Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Uz dužno poštovanje, ljudina je 1. najveći njubara u ovoj igri. Igra sam protiv njega i sa njim masu puta lik kampa svjetski, al čim ga neko bolji ubije odma viče da je haker i sl.

I da, infantry only nije čar BF! Da ste tili igrat infantry mogli ste onda komodno igrat COD -.-''

A šta se tiče ovih defib i medkita to su gluposti o čemu vi pričate, to je čar igre...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 9:55 (1.Lovac).

15 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
1.Lovac kaže...

Uz dužno poštovanje, ljudina je 1. najveći njubara u ovoj igri. Igra sam protiv njega i sa njim masu puta lik kampa svjetski, al čim ga neko bolji ubije odma viče da je haker i sl.

I da, infantry only nije čar BF! Da ste tili igrat infantry mogli ste onda komodno igrat COD -.-''

A šta se tiče ovih defib i medkita to su gluposti o čemu vi pričate, to je čar igre...

Daaaaamnnn.. Iz koje si ti price ispao ? {#}

Al slazem se s tobom u jednom dijelu teksta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 9:59 (drahic).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

igrao sam ja sa tim dečkom samo ga u zadnje vrijeme slabo vidim online

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

To ti je ko ovi snajperi na anteni (A) na caspianu....  gore se zakempa i samo odjednom BUUM.

Al neka, pusti....  nemoj mi kvarit jutarnju kavicu.. i primi se posla.... {#} 

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me.
14 godina
1.Lovac kaže...

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina

@Zero2  šta god ti to trebalo značit...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
Rupy kaže...
drahic kaže...

To ti je ko ovi snajperi na anteni (A) na caspianu....  gore se zakempa i samo odjednom BUUM.

Al neka, pusti....  nemoj mi kvarit jutarnju kavicu.. i primi se posla.... {#} 

Da,ekšli imam tolko poslada neznam od kud da krenem. I zato nikak da se pokrenem. {#}

Volje bas i nemam neke.. {#} {#}

14 godina
1.Lovac kaže...

@Zero2  šta god ti to trebalo značit...

Ponovno si otvorio Pandorinu kutiju.

GL&HF

{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta se defiba i medkita tiće ja bi in samo diga vrime na 10-12 sekundi da ih nemoš spammat. Recimo ima ekipe igra metro only i stoji na dnu skala i samo diže ostale šta je u jednu ruku dobro. Ja ko kreten pokušavan probit stranu al ne, oni i dalje stoje na dnu skala i revive i granade spamm. Ekipa bi malo pažljivije počela igrat da se dignu ti timeri malo, ovako je samo spamm fest. Bodova ko u priči a 0 killeva.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Hedrick kaže...

Šta se defiba i medkita tiće ja bi in samo diga vrime na 10-12 sekundi da ih nemoš spammat. Recimo ima ekipe igra metro only i stoji na dnu skala i samo diže ostale šta je u jednu ruku dobro. Ja ko kreten pokušavan probit stranu al ne, oni i dalje stoje na dnu skala i revive i granade spamm. Ekipa bi malo pažljivije počela igrat da se dignu ti timeri malo, ovako je samo spamm fest. Bodova ko u priči a 0 killeva.

Najbolje bi bilo da kad iskoristiš defib da oživiš drugoga ali ubiješ sebe pa da vidiš kako bi "fanovi" skakutali za skilerima: daaaj da se ubijem ze tebe {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

e jedan na kanalima tdm je imao 1-0 k/d ili 0-1 neznam više a prvi na listi sa bodovima,kako mu je to uspjelo nemam pojma

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...

i sta bi to znacilo kada nebi bilo defibrilatora, isti vrag, onaj tko zna igrati znati ce i dalje igrati jos ce mu biti lakse nece morati ubijati ekipu sto puta dok je neko revajva. 

Pa e, ako znaš igrat i dalje ćeš bit baja, ne trebaju ti nikakve điđe miđe da te se diže kad pogineš da imaš veći kdr.

Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Da još samo da maknu defib i medkit i onda bi to bila competative igra.

Ček, cijelo vrijeme se priča o tome da infantry nije "prava BF" spika, a onda ulijećeš ko Šumaher u zavoj s prijedlogom da se maknu medkit i defib koji su osnovni čimbenik Battlefielda, on-par s vozilima.

EDIT: Vidim da su se i neki drugi složili. LOL ekipa, niste se vi igrali Battlefielda. Od sad sam isključivo na strani Ljudine. Inf only je veći BF od BF-a bez defiba i medkita.

Ljudina je postao pokušaj promoda na bf, ja velim, u promodu se hrpa stvari makne iz igre, da dođe do izražaja sami skill i gunfight, defib i medkit onda koče taj konkretni gunfight. AKo želiš kvalitetan kompetativan promod onda moraš i to maknuti.
Nemoj me vrijeđati nisam šumaher, on je preloš sad.
Nebi ja izbacio defib iz igre bf, ne, ali kad se već počelo pričat o skilled competative prmod play, e onda, šta tu ima kit radit?
To je isto kao da si ostavio last stand u call of dutyu, u promodu. Ne sjećam se da je tamo ikad bio takav perk, u promod.
Što se tiče defiba u igri, publicu, ok je, samo bi stavio da se zaklane i headshotove  nemre dić, i da se revivanje izvodi kao nekom animacijom ne klaćenjem defiba po zraku. Tako bi medic bio malčice balansiraniji prema  ostalim klasama.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 10:37 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I spustia bi timer u sivoj zoni na 4 sekunde tako da mi pro, uber, ultra, haxzorzi ne mogu upast i pucat po meni. {#}

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Hedrick kaže...

I spustia bi timer u sivoj zoni na 4 sekunde tako da mi pro, uber, ultra, haxzorzi ne mogu upast i pucat po meni. {#}

A vidiš u tom tkz. promodu su makli sivu zonu da ti ne smeta sivilo, koja je onda poanta toga, rejpanje je još lakše.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
M4X kaže...

e jedan na kanalima tdm je imao 1-0 k/d ili 0-1 neznam više a prvi na listi sa bodovima,kako mu je to uspjelo nemam pojma

Da nije čiter ?

14 godina
drahic kaže...
M4X kaže...

Da nije čiter ?

Vrlo vjerovatno je koristio MAV i spotao ekipu. 

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Last stand nije dozvoljen na gotovo ni jednom COD serveru  - a pogotovo tamo gdje igra ekipa koja "drži do sebe". Dobra paralela zapravo {#}...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Last stand nije dozvoljen na gotovo ni jednom COD serveru  - a pogotovo tamo gdje igra ekipa koja "drži do sebe". Dobra paralela zapravo {#}...

Dobro sad, ali hoću reći da su svi perkovi maknuti u promodu, da su maknute neke puške, hitovi kroz zid etc. Dakle ako bf ikad želi na pravu promod razinu treba maknuti sve ono što ne zahtjeva skill, zar ne? 

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A vidiš u tom tkz. promodu su makli sivu zonu da ti ne smeta sivilo, koja je onda poanta toga, rejpanje je još lakše.

Pa upravo zato. Igrač i sa takin modon nema baš puno vrimena da napravi nered.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
M4X kaže...

Da nije čiter ?

u bf3 je sve moguće,ima jako puno čiteva i gličeva

14 godina
Battlefield 3

^^ Ozbiljno ?

Nikad se nisam susreo sa njima..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Meh,meni treba Kaspijanće i heli i sitsvičam se i u heliju stavim novi album Soundgardena i kruzam oko antene i maltretiram...
Ljudi bi totalno drukčije igrali da nema statsa.sječam se kad sam ganjao heli starove.kaže frend sa ps3,treba staviti samo win/lose.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

^^ Ozbiljno ?

Nikad se nisam susreo sa njima..

Da je to netko drugi rekao ajde,ali ti koji si imao(imaš:)) čitera na TS-u.

Ne drahic nismo zaboravili,ja ću te svako malo "bocnuti" po tom pitaJnu.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

^^

Koliko znam,na Tsu nemam čitera. Znas nesto sta ja neznam ? {#}

Btw- usrao si mi pokusaj trollanja. Tnx. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 10:59 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Ne kuzim ftajere koji bi esencijalne dijelove igre izbacili kako bi napravili “kompetitivniji“ naslov.
Kaze tip za defibrilator ne treba skill, a tko je on da takvo sto moze reci?
BF3 nema LAN i nema dobar killcam - da to ima bio bi ideal za competitive.
Nije samo stil quake live, cod2, cod4 promoda i cs-a ono sto je kompetitivno, tko kaze da ne moze postojati neki novi oblik? Gledajte na to kao TEAM COMPETITIVE.
Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...
Ne kuzim ftajere koji bi esencijalne dijelove igre izbacili kako bi napravili “kompetitivniji“ naslov.
Kaze tip za defibrilator ne treba skill, a tko je on da takvo sto moze reci?
BF3 nema LAN i nema dobar killcam - da to ima bio bi ideal za competitive.
Nije samo stil quake live, cod2, cod4 promoda i cs-a ono sto je kompetitivno, tko kaze da ne moze postojati neki novi oblik? Gledajte na to kao TEAM COMPETITIVE.

Ne shvaćaš, nebi ja izabcio defib iz igre, ali ako se bf trudi biti nešto što nikad neće biti, dakle naslov za kompetativno igranje, i hoće imati promod, onda se moraju izbaciti takvi djelovi igre koji koče igru na tom nivou. Velim sve 5, ali ako želi raditi promod, po meni je defib onda nepotreban.

I objasni mi molim te koji je to to skill potreban za defibat nekog?

17 godina
Battlefield 3

Znači podhitno treba Activisionu, Slegehammeru, Treyarchu, Infinity Wardu poslati da u COD stavi medkit i defib jer s time če im igra biti duplo bolja.

Nema vozila - super. Ne treba se micati da bi se ubilo nekoga - super. Nema suppresiona - super. I onda se svi postave na jednu hrpu, drugi na drugu i kill - revive cjelo vrjeme. Jako zanimljivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 11:13 (Hummer).

2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

lol Koji si ti sada, dali ti je nick u  igri True_lovacHD. omg kakvih sve ljudi ima, pa ja tebe ubijam kada mi se neda igrati kada igram na lezeći sa nogama na  stolu.{#}{#}{#}{#}{#}{#}

I jesam kamper njub, m16 njub, fams njub, medickit njub, defibrilator njub i dart njub.

I na koga sam plakao da je citer molim te lijepo.

Onako kampati kao ja nemoze svako to je pro kampanje, kada vidim na wallhacku da mi dolazi igrac ja se odkampam.{#}

Ja sam kamper prve klase imam usi kao prase{#}

Battlelog: ljudina
14 godina
fila2208 kaže...
Ne shvaćaš, nebi ja izabcio defib iz igre, ali ako se bf trudi biti nešto što nikad neće biti, dakle naslov za kompetativno igranje, i hoće imati promod, onda se moraju izbaciti takvi djelovi igre koji koče igru na tom nivou. Velim sve 5, ali ako želi raditi promod, po meni je defib onda nepotreban.

Pa netreba ti skill neki,ali nemozes sad ko terminator uletit medu njih 5-6,i ic rivajvat nekog,sta inace debili rade.

15 godina
drahic kaže...
fila2208 kaže...

Pa netreba ti skill neki,ali nemozes sad ko terminator uletit medu njih 5-6,i ic rivajvat nekog,sta inace debili rade.

Pa e, mislim, nije skill stisnut 4 i klikat u mrtvo tijelo, nikakav, a lik me gore proziva da kako mogu reć da za defib ne treba skill lol.

Jedino sranje je kad ideš revat svoje i onda naleti 321414124 naravno protivnika koji baš tad žele ić uzet to zastavu i onda te uhavte sa defibom u rukama onako nevinog, a ti klikćeš po zraku nebi li ih možda ubio električni izboj u zraku ili tako nešto :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice