Evo jos jedna runda koju nisam nazalost krenuo od pocetka.. tamo od 2000 ticketa sam krenuo...
Samo sa jetom..
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45742364/1/325994494/
Evo jos jedna runda koju nisam nazalost krenuo od pocetka.. tamo od 2000 ticketa sam krenuo...
Samo sa jetom..
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45742364/1/325994494/
Evo kontaktiro ove is supporta, pito da mi daju date of birth koji sam unjeo pri registraciji na origin( napravno ja zavoravio, mislio ko da je to vazno i neke brijeve bezveze), mom frendu hackali acc prije par dana i on nije znao datum i osto bez accounta, opce nisu napomenuli da je datum vazan. Dali vi znate sta se vi unjeli pri registraciji??? :D da bar nisam jedini koji to nezna.
EDIT: jos ga ja pitam: so if someone know someones e-mail and date of birth, he can use these informations to change the password and steal someone account if i am correct?
I on na to suti i nes bez puno smisla kaze... boze sacuvaj... jos mu kazem da imam keyeve i passwor i sve i on i dalje tvrdi da to nepomaze... Taj EA je da te bog sacuva
A ja bih se volio sresti oči u oči, u živo, s nekim od cheatera. Natjerao bih ga da pojede sve tanjure i šalice koje sam porazbijao u ovih par dana radi takvih. Cijenim iskusne i spretne protivnike. Znam im se sjetiti rodbine (i drugih stvari zbog kojih ću opet morati na ispovijed :) ali su bili bolji u jednakim uvjetima. Ali kad u nekog sprašiš rafal, on se okrene pa te ubije 1 metkom i health mu je 100%... jednostavno nije fer.
To ti nije cit to ti je do interneta.
nisu nešto da, ali i VI pametni isto što stavljate fake imena, datume i sve gluposti a igru platili 300+ kn. pa nek vam haksaju acc a Vi i dalje pišite gluposti
nisu nešto da, ali i VI pametni isto što stavljate fake imena, datume i sve gluposti a igru platili 300+ kn. pa nek vam haksaju acc a Vi i dalje pišite gluposti
Pa sve su informacije tocne osim tog datuma rodenja na pocetku ono sto izbaci da upises dal si punoljetan valjda ili sta vec, al to nigdi nemos vidit ni nista, znaci ja im ponudim pass, keyeve, sve sto imam, znaci vazniji taj datum od passworda
ROFL helbajt :)
Trebao bi reinstall winodowsa napraviti. Dal trebam raditi kakav backup što se tiče BF3 ili samo log in na origin i battlelog napravim kad stavim nove winse i to je to?
Ljudi, ovako: imam 2 mogučnosti što se tiće BF3:
1) U zamjeni mi se nudi BF3 premium za x360
2) S druge strane mogu uzeti BF3 + B2K za PC, a premium bi uzeo za mjesec dana, ALI na kompu mogu igrati samo u low-med detaljima, ali opet čuo sam da je grafika na konzolama čak i ispod low detalja s PC-a.
Što bi vi da ste na mom mjestu?
4 | BF3 premium x360 |
---|---|
33 | B2K PC, a za 30 dana premium |
Mogu li ja igrati BF3 multiplayer ako ga kupim, bez ikakvih ekspanzija i bez icega, samo battlefield 3. znam da su mnogi kupovali B2K i ostalo, mozda se ovaj obicni ne igra. Moze mi neko objasniti kako to funkcionira?
Zahvaljujem
Mogu li ja igrati BF3 multiplayer ako ga kupim, bez ikakvih ekspanzija i bez icega, samo battlefield 3. znam da su mnogi kupovali B2K i ostalo, mozda se ovaj obicni ne igra. Moze mi neko objasniti kako to funkcionira?
Zahvaljujem
Možeš igrati BF3, samo nećeš moći igrati DLC-ove, znači samo vanilla mape.
2) S druge strane mogu uzeti BF3 + B2K za PC, a premium bi uzeo za mjesec dana, ALI na kompu mogu igrati samo u low-med detaljima, ali opet čuo sam da je grafika na konzolama čak i ispod low detalja s PC-a.
fuckaj grafiku, bitan je gameplay, a premium si nemoj kupovati bolje si kupi nesto drugo za komp, mis podlogu ili tipkovnicu.
edit:
evo sada viim da se nemogu opet ulogirati pise wrong email, i posaljem da mi povrati password ali nedobivam nikakvu poruku na mail. jel ima jos tko porblema.
fuckaj grafiku, bitan je gameplay, a premium si nemoj kupovati bolje si kupi nesto drugo za komp, mis podlogu ili tipkovnicu.
edit:
evo sada viim da se nemogu opet ulogirati pise wrong email, i posaljem da mi povrati password ali nedobivam nikakvu poruku na mail. jel ima jos tko porblema.
ja sam isto ejdanput tak "povracao" pass, pa mi nisu nikakav mail poslali...
Ja sam skonto da iam vise servera za vanillia mape nego expanzije, taman sam mislio uzet premium, ali necu, rade cu namirit 150kn i kupit si 60gb SSD
Može li mi netko dati link ili nešto di da najjeftinije kupim Battlefield 3 key ili box izdanje svejedno mi je može da bude i izvana
Može li mi netko dati link ili nešto di da najjeftinije kupim Battlefield 3 key ili box izdanje svejedno mi je može da bude i izvana
Tu imaš za 130kn
http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html
I tu:
http://kupi-key.hr/battlefield/3021200-battlefield-3-eu.html
Čitovi stigli na naplatu... Kaže hrca da ste baš pazili ali jbg...
edit:
Ja sam jučer 2 puta morao ali su mi dolazili mejlovi najnormalnije.
Ne znam kako nama slabijim igračima uvijek sve u redu sa passwordom...ovim ''skillerima'' svako malo neki problemi sa passom...čudno
:)
Ne znam kako nama slabijim igračima uvijek sve u redu sa passwordom...ovim ''skillerima'' svako malo neki problemi sa passom...čudno
:)
haha da da....
Trebao bi reinstall winodowsa napraviti. Dal trebam raditi kakav backup što se tiče BF3 ili samo log in na origin i battlelog napravim kad stavim nove winse i to je to?
Daklem, može pomoć? :)
pozz, imam jedan problem, kada palim igru, igra mi se ne upali nego mi se pokaže ovo http://i.imgur.com/0RLNY.png
pozz, imam jedan problem, kada palim igru, igra mi se ne upali nego mi se pokaže ovo http://i.imgur.com/0RLNY.png
ko da ju pokusavas s wordom otvorit???
Da li ju pokrećeš preko Battleloga?
Pozdrav ljudi, naime ja vas dugo gledam kao promatrač i tek sam se sad odlučio da ću se registrirat i reć koju.
Eto želio bi počet s time da sam ja ujko od hellbyte (onog šta misli da je pro i koji vam jaja pokazuje) i ime mi je Johnny i živim u Lovranskoj Dragi.
E sad ja sam se morao registrirat ovdje da vam kažem kako je hellbyte teški čiterčina, ja već cijelu godinu samo gledam kako vas on vara i skriptira pa i čučira. Evo primjera, prije par dana tako ja čučim kod njega u sobi i gledam kako on igra BF.
<ctc>
...znal sam da si "munjara"...ali podvojena licnost!?
Pozdrav ljudi, naime ja vas dugo gledam kao promatrač i tek sam se sad odlučio da ću se registrirat i reć koju.
Eto želio bi počet s time da sam ja ujko od hellbyte (onog šta misli da je pro i koji vam jaja pokazuje) i ime mi je Johnny i živim u Lovranskoj Dragi.
E sad ja sam se morao registrirat ovdje da vam kažem kako je hellbyte teški čiterčina, ja već cijelu godinu samo gledam kako vas on vara i skriptira pa i čučira. Evo primjera, prije par dana tako ja čučim kod njega u sobi i gledam kako on igra BF.
<ctc>
Ovaj je jos gori od virusa
Vavek su ljudi govorili da nan Lovrancima škodi lovorika aš je ima previše.
Vavek su ljudi govorili da nan Lovrancima škodi lovorika aš je ima previše.
Je, da. Fali van i dve ure sunca uz to...