Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Za zainteresirane, na G2play.net je BF3 EA Origin Key u idućih nešto manje od 19 sati za 105,80 Kn.

To je njihov današnji "secret deal". https://www.g2play.net/store/home.php

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja mislim da je HC najbolji mod...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Aftermath launch trailer

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

o tome ja pricam. dice se okrece infatry modu i u bf4 ce puno vremena posvetiti infantry modu.

Meni je u pocetku bilo zanimljivi igrati clasic jer mi je to bilo novo. joj vidi ovaj tenkic pa ja mogu uci u njega. ali kada sam shvatio da postoji infantry mode, bye bye clasicc. 

Zato je i pijašnji DLC bio Armored Kill, baš zato jer se okreču inf only{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a meni je najbolje kad igram ,pucam ,ispraznim šaržer ,poginem i netko me digne ,a ono šaržer pun {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
bmwhartge kaže...

o tome ja pricam. dice se okrece infatry modu i u bf4 ce puno vremena posvetiti infantry modu.

Meni je u pocetku bilo zanimljivi igrati clasic jer mi je to bilo novo. joj vidi ovaj tenkic pa ja mogu uci u njega. ali kada sam shvatio da postoji infantry mode, bye bye clasicc. 

pa moraju i zadovoljit djecicu na clasicu, ali od 4 dlc-a 3 ce biti namjenje infantriju. i usput vidim koliko je "popularan" po cijele dane vidim ekipu da "VJESI" NA AK.

Battlelog: ljudina
17 godina
Danny_HR kaže...

Ma o kakvoj mržnji pričaš? Nema tu mržnje. :)

To je ćaskanje. 

BTW, BF2 je imao zanimljiviji Inf od BF3. Meni osobno. Valjda zbog kvalitetnijih mapa, ali inf only šibanje na Warlordu, Karkandu ili Ghost Townu je definitivno interesantnije i raznolikije od buksanja u garsonjeri na Seineu.

Ovo je živa istina. Baš je neki dan frend ponovno instalirao BF2 pa sam malo igrao kod njega, zaboravio sam koliko su mape veći gušt, ne mogu opisati riječima.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
Battlefield 3

A vidite sada kako vam je čim netko kaže da defib treba zabraniti ili maknuti. Bitno da vi zabranjujete inžinjerima RPG. Baš zato što vam smeta kada vas 3-4 na hrpi koji se cjelo vrjeme rivajvate sroka pa nema koga da vas rivajva.

Odma RPG noob. Pa kako ste već ovu "taktiku" prozvali noob tako se može i za defib ovisnike reći da su noob jer ne mogu drugačije skupiti bodove nego revivanjem.

Ja neznam zašto se onda bilo što u igri brani. Pa ako je tako igra napravljena onda nema zabrane na ništa. Pa da vidimo kome obojci kome opanci, kada deseci raketa i M320 bombi bude letilo na sve strane. Pa više nema onog sigurnog čoškića koji je normalno siguran kada se zabrani RPG i M320.

7 1 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...
Jack Sparrow kaže...
bmwhartge kaže...

pa moraju i zadovoljit djecicu na clasicu, ali od 4 dlc-a 3 ce biti namjenje infantriju. i usput vidim koliko je "popularan" po cijele dane vidim ekipu da "VJESI" NA AK.

Da, naravno, jer je većina klinčadije došlo iz coda i sad igraju inf only, ali da, pravi bf veterani su classic dječica.

Svakim postom se sve više i više ponižavaš lol. Pa vidi kako te ekipa TD, znam da to ništa ne znači, ali vidiš da se ljudi ne slažu sa tvojim psotovima.

Vrijeme je da staneš sa pelinom i odrasteš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Hummer kaže...

A vidite sada kako vam je čim netko kaže da defib treba zabraniti ili maknuti. Bitno da vi zabranjujete inžinjerima RPG. Baš zato što vam smeta kada vas 3-4 na hrpi koji se cjelo vrjeme rivajvate sroka pa nema koga da vas rivajva.

Odma RPG noob. Pa kako ste već ovu "taktiku" prozvali noob tako se može i za defib ovisnike reći da su noob jer ne mogu drugačije skupiti bodove nego revivanjem.

Ja neznam zašto se onda bilo što u igri brani. Pa ako je tako igra napravljena onda nema zabrane na ništa. Pa da vidimo kome obojci kome opanci, kada deseci raketa i M320 bombi bude letilo na sve strane. Pa više nema onog sigurnog čoškića koji je normalno siguran kada se zabrani RPG i M320.

ja neznam kome ti pricas, jesam ti ja vec gore napsiao da mozes slobodno na esl-u ubijati sa rpg-om, koje ikada rekao da je rpg rpoblem, brate mili uzmi rpg i id 1 na 1 na njega ako hoces, nitko ti s enece zaliti, ako jedino tako nekoga mozes ubiti onda.

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Da, naravno, jer je većina klinčadije došlo iz coda i sad igraju inf only, ali da, pravi bf veterani su classic dječica.

Svakim postom se sve više i više ponižavaš lol. Pa vidi kako te ekipa TD, znam da to ništa ne znači, ali vidiš da se ljudi ne slažu sa tvojim psotovima.

mislis da me briga, boli me ona stvar za TD, daj podrasti, zato i pisem zato sto mi je zanimljivo vas provocirati koji se neslazete sa mnom. 

Sta ako dobijem 1000 TU jel imam neki popust kupon u Kauflandu ili? 

Pr*am vas vec 3-4 dana i bas mi je zanimljivo kada se djecica naljute.

Ajde mi na ovaj post lupite rekordni broj TD, pa mi izlosite post na stup srama kao rekordni TD, volio bih vidjeti brojku od 150TD na ovom postu, to bi me istinski zadovoljilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 15:47 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan

Otvorite novu temu. BF3 infantry only, da se ne čitate više međusobno i mrna Bosna{#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

mislis da me briga, boli me ona stvar za TD, daj podrasti, zato i pisem zato sto mi je zanimljivo vas provocirati koji se neslazete sa mnom. 

Sta ako dobijem 1000 TU jel imam neki popust kupon u Kauflandu ili? 

Pr*am vas vec 3-4 dana i bas mi je zanimljivo kada se djecica naljute.

Ne znam ja ko se prvi počeo ljutit i dizat nos kad se počelo razgovart o inf only promod i tome svemu?

Kad se tro spomene nikako da zašutiš, a bitno da ignoriraš postove tipa zašto nebi ljudina probao napravit 82-10 na nekoj armored kill mapi ili tako...to kao nisi vidio :)

ako si tako jak igrač, kao što jesi i veliš da je svaki inf only bolji od bilo kojeg classic igrača, ne vidim problem...jedino ako te strah?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 3

Ljudina,ajde odustani. Radis jos vecu budalu od sebe (nego sta jesi nakon ovakvih postova).

Nhf kompa,ali stvarno si otisao do dna.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...

Ljudina,ajde odustani. Radis jos vecu budalu od sebe (nego sta jesi nakon ovakvih postova).

Nemam ja sta raditi budalu od sebe, ja i jesam budala sto se tu prepirem sa vama specijalcima.

ajmo ajmo jos malo fali do 150 za sada je 4TD

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 15:59 (bmwhartge).
15 godina
drahic kaže...

Jel da. Već mi je žao uopće mu odgvorati, dobro dečko igra, ali zbilja...

draha kad ćemo zombije? :)

14 godina
Battlefield 3

Pa za jednog decka koji se dogodine zeni,ovakvo ponasanje,12-godisnjaka, je u najmanju ruku retardirano. Inatis se bezveze,i iz principa sada mutavis sa ovim TD koje trazis.

Ugasi tab sa ovim forumom,bit ce bolje za tebe. {#}

2Fila- Hehe,neznam,sad igram Bf malo vise s obzirom da dolazi aftermath,a nakon cod-a,u bfu sam izgubio osjecaj za sve. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 16:04 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hummer kaže...

ajmo se ja i ti ovako dogovoriti . 

Veceras svi lijpeo odemo na xxx server igracemo 16vs16 infantry i svi cemo uzeti m320 i rpg-ove znaci svih 32 igraca. pa da ti pokazem na sta ce to liciti.

Jel dogovorneno. tko se neslaze neka mi lupi TD.

16 godina
Danny_HR kaže...

definitivno interesantnije i raznolikije od buksanja u garsonjeri na Seineu.

LOL,dobra...

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo video od kolege zdenka za sve neinformirane i one sa parkinsonom, kako napraviti dobar accuracy

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 16:21 (bmwhartge).
Moj PC  
1 15 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cini se da cemo dobiti sve medalje nakon updatea (ove za koje je smanjeno potrebno):

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/13vb7h/looks_like_you_get_all_the_medals_considering_new/

Battlelog: LateralusX

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo upravo dobih neki zuti karton, nego napisao sam da necu vise da ste mi dosadili. ajde uzivajte.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 17:14 (bmwhartge).
Moj PC  
0 4 hvala 2
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Evo video od kolege zdenka za sve neinformirane i one sa parkinsonom, kako napraviti dobar accuracy

Daj molim te - pa na ovom drugom videu se krije ko curica cijelo vrijeme. Prvi nisam ni pogledao jer poslije drugog ne vidim nikakvog razloga. Da svi tako igraju TDM isti bi se ukinuo nakon slijedećeg patcha jer bi postao zabavan kao čitanje telefonskog imenika. Argument ti je {#}

EDIT:

A protivnici su prezakon - najjači je col 77, dobar dio ih ni orlića nema. Stvarno je frajer taj zdenko, baš ono cool dude...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 17:18 (Friday).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

yo, biatch please :D

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49374648/1/

29,28% AEK, nije tdm, i nisu botovi igrali :D

eh, kad bi takav aim mogao imati uvijek, pa to bi me banali sa ESL-a....a ne da moram plakati svaku vecer i cuclati palac, i imati psihijatrijske sesije s Damom {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 17:33 (xyan).
13 godina
xyan kaže...

eh, kad bi takav aim mogao imati uvijek, pa to bi me banali sa ESL-a....a ne da moram plakati svaku vecer i cuclati palac, i imati psihijatrijske sesije s Damom {#}

Da da da, nema ti bježanja s terapije u buduće i ima da budeš imao acc 31.26% {#}

Dama_The_Crow
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Veceras svi lijpeo odemo na xxx server igracemo 16vs16 infantry i svi cemo uzeti m320 i rpg-ove znaci svih 32 igraca. pa da ti pokazem na sta ce to liciti.

Jel dogovorneno. tko se neslaze neka mi lupi TD.

A da se dogovorimo (što je praktično nemoguće) da bacimo 16 na 16 na recimo kargu?

S 2 aviona, helicima, tenkovima.. 

16 godina
Battlefield 3

evo nešto i o modovima u nadolazečim mapama, naime sve 4 će podrzavati dosadašnje modove ukljucujuci scavenger, gun master i CQDM... ali conquest obican ce imati samo 3 mape, dok ce cetvrta biti igriva ne u obicnom conquest modu, nego conquest assault...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 3

Evo samo momci da vam pokažem jedan video

gdje se ljudina crni na webu, ukoliko to već niste vidili. Video je zanimljiv od 1:40
Igra je protiv lika koji streama i optužia ga za hack, naravno da je momak kampira iza busa i igra sa najjačim oružjem u igri, al to je čak i nebitno u ovoj priči :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 18:32 (1.Lovac).

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo samo momci da vam pokažem jedan video

gdje se ljudina crni na webu, ukoliko to već niste vidili. Video je zanimljiv od 1:40
Igra je protiv lika koji streama i optužia ga za hack, naravno da je momak kampira iza busa i igra sa najjačim oružjem u igri, al to je čak i nebitno u ovoj priči :D

Prožvakali smo tu temu već {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Promod je sakacenje same igre kako u CoD-u tako bi bio i u BF.. Evo MOHW vam je izbacio u samoj igri mod koji sadrzi vecinu vasih zelja, pa je popljuvan. Promod su smislile pice koje su igru prilagodili sebi umjesto obrnuto. Kad promod dodje kao takav u BF to ce biti moj zadnji BF.

Zbog promoda igra je trajala godinama(lan natjecanja kupova itd)...opcenito comunity ju je drzao na zivotu zato sto je igra podrzavala modove.

Bf3 ne podrzava modove ima nesto sto nijedan fps nesmije imati a to je vec svima poznati hit delay, umiranje kod zaklona itd.

Zato bf3 nikad nece biti competetivna igra niti dozivjeti neka velika esport natjecanja, nego ce biti samo pub napucavanje.

Igra koja je mogla biti veliki potencijal i hit je za mene jedan veliki fail. Jer igra niti je blizu slicna nasljedniku bf2, a jos je upropastena sa ne podrskom modova, losim animacijama a hvalali su se kako dobre animacije ima bf3 nesto revolucijalno. Je ima mozda u singleplayeru u mp je bug fest.

Za mene je ovo zadnji Bf ako nesto ne promjene sa bf4. Nisam ovca dok god ovce kupuju poluproizvode igre ce i dalje takve biti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice