Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Evo jos jedna runda koju nisam nazalost krenuo od pocetka.. tamo od 2000 ticketa sam krenuo...

Samo sa jetom..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45742364/1/325994494/

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 19:34 (drahic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

MAV može uništiti AC130(gunship) {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo kontaktiro ove is supporta, pito da mi daju date of birth koji sam unjeo pri registraciji na origin( napravno ja zavoravio, mislio ko da je to vazno i neke brijeve bezveze), mom frendu hackali acc prije par dana i on nije znao datum i osto bez accounta, opce nisu napomenuli da je datum vazan. Dali vi znate sta se vi unjeli pri registraciji??? :D da bar nisam jedini koji to nezna.

EDIT: jos ga ja pitam: so if someone know someones e-mail and date of birth, he can use these informations to change the password and steal someone account if i am correct? 

I on na to suti i nes bez puno smisla kaze... boze sacuvaj... jos mu kazem da imam keyeve i passwor i  sve i on i dalje tvrdi da to nepomaze... Taj EA je da te bog sacuva

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 20:00 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Micek kaže...

A ja bih se volio sresti oči u oči, u živo, s nekim od cheatera. Natjerao bih ga da pojede sve tanjure i šalice koje sam porazbijao u ovih par dana radi takvih. Cijenim iskusne i spretne protivnike. Znam im se sjetiti rodbine (i drugih stvari zbog kojih ću opet morati na ispovijed :) ali su bili bolji u jednakim uvjetima. Ali kad u nekog sprašiš rafal, on se okrene pa te ubije 1 metkom i health mu je 100%... jednostavno nije fer.

To ti nije cit to ti je do interneta.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisu nešto da, ali i VI pametni isto što stavljate fake imena, datume i sve gluposti a igru platili 300+ kn. pa nek vam haksaju acc a Vi i dalje pišite gluposti

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARazer kaže...

nisu nešto da, ali i VI pametni isto što stavljate fake imena, datume i sve gluposti a igru platili 300+ kn. pa nek vam haksaju acc a Vi i dalje pišite gluposti

Pa sve su informacije tocne osim tog datuma rodenja na pocetku ono sto izbaci da upises dal si punoljetan valjda ili sta vec, al to nigdi nemos vidit ni nista, znaci ja im ponudim pass, keyeve, sve sto imam, znaci vazniji taj datum od passworda

17 godina

ROFL helbajt :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trebao bi reinstall winodowsa napraviti. Dal trebam raditi kakav backup što se tiče BF3 ili samo log in na origin i battlelog napravim kad stavim nove winse i to je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi, ovako: imam 2 mogučnosti što se tiće BF3:

1) U zamjeni mi se nudi BF3 premium za x360

2) S druge strane mogu uzeti BF3 + B2K za PC, a premium bi uzeo za mjesec dana, ALI na kompu mogu igrati samo u low-med detaljima, ali opet čuo sam da je grafika na konzolama čak i ispod low detalja s PC-a.

Što bi vi da ste na mom mjestu?

4 BF3 premium x360
33 B2K PC, a za 30 dana premium
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 11:46 (Hojs).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mogu li ja igrati BF3 multiplayer ako ga kupim, bez ikakvih ekspanzija i bez icega, samo battlefield 3. znam da su mnogi kupovali B2K i ostalo, mozda se ovaj obicni ne igra. Moze mi neko objasniti kako to funkcionira?

Zahvaljujem

xXxXx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Mogu li ja igrati BF3 multiplayer ako ga kupim, bez ikakvih ekspanzija i bez icega, samo battlefield 3. znam da su mnogi kupovali B2K i ostalo, mozda se ovaj obicni ne igra. Moze mi neko objasniti kako to funkcionira?

Zahvaljujem

Možeš igrati BF3, samo nećeš moći igrati DLC-ove, znači samo vanilla mape.

Kalko1212 ingame
14 godina
protjeran
Hojs kaže...

2) S druge strane mogu uzeti BF3 + B2K za PC, a premium bi uzeo za mjesec dana, ALI na kompu mogu igrati samo u low-med detaljima, ali opet čuo sam da je grafika na konzolama čak i ispod low detalja s PC-a.

fuckaj grafiku, bitan je gameplay, a premium si nemoj kupovati bolje si kupi nesto drugo za komp, mis podlogu ili tipkovnicu.

edit:

evo sada viim da se nemogu opet ulogirati pise wrong email, i posaljem da mi povrati password ali nedobivam nikakvu poruku na mail. jel ima jos tko porblema.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 12:51 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Hojs kaže...

fuckaj grafiku, bitan je gameplay, a premium si nemoj kupovati bolje si kupi nesto drugo za komp, mis podlogu ili tipkovnicu.

edit:

evo sada viim da se nemogu opet ulogirati pise wrong email, i posaljem da mi povrati password ali nedobivam nikakvu poruku na mail. jel ima jos tko porblema.

ja sam isto ejdanput tak "povracao" pass, pa mi nisu nikakav mail poslali...

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja sam skonto da iam vise servera za vanillia mape nego expanzije, taman sam mislio uzet premium, ali necu, rade cu namirit 150kn i kupit si 60gb SSD

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Može li mi netko dati link ili nešto di da najjeftinije kupim Battlefield 3 key ili box izdanje svejedno mi je može da bude i izvana 

0 0 hvala 0
13 godina
Ivanjino96 kaže...

Može li mi netko dati link ili nešto di da najjeftinije kupim Battlefield 3 key ili box izdanje svejedno mi je može da bude i izvana 

Tu imaš za 130kn

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html

I tu:

http://kupi-key.hr/battlefield/3021200-battlefield-3-eu.html 

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Čitovi stigli na naplatu... Kaže hrca da ste baš pazili ali jbg... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

edit:

Ja sam jučer 2 puta morao ali su mi dolazili mejlovi najnormalnije. 

15 godina
Battlefield 3

Ne znam kako nama slabijim igračima uvijek sve u redu sa passwordom...ovim ''skillerima'' svako malo neki problemi sa passom...čudno 

:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne znam kako nama slabijim igračima uvijek sve u redu sa passwordom...ovim ''skillerima'' svako malo neki problemi sa passom...čudno 

:)

haha da da....

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Trebao bi reinstall winodowsa napraviti. Dal trebam raditi kakav backup što se tiče BF3 ili samo log in na origin i battlelog napravim kad stavim nove winse i to je to?

Daklem, može pomoć? :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz, imam jedan problem, kada palim igru, igra mi se ne upali nego mi se pokaže ovo http://i.imgur.com/0RLNY.png 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 16:22 (bjong).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bjong kaže...

pozz, imam jedan problem, kada palim igru, igra mi se ne upali nego mi se pokaže ovo http://i.imgur.com/0RLNY.png 

ko da ju pokusavas s wordom otvorit???

17 godina
bjong kaže...

Da li ju pokrećeš preko Battleloga?

17 godina
hellbite0 kaže...

Pozdrav ljudi, naime ja vas dugo gledam kao promatrač i tek sam se sad odlučio da ću se registrirat i reć koju.

Eto želio bi počet s time da sam ja ujko od hellbyte (onog šta misli da je pro i koji vam jaja pokazuje) i ime mi je Johnny i živim u Lovranskoj Dragi.

E sad ja sam se morao registrirat ovdje da vam kažem kako je hellbyte teški čiterčina, ja već cijelu godinu samo gledam kako vas on vara i skriptira pa i čučira. Evo primjera, prije par dana tako ja čučim kod njega u sobi i gledam kako on igra BF.

<ctc>

...znal sam da si "munjara"...ali podvojena licnost!? {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde nek mi netko objasni ovakvo nišanjenje??

prvi metak ide direkt u glavu ,a drugi??ne kužim ovo??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
wiz4rd kaže...
hellbite0 kaže...

Pozdrav ljudi, naime ja vas dugo gledam kao promatrač i tek sam se sad odlučio da ću se registrirat i reć koju.

Eto želio bi počet s time da sam ja ujko od hellbyte (onog šta misli da je pro i koji vam jaja pokazuje) i ime mi je Johnny i živim u Lovranskoj Dragi.

E sad ja sam se morao registrirat ovdje da vam kažem kako je hellbyte teški čiterčina, ja već cijelu godinu samo gledam kako vas on vara i skriptira pa i čučira. Evo primjera, prije par dana tako ja čučim kod njega u sobi i gledam kako on igra BF.

<ctc>

Ovaj je jos gori od virusa {#}

12 godina
protjeran
wiz4rd kaže...

Vavek su ljudi govorili da nan Lovrancima škodi lovorika aš je ima previše.{#}

17 godina
neaktivan