Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
peterstern9 kaže...

m16a3 mi se ne sviđa na većim mapama jer ima preveliki recoil, inače odlično oružje.
Najčešće igram sa onom 3. skupinom oružja od 4 moguće, sad se ne mogu sjetiti točno imena.

Nemoj molim te govoriti da m16 nije super duper uber, to ovdje uzburkava pozaspale duhove {#}

Moj ti je savjet da isprobavas sve puske, i nades onu koja ti najvise pase, ali nemoj se ograničavati na jednu klasu jer ako igras konkveste trebas se priviknuti na mjenjanje klasa po potrebi.

Osobno koristim jednu pusku za sve klase, as val {#}, ali to je moj osobni stav i ni po čemu to ne znači da nema boljih pusaka, zapravo je obrnuto, većina pljuca je sasvim dobro upotrebljivo, samo treba naučiti rukovati njima.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:37 (Granzon).
16 godina
Zvonzi kaže...

imam mali problem sa FPS-ovima. naime, u zadnje vrijeme broj FPS-ova koje dobivam često ne prelazi 30. najčešće igram otvorene mape tipa Kharg Island, Firestorm etc. problem je u tome šta na praktički istom kompu, ali doma, dobivam puno bolje rezultate sa višim postavkama. na ovome kompu (AMD X2 260@2.20GHz, 4GB RAM, HD5670 512MB) sam praktički sa postavkama sve moguće kombinacije pokušao, ali pomaka najčešće nema. mislim, ne očekujem 60 FPS-ova, ali na low postavkama da barem bude igrivo. ima li netko ideju? osim procesora (doma imam dual core Intel) praktički su sve komponente jednake, jedina je razlika u konekciji pa ne znam može li i to imati utjecaja s obzirom da na ovome kompu imam puno sporiji net. :\

odi molim te pročitaj minimalne zahtjeve za igru pa onda dođi blamaže pričat

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
protjeran
Nick_Diamond kaže...
MARKOcVp kaže...
MARKOcVp kaže...
An error was reported from EA Online
ovaj problem od danas, taman izmijenio pass i e mail i sad to izbacuje
juce normalno igro
sve normalno se ulogira i to, samo to izbacuje, probo repair neradi, vratio stari mail i pass i neradi...
ima netko ideju?

evo prico s njima 1.5h i nista

Probaj sa drugim browserom. Na Chromu ni meni danas ne radi. Pokrenul Mozillu, radi.  Svašta

ma evo radi sad svugdje, vratio e mai lna stari, aj sad recite kakve veze e mail ima sa tim dal aj mogu igrat, a ulogirat se uvijek mogu

ako promjenim mail nemogu igrat xD, s passom mogu radit sta ocu

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:57 (MARKOcVp).
14 godina
Scrappy kaže...
Zvonzi kaže...

imam mali problem sa FPS-ovima. naime, u zadnje vrijeme broj FPS-ova koje dobivam često ne prelazi 30. najčešće igram otvorene mape tipa Kharg Island, Firestorm etc. problem je u tome šta na praktički istom kompu, ali doma, dobivam puno bolje rezultate sa višim postavkama. na ovome kompu (AMD X2 260@2.20GHz, 4GB RAM, HD5670 512MB) sam praktički sa postavkama sve moguće kombinacije pokušao, ali pomaka najčešće nema. mislim, ne očekujem 60 FPS-ova, ali na low postavkama da barem bude igrivo. ima li netko ideju? osim procesora (doma imam dual core Intel) praktički su sve komponente jednake, jedina je razlika u konekciji pa ne znam može li i to imati utjecaja s obzirom da na ovome kompu imam puno sporiji net. :\

odi molim te pročitaj minimalne zahtjeve za igru pa onda dođi blamaže pričat

pročitao. FPS i dalje isti :(

još neki prijedlog?

14 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

nabavi quad core i radit ce odlicno, na medium detaljima sa 40+fps sigurno

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
kurt kaže...

koji proc onda da kupim za am3?kupio bi x4,ali neznam jel to bude dosta za bf4?

situacija se poboljsala sad kad sam iskljucio AVG {#}

Jesi probao ugasiti Origin i browser nakon što ti učita igru?

Meni to jako pomaže.

naravno,sve je ugašeno,cak je i AVG disejblan

imam jedno pitanje,jel vrijedi paliti ovaj game boster?

battlelog:kickass1999
14 godina
protjeran
kurt kaže...
Arabarran kaže...
kurt kaže...

koji proc onda da kupim za am3?kupio bi x4,ali neznam jel to bude dosta za bf4?

situacija se poboljsala sad kad sam iskljucio AVG {#}

Jesi probao ugasiti Origin i browser nakon što ti učita igru?

Meni to jako pomaže.

naravno,sve je ugašeno,cak je i AVG disejblan

imam jedno pitanje,jel vrijedi paliti ovaj game boster?

Ako imas malo rama ukljuci da ti osloboditi memoriju.

Battlelog: ljudina
14 godina
Battlefield 3

minimapa je u ku*cu premala je, vidim izvan combat area i sve skupljeno u centru , kako se moze resetat mapa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ProTeinZ kaže...

minimapa je u ku*cu premala je, vidim izvan combat area i sve skupljeno u centru , kako se moze resetat mapa?

Tipka N

Freak Show Inc.
14 godina
MARKOcVp kaže...
Zvonzi kaže...

nabavi quad core i radit ce odlicno, na medium detaljima sa 40+fps sigurno

hmm, jednog dana hoću :)
najviše me mučilo šta mi je prije puno bolje radilo (barem sam imao takav osjećaj), a u međuvremenu nisam nekakve velike promjene na kompu imao. čisto sam htio provjeriti kako drugima na sličnim konfama radi na low detaljima.

nego, vidim sada prijedlog da se gasi origin i browser kada se igra digne. to funkcionira? jebiga, ipak mi to dvoje u kombinaciji popapa poprilično RAM-a.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skini Razer Game Booster i oslobodit će ti dosta memorije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Znam da se nema love ali danas giga memorije košta kao pivo u birtiji. Totalno mi je nejasno da ljudi pribjegavaju tako očajničkim potezima umjesto da ubodu koji keks...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
16 godina
Da,ako ugasiš Origin i browser oslobodiš si dosta memorije. Ja to stalno radm. Ćim mi se pokaže ikona od igre u taskbaru gasim browser i desni klik na origin-exit. Ako to ne napravim kod promjena mape mi se crasha igra i imam više lagova dok igram.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Znam da se nema love ali danas giga memorije košta kao pivo u birtiji. Totalno mi je nejasno da ljudi pribjegavaju tako očajničkim potezima umjesto da ubodu koji keks...

Ralika izmedu 4 i 8gb je velika u bf3, ja sam osjetio ogroman pomak.

Nema vise trzuckanja, mapel se duplo brze ocitavaju, kad spustam igru dolje trenutno se spusti, nema vise zastajkivalja... Kad igram bf3 sa upaljenim originom+browswer sa 3 taba u prosjeku, sa xfire, antivirus mi se koristilo najvise 4.6gb rama.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Aimboter!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

reload cheater

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...

Aimboter!

1:03 - prokleti hipster! :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahaha, razmisljam da si spawnam jedan ovakav za bazaar ili seine XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Aimboter!

Jel to Furyo?  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Uh radi mira u državi bolje ne. Gricule se ljute i na vodnika, zbog ovog bi infarkt doživjeli, ipak su ljudi u godinama već.

13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
xyan kaže...

Uh radi mira u državi bolje ne. Gricule se ljute i na vodnika, zbog ovog bi infarkt doživjeli, ipak su ljudi u godinama već.

opet se poklopac javlja....ako je infantry onda je infantry a vozila imate na klasiku...sta ne idete na klasik kad ga toliko volite pa se vozajte koliko hocete...molio bi xXx ekipu da totalno iskljuce vozila.hvala

14 godina
protjeran
Battlefield 3

E ali sada ozbiljno xXx pitam za server, sta se odbraga dogada sa tim serverom, sada smo nas vise provjeravali pingove i ja isto imam ping non stop preko 90 a server je u njemackoj. hit reg i deelay je katastrofalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

E ali sada ozbiljno xXx pitam za server, sta se odbraga dogada sa tim serverom, sada smo nas vise provjeravali pingove i ja isto imam ping non stop preko 90 a server je u njemackoj. hit reg i deelay je katastrofalan.

Server je restrtiran i sad bi trebalo biti bolje.

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
13 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...

opet se poklopac javlja....ako je infantry onda je infantry a vozila imate na klasiku...sta ne idete na klasik kad ga toliko volite pa se vozajte koliko hocete...molio bi xXx ekipu da totalno iskljuce vozila.hvala

Dragi moj Hrca javljat ću se kad i gdje hoću. Neki dan kad su xxx na serveru rekli da će stavit jedno vozilo da se spawna na početku i poslije ga više nema, napisali ste da je to super... i to je na kraju krajeva isto kao što je bilo na ec-gaming na kojem ste stalno igrali. Danas nakon što te lik pregazio, a ustao si valjda na lijevu nogu, odjednom je i to jedno vozilo previše. Ja isto uglavnom volim igrat infantry, no čini mi se nepristojnim zahtjevat od drugih da postave server onako kako meni paše. Sad si napisao molim, a na serveru je to zvučalo kao nešto što bi se tebe moralo poslušati, i usput si lika koji te normalno ubio vozilom lijepim komplimentom počastio.

Edit: Ovo da server ne radi dobro i da je ping visok mislim da nije samo do tog servera, jer mi smo danas popodne igrali na serveru od MC i ping nam je svaku rundu bio sve veći... Kad smo ušli na server bio je čini mi se oko 50, a nakon sat vremena smo svi imali ping iznad 70, a neki i 100. Nešto se čudno događa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 17:37 (LudaVjestica).
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Hrca1981 kaže...

Dragi moj Hrca...

Grabs popcorn... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

XXX serever i dalje ima ping preko 100, ja vez 2 dana ttrubim da je hit reg koma.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

XXX serever i dalje ima ping preko 100, ja vez 2 dana ttrubim da je hit reg koma.

i na war serveru je oko 120 ping cijelo vrijeme, isto Diabolic. Ili je do providera, ili je do Hitler telekoma i danasnjeg snijega.

13 godina
LudaVjestica kaže...

Edit: Ovo da server ne radi dobro i da je ping visok mislim da nije samo do tog servera, jer mi smo danas popodne igrali na serveru od MC i ping nam je svaku rundu bio sve veći... Kad smo ušli na server bio je čini mi se oko 50, a nakon sat vremena smo svi imali ping iznad 70, a neki i 100. Nešto se čudno događa...

Mislim  da nije toliko do servera koliko do ovog nevremena i ukupnih veza providera. Jer evo vidim da su pingovi prema svakom serveru bezze.

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Ping sa 3 različite lokacije i 2 različita providera - od 91 do 196...

EDIT:

Iz švicarske je 25...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:29 (Friday).
15 godina
Arabarran kaže...
Da,ako ugasiš Origin i browser oslobodiš si dosta memorije. Ja to stalno radm. Ćim mi se pokaže ikona od igre u taskbaru gasim browser i desni klik na origin-exit. Ako to ne napravim kod promjena mape mi se crasha igra i imam više lagova dok igram.

Prije sam to radio, ali onda mi se igra nekad smrzne. Tako da...a i tlaka je kad mjenjaš server ili nešto opet palit orgin i to sve.

bar meni :)

btw lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:37 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice