definitvno mala kalša, je malo sporija, ali je preciznija.
Nešto se bilo hvalilo G53, jel stvarno tako dobra ili da ipak riješavam kalaša?
a neka sredina je g53, sg553 je odličan isto.
Ljudina jesi kupio monitor?
Kad ga uspiješ ubiti znat ćeš da je kupio novi monitor!
Ja si isto kontam da neće znati gdje mu je guzica a gdje glava kad pokrene igru na novom monitoru
Ma nisam zao mi je dati toliko novaca na monitor, a jos bi i rebao uzeti i5 2500k, u svakom slucaju jos cu saceakti nikuda mi se nezuri.
igrao sam ja vec prije na full hd samo sto sam na tom tv-u imao input lag i bluring, ali nije neka velika razlika osim sto je minimapa sicusna, a ovo ostalo je sve isto.
Ma nisam zao mi je dati toliko novaca na monitor, a jos bi i rebao uzeti i5 2500k, u svakom slucaju jos cu saceakti nikuda mi se nezuri.
Znači lagao si nam! Krasno, krasno... šta da djeci kažem??? Eno mala došla iz škole i pita "jel onaj čiko kupio novi monitor?"!
igrao sam ja vec prije na full hd samo sto sam na tom tv-u imao input lag i bluring, ali nije neka velika razlika osim sto je minimapa sicusna, a ovo ostalo je sve isto.
A da razmisliš o kupovini ovoga
Mora 2500k da moze imat 85 fps lock.
ovak. frend mi ima problem. prije je na svom origin accountu imao bf3 russian extented i nakon nekog vremena baniran mu je account.
odlucio je ponovno igrati i preko origin storea na istom accountu kupio je bf3 limited edition( premium+svi dodatci) za 60 eura.
problem je u tome kaj punkbuster i battellog misli daj je to stara igrica i ne krece mu ispocetka rankovi i sve ostali i stalno mu izbacuje da je baniran.
znaci nije ju uspio niti jednom pokrenuti. preko ea supporta na live chatu nije uspio rijesit nista i preko punkbuster supporta isto sranje.
ima tko kakvu ideju kome da pošalje email da mu prebace igru na novi origin account ili novi ključ ili nesto?
Ja mu takoder preporucujem da se kani bf3-a jer ce dobiti opet ban.
Probaj se naviknut na nemicanje čim se spawnaš, prvo pogledaj okolo. Puno puta sam izvukao glavu na ramenima jer sam imao spawn protection.
Probaj se naviknut na nemicanje čim se spawnaš, prvo pogledaj okolo. Puno puta sam izvukao glavu na ramenima jer sam imao spawn protection.
ili ustani i odmah ponovo lezi i onda sa shiftom +w ustaneš i pobjegneš.
tako dosta često zahebeš onog tko te cilja
Poslje zadnjeg update-a (battlelog plugin) par dana unazad imam problema sa stutteringom (zapinjanje slike). FPS je ok (50-tak) ali ovaj stuttering ucini igru neigrivom kao da imam recimo 20-tak fps-ova. Zna li neko postoji li neko rjesenje kako da rjesim ovaj problem..?
Ja sam zadnjih par dana igrao s njom. Tek sam ju otključao. Nije loša...
Nu,... Umjesto mjeseca stvorili Sunce :P
ovak. frend mi ima problem. prije je na svom origin accountu imao bf3 russian extented i nakon nekog vremena baniran mu je account.
odlucio je ponovno igrati i preko origin storea na istom accountu kupio je bf3 limited edition( premium+svi dodatci) za 60 eura.
problem je u tome kaj punkbuster i battellog misli daj je to stara igrica i ne krece mu ispocetka rankovi i sve ostali i stalno mu izbacuje da je baniran.
znaci nije ju uspio niti jednom pokrenuti. preko ea supporta na live chatu nije uspio rijesit nista i preko punkbuster supporta isto sranje.
ima tko kakvu ideju kome da pošalje email da mu prebace igru na novi origin account ili novi ključ ili nesto?
Problem je što je kupio na istom accountu, koji je baniran. Jednom banan account ne može više nikada igrati, nikada.
Trebao je kreirati novi Origin account i kupiti na njemu igru + Premium.
Ovako je lijepo napunio džep EA; no nek proba na Live supportu, iako sumnjam da će nešto pomoći.
Kad bi to samo bio color tweaker... u zadnje vrijeme ima sve vise ovih koji si lijepo tvikaju supression i no recoil, a kaj dobrom igracu vise treba? bas nista samo s ovime si bog...
Ako je netko od vas igrao Arma serijal, sigurno ce se sjetiti da kada kreiras/hostas MP misiju, mozes birati doba dana za start. Ista stvar kao i ovo, sam tu popusis ban :) Ljepsa mi je ova ranojutarnja.
Ako je netko od vas igrao Arma serijal, sigurno ce se sjetiti da kada kreiras/hostas MP misiju, mozes birati doba dana za start. Ista stvar kao i ovo, sam tu popusis ban :) Ljepsa mi je ova ranojutarnja.
Nemojme krivo shvatiti, i meni je lijepo sto neki znaju iskoristiti takve stvari, i uciniti BF jos boljim nego jest. Ali velika vecina seronja zloupotrebljava takve modifikacije s ovime sta sam vec napisao. Nek si makne supression, dim, i doda na to no recoil...nemas sanse
ima koji klan di bi se mogao uclanit? platoon ili tako nesto? igram vec tjedan dana i dobro se snalazim ali mi je dosadno samome, na Originu mi je nick ValeCRO avatar mi je onaj lik iz DA :) nemam close quarters, i armored kill dlce ali mozda bude jednog dana :) ako ima netko da me doda ili sta moram napraviti?
....a gledaj na nasoj sceni imas dosta HR klanova ....tu su za pocetak Platoon Rijeka( PRi) koji ja prestavljam http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241246459434/ , tu su CHC i ja mislim s vodstvom LudeVjestice http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241038418998/, MadCroats (MC ) s Ex-om i ostalom ekipom http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391501814117/, Cro Gunersi ( CROG) http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391723415499/, iksici xXx, Pisovci (PiS) http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240982321050/ , 53-ojke ( CRO) http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391307024581/ i jos more njih kojih ja mozda neznam ili se nemogu sjetiti ali mozes birati :)
Slijedom one rasprave oko crosshaira koji se ne miče, jel netko skoro bacio oko na PBBans?. Osim što ima iznenađujuće puno PBSS banova (punkbuster screenshot ban), upada u oči i nekoliko crosshair hachova...