Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.193.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Lateralus kaže...
Danny_HR kaže...

Tako možemo zauvijek, samo da postoji dulji history.

Nemoj me žderat Lat. 

P.S. Sve je zbilja bila zajebancija i nemam pojma zašto to uzimaš tako k srcu. 

jos uvijek ti nedostaje barem 5000 reporteva {#}

(istina je da se tom kurci nicim)

zaboli me, znam protiv koga i kad sam igrao, ljubomoronih ce uvijek biti

Aj da nemoš bar 90% win imat, aj da nemoš. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanimljiv prviju Aftermatha. http://www.vg247.com/2012/10/24/battlefield-3-aftermath-hands-on-ravage-and-ruin/

To bi lako mogla bit najbolja ekspanzija do sad, kaj ne?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Zanimljiv prviju Aftermatha. http://www.vg247.com/2012/10/24/battlefield-3-aftermath-hands-on-ravage-and-ruin/

To bi lako mogla bit najbolja ekspanzija do sad, kaj ne?

Izgleda da će biti odličan taj Aftermath.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

dobro ali ovaj trial koliko traje?nekih mjesec dana?ako da,onda će i to proć :)

30 dana.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Ku*ac si to pročito za 3 minute.

Fast read čiter.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi ste vi face dok mene nema.{#}

Spojih se prije mjesec dana na 15 minuta i odma wipeao Danny's butt pirates squad.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Fast read čiter.

Nemam vremena čitati... aj u dvije rečenice sažmi ono najbitnije.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Aftermath. Battlefield 3.
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Aftermath. Battlefield 3.

Seems legit! Definitivno se isplati igrati!

Freak Show Inc.
14 godina
Danny_HR kaže...

Fejkerski Dado je pravi old skul igrač. Rejpa, rejpa, rejpa i onda kad mu uzmeš zastavu viče da timovi nisu balansirani.  {#}

http://i.imgur.com/zjxNm.gif

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav,

htio bih kupiti BF3, vidim ima na g2play za 105 kn što je odlična cijena, zar ne?
Uglavnom ću igrati multiplayer pa me zanima isplati li mi se uzeti Premium ili ne? Nekako mi je žao dati toliko puno novaca ako neću dobiti puno više.

I zadnje, je li g2play povjerljiva stranica za kupnju? Platio bih PayPalom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
peterstern9 kaže...

Pozdrav,

htio bih kupiti BF3, vidim ima na g2play za 105 kn što je odlična cijena, zar ne?
Uglavnom ću igrati multiplayer pa me zanima isplati li mi se uzeti Premium ili ne? Nekako mi je žao dati toliko puno novaca ako neću dobiti puno više.

Za početak nemoj uzimati premium. Mape koje dobiješ sa osnovnom igrom su ti za početak OK, a nakon mjesec-dva vidi jel ti treba premium!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Fast read čiter.

I to ne jedamput,već dvaput.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
peterstern9 kaže...

Pozdrav,

Za početak nemoj uzimati premium. Mape koje dobiješ sa osnovnom igrom su ti za početak OK, a nakon mjesec-dva vidi jel ti treba premium!

Ok, a znaš li razliku između ovog "običnog" i Limited Edition? I mogu uzeti ruski key sa language changerom i dobijem neki "Bonus" ili normalni Limited Edition engleski bez tog bonusa, što mi savjetuješ?

1, 2, 3, 4

Koji uzeti?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I da, nije mi problem dati tih 80 kn više ako ću dobiti nešto više za multiplayer, tako da cijenu zanemari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
peterstern9 kaže...
Friday kaže...
peterstern9 kaže...

Pozdrav,

Ok, a znaš li razliku između ovog "običnog" i Limited Edition? I mogu uzeti ruski key sa language changerom i dobijem neki "Bonus" ili normalni Limited Edition engleski bez tog bonusa, što mi savjetuješ?

1, 2, 3, 4

Koji uzeti?

Ako se možeš "protegnuti" svakako uzmi limited - dobiješ i b2k mape koje su odlične!

Freak Show Inc.
17 godina
peterstern9 kaže...
Friday kaže...
peterstern9 kaže...

Pozdrav,

1, 2, 3, 4

Koji uzeti?

Ovo pod 2 definitivno. Obična internacionalna verzija. S Limited Edition ne dobiješ ništa vrijedno spomena. A s ruskom se moraš zafrkavati oko jezičnih fajlova te te trenutno i izađe skuplje.

Edit: Ovo što im uz internacionalnu verziju Limiteda piše BTK dlc, to je greška. Već odavno se uz Limited ne dobija Karkand. Kod ruske verzije Limiteda to i piše.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 13:08 (191x7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi evo gdje bi me najjeftinije izašao najobičniji Battelfeeld3, a da mogu iskoristiti paysafecard? G2Play čuo sam raznorazne priče o tome kako scammaju a sad jel to istina il nije.....

Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fallout3fan kaže...

Ljudi evo gdje bi me najjeftinije izašao najobičniji Battelfeeld3, a da mogu iskoristiti paysafecard? G2Play čuo sam raznorazne priče o tome kako scammaju a sad jel to istina il nije.....

Ne znam za igdje drugdje s Paysafecard osim na g2play.net. Nisam čuo za probleme sa njima.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
peterstern9 kaže...

I da, nije mi problem dati tih 80 kn više ako ću dobiti nešto više za multiplayer, tako da cijenu zanemari.

E da, ako uzmeš sada s npr Back To Karkand i kasnije uzmeš Premium koj isadrži sve ekspanzije, bacio si novce za Karkand bezveze.

Trenutno ti je najbolje uzeti osnovnu verziju (vanilla jel) i ako ti se svidi jednom uzet Premium. Premiumu će sad uskoro navodno past cijena.

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
peterstern9 kaže...

E da, ako uzmeš sada s npr Back To Karkand i kasnije uzmeš Premium koj isadrži sve ekspanzije, bacio si novce za Karkand bezveze.

Trenutno ti je najbolje uzeti osnovnu verziju (vanilla jel) i ako ti se svidi jednom uzet Premium. Premiumu će sad uskoro navodno past cijena.

Tako nekako sam i mislio, sad cu za pocetak obicni BF3, a ako ću baš jako htjeti Premium ću ga uzeti.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

P.P.S. Bez pardona ću vam se pridružit u rejpanju noobova, čisto da se razumijemo. Nemam ja niš protiv toga. :)

pridruzi se kad nas vidis online, ako hoces dam ti podatke TS-a {#}

ali kako da vam objasnim da nama to nije smisao igranja bf3 {#}

mi se spojimo na 24p vanila rush server s najmanjim pingom na kojem ima mjesta i igramo (ako nema cheatera i trollanja {#})
jel vam palo na pamet da kad ekipa vidi 3-4 colonela 100 da se odmah krenu prebacivati na nasu stranu?

Battlelog: LateralusX
17 godina
neaktivan
Ma sve 5 Lat. Velim ti da je sve počelo kao zajebancija i sprdavanje uz nezaobilaznu dozu trolanja. :)

Jer sam takav čovjek.
17 godina
odjavljen
peterstern9 kaže...

Tako nekako sam i mislio, sad cu za pocetak obicni BF3, a ako ću baš jako htjeti Premium ću ga uzeti.

I puno puno vazelina... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

zar ti nije prijatelj zenge rekao da sam picka i da se skrivam vec 1000 sati {#}

sorry nisam ja mislio sa time ništa loše,ali šta je je,jedino tebe još nisam sreo na niti jednom serveru.

da jesam,nebi ti to ni rekao

ovako si samo:

:)

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
I puno puno vazelina... {#}

{#}

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
16 godina
Battlefield 3
Ima ko brige oko nedostatka mjesta na hdd-u zbog B3 dlc-ova? Imam ssd od 60 gb i muku mucim s tim. Ostalo mi svega jos 9 gb slobodno a dolaze jos dva dlc-a.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...
Ima ko brige oko nedostatka mjesta na hdd-u zbog B3 dlc-ova? Imam ssd od 60 gb i muku mucim s tim. Ostalo mi svega jos 9 gb slobodno a dolaze jos dva dlc-a.

Na srecu ne, imam 3 diska od 500 GB.

Ali mislio sam si nabaviti SSD i bas sam razmisljao o ovom problemu.

Nek gore stavim samo Windowse i BF3, ode cijeli disk!

Znaci, minimum 120 GB?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
ivanec kaže...

Znaci, minimum 120 GB?

OCZ Vertex 3 120 Gb je best buy, dode oko 800 kn.

BE HAPPY xD : )
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
ivanec kaže...

Znaci, minimum 120 GB?

Ne. Minimum 90GB.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

tko god da je izmislio onaj asajment sa eod botom, nabio bi mu ga u s*pak i provozao se tamo njime. ne mogu nist aunistiti s njime. ni spawn beacon ni tugs ni medic kit ni ammo kit... i spawn beacon ko da nema hitmark uopce nakon ovih posljednjih patcheva...

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice