da sve sam napravio i ne želi još uvijek, tako je bilo i jučer mi. Ne želi ni na campaign ni coop. Problem je u originu ili battlelogu.

Meni se upravo sada updejta Origin. Updejtaj i ti,bi će da je problem u tome.

17 godina
VALVE kaže...

Pokreni igru sa drugim browserom, događa se!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se nekome dešavalo da se nakon smrti pojavljuje crni ekran na sekundu?

Ima neko ideju kak to riješiti?

Drajveri su zadnji i na njima je već radilo ok al na win7, ovo se počelo dešavati na win8..

0 0 hvala 0
13 godina
DadoZG kaže...

Jel se nekome dešavalo da se nakon smrti pojavljuje crni ekran na sekundu?

Ima neko ideju kak to riješiti?

Drajveri su zadnji i na njima je već radilo ok al na win7, ovo se počelo dešavati na win8..

Da to mi se dešavalo kada sam na onom BF3 settings editoru stavio stavku Fullscreen refresh rate na 120 umjesto 60. 

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Evo gospodo, budući sam napravio cirkus oko zdenkovog videa i bio javno prozvan da stavim svoj video to upravo i činim. Po mom mišljenju TDM kanali su nešto kao Q3 Arena - suluda jurnjava i skakanje na svaki metak. Bilo kakva "strategija" na toj mapi pada u vodu. Imaš dvije opcije - kampati ili ne. Srećom, većina igrača se kao i ja odluči na trčanje i zdravu zayebanciju. S obzirom na moju igru (dosta pucanja iz hipa) imam zadivljujućih 20% acc pa imam obvezu napraviti sa ranije spomenutih 34% ono što Mamić radi sa "jutjubom".

Disklejmer za kretene: ovaj video ne pokazuje nikakav skill, moja statistika to dovoljno govori - ovdje se samo radi o "drugačijim kanalima", onakvima kakvi bi i trebali biti.

Battle report

(igrala su i dvojica kolega iz CHC-a)

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 21:24 (Friday).

9 3 hvala 2
16 godina
Friday kaže...

Evo gospodo, budući sam napravio cirkus oko zdenkovog videa i bio javno prozvan da stavim svoj video to upravo i činim. Po mom mišljenju TDM kanali su nešto kao Q3 Arena - suluda jurnjava i skakanje na svaki metak. Bilo kakva "strategija" na toj mapi pada u vodu. Imaš dvije opcije - kampati ili ne. Srećom, većina igrača se kao i ja odluči na trčanje i zdravu zayebanciju. S obzirom na moju igru (dosta pucanja iz hipa) imam zadivljujućih 20% acc pa imam obvezu napraviti sa ranije spomenutih 34% ono što Mamić radi sa "jutjubom".

Disklejmer za kretene: ovaj video ne pokazuje nikakav skill, moja statistika to dovoljno govori - ovdje se samo radi o "drugačijim kanalima", onakvima kakvi bi i trebali biti.

Battle report

(igrala su i dvojica kolega iz CHC-a)

Jbt,koda sam sebe gledao!

Isti bezglavi rush {#}

17 godina
Arabarran kaže...

Isti bezglavi rush {#}

Mislio si na "bezglavi" TDM jer kolega ne igra Rush u tom videu?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Arabarran kaže...

Isti bezglavi rush {#}

Mislio si na "bezglavi" TDM jer kolega ne igra Rush u tom videu?

Misli se na jurnjavu (prijevod riječi rush) po mapi {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice