Sve 5 ali svađaš se već dvije strane sa čovjekom... I još ćeš, samo čekaš da nešto napiše.
Znamo mi da si ti inžinjer
Sve 5 ali svađaš se već dvije strane sa čovjekom... I još ćeš, samo čekaš da nešto napiše.
Pa vidim da svi u bf3 trče okolo ko muhe bez glave, silne skillđije, pokušavaju doć na vrh ljestvice na koji god način mogu.
Sam želim reć da nemaju svi isti stav prema multi igrama. Neki igraju da budu prvi a neki igraju da uživaju. Ako su nekome potrebni max detalji za taj užitak, tko si ti da se miješaš u to?
Inače što se tiče oružija, rijetko npr koristim FN, Sig ili AUG, ali onda se držim američke strane.
On je inžinjer, i ima dozvolu za takve stvari...
Da mi je samo znati kako taj proc moze tjerati na ultra i uz tu grafu, mozda 20-30fps-a, nemoj zavaravati covjeka.
Ne volim kad netko radi idiota od mene. Znam kakav auto vozim, koje tenisice nosim i kakav PC imam te što na njemu mogu igrati. Imaš ovdje testove koje sam radio.
sad sam pogledao post u toj temi i na niti jednom SS-u nema niti jednog neprijatelja i u tim uvjetima imas 40fps-a, do problema dode kad ti se na ekranu stvori 4-5 neprijatelja + par eksplozija i fps pada na kojih 30-ak sta definitivno nije ugodno koliko god grafika bila na ultra
btw. zasto koristiti aa post?? koliko sam ja primjetio samo zamucuje sliku i izgleda jos ruznije...
btw. zasto koristiti aa post?? koliko sam ja primjetio samo zamucuje sliku i izgleda jos ruznije...
Definitivno OFF
Ne svađam se lol, fino razgovaram sa likom i zanima me zašto frajer tako igra, odogovrio mi je i bok.
Pa vidim da svi u bf3 trče okolo ko muhe bez glave, silne skillđije, pokušavaju doć na vrh ljestvice na koji god način mogu.
Sam želim reć da nemaju svi isti stav prema multi igrama. Neki igraju da budu prvi a neki igraju da uživaju. Ako su nekome potrebni max detalji za taj užitak, tko si ti da se miješaš u to?
Inače što se tiče oružija, rijetko npr koristim FN, Sig ili AUG, ali onda se držim američke strane.
On je inžinjer, i ima dozvolu za takve stvari...
Trebaš skužiti da neki ne igraju igre da bi bili prvi na kraju runde, nego da se malo užive u okolinu.
ovi su mi najdrazi, bazzar small, gubimo zadnju zastavicu, a tuljan se seta po bazi, razgledava, puca u rasvjetne stupove, razbija stakla na busu.... aaaaaa zasto nema frendly fire na normal modu.... Alt+F4
Ovako, ako netko ima Battlefield 3 RUS i kupi Battlefield 3 Premium Edition (internacionalni, engleski ili koji već) te aktivira na tom Originu, što se njemu dogodi?
Ovako, ako netko ima Battlefield 3 RUS i kupi Battlefield 3 Premium Edition (internacionalni, engleski ili koji već) te aktivira na tom Originu, što se njemu dogodi?
Doogodi mu se da igra igru kao i svi drugi normalno.
ovo je sva na high ultra šta već jel?
ovo je sva na high ultra šta već jel?
Ultra, full hd, bez AA. Konfa pod moj PC, jedino sam napravio OC proca na 3.45 GHz (stock je 3.0) i grafe na 950/1150 (stock je 900/1050). Osjeti se razlika u igri spram stock, nema laga i fps je bolji za 10-tak frameova.
Mapa je bila puna (64/64 igrača). Server xtracommunity.com (64 vanilla), conquest.
Edit: Evo SS kako je podešeno u igri:
Ma mislim na to šta bude s ruskom verzijom. Ne pričam o kupnji čisto Premiuma već Premium edicije (dakle što sadrži igru i premium).
Jel ostaje na ruskom i dodaje se Premium ili bude na engleskom? Zanima me jel se eliminira potreba za mijenjanjem jezičnih fajlova i to (nakon svakog patcha).
Evo još par SS-ova. Od sramote nisam imao snage staviti tablicu s rezultatima te igre.
jel ti to imas iskljucene boje mislim onaj plavi filter
jel ti to imas iskljucene boje mislim onaj plavi filter
Nikakve preinake. Čak ni lampe ne gasim u igri :)
Evo još par SS-ova. Od sramote nisam imao snage staviti tablicu s rezultatima te igre.
Ne znam meni to ne izgleda niš predivno, tak je nešto i moje na low, možda je ovo malo čišće, bolje su linije i malo boje.
Velim ne znam što dobivaš sa time....osim manji fps.
I što se tiče reporta, pošto si stavio dolje u skvadu se vidi ime igrača, svako te može naći i iskopati report tako da...
Ma mislim na to šta bude s ruskom verzijom. Ne pričam o kupnji čisto Premiuma već Premium edicije (dakle što sadrži igru i premium).
Jel ostaje na ruskom i dodaje se Premium ili bude na engleskom? Zanima me jel se eliminira potreba za mijenjanjem jezičnih fajlova i to (nakon svakog patcha).
Ne znam meni to ne izgleda niš predivno, tak je nešto i moje na low, možda je ovo malo čišće, bolje su linije i malo boje.
Velim ne znam što dobivaš sa time....osim manji fps.
I što se tiče reporta, pošto si stavio dolje u skvadu se vidi ime igrača, svako te može naći i iskopati report tako da...
Sve sam pretestirao. Ultra, low, rezlociju smanjivao, povećavao.... Naravno ne mogu se porediti s ekipom koja ima slabije kompove, ali situacija je ovakva. Na MP igranju, apsolutno, ali stvarno apsolutno, ultra postavke grafike nemaju nikakvog efekta. Ja sam stavio na low sve osim, MESH ultra, 4XMSAA, post off (što Deadmouse reče samo zamuti grafiku) i ugasio HBAO stavio SSAO a rezu stavio na nativnu monitora 1920x1080 (netko je u jednom postu ranije naglasio da je bolje staviti nativnu rezu a smanjiti garfiče postavke i s tim se slažem jer se dobije isti efekat a to je smanjenje laga između mtrdanja mišem i događaja na ekranu). U MP igranju, gdje je koncentracija igranja usmjerena na gledanje gdje je protivnik i kako ga što ranije skontat i ubiti, grafički efekti nemaju nikakvu ulogu osim da smetaju.
U biti, ovo što Džukela iznad reče, stvarno nije tolika razlika između low i ultra u izgledu igre.
Na SP, sve na ultra ko može, i tu uživaš u ljepoti grafike.
Da rezimiramo, šta je po vašem najbitnije od postavki
za kvalitetnu igru dakle;
-dobro se vide i raspoznaju protivnici
-dobro se vidi teren i stvari na distanci
-Ne pretjeran eye-candy
Za nekog s srednjom konfiguracijom poput moje.
Upravo se malo igran s postavkama, neke daju 10ak frejmova, neke uzmu...
edit:
i da je Ef Pe Es dobar naravski
Ja sam napravio resize u corelu a originale maknuo jer skore sve slike koje stavljam na forum imaju oko/do 800x600px i 72 dpi. Kod većih formata forum automatski sam radi resize pa se slike dodatno zamućuju i to još lošije ispada.
A sad mi se ne da ponovno to sve raditi i praviti account na nekom servisu za slike, oprosti.
Opet ne razumiješ. BF3 RUS sadrži samo igru na ruskom (promijenjeno na engleski), a Premium Edition sadrži igru+premium.
Što se dogodi kada na accountu na kojem već imaš igru na ruskom aktiviraš Premium Edition? To je ono što mene zanima.
Razumiješ sada?
Opet ne razumiješ. BF3 RUS sadrži samo igru na ruskom (promijenjeno na engleski), a Premium Edition sadrži igru+premium.
Što se dogodi kada na accountu na kojem već imaš igru na ruskom aktiviraš Premium Edition? To je ono što mene zanima.
Razumiješ sada?
Ne dogodi se ništa.
Mislim da ti čak ni ne treba nikakav language file kad ubodeš Premium.
Naravno, pod uvijetmom da si već ranije prebacio s ruskog na engleski.
Oh god, što je svama u ovoj temi? Nikad čuli za Premium Edition Battlefielda 3?
Ja imam RU verziju, naknadno sam uzeo Premium sa Origina (standardnog, nikakve muljaže), moram stavljati mali language fix sa svakim patchem i to je to.
A ima ti ovdje i hrpa ekipe što igra na engleskom sa RU+Indijski Premium.
A ako misliš na RU Premium Edition koji uključuje BF3 + Premium (tj. sve DLC-ove), ista stvar će ti biti potrebna - oko 1GB eng file da prebaciš igru na ENG i sa svakim patchom 2-5MB eng language fix.
Ovako imam jedan problem, pa moze pomoc ako se nekome slicno dogadjalo ili dogadja sa igrom
Znaci imam neke kao male lagove a nisu zbog pinga jer mi ping normalan i frejmovi su ok.
Desava se to jos od izlaska igre, a pogorsalo znacajno nakon patcha prije nego je izasao Ak da kad sam u vozilu a pogotovo avion-heli imam neka cudna treskanja ekrana.
Znaci kad vozim avion i stavim ga u trecem licu sve ide normalno ali svakih pet-sest sekundi mi se avion vrati natrag znaci izgleda ko neki lag, a pogled iz kabine
je jos brutalniji jer kad ocu nekog naciljat samo mi se zatrese avion nekad se zbog toga znam zabit u zemlju ako letim nisko.
Kod helija mi se dogadja da kad zelim naciljat mi se vraca nisan na lijevu ili desnu stranu, pa ono imam borbu sa misem drzati tamo gdje ciljam.
Slicno je tako sa tenkom i ostalim oklopnjacima i sa stationary weapons kad naglo okrecem lijevo-desno vraca mi nisan uz neko malo titranje prema sredini bez da diram ista, to se sjecam da mi je u bc2 bilo isto.
Pobrisao sam igru i ponovo je instalirao malo sam dignuo grafu ali taj lag ostaje :/
Guglao sam ali nisam nasao nista, plus neznam ni sam kako da objasnim taj problem. Najslicnije tome sam nasao da su neki stavili vise rama i da im igra radi bolje.
Jeli zbog rama da mi avion ima neke turbulencije i tenk koji sam od sebe pomice nisan neznam, nekako ne vjerujem.
Sad dali je netko imao slicno pa rijesio bio bih zahvalan
Komp je i5-750, Ati 5870, Ram 4gb
Ovako imam jedan problem, pa moze pomoc ako se nekome slicno dogadjalo ili dogadja sa igrom
Znaci imam neke kao male lagove a nisu zbog pinga jer mi ping normalan i frejmovi su ok.
Desava se to jos od izlaska igre, a pogorsalo znacajno nakon patcha prije nego je izasao Ak da kad sam u vozilu a pogotovo avion-heli imam neka cudna treskanja ekrana.
Znaci kad vozim avion i stavim ga u trecem licu sve ide normalno ali svakih pet-sest sekundi mi se avion vrati natrag znaci izgleda ko neki lag, a pogled iz kabine
je jos brutalniji jer kad ocu nekog naciljat samo mi se zatrese avion nekad se zbog toga znam zabit u zemlju ako letim nisko.
Kod helija mi se dogadja da kad zelim naciljat mi se vraca nisan na lijevu ili desnu stranu, pa ono imam borbu sa misem drzati tamo gdje ciljam.
Slicno je tako sa tenkom i ostalim oklopnjacima i sa stationary weapons kad naglo okrecem lijevo-desno vraca mi nisan uz neko malo titranje prema sredini bez da diram ista, to se sjecam da mi je u bc2 bilo isto.
Pobrisao sam igru i ponovo je instalirao malo sam dignuo grafu ali taj lag ostaje :/
Guglao sam ali nisam nasao nista, plus neznam ni sam kako da objasnim taj problem. Najslicnije tome sam nasao da su neki stavili vise rama i da im igra radi bolje.
Jeli zbog rama da mi avion ima neke turbulencije i tenk koji sam od sebe pomice nisan neznam, nekako ne vjerujem.
Sad dali je netko imao slicno pa rijesio bio bih zahvalan
Komp je i5-750, Ati 5870, Ram 4gb
RAM 8G obavezno.
Ja imam RU verziju, naknadno sam uzeo Premium sa Origina (standardnog, nikakve muljaže), moram stavljati mali language fix sa svakim patchem i to je to.
A ima ti ovdje i hrpa ekipe što igra na engleskom sa RU+Indijski Premium.
A ako misliš na RU Premium Edition koji uključuje BF3 + Premium (tj. sve DLC-ove), ista stvar će ti biti potrebna - oko 1GB eng file da prebaciš igru na ENG i sa svakim patchom 2-5MB eng language fix.
Još jedan koji ne kuži.
NE pitam za PREMIUM nego za Premium EDITION.
Ako imas osnovni vanilla BF (ru) i kupis jos jednu igru BF3 sa premiumom, sta ces dobiti? jednu nepotrebnu igru koju prodas. To nisi trebao ni pitati.
RAM 8G obavezno.
Mislis da ce to rijesit ?
Ne bi meni bio problem dati jos dva keksa rama, nego moram uzeti novu maticnu jer ovoj ne radi dva ram slota :S
A postene maticne za 1156 socket vise nema nigdje za uzeti.