Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.107.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
berto kaže...

lol nemozes mi rec da je nekome gust igrat na   crt-u 800x600 i da to nema veze sa stjecanjem prednosti...

pa svatko ima pravo da igra kako hoce, kao stto kazem netko vooli da mu ighra rdi fluidno da igra na 85 hz i 85 fps a netko voli igrati na ultra i na 30   fps-a i onda mi jos kaze da je 40-50 fpsa fluidna igra, pa dobro brate ako je tebi to fluidno nekima mozda nije, niti njegaa tko tjera da igra na crtu niti on mene ili nekooga drugoga da igra na full hd-u.

naravno da svako ima pravo igrat kako hoce, problem je sta se igra ponasa drugacije na manjim rezolucijama, a to nema veze sa fluidnoscu, jer da das onome ko igra na 800x600 full hd 120 Hz monitor i gtx680 opet bi se igrao na 800x600 crtu  jer jednostavno igra je retardirana i lakse je pogadat na toj rezi...

a sta se tice ovog bf3 tweakera i meni se vise svidaju boje, ali prednost modificiranih fileova je ogromna i po tom pitanju dice i pb trebaju hitno nesto poduzet...ili svima omogucit ili bannat...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
protjeran
berto kaže...
bmwhartge kaže...

naravno da svako ima pravo igrat kako hoce, problem je sta se igra ponasa drugacije na manjim rezolucijama, a to nema veze sa fluidnoscu, jer da das onome ko igra na 800x600 full hd 120 Hz monitor i gtx680 opet bi se igrao na 800x600 crtu  jer jednostavno igra je retardirana i lakse je pogadat na toj rezi...

a sta se tice ovog bf3 tweakera i meni se vise svidaju boje, ali prednost modificiranih fileova je ogromna i po tom pitanju dice i pb trebaju hitno nesto poduzet...ili svima omogucit ili bannat...

pa to ti je zato sto ti je igra port sa konzole, i onaj tko je i malo pametan iako ima full hd monitor sa 120hz ce igrati na 1280 x 720 jer je igra radena za tu rezoluciju a ove sve druge vece rezolucije smanjuju minimapu i igrace jer je igra glupa i gledaju samo glupe konzole. da je to pc ekskluziva to bi bila sasvim druga pjesma. a ovako se pomirite sa cinjenicama, misli da vise od 50 posto ljudi ce odabrati nacin na kojim ce im biti lakse igrati igru nego se zamarati sa ultra postavkama.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:48 (bmwhartge).
14 godina
protjeran
Hummer kaže...

Ti ne razumiješ bolje boje se mogu dobiti podešavanjem monitora, postavki u windowsima i postavkama na grafičkoj kartici.

Nemam ništa protiv FXAA injectora i baš me briga tko če ga koristiti, no ovaj novi Battlefield 3 File Tweaker može micati maglu i povečati vidljivost kakvu drugi normalni igrači ne mogu imati. A da ne pričam o mogučnosti lagane modifikacije oružija i time stvaranjem prednosti naspram ostalih igrača. A najbolja je stvar u tome da PB ne može ništa protiv takvih modifikacija.

Moze navodno se djeli pb ban zbog MD5 toola, stoga nemojte se zamarati glupostima i uzivajte u igri.

berto:lol nemozes mi rec da je nekome gust igrat na   crt-u 800x600 i da to nema veze sa stjecanjem prednosti...{#}

meni je gust jer sam igrao na lcd televizoru i to je katastrofa koliko ima input laga i koliko se slika muti i zaostaje za misom a ovako na crtu i 85hz milina za igrati, a nepada mi napamet davati 3500kn za benq ili allienware 3d.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:54 (bmwhartge).
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

nekuzim sta nekoga dira na kojoj rezoluciji covjek igra i kojem senitivitju koje boje ce korisit zaboli me ona stvar skroz dok nekorsiti no recoil ili damage modefiere ili wallhack, neko uziva igrahjuci igrati igru na ultra a netko je fps ovisnik i voli monitore sa visokim refresh rateom i sa odgovarajucim frejmova.

Ti igraš na nekoj manjoj rezoluciji koliko sam čuo, ne?

Freak Show Inc.
17 godina
bmwhartge kaže...
Hummer kaže...

Ti ne razumiješ bolje boje se mogu dobiti podešavanjem monitora, postavki u windowsima i postavkama na grafičkoj kartici.

Nemam ništa protiv FXAA injectora i baš me briga tko če ga koristiti, no ovaj novi Battlefield 3 File Tweaker može micati maglu i povečati vidljivost kakvu drugi normalni igrači ne mogu imati. A da ne pričam o mogučnosti lagane modifikacije oružija i time stvaranjem prednosti naspram ostalih igrača. A najbolja je stvar u tome da PB ne može ništa protiv takvih modifikacija.

Moze navodno se djeli pb ban zbog MD5 toola, stoga nemojte se zamarati glupostima i uzivajte u igri.

MD5 tool je nešto drugo, a ovo je drugo. Ovo je direktno modificiranje igrinih filova. Recimo da ti netko da config file u kojem možeš mjenjati jačinu oružija, reloadanje, recoil, brznu ciljanja, dodatke itd. I to pb ne detektira.

EDIT: stvar nedetektiranja je jer se File Tweakerom napravi mini file koji kaže igri da je to neki DLC. Recmo DLC u kojem M4A1 nema recoil, ima duplu štetu, igla locka instant i ne upozorava vozača helikopteram isključiva efekte na mapi kao što su bloom, magla..

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 21:01 (Hummer).
14 godina
protjeran
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

nekuzim sta nekoga dira na kojoj rezoluciji covjek igra i kojem senitivitju koje boje ce korisit zaboli me ona stvar skroz dok nekorsiti no recoil ili damage modefiere ili wallhack, neko uziva igrahjuci igrati igru na ultra a netko je fps ovisnik i voli monitore sa visokim refresh rateom i sa odgovarajucim frejmova.

ja igram 800 x 600 sa x4 antialliasingom i sve ostalo na low.

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

De nemoj me yebat, stvarno???

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

De nemoj me yebat, stvarno???

nejebm lockam na 84 fpsa 100 fov, ingame senitivity 0.04 i 1000dpi na misu i to ti je to jos sam nesto editirao da mi grafika bude nesto niza da mi neppadaju frejmovi ali u svako slucaju bolje i ugodnije igrati nego na lcd televizoru. da imam neki bjesni procesor hvala bogu da nebi igrao na crtu nego bi si kupio pravi monitor ali ovako mi se neisplati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 21:18 (bmwhartge).
17 godina

Igra zato sto je deb... I ljudina prestani više prdit. Ja igram na full HD i retardirano mi je stavljati na bilo koju drugu rezoluciju. I nema nikakve prednosti osim u pojedinim glavama.

m16 je inf i samo na tri mape je dobar. ako ukljucimo vozila gubi smisao i debilno je imati 4 medika u timu.

TDM je zakon ako to Zubar kaže i THE END.

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
14 godina
protjeran
CroMystiq kaže...

Igra zato sto je deb... I ljudina prestani više prdit. Ja igram na full HD i retardirano mi je stavljati na bilo koju drugu rezoluciju. I nema nikakve prednosti osim u pojedinim glavama.

m16 je inf i samo na tri mape je dobar. ako ukljucimo vozila gubi smisao i debilno je imati 4 medika u timu.

pa igras zato sto imas i7 i 580 gtx, pa brate mili igrao bih i ja, ja cim stavim na full had dobijem od 40-50 fpsa. izgubim volju za igrom, rade necu onda ni ighrati igru ako mi neradi fluidno.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

PiS šora {#}

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Netko je zaboravio pitati neka pitanja.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Meni bi bilo žao dati za grafičku 3000kn, odnosno za cijeli stroj oko 8 soma kuna i onda igrati na tako malo rezoluciji. Nebi si mogao oprostiti da ne iskoristim takav komp, a dao samo love i love na njega. Ja sam svojom šrot grafičkom igram na 1920x1080, ponekad mi trza igra ali mi ne pada na pamet sniziti ispod toga, a kamo li da imam ovakav stroj

Ovo je samo moje mišljenje, ne govorim ništa kako bi trebao igrati ili nešto slično, da nebi bilo zabune.

btw...ako već igraš na 800x600 daj meni svoju mašinu, ja ću ga puno bolje iskoristiti, ja tebi dam svoju nečeš ni primjetiti razliku{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ajd,da se i ja pohvalim malo {#}

Kasnije dosao Heat,Unlimited i jos jedan,Heat i ja u jetovima oni u heliju. Dominacija u zraku :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45140280/1/325994494/

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Netko je zaboravio pitati neka pitanja.

Netko je roštiljao i popio 15-ak rakija i nešto piva... Vjeruj mi, da sam ti danas poslao PP prijavio bi me moderatorima!

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Meni je to smanjivanje rezolucije u najmanju ruku retardirano ako vec imas komp koji moze gurat bez problema 1920x1080.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
CroMystiq kaže...

pa igras zato sto imas i7 i 580 gtx, pa brate mili igrao bih i ja, ja cim stavim na full had dobijem od 40-50 fpsa. izgubim volju za igrom, rade necu onda ni ighrati igru ako mi neradi fluidno.

LOL, šta bi džukac dao za 50 FPS-a {#}

Freak Show Inc.
17 godina
bmwhartge kaže...
CroMystiq kaže...

Igrao sam tako i kad sam imao slabiji komp od tebe... :D

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sa smawom ne mogu nista pogodit ...dok je rpg druga prica..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Evo ako mi netko objasni kako se igra može igrati na 0.00011x0.0001 rezoluciju (nemam kockasti monitor zato je x malo veći) i ja ću vam se pridružiti.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Krunoo7 kaže...

Evo ako mi netko objasni kako se igra može igrati na 0.00011x0.0001 rezoluciju (nemam kockasti monitor zato je x malo veći) i ja ću vam se pridružiti.

Ne možeš, jer proj piksela mora biti cijeli pozitivan broj!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ko još pali monitor dok igra bf3? samo pice

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudina ja ti do sad nisam vidio koji komp imas,uvijek sam po postovima mislio neki dualac i gtx260,tako negdje.Pa nemas ti uopce los komp,mozes na vecoj rezoluciji igrat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ja sa smawom ne mogu nista pogodit ...dok je rpg druga prica..

E,sad sam dobio popi*ditis.

Meni danas dva puta prođe raketa kroz heli i ništa se ne dogodi. 2 pogotka u hamvi i samo disabled,

A,ovom liku registrira hit čak i kad se vidi da raketa nije pogodila i još ima killove sa raketom nakon smrti,meni najnormalnije nestane raketa ako me ubije dok leti.

17 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Hehe {#}

Sutra cuga mladicu?

Cemo i onog pripitog specijalca zvat? :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jednog pro-a LINK

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Legendic1911 kaže...

Evo jednog pro-a LINK

Bolje OVAKO da se vidi i statistika...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
bmwhartge kaže...
CroMystiq kaže...

LOL, šta bi džukac dao za 50 FPS-a {#}

Dao bi ti svoju nevinost, dva puta :)

pitanje za ljudnu: e daj mi reci kad staviš na malu rezu jel možeš kako smanjit model puške, tj. da ne bude tako glomazno. Jel radi fov da digneš na 120-130 da kompenziraš što je mala reza?

hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 23:09 (fila2208).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

rekao sam da je fov na 100.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

rekao sam da je fov na 100.