Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
armoredkillsucks kaže...

Storm je kickan sa servera jer nije pričao na engleskom i vjerojatno radi toga što bi neizbježno owno sve na serveru, on ne bježi od nikog a pogotovo od hrvata jer je najbolji igrač na balkanu.

Ostali moraju tražit isprike za to što neznaju držat pušku tako da pilotiraju, ali svejedno ne dolaze ni blizu ove legende od igrača.

pa gdje si spermicu nemoj sada lagati da te je kickalo kada si se zalio u cat kako te likovi skidaju.

Ovo nije Storm. Storm je rekao da je balansa u timovima nepostojeća i da nitko ne reviva. Imao je samo 2 deatha i onda je kickan jer to nije rekao na engleskom. Ako imaš bilo kakav dokaz da je rekao "likovi me skidaju, izlazim van", link slobodno nemoj se sramit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:38 (armoredkillsucks).
16 godina
Friday kaže...
PeTaR_HR kaže...

evo jedan runda na kharg island 1000 ticketa ;)

LOL, pa jel taj server na mjesecu, svi imate konjski ping...

Nope, ako malo razmisliš to ti je veliki ping, zbog završene runde

Dosta ljudi kad završi runda ide na Battlelog viditi svo status ili Battle report ili idu sapunati mačora na 30 sekundi :)

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A posto na novim mapama u 99% slucajeva igram ko Engineer, razmisljam si o tome da maknem Laser i stavim i na njega Suppressor.

EDIT: Od danas cu probat ugasiti akceleraciju na misu, pocistiti i osoboditi veci dio stola i smanjiti brzinu pomicanja. Pa da vidim kako ce to ici :)

čemu laser na AK mapama???? totalno bespotrebno,

ako već biraš stavi suppresor,mada je i on šljuka za večinu pušaka,pogotovo ako gađaš nekog na velikim udaljenostima ( što je u većini slučajeva )

mapama.čemu???

Malo kasnim s odgovorom ;)

Laser mi je bas na AK mapama vec nekoliko puta pomogao.

Na neku tocku skoro uvijek dolazim u nekom vozilu, i ako treba pucati na daljinu to radim iz njega.

A kad mi netko lijepi C4 na vozilo, ili kad u ninja stilu osvajam neku zastavu, onda mi jako dobro dodje laser - 1. zaslijepi, 2-obicno se sve dogodi za djelic sekunde na 1-2 metra pa se nema bas previse vremena za scope.

Tako sam bar ja stekao dojam :)

A suppressor bi mi pomogao samo kod tocke 2.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Friday kaže...
PeTaR_HR kaže...

evo jedan runda na kharg island 1000 ticketa ;)

LOL, pa jel taj server na mjesecu, svi imate konjski ping...

Nope, ako malo razmisliš to ti je veliki ping, zbog završene runde

Dosta ljudi kad završi runda ide na Battlelog viditi svo status ili Battle report ili idu sapunati mačora na 30 sekundi :)

zna i na samom serveru dosta varirati ping, barem ja kad sebi pogledam. Obicno u situacijama kada trcim, nist konkretno ne radim. sa normalnih 30 mi skoci na 180, 200. ne znam zasto je to tako... veci problem je sto tokom samog fighta net proguta metke, i dosta je slabi odaziv onog kad ubijes nekog. najgore mi je kad mi pol sata dolazi ako sam ih vise ubio. dok gledam snimke ovih s vrhunskim netom to se gotovo promptno dogadja.

edit: bude supresor dosta koristan, ja ga obicno koristim na Karkandu ako se za supporta odlucim. zasarafim ga na m27iar. ubiti, izgleda mi praktican na svim manjim LMGovima. na ovim velikim nikako. Mogao bi biti koristan i u nekim kompetitivnim mecevima, ali za one boljeg neta. jer em su sporiji meci kod njega, em ti je drop veci, em ti ih net pol proguta...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:53 (xyan).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A posto na novim mapama u 99% slucajeva igram ko Engineer, razmisljam si o tome da maknem Laser i stavim i na njega Suppressor.

EDIT: Od danas cu probat ugasiti akceleraciju na misu, pocistiti i osoboditi veci dio stola i smanjiti brzinu pomicanja. Pa da vidim kako ce to ici :)

ako već biraš stavi suppresor,mada je i on šljuka za večinu pušaka,pogotovo ako gađaš nekog na velikim udaljenostima ( što je u većini slučajeva )

mapama.čemu???

Na neku tocku skoro uvijek dolazim u nekom vozilu, i ako treba pucati na daljinu to radim iz njega.

A kad mi netko lijepi C4 na vozilo, ili kad u ninja stilu osvajam neku zastavu, onda mi jako dobro dodje laser - 1. zaslijepi, 2-obicno se sve dogodi za djelic sekunde na 1-2 metra pa se nema bas previse vremena za scope.

Uf slažem se, koliko sam puta pao od lika kojem je ostalo 2% jer nisam imao lacer :))

jedino yebga kad nekog zasljepiš zna da si tu negdje pa ako ima imalo pameti bježi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

mapama.čemu???

Uf slažem se, koliko sam puta pao od lika kojem je ostalo 2% jer nisam imao lacer :))

jedino yebga kad nekog zasljepiš zna da si tu negdje pa ako ima imalo pameti bježi.

Ja na ACW-R -u uvijek imam laser, ali isto tako ga odmah isključim čim se spawnam, a uključim kad sam na close combat-u ili po potrebi.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
armoredkillsucks kaže...
bmwhartge kaže...
armoredkillsucks kaže...

Storm je kickan sa servera jer nije pričao na engleskom i vjerojatno radi toga što bi neizbježno owno sve na serveru, on ne bježi od nikog a pogotovo od hrvata jer je najbolji igrač na balkanu.

Ostali moraju tražit isprike za to što neznaju držat pušku tako da pilotiraju, ali svejedno ne dolaze ni blizu ove legende od igrača.

pa gdje si spermicu nemoj sada lagati da te je kickalo kada si se zalio u cat kako te likovi skidaju.

Ovo nije Storm. Storm je rekao da je balansa u timovima nepostojeća i da nitko ne reviva. Imao je samo 2 deatha i onda je kickan jer to nije rekao na engleskom. Ako imaš bilo kakav dokaz da je rekao "likovi me skidaju, izlazim van", link slobodno nemoj se sramit.

Ima, ali to nece dati na tvoje trazenje, nego iskljucivo od stormicha!

Tko si ti da on tebi to da.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne znam jel to promijenjeno patchom, ali ja inace jako puno spotam. gotovo cijelo vrijeme pritiscem Q ko lud. i moram reci da mi se dogadjaju nelogicnosti posliej ovog patcha. dakle, mogu spotat likove 300m udaljene od sebe, a dosta puta lik koji stoji pred menom i ne vidi me, ja pritiscem q, ko lud, ne spota ga. isto tak par cudnih situacija danas. Na death valleyju, spawnam se na A, lik u onom jeepu ko gunner. ja ga ne mogu spotat, ono wtf? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

zna i na samom serveru dosta varirati ping, barem ja kad sebi pogledam. Obicno u situacijama kada trcim, nist konkretno ne radim. sa normalnih 30 mi skoci na 180, 200. ne znam zasto je to tako...

Koji browser koristiš? Ako je slučajno Chrome onda vrlo moguće da ti je to radi njega. Ja i darkride smo imali isti problem i malo čačkali i skužili da je problem u Chromeu. U taskmanageru u procesima chrome uvijek ima 6-7 procesa. Kako smo prestali koristit chrome, to skakanje pinga je praktički nestalo (osim kad jedan igra, a drugi surfa al to ne možemo izbjeć).

15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
xyan kaže...

zna i na samom serveru dosta varirati ping, barem ja kad sebi pogledam. Obicno u situacijama kada trcim, nist konkretno ne radim. sa normalnih 30 mi skoci na 180, 200. ne znam zasto je to tako...

Koji browser koristiš? Ako je slučajno Chrome onda vrlo moguće da ti je to radi njega. Ja i darkride smo imali isti problem i malo čačkali i skužili da je problem u Chromeu. U taskmanageru u procesima chrome uvijek ima 6-7 procesa. Kako smo prestali koristit chrome, to skakanje pinga je praktički nestalo (osim kad jedan igra, a drugi surfa al to ne možemo izbjeć).

ozbiljno? vidi vraga...hvala. da, chrome koristim

15 godina
neaktivan
armoredkillsucks kaže...

interesantno, jakooo jakooo... neznam zasto je i spermic stalno trazio linkove kao dokaze... ova recenica mi nekako povezuje te dvije osobe... a i opet onaj nacin hvalisanja, samo ovaj puta se storm vratio sa nekim sizofrenim cjepanjima, znate ono, jedan u njemu zbori pristojno, a ovaj drugi bi puko kad nebi pricao gluparije...

ontopik: koje su to vanilla mape? ja mislim da nisam to jos igro a imam premium :/

edit: to su defaultne ili?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 17:55 (karlo666).
14 godina
thesekiman kaže...

Jučer sam slučajno sa frendliste otvorio profil od igrača s nickom TvojaStara, neznam jel aktivan na ovom forumu, znam ga sa BCHR-a, ali uglavnom po ovim battlereportovima čovjek ima nevjerovatne scorove i rastura sa jetovima, spominjao se ovdje neki Shinox kao top vozač, ali volio bi vidjet njih dvojicu 1vs1 {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39871761/1/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39420450/1/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39850811/1/

Uglavnom, svaka čast {#}

Prenjet cu mu ovaj profil,vjerujem da je zainteresiran.

16 godina
xyan kaže...

ne znam jel to promijenjeno patchom, ali ja inace jako puno spotam. gotovo cijelo vrijeme pritiscem Q ko lud. i moram reci da mi se dogadjaju nelogicnosti posliej ovog patcha. dakle, mogu spotat likove 300m udaljene od sebe, a dosta puta lik koji stoji pred menom i ne vidi me, ja pritiscem q, ko lud, ne spota ga. isto tak par cudnih situacija danas. Na death valleyju, spawnam se na A, lik u onom jeepu ko gunner. ja ga ne mogu spotat, ono wtf? 

Spotanje je pizadrija postala i prije patcha ili čeg već

Problem je bar kod mene MESH postavka i onaj anisotropic.

Stavio sam MESH na high i anisotropic na 16x i odma mi bolje hvata ljude i vozila.

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
LudaVjestica kaže...
xyan kaže...

Koji browser koristiš ja imam chrome i radi mi ok, mogao bih probati neki drugi pa pucaj sa preporukama

Chrome koristim, ali bez ikakvih dodatanih plugin-ova (kao onaj battlelog +, ili tak nešt)

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon zadnjega patcha mi se pokidao game menager.Kad mi se pali igra u njemu još uvijek piše 1st place in queue umjesto joining server kao prije.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Pa jesi znao da ako previše puta za redom stisneš spot dugme da onda ima cool down time kada ne možeš spotati.To je odavno ugrađeno da se spriječi   spamanje spotom.Još od BC2

15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
xyan kaže...

Pa jesi znao da ako previše puta za redom stisneš spot dugme da onda ima cool down time kada ne možeš spotati.To je odavno ugrađeno da se spriječi   spamanje spotom.Još od BC2

nisam, ali ovo sta ja radim svakako nije spam. ovo je sasvim normalno spotanje. Stisnem, ne spota. Stisnem, ne spota. Stisnem, ne spota. onda ga nafrljim, i u medjuvremenu lik opazi mene i ubije me.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://bit.ly/Q8S8Fr evo ako netko ne zna... znaci booostanje napokon XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

armored shield kod c zastavice

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Zašto uopče ostavljate upaljeni web browser kad igrate? Pa ja ga odavno gasim kad se spojim u igru.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
xyan kaže...

nisam, ali ovo sta ja radim svakako nije spam. ovo je sasvim normalno spotanje. Stisnem, ne spota. Stisnem, ne spota. Stisnem, ne spota. onda ga nafrljim, i u medjuvremenu lik opazi mene i ubije me.

Ja sam jucer pitao ekipu jel im radi spotanje jer sam mislio da mi je tipka Q pokvarena...    ??????

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj, danas se ne šiba BF?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Zašto uopče ostavljate upaljeni web browser kad igrate? Pa ja ga odavno gasim kad se spojim u igru.

Meni sa browserom upaljenim radi sve glatko.

Koliko se FPS-a može izvući ako se ugasi?

17 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni sa browserom upaljenim radi sve glatko.

Koliko se FPS-a može izvući ako se ugasi?

Pa browser ti može "pojesti" parsto mega rama a BF3 isto voli pojesti pa bolje onda ugasiti browser da BF3 ima više na raspolaganju...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni se ponekad znalo desiti da mi pri ulasku u igru, znaci odabrati klasu ili oruzje ili stisnuti deploy, smanji prozor i sve zablokira. Onda bi u task manageru morao zatvoriti browser (chrome) pa bi igra proradila. Kod IE mi se to ne desava. Izgleda da chrome za BF3 stvara probleme na vise nacina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

M16 njubare {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Zero2 kaže...

M16 njubare {#}

{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
protjeran
Battlefield 3

njuber pljuger.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

AC-130 Update & Premium Double XP

The patch pushing the Gunship respawn from 60-90 seconds went out yesterday, but Lead Designer Gustav Halling has updated his blog with more AC-130 changes today:

Gunship initial spawntime tweaked from 15 to 60 seconds
               This will fix the issue where gunship gunners can target defenders before the round starts
           Gunship spawntime tweaked from 90 seconds to 120 seconds.
               This will give defenders more time to “breath” before the gunship is respawned again.
           Gunship “moving forward” delay between bases tweaked from 15 to 30 seconds
               This will fix the issue where the attackers can parachute drop to the next base before the defenders can reach it

These changes should go live late next week (~19-20th)

In other news, the Premium Double XP Event begins tonight at 5pm PDT (Midnight UTC)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ne znam za vas ali sa tim gunshipom qurca mogu pogodit. I poogodim ja ponekad ali ne rega uopće hit....

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice