- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skidam bc2 :)
Ja DAO :)
Idem probati još nešto ubosti tako
EDIT: ništa, vrijedi samo jednom za isti acc.
Battle reportove dobijam samo kad igram Tank Superiority.

Ma kakvi injectori, kakve modifikacije boja,
pravim mužjacima ne treba ni WASD ruka za dobro igrati BF3
lol što si radio forz?da pogodim sad samo W sa srednjakom stiščeš?side strafe is for noobs...
Tko nema AK ili CQ DLC ili pak želi neku drugu EA igru ispod 20$ besplatno ili popust na one skuplje EA naslove neka pročita i napravi kako piše ovdje:
EDIT: dali to radi za AK i CQ nije isprobano, ali za druge igre radi 100%
Ljubi te deda
Ja uzeo NFS hot pursuit...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kako-dobiti-besplatnu-igru-origina/166507.aspx?page=0&jumpto=3213266&sort=asc&view=flat
mozete pokupit besplatan dlc
Kuky care, evo ja skidam medal of honor, poslije cu sa drugog kompa u drugoj kuci probati skinuti fifu 12.
Bilo bi najbolje da se strpimo da dođe ceco, on će sigurno naći nekakav glitch pa ćemo moći poskidati sve igre
Ja pazario BC2 :)
skidam bc2 :)
Ja DAO :)
Idem probati još nešto ubosti tako
EDIT: ništa, vrijedi samo jednom za isti acc.
lol njubare...
(+ još vietnam)
Sorry, ali ti si obično mučko đubre!!! Pa kakav ti je to internet pobogu???
Ne radi više.
Ne radi više.
Jep,baca invalid code.
Ne radi više.
Baš sam sretan što su me djeca rano probudila
Ne radi više.
Bitno da sam ja sve prespavao, kao bolestan pa se izležavam, glupandol nisam očito popio. A tako bi uhvatio nešto,tek toliko da ne ostanem praznih ruku :)
a dobro valjda će ukapirat još koji kod.
Ne radi više.
Bitno da sam ja sve prespavao, kao bolestan pa se izležavam, glupandol nisam očito popio. A tako bi uhvatio nešto,tek toliko da ne ostanem praznih ruku :)
a dobro valjda će ukapirat još koji kod.
De nemoj, molim te! Ti bi skinuo krizu pa bi kukao kako imaš malo FPS ali si svejedno dobar
De nemoj, molim te! Ti bi skinuo krizu pa bi kukao kako imaš malo FPS ali si svejedno dobar
Špelac čitaš me bolje nego profesor zenge, morat ću se zapitati.....proučavaš me, ili šta :)))
i ja nebi kukao nisam kuky :)
Špelac čitaš me bolje nego profesor zenge, morat ću se zapitati.....proučavaš me, ili šta :)))
Volim nabildane mladiće...
Navodno je i corona iz pisa hrpetina mišića. Vas dvojica biste bili prekrasan par!
Volim nabildane mladiće...
Navodno je i corona iz pisa hrpetina mišića. Vas dvojica biste bili prekrasan par!
Navodno? Imaš njegov broj, da razmjenimo...''iskustva''..:)
Evo battlelog mi je updateao statse za ono što sam jučer odigrao ali battlereportove još nisam dobio, a vjerovatno ni neću.
Btw. Taj code sto pricate jel to sa zadnjeg video uradka od MongolFPS.. On je djelio nekakav code za US trziste ili samo njihov VPN...

Pitanjce. Hoće li američki cd-key delati na cro. origin accountu?
tko je skužio tu foru?
tko stražari po cijele dane na netu i traži "rupe"
tko je skužio tu foru?
tko stražari po cijele dane na netu i traži "rupe"
Tko nema AK ili CQ DLC ili pak želi neku drugu EA igru ispod 20$ besplatno ili popust na one skuplje EA naslove neka pročita i napravi kako piše ovdje:
EDIT: dali to radi za AK i CQ nije isprobano, ali za druge igre radi 100%
Ja ne mogu, kada upišem onaj promo code dobim invalid code.