Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.109.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo sve ako u Aftermath nozina nece biti u glavnoj prici XD..... nesto onako kao kad samo stakora ubijali itd..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 16:25 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
Lateralus kaže...

Exclusive Aftermath Footage, poznatije kao: Minuta Nicega

TDM mape iz Armoured Killa jako podsjećaju na COD - pogotovo pustinjska ona, odnosno u onom naselju gdje se odvija akcija.

A mislim da ni Aftermath neće biti daleko od COD-a.

Barem ovo malo što sam vidio me odmah podsjetilo na par mapa - recimo ona iz BO isto sa ruševinom u sredini mape.

Ne mislim ništa loše o tome, samo na glas razmišljam ;)

Ova iz Armoured killa mapa za TDM je najbolja TDM mapa od svih u BF3.

Sviđa mi se što je dizajnirana tako da kamperi nemaju nikakve šanse... kad se skupi 2-3 igrača u timu + TS i samo češljanje :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ja zelim kupit premium ali imam ruski bf3, dali to sto smeta?
dali cu i dalje moci stavljati one eng datoteke nakon patcheva itd.
dali ima netk ovdje rusku igru + premium i da je sve ok???
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...

stavljat ces eng fajle nakon svakog patcha kao i prije, a kombinacija premiuma i ruskog kljuca ti nece smetati...takvu kombinaciju i ja imam... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
16 godina
MARKOcVp kaže...

Ne smeta

Treba patchati

Imam ja rusku igru i indijski premium, sve 5

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

mogu li igrat MP ako nemam original kupljenu igru ?

Moj PC  
0 12 hvala 0
13 godina
protjeran
Killuminati kaže...

mogu li igrat MP ako nemam original kupljenu igru ?

ne

LooooooL
17 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

cheaterska stoka, nijedno vozilo nije koristio, samo snipove koristi

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 19:27 (MARKOcVp).
12 godina
neaktivan

ovaj je šef kuhinje u meku.

15 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

Pa ovo nije ništa, isti taj isječak je bio na kraju onog trailera kad su predstavljali Premium.

Jel ovo uopće oficijalni video?

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 20:49 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Lateralus kaže...

Pa ovo nije ništa, isti taj isječak je bio na kraju onog trailera kad su predstavljali Premium.

Jel ovo uopće oficijalni video?

da, na battlelogu je za premium korisnike

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dal mi može tko reći kolko RAMA vam uzme battlefield kad je uapljen jer neznam dal ja 1.5 GB previše ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uzme koliko god imaš :D  Čim više tim bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Uzme koliko god imaš :D  Čim više tim bolje

DA al mi onda zadaje problem za RAMe iskorišeno je 81 % s upaljenim BF  a bez 59% 

17 godina
Iv4n0u5 kaže...

Dal mi može tko reći kolko RAMA vam uzme battlefield kad je uapljen jer neznam dal ja 1.5 GB previše ?

ako ti uzme 1.5GB vjerojatno igraš na low

koliko ti imas sveukupno rama?

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
15 godina
neaktivan

Lijep pocetak nema sta

15 godina
Battlefield 3

E neam sreće sa onom vbr-om. Čim sjednem u njega ili javelin ili c4 ili...i jednom sam sjeo i dobio kill dva i onda dode frajer sa c4 ja izletim van, mapa mi preko cijelog ekrana i onda me ubije.

Ma u racku :)

ali dosadno je to, ne znam šta su stavljai to u igru. Uništava čar igre i muke da dobieš nešto, ovdje je praktički  samo klikanje i dobivanje killova.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 0:52 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e sa pp2000 u 3 i pol minute ima 50 killeva,fer i korekno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...

e sa pp2000 u 3 i pol minute ima 50 killeva,fer i korekno

Da, ljudi su bili zavezanih ruku i okrenuti prema zidu... Navodno očekuje poziv iz den haaga...

Freak Show Inc.
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U Battlefieldu 3 Helikopter je bezvrjedan (sem ako protivnicki timovi nisu teski noobovi)  poletis s njim krenes u akciju odma te lokuje nesto aha stinger malo dalje ides aha tunguska i aj zdravo nidje veze ne mozes s njim nista uraditi sem letiti u svojoj bazi ... Jet isto tako samo te malo teze lokuje ne mozes nista uraditi s njim .. i kad naidjes na drugi avion odma se pocnes vrtiti u krug i vrtis se 20 min da bi kao zajebo ga i stigao iza njega a ono u stvari nista od tog i samo gubis zivce ... pjesadija je nula s tim nigdje nisi stigao ... Tenk je jedini u ovoj igri sa kojim mozes nesto postici ostalo je nula ziva .. Drago mi je sto nisam vise para bacio na taj premium ....  i ova igra zasluzuje pravi naziv a to je: Bugfield 3 !!!! toliko od mene aj zdravo ..

http://allfree4android.blogspot.com/
Moj PC  
2 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

U Battlefieldu 3 Helikopter je bezvrjedan (sem ako protivnicki timovi nisu teski noobovi)  poletis s njim krenes u akciju odma te lokuje nesto aha stinger malo dalje ides aha tunguska i aj zdravo nidje veze ne mozes s njim nista uraditi sem letiti u svojoj bazi ... Jet isto tako samo te malo teze lokuje ne mozes nista uraditi s njim .. i kad naidjes na drugi avion odma se pocnes vrtiti u krug i vrtis se 20 min da bi kao zajebo ga i stigao iza njega a ono u stvari nista od tog i samo gubis zivce ... pjesadija je nula s tim nigdje nisi stigao ... Tenk je jedini u ovoj igri sa kojim mozes nesto postici ostalo je nula ziva .. Drago mi je sto nisam vise para bacio na taj premium ....  i ova igra zasluzuje pravi naziv a to je: Bugfield 3 !!!! toliko od mene aj zdravo ..

e da si kupio premium...  avion bi ti sam ubijao...i heli da ne pricam...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 11:05 (ceco22).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Napokon! Prozvali su me čiterom sinoć. Popravljam se {#}

Freak Show Inc.

20 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...
Darko999 kaže...

e da si kupio premium... mogao avion bi ti sam ubijao...i heli...

Ma ne, samo trebaš dobrog pilota, i odmah je heli OP...

14 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Iv4n0u5 kaže...

ako ti uzme 1.5GB vjerojatno igraš na low

koliko ti imas sveukupno rama?

ne igram sve na ultra iamm 6gb 1333 MHz

15 godina
Darko999 kaže...

Haha 12 sati igre i već je game guru, misli da je tank easy mode. Kralj. 

Prouči činjenicu da ne znaš letiti niti pucati već si samo sjeo u tenk i nitko te ne dira. Protiv jačeg tima neće ti ni dragi bog pomoći bio ti u tenku, autu, avionu, kamionu.

Ali dobro nakon kojih 100-200 sati igre možda to shvatiš.

14 godina
Kad ga prvi puta zguzi malo sposobniji rpg sq onda bude tenk njesra a eng. klasa OP :) itd
You should never underestimate the predictability of stupidity
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice