Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Najljepše je što će bit free!! :))

ali dobro ontopic: i jel tko moda fajlove, ja sam si stavio da mi max dmg od m16 bude 60. Neće me skužit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ma daj ovo sa tweakerom što se događa nije normalno.AAA naslov da si može dopustiti ovako nešto?pa to DICE mora staviti na battlelog upozorenje o instant banu !!! community ? gdje je sad ? pa jbt gdje ide gaming i PB ovo dopušta?pa koliko ih tamo rade? to se mora odmah riješiti,razočaran sam.

tko tweaka ovo a da je na forumu,bolje da ne saznam JESTE ME ČULI !!!

BF3 FlamingKing
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

www.youtube.com/watch?v=XZ63SbaHrlQ   :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

a zenge ne čitaš, otvori ekstenzije i odvuci to u njih i instaliraj.

kako je to teško

onofftopic:

Oće ko igrat ovo? čini se ludnica.

mene je pozvalo u betu vec odavno i igra san par sati cini mi se odlicno al nekako zna bit prazno jel je ogramna mapa

14 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...
191x7 kaže...

Odeš u ekstenzije i onda samo taj dodatak povućeš na to i instalirati će ti.

znaći ovo šta mi je skinulo (u donjem lijevom kutu),potegnem mišem i ubacim ga tamo ili ??

Znaci kad skine i dolje u ljevom kutu ti je,odes desno u cromu pod alate(tools) pa prosirenja(Extensions) i otvoris,onda imas na toj stranici gore malo desno za stavit kvacicu pod nacin za razvojne programere(developer mode),stavi kvacicu i sad u tu stranicu povuci to iz lijevog kuta,refreshaj i to je to.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 3

http://www.own3d.tv/kovacou/watch/812108

jel tko netko malo modao svoj m16 aaa?

Svašta sam vidio ali ovo, pa ekipa stoji da ih bursta? jel to moguće da je ovako dobar. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ne pratim više temu često,tko je ovaj put posjetio mcdonalds?

zenga,jel i dalje koristiš injector,igrao sam malo AK i super su mi mape ali su boje opet dosta sive i isprane

ja osobno nemogu bez njega,nekad kliknem pause za iskljucit i slika je ocajna,valjda sam se toliko navikao na njega,meni osobno je najbolji FXAA Injector danoc1 v1.3 Beta performance

15 godina
fila2208 kaže...

Svašta sam vidio ali ovo, pa ekipa stoji da ih bursta? jel to moguće da je ovako dobar. 

možda ima 3 round burst na mišu ali i meni je sumnjiv,tko ide burstat na bliskoj borbi.ako ima tweakan damage npr 34 dam i burst na 3?katastrofa.

BF3 FlamingKing
12 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
M4X kaže...

,jel i dalje koristiš injector,igrao sam malo AK i super su mi mape ali su boje opet dosta sive i isprane

ja osobno nemogu bez njega,nekad kliknem pause za iskljucit i slika je ocajna,valjda sam se toliko navikao na njega,meni osobno je najbolji FXAA Injector danoc1 v1.3 Beta performance

niti ja nemogu bez njega,niti sam ga dvaput do sada isključio jer mi igra bez njega izgleda očajna,tmurna ma bezveze.

v1.3betu sam probao ali mi je bolji onaj koji ja koristim mislim da je verzija dvije prije.

koliko gubiš fps-a kada ti je uključen??ja nekih 15-20 sličica

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Sad ima novi profil na battlelogu, nije normalan...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Hmm, onaj prije spomenuti BF3 tweaker, uopće mi se ne sviđa što ekipa može napraviti s njim...

Prestrasno! Sta kompanije rade sa svim skoro danasnjim igrama je za plakat. Posto sam prvo krenuo sa CoD-om pa cu se osvrnuti na njega.
Activision ga unistio, cod je trebao biti jedna kompetetivna igra za lan natjecanja itd. Pa kad su vec krenuli sa masovnom muznjom i arkadnom igrom sa free kilovima(airstrike, heli i ovi noviji naslovi sa jos vise pizd...)

mogli su poslusati comunity i ostaviti ili napraviti svoj mod za jednu kompetetivnu scenu. Ne oni su jos ukinuli moding toolse sjebali comunity okrenuli se konzoli i zaradi jbg.

A isto to radi sad Ea sa Bf3, em sto nije cisti nastavak prijasnjih jer fali pol toga, mislim ne smeta meni sto su promjenili nacin cak su ga po meni malo poboljsali u nekom djelu(aim,destrukcij itd).

Unistili su ono sto je Bf uvijek imao komunikaciju u igri commo rose kurc.. znaci sad izgleda ko ukras samo da kazu evo stavili smo ga, mozes ti stiskat Need backup kad se to ne vidi na mapi gdje si, In game voice !!

I naravno makli mod tools gdje bi ekipa mogla raditi nove mape nove modove itd.(kako je u bf2 www.youtube.com/watch?v=KQGFBh4p_Nw www.youtube.com/watch?v=WNizqlpLRBU ) koje gustanje bi bilo kad ti se neda igrat pa bacis zombije ili ako zelis malo vise taktike odes na reality sa ekipicom.

A najgore od svega izlika sto sam procitao zasto ne zele staviti, kao da bi smanjili chitere u igri. Jbt bog od prvog alfa testiranja je bilo haxova.

A po gle sad izmjenjuju u igri sve moguce, ni ne trebaju ti chitevi imas sve legalno lol

Najveca mi greska sto nisam igrao Cs nije mi nikad lezao taj stil ali sto se tice Valvea kapa do poda, mogi su cs sjebat ali nisu uvijek ostao kakav je bio, a za dotu da ne govorim.

14 godina
fila2208 kaže...

Frajer nije jedan metak u prazno poslao...miran...staložen...proračunat....tip je toliko cool da hladi Pepsi kolu jajima.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...

niti ja nemogu bez njega,niti sam ga dvaput do sada isključio jer mi igra bez njega izgleda očajna,tmurna ma bezveze.

v1.3betu sam probao ali mi je bolji onaj koji ja koristim mislim da je verzija dvije prije.

koliko gubiš fps-a kada ti je uključen??ja nekih 15-20 sličica

a nekih 10-15 ovisi kako kad,a vidis probao sam ih par i s ovim najmanje gubim fpsa a i to drvece mi izgleda najprirodnije.

M4X-probaj par njih pa sam odluci sta ti odgovara,ovo je samo moje misljenje

14 godina
Battlefield 3

Danas skidam injektor modifajer čit...Connecting to AnR server i:

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ma citersko smece... mene je strah napraviti si macro za prebacivanje squada, dosta puta zginem tak, a kaj ovi rade... i jos su PRO i ekipa ih slavi. 

17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Frajer nije jedan metak u prazno poslao...miran...staložen...proračunat....tip je toliko cool da hladi Pepsi kolu jajima.

Pas mater, uopće neće pucati ako procjeni da neće biti kill!

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Daj nek ga netko nađe na bflogu jer ja nemrem, tj ne znam, tj neam chit za traženje chitera.

edit eto ga: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/6kNtoucH-jikA/stats/782332088/

a lolnes ima novi acc

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 13:33 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo Žike i ovdje hahah. Hrca reci im onu svoju poznatu rečenicu :)

EDIT: Već su mu jednom resetirali statse zato ima samo 37 sati

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 13:35 (Bongiaro).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

dobar cheat

nek crkne od raka

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

isto ko sad jedno smece na esl-u...frajer me pogleda otkud oce 3. metkom me heada...kako da ne. svaki put tako. okrece se 180, radi sta oce na mapi. a nema nist i low je, kako sam kaze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Je li ovo vama za pobjednički video??

Ne, nikako, video za tu kategoriju mi je užasan, ali da ga random vidin na YT bij bi dobar. 

Crazy copter je bolji 100 puta..

[M|C] Le Petit Prince
13 godina

nisu mu resetirali statse to mu je novi profil..:D

13 godina
Battlefield 3

Kad vidim sve ovo što se događa i kako dice i PB kaskaju za ovim "pro" igračima, nije ni čudo da se ljudi odlučuju na odmor od BF3-a.

Barem za sebe znam da je neću tako skoro paliti. Donekle je sve ovo i dobro došlo jer se otkrilo kako neki "pro" igrači ovnaju.

Bravo Dice i PB {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 14:49 (plavi83).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Prekljucer je neki lik na HWB serveru sa tv raketom pogadjao avione u letu...Al ono svaki put...

mozda je slucajnost...al opet 4 od 4... ne znam...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde hipotetski recimo da nije cheater, i sve super - on je Uber i on je Pro, jedna stvar me muci, ako lik ima K/D ~6 i spm  ~1500, kako moze imati W/L 1.7? {#} i jos ima ~50% quitova
pa u vecini gamemodova on sam ubije pola neprijateljskog tima {#} 

s takvim statistikama, ja bih imao W/L 50

Battlelog: LateralusX

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zato sto je p-ussy i igra ocito samo za sebe.. :P
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima razmišljam da uzmem igru pa da pitam ljude kakva je da li se isplati noobu poput mene, da li imam šanse uopće protiv ljudi , znam da moram vježbati da budem dobar pa evo ljudi savjetujte

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

eto, bas jucer ex_co7 pokazivao mistiku i meni video; sve se fino vidi kako pogadja u "sridu" i u glavu, vjerojatno bi jos ownao da mu zena nije upala u sobu i uhvatila ga u cheatanju sa susjedovom kcerkom  :))u

12 godina
neaktivan
heya kaže...

Pozdrav svima razmišljam da uzmem igru pa da pitam ljude kakva je da li se isplati noobu poput mene, da li imam šanse uopće protiv ljudi

ja ću se zvrištat XD

17 godina
odjavljen
heya kaže...

Pozdrav svima razmišljam da uzmem igru pa da pitam ljude kakva je da li se isplati noobu poput mene, da li imam šanse uopće protiv ljudi , znam da moram vježbati da budem dobar pa evo ljudi savjetujte

Nemaš, nikakve!!!

Osim protiv džukele, jer igra na 4 fps {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 15:44 (Friday).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice