Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Na sienni bolje malo pričekati u kući, svakakve opasnosti prijete {#}

kd kd
-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:43 (Bongiaro).
13 godina
bmwhartge kaže...

HAHAHA, gledao sam ja malo beetle reportove objective score sa xxx da vidim ko je najveci kamper. i usput ako su vam kilovi toliko vazni onda idemo igrati tdm.

Što točno ulazi u objectiv score?

Samo napad na zastave ili i obrana istih?

Ili još nešto?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3

Sve što ja vidim na seine, pogotovo na infantry serveru je 32 puta ovo:

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ebote svi placu na taj m16 a dodem na server i svaki covjek ima u ruci m16. stvarno strasno.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ebote svi placu na taj m16 a dodem na server i svaki covjek ima u ruci m16. stvarno strasno.

osim mene,ja u zadnje vrijeme samo sa aekom rokam :)

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Jack Sparrow kaže...

lol kako, ja nisam primjetio ni jedan emsikstin, svi samo nose m416 i famaš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 3

Ja sam u početku igrao najviše inžinjera sa G36C, a kod medica sam koristio M416, ali smo počeli igrati one nekakve warove pa nisam s njim mogao parirati M16A3, te sam jedno vrijeme igrao s M16A3 i M4A1. Sad pošto smo prestali to igrati i još su ga pojačali vratio sam se na M416, odnosno G36C i spas naravno.

fila dovoljno je da pogledaš rconNET i vidiš da je prvo najkorištenije oružje M16A3 sa 24k killeva, a drugo AEK sa 8k.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 12:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja sam u početku igrao najviše inžinjera sa G36C, a kod medica sam koristio M416, ali smo počeli igrati one nekakve warove pa nisam s njim mogao parirati M16A3, te sam jedno vrijeme igrao s M16A3 i M4A1. Sad pošto smo prestali to igrati i još su ga pojačali vratio sam se na M416, odnosno G36C i spas naravno.

fila dovoljno je da pogledaš rconNET i vidiš da je prvo najkorištenije oružje M16A3 sa 24k killeva, a drugo AEK sa 8k.

Ja vidim samo kalaš, nešto famasa i m416. Daj mi pokaži di je taj mšlesnajst.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 3

Evo ti LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

Evo kako ja vidim.

15 godina
Battlefield 3

Ja igram sa svim pomalo,ono kad se zasitim ,pronijenim...kad se naviknem na određenu puškicu ide...

Sinoć baš dobio zvjezdicu za 100 kilova sa Stingerom..ufff{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ja sam sa svim glavnim puškama napravio 500killeva. Još bi trebao sve pištolje, Javelin, Stinger/Igla, Mine,Claymore, Mortar ali to mi se neda raditi, ako budem napravio budem, ako ne, nikom ništa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

po tome se M416 ne koristi...barem ga ja ne vidim.... {#}

a ja samo sa tom puškicom igram na našem serveru protiv Pro igrača....

My BF3 Battlelog: MasterChurner
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja sam sa svim glavnim puškama napravio 500killeva. Još bi trebao sve pištolje, Javelin, Stinger/Igla, Mine,Claymore, Mortar ali to mi se neda raditi, ako budem napravio budem, ako ne, nikom ništa.

to i ja ganjam....ali mislim da ću se najviše naje*ati sa reconom i snajperima....ove ostale puškice su mi fora za istraživanje kako koja radi i u kojim ih situacijama koristiti....ali snajperi me nerviraju....{#}

P.S: sorry na duplom postu...

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 12:51 (plavi83).
13 godina
plavi83 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

po tome se M416 ne koristi...barem ga ja ne vidim.... {#}

a ja samo sa tom puškicom igram na našem serveru protiv Pro igrača....

Upravo to da kažem, nigdje M416? Pa siguran sam da sam s njom bar 200 nakupina pixela ubio.

Vidim vodi se vječna rasprava "kako igrati" vs. "kako ne treba igrati" i svak ima drugčiji pogled koji treba nametnuti drugoj strani debate. Ja nekako kontam da treba igrati timski, tj. ako neko uzima zastavu, ja ga pokrivam iz nekog stana (pored aparata za kavu). Ako ja uzimam zasravu, očekujem isto to od timskog kolege. Pa koji ću mu ja k na zastavi ako će nas neko obojicu roknut odnekud? Battlefiled mi se čini kao igra u kojoj treba lagano (kako jednom fila reče "kao da nema respawna"), a ne na metak letiti ko muha bez glave. Naravno, ako čovjeka ne sekira to da zgine kao rusher petsto puta, onda je to sasvim druga priča i zabava, ali ipak po porukama u chatu vidim da je malo takvih.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svaki put nakon sto poginem promjenim klasu i oruzje, idem po redu. Jbga, meni je tako zanimljivije zato sto stalno moram mijenjati still igre...razbija mi monotniju....

Od rutine odstupam samo ako je potrebno prilagoditi se situaciji, tipa unistiti tenk, supplyati ammo ili tako nesto....

Al' ja sam samo casual igrac....

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 13:03 (Maddog_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Upravo to da kažem, nigdje M416? Pa siguran sam da sam s njom bar 200 nakupina pixela ubio.

Vidim vodi se vječna rasprava "kako igrati" vs. "kako ne treba igrati" i svak ima drugčiji pogled koji treba nametnuti drugoj strani debate. Ja nekako kontam da treba igrati timski, tj. ako neko uzima zastavu, ja ga pokrivam iz nekog stana (pored aparata za kavu). Ako ja uzimam zasravu, očekujem isto to od timskog kolege. Pa koji ću mu ja k na zastavi ako će nas neko obojicu roknut odnekud? Battlefiled mi se čini kao igra u kojoj treba lagano (kako jednom fila reče "kao da nema respawna"), a ne na metak letiti ko muha bez glave. Naravno, ako čovjeka ne sekira to da zgine kao rusher petsto puta, onda je to sasvim druga priča i zabava, ali ipak po porukama u chatu vidim da je malo takvih.

Nije to vječna rasprava, malo smo se samo našalili.

Slažem se sa tobom i lijepo od tebe da me čitaš i pamtiš. SLažem se da je treba tako igrati, ali ako svi budemo tako igrali, ''previše oprezno'' di je onda fun faktor rushanja, uzimanja zastavica i pobjede. Igrat ću tako warove i igrat ću tako kad mi se da, kad sam narbijan. Većinu ostalih puta ću letjeti i brati metke i yebat mater svakom medicu koji pretrči preko mene i ne digne me.

Ugl. nek igra tko kako oće, ali kad se na xxx skupe yebeni igrači, kampat da nabiješ neki opak kdr...je, smiješno.

13 godina
fila2208 kaže...

Slažem se sa tobom i lijepo od tebe da me čitaš i pamtiš. SLažem se da je treba tako igrati, ali ako svi budemo tako igrali, ''previše oprezno'' di je onda fun faktor rushanja, uzimanja zastavica i pobjede. Igrat ću tako warove i igrat ću tako kad mi se da, kad sam narbijan. Većinu ostalih puta ću letjeti i brati metke i yebat mater svakom medicu koji pretrči preko mene i ne digne me.

Ugl. nek igra tko kako oće, ali kad se na xxx skupe yebeni igrači, kampat da nabiješ neki opak kdr...je, smiješno.

Nisi shvatio. Ne kažem ja da treba kampati, nego da treba igrat timski. Znači, kada kolega uzma neku zastavicu, nisam pored njega da mu držim ručicu nego ga pokrivam iz stana, i obratno.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 13:29 (Soldier977).
15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Nisi shvatio. Ne kažem ja da treba kampati, nego da treba igrat timski. Znači, kada kolega uzma neku zastavicu, nisam pored njega da mu držim ručicu nego ga pokrivam iz stana, i obratno.

Ne, shvatio sam, ti nisi shvatio da sam ja shvatio. Jedno si ti i xxx koji nešto zna, igraju timski, znaju kako je ne uzimati zastavu, ali držati leđa kolegi koji uzma.

Samo kažem da je ionako public fun i nema previše taktiziranja, ako svi počnemo kampati kao pice...onda je igra dosadna.

13 godina
fila2208 kaže...

Ne, shvatio sam, ti nisi shvatio da sam ja shvatio. Jedno si ti i xxx koji nešto zna, igraju timski, znaju kako je ne uzimati zastavu, ali držati leđa kolegi koji uzma.

Samo kažem da je ionako public fun i nema previše taktiziranja, ako svi počnemo kampati kao pice...onda je igra dosadna.

Vidiš da nisi shvatio. 

Nisam govorio da ja, mi, xxx i yyy igramo timski. Nego ja mislim da treba igrati timski kako sam gore napisao i da PISovci najviše igraju timski (jer je cijela rasprava počela oko njihovog "kampiranja") kako bi se BF trebao i igrati.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

Ljudina je sa famasom 4. lol {#}

HR_Nick
14 godina
protjeran
nick54312 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

Ljudina je sa famasom 4. lol {#}

a to su podaci sa vaseg serveera, ja tek sada skuzio ja jos gledam kako je famas tako zastupljen.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

m416 rconet broji pod m16a3

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Vidiš da nisi shvatio. 

Nisam govorio da ja, mi, xxx i yyy igramo timski. Nego ja mislim da treba igrati timski kako sam gore napisao i da PISovci najviše igraju timski (jer je cijela rasprava počela oko njihovog "kampiranja") kako bi se BF trebao i igrati.

Da, a ja velim da ste drugo vi, a drugo 10 likova koji su u stanju stat iza bloka na b, i čekat nekog da izađe iz banane. I onda ja krenem prema banani i dobijem metak. I onda sam ja kreten jer, je neću čekat nikog da izađe već idem vijdeti što se tamo dešava. Ovi i dalje u banani, ovi i dalje iza bloka, i super im je.

Još jednom reci da nisam shvatio molim te.

O tome ja pričam, o debilima koji se boje umrijeti na public serveru jer je bitno, jer je to ekipa sa foruma jer ako nije dobar kdr netko će me flejmat, jer to su dečki sa foruma a forum je bitan, na forumu se opravdavaju chiteri, hvale dogtogovi i trolaju noobovi...znaš i ti i ja da je to najbitnije dokazat se tamo, pokazat score i bodove, jer na kraju dana svi pate da budu što bolji i jači...jer to je public, ali ne biloo kakav public, public sa trenutno aktivnom i najjačom domaćom ekipom. Ko nebi volio tamo bit prvi, da sam sebi dokaže da zna igrat?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mogu ih nabrojat 20 različitih primjera(ali mi se neda) tko di koju zastavu drži,od kuda kreću,di stoje... ,i u svakom tom primjeru uvijek će netko bit u famoznoj zgradi,barem jedan ili dvojica,

32 igrača je,18 sa svake strane ,5 zastava, vrlo je važna ona zgrada koliko god vi nešto srali ,ali onaj tko drži zgradu ima prednost.(kad ta ista zgrada baca pogled na tri zastave,prolaz koji "spaja" mapu ,i gleda na bazu)

tak da ne kužim kaj brijete o kampanju u zgradi na seine.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mogu ih nabrojat 20 različitih primjera(ali mi se neda) tko di koju zastavu drži,od kuda kreću,di stoje... ,i u svakom tom primjeru uvijek će netko bit u famoznoj zgradi,barem jedan ili dvojica,

32 igrača je,18 sa svake strane ,5 zastava, vrlo je važna ona zgrada koliko god vi nešto srali ,ali onaj tko drži zgradu ima prednost.(kad ta ista zgrada baca pogled na tri zastave,prolaz koji "spaja" mapu ,i gleda na bazu)

tak da ne kužim kaj brijete o kampanju u zgradi na seine.

Zenge ne kužiš, i ne sere niko o tome, ne znam zađšto je to krenulo šta o tome.

Jedno je uzeti zgradu, i pokrivati A dok netko uzima, ali yebemu mater ućži ću u tu zgradu i ubit uvijek istog čovjeka tamo. pa onda u pič.ku materinu i kdr i cod bolest yebena.

uvijek ću rađe ić uzet taj flag za bodove i killove koji su sigurniji neko kampat u zgradi. Ko imalo ima mozga i znanja, znat će da prema toj zgarid guzicu ne smije pokazati jer je mrtav.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

32 igrača je,18 sa svake strane

Koliko?

[19xx] 4ntraks
13 godina
fila2208 kaže...

Da, a ja velim da ste drugo vi, ....

Eh, onda se stvarno nismo shvatili, jer ja ne razmišljam uopće na takav način. Mene ne zanima trolanje, njubanje, flejmanje, hvaljanje i ostale pi*darij3 na forumu, a niti ikog znam osobno, nego želim igrat igru onako kako sam gore napisao. Zato mi se vjerojatno i sviđa toliko MOH jer se mora igrati lagano pazeći na svaki ćošak.

Dama_The_Crow
15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Da, a ja velim da ste drugo vi, ....

Eh, onda se stvarno nismo shvatili, jer ja ne razmišljam uopće na takav način. Mene ne zanima trolanje, njubanje, flejmanje, hvaljanje i ostale pi*darij3 na forumu, a niti ikog znam osobno, nego želim igrat igru onako kako sam gore napisao. Zato mi se vjerojatno i sviđa toliko MOH jer se mora igrati lagano pazeći na svaki ćošak.

Ne možda ti, ali vjerovatno 90% ekipe odavde koja dolazi igrat vam na server, ali velim nebitno. Nismo se shvatili i moja greška.

moh da, to se slažem puno bolja igra što se tiče opreznosti.

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

32 igrača je,18 sa svake strane

Koliko?

{#} joj na poslu sam niti vidim kaj pišem,znam samo da je ta zgrada bitna, i da je ova rasprava totalno nebitna.{#}

ajde dajte više,ovo su besmislice,kao što je i dama napiso čemu služi stajanje u zgradi ,pa nisi tam da razgledavaš okolinu ili piješ kavu ,pa valjda si sa svrhom si u zgradi ako jesi.

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice