Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

a daj, predobar je lik

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Gluposti... gluposti...

De zgeNgE, "htio sam samo malo razbiti monotoniju".

Ti si jedan od ljudi koji najvise vajnaju, ako mene boli kita za nesto onda necu rageat oko toga sat vremena na chatu, i zlostavljati cijeli tim jer ti mislis da je Ivica citer!
Mene boli kita sto je razmak izmedju mostova na Siene C. 24cm manji nego u stvarnosti... a znas kako to mozes znati? Tako sto to nikad nisam spomenu!!

Ajde sada mi odgovori, samo mi daj opet pola sata dok desifriram tvoj post.

ma neću ti dešifrirati čak ću ti i pustit pjesmu.

:)

što se tiče moga "vajnanja" ajde ako se javi još netko da sam ja u zadnjih mjesec dana nešto srao na chat nek se javi,pritom ne mislim na tvog frendića slammera i ja tebi skidam kapu dragi eksko.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

[M|C] 7emper_fi ako misliš na to kad si bio s nama u skvadu. Lijepo sam ti napisao da nam je došao Hrca i zato si ispao iz skvada. Ostali su bili s nama na TS između ostalog i anarki3D.

Ma sve ok, i ja ti tebe izbacija to je normalno, samo san tija reć da san bija i igra ali bez ikog na tsu, bez MCijevaca... :D A protiv pisovaca sam mi se neda igrat... kao ni protiv xxx ni chc i da ne nabrajan...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
nooir kaže...

my bad,

win7 64 bit, Iman G9x onaj MW3 (bija je jeftin) ima san set point 5.(nešto).(nešto) i bilo je ok ali reka sada su ti neki 6.5 driveri aj da proban i nakraju nema ništa u njima, katastrofa, ima samo check for updates i neke gluposti tipa info itd ajme...

Pa imam ja taj miš (ne MW3 editin) i prekjučer reinstalirao win, skinuo setpoint s logitechove stranice, i sve radi bez probl.

http://www.logitech.com/en-us/support/mice/g9x-laser-mouse?osid=14&bit=32

Da ti nisi slučajno kliknuo na ovaj "flow Scroll" umjesto na Setpoint?

Sad je sve u redu, maknen to što san instalira, nije flow btw i ostane set point updetan i sve... Ali mi se settingsi pobrisali :(

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

što se tiče moga "vajnanja" ajde ako se javi još netko da sam ja u zadnjih mjesec dana nešto srao na chat nek se javi,pritom ne mislim na tvog frendića slammera i ja tebi skidam kapu dragi eksko.

Pa ako nakon sranja ovdje stigneš još negdje srati svaka ti čast! Ali trebao bi uzeti nešto za regulaciju crijevne flore definitivno...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa ako nakon sranja ovdje stigneš još negdje srati svaka ti čast! Ali trebao bi uzeti nešto za regulaciju crijevne flore definitivno...

nije još negdje.

u igrici.

to je ona igrica čija je ova tema ,koju ti praktički ne igraš čak i ako igraš ,ne igraš.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 3

Ukoliko nekog zanima prodajem BF3 premium accounte za 150 kn... PM ;)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nije još negdje.

u igrici.

to je ona igrica čija je ova tema ,koju ti praktički ne igraš čak i ako igraš ,ne igraš.

Duboko, duboko...

Ali ako nekim slučajem i igram (što je po tebi nemoguće) - ja se zabavljam za razliku od tebe i ne muče me ivek, corona, vještica, peckanje tamo dolje itd... Moraš prestati kukumakati čovječe.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ovaj skuplji ti je Battlefield 3 igra premium, znaci sa DLCovima, a ovaj jeftiniji je premium dodatak ako vec imas obicni Battlefield 3.

1 0 hvala 1
17 godina
191x7 kaže...

Sprdate se Ghostovim statistikama, a šta bi onda tek rekli na moje?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/191x7/stats/252024139/

http://bf3stats.com/stats_pc/191x7

Računajte da BF3 igram od srpnja/kolovoza.

Pusti statse, bitno je samo da li je tebi fun ili ne i jel šora kvalitetna!
16 godina

jbg pa gdje si bio kod je bilo 50% popusta prije tjedan dana?za 30 jura premium edition bi dobio.

15 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...

Ovaj skuplji ti je Battlefield 3 igra premium, znaci sa DLCovima, a ovaj jeftiniji je premium dodatak ako vec imas obicni Battlefield 3.

vec 3. put u jednom danu bih to isto napisao, hvala

17 godina
fila2208 kaže...

CroMystiq kaže...

[M|C] 7emper_fi ako misliš na to kad si bio s nama u skvadu. Lijepo sam ti napisao da nam je došao Hrca i zato si ispao iz skvada. Ostali su bili s nama na TS između ostalog i anarki3D.
Jel anarki onaj ludi srbin što se svađa stalno i pi.izdi na svaku grešku?
 :D
[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 18:20 (CroMystiq).
15 godina
CroMystiq kaže...
fila2208 kaže...

CroMystiq kaže...

Koja je ovo droga, majke mi. Da se tako dere po ts na mene, a lol to bi bilo super.

ko je ovo složio je kralj

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Glupi setpoint, ajmo opet sve definirati... {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

sljedeći put sačuvaj profil koji želiš{#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
CroMystiq kaže...
fila2208 kaže...

CroMystiq kaže...

Koja je ovo droga, majke mi. Da se tako dere po ts na mene, a lol to bi bilo super.

ko je ovo složio je kralj

NIje ovo nikakava kompilacija to su bila dogadanja na ts-u kada su izgubili od nas na esl-u, pa su se svadali tko je bio krivac.

Battlelog: ljudina
17 godina
odjavljen
crozoki kaže...
Friday kaže...

sljedeći put sačuvaj profil koji želiš{#}

Istina, ali nisam uopće znao da se može, j3bem li ga...

Freak Show Inc.
16 godina
Scrappy kaže...
nooir kaže...

Nadalje, molia bi odgovor. Ili san ja retardiran ili san lin pa mi se neda guglat...

Naime skinia san nove set point drivere (lođitek jel), i količinu retardiranosti i gađenja nisan osjetia od onih diskonektanja igre sa porukon "nešto je krenulo krivo". Vjerojatno san samo ja glup jer ipak firma koja okriće toliku lovu na tim uređajima ne može izbacit drivere a da u njima nema ama baš nikakva opcija za podešavat miša. E da, javilo je da ne podržava ništa te da instaliran neki gaming software ali naravno on je prepozna samo đojstik ali miša i tipkovnicu ne... I što sada da radin, da stare dribere instaliran ili unajmin tim odvjetnika i tužin lođitek za 200 000 000 dolara odštete jer se corona ace vratija, a meni drajveri ne valjaju i izowna me te san sve obiteljsko bogatstvo u masline uložija i ostavia se igranja... Molim pomoć. Al ozbiljno (samo oko drivera ne oko maslina).

Hvala.

P.S. Na lođitek stranici mi briljantno javlja da su majstori DETEKTIRALI da ja iman 32 bitnu verziju windowwwsa. Krasno. Ali to i nije toliki problem koliko su oni retardirani.

molio*, sam*, lijen*, google-at*, skinuo*, sam*, logitech*, nisam*, osjetio*, porukom*, okreće*, instaliram*, prepoznao*, joystick*, radim*, drivere*, installiram*, unajmim*, tužim*, Logitech*, vratio*, driveri*, izownao*, sam*, uložio*, ostavio*, Logitech*, imam*...

evo možda će sad neko razumjeti tvoj problem

Driver = upravljački program

izownao = koji k..urac

Ajd nemoj se pravit čorav (sljep). Jer ako ne možeš pročitaiti što je semper napisao, onda su sova i krtica goli ku..rac za tebe.

Dumbass

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
LuX_CRO kaže...
Scrappy kaže...
nooir kaže...

Nadalje, molia bi odgovor. Ili san ja retardiran ili san lin pa mi se neda guglat...

Naime skinia san nove set point drivere (lođitek jel), i količinu retardiranosti i gađenja nisan osjetia od onih diskonektanja igre sa porukon "nešto je krenulo krivo". Vjerojatno san samo ja glup jer ipak firma koja okriće toliku lovu na tim uređajima ne može izbacit drivere a da u njima nema ama baš nikakva opcija za podešavat miša. E da, javilo je da ne podržava ništa te da instaliran neki gaming software ali naravno on je prepozna samo đojstik ali miša i tipkovnicu ne... I što sada da radin, da stare dribere instaliran ili unajmin tim odvjetnika i tužin lođitek za 200 000 000 dolara odštete jer se corona ace vratija, a meni drajveri ne valjaju i izowna me te san sve obiteljsko bogatstvo u masline uložija i ostavia se igranja... Molim pomoć. Al ozbiljno (samo oko drivera ne oko maslina).

Hvala.

P.S. Na lođitek stranici mi briljantno javlja da su majstori DETEKTIRALI da ja iman 32 bitnu verziju windowwwsa. Krasno. Ali to i nije toliki problem koliko su oni retardirani.

molio*, sam*, lijen*, google-at*, skinuo*, sam*, logitech*, nisam*, osjetio*, porukom*, okreće*, instaliram*, prepoznao*, joystick*, radim*, drivere*, installiram*, unajmim*, tužim*, Logitech*, vratio*, driveri*, izownao*, sam*, uložio*, ostavio*, Logitech*, imam*...

evo možda će sad neko razumjeti tvoj problem

Driver = upravljački program

izownao = koji k..urac

Ajd nemoj se pravit čorav (sljep). Jer ako ne možeš pročitaiti što je semper napisao, onda su sova i krtica goli ku..rac za tebe.

Dumbass

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Command Prompt kaže...

No bravo, prije 10 minuta sam kupio obican na G2PLAY {#}

EDIT: Premium ili Premium edition??

Ako nekog zanima, BF3 za 90KN (zapravo nesto vise jer moras platiti u dolarima ili eurima)

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 19:14 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Sprdate se Ghostovim statistikama, a šta bi onda tek rekli na moje?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/191x7/stats/252024139/

http://bf3stats.com/stats_pc/191x7

Računajte da BF3 igram od srpnja/kolovoza.

ma ja se ne sprdam,pitam a i moje nisu nista bolje,nesto malo bolje ali isti vrag

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Command Prompt kaže...

No bravo, prije 10 minuta sam kupio obican na G2PLAY {#}

EDIT: Premium ili Premium edition??

Ako nekog zanima, BF3 za 90KN (zapravo nesto vise jer moras platiti u dolarima ili eurima)

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html

Prodaj nekome taj svoj i kupi od mene premium :)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Stvarno nije loša ta 870-ka... Sad sam prvi puta igrao nakon cca 10-12 dana i ajd rekoh da vidim kako ta pljuca radi. Pa to otkida glave čovječe...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina

S njom nisam ni probao sad ove runde šta smo igrali.

Isprobavao razna oružja i reze su bile ovako nešto

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/48257188/1/243292282/

Svi letaju po mapi sa M16 nakon valjda par mjeseci,pa je uzeo i ja i odigrao normalnu partiju kako se i vidi iz ovog tvog reporta.

Primjetio sam nešto skroz čudno kod nje,da kada i mislim da fulam dobivam hitmarkove,puška je stvarno debelo najjača u cijeloj igri,ili ona jednostavno normalno reagira na hitbox,neam pojma.

17 godina
Battlefield 3

Jedan moj frend tražio da snimim kako igram BF3 i uploadam na YT.

Napravio sam to pa evo i da s vama podijelim; jedan prosječan igrač BF3-a s AUG A3 na kanalima:

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sto je, je!

Car si sa sacmom, ai ne samo s njom {#}

[M|C] ex_Co7
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice