Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam znao da MSIAfterburner ne želi snimati sa FXAA injectorom.

jel zna tko rješenje?

Nekima radi normalno, nekima ne. Vjerojatno postoji nekoliko FXAA injectora.

Pogledaj ovo:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489802342100/

ili ovo:

http://bfg.nu/showthread.php?831-MSI-Afterburner-with-FXAA-injector

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 9:59 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na ovim novim mapama mi se često događa da dođem do zastave i vidim nema nigdje nikoga.Odjednom se netko pojavi,ubijem ga i odma se odnekud stvori još netko i ubije me.Zato sam počeo nositi silencer jer bez njega odmah postajem meta za sve kampere oko zastave.Je li vi furate silencer?

11 Da
26 Ne
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Co7 kaže...
fila2208 kaže...

btw. probao mape tdm ove nove, super su, čak dobijem i po 35 fps negdje. Čudi me da na istom djelu mape, u conquestu jedva 25 :(

Nesto frameova umre od dosade :D

Moguće...moram reći da mi je splasnulo ono početno uzbuđenje oko mapa. Jednostavno način na koji umirem nije toliko fora koliko u drugim mapama. OVdje te uvijek netko over killa, ono ac130, zalutala artiljerija, čovjek koji viri iz kamena ali ti njega nemoš pogodit on tebe može...

To kamenje me jede, doagađa se i vama da pucate u kamen jer tako a 1m ste od njega? recitie mi da znam da nisam lud.

NFSPredator0010 kaže...

Na ovim novim mapama mi se često događa da dođem do zastave i vidim nema nigdje nikoga.Odjednom se netko pojavi,ubijem ga i odma se odnekud stvori još netko i ubije me.Zato sam počeo nositi silencer jer bez njega odmah postajem meta za sve kampere oko zastave.Je li vi furate silencer?

Ja više ne znam što da nosim jbt. Događa mi se isto to, konstantno, da uzimam flag, i onda odjednom 5 ljudi na kamenu preko i moše se yebat. Muku mučim sa scarom sa kojim sam izgubio ruku, ali mislim da ću mu zaljepit silencer da vidim kako će se ponašat. Skužio sam da ekipica fura prigušivač i tako me gađa na kilometre. Ludi horrigan i ekipa. e pa probat ću i ja :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:20 (fila2208).
14 godina
NFSPredator0010 kaže...

Tocno to sam jucer primjetio i ja.

Polako se vrti krug oko slova zastave, osvajam ju. Znaci da sam sam.

Odjednom ugledam nekog, ubijem ga, a tamo jos nekolko njih na mene i mrtav sam.

Od onda nosim M9 sa suppressorom.

A posto na novim mapama u 99% slucajeva igram ko Engineer, razmisljam si o tome da maknem Laser i stavim i na njega Suppressor.

EDIT: Od danas cu probat ugasiti akceleraciju na misu, pocistiti i osoboditi veci dio stola i smanjiti brzinu pomicanja. Pa da vidim kako ce to ici :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:27 (CyberDemonVZ).
14 godina
Battlefield 3

SItuacija jucer... Na Armored shield mapi ak se ne varam.. Tako ja na njivi,i ima onaj ko mali nasip.. Ja malo dalje od njega,a u daljini i priblizava se enemy tank. Opalim prvi put,fulam ga,priblizim se tom ˝nasipu˝,i on je jos uvijek u daljini,nije close combat,i opalim i napravim SEBI DISABLED??! Kao da je nekakav nevidljivi zid bio??

Onak.. DICE koji kur4c???

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

SItuacija jucer... Na Armored shield mapi ak se ne varam.. Tako ja na njivi,i ima onaj ko mali nasip.. Ja malo dalje od njega,a u daljini i priblizava se enemy tank. Opalim prvi put,fulam ga,priblizim se tom ˝nasipu˝,i on je jos uvijek u daljini,nije close combat,i opalim i napravim SEBI DISABLED??! Kao da je nekakav nevidljivi zid bio??

Meni se čini da na onoj snježnoj mapi kad gađam sa planine pola metaka ne sjeda kud bi trebalo. Isto tako na onoj velikoj pustinjskoj mapi na gradskom djelu (mislim da A B i C) zastava dolazi u nekim kućama do clippinga (isko kao na Khargu kod D kad se raznese onaj veliki rezervoar i kad hodaš po tom mjestu pa se malo vidi a malo ne vidi ograda).

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

A posto na novim mapama u 99% slucajeva igram ko Engineer, razmisljam si o tome da maknem Laser i stavim i na njega Suppressor.

EDIT: Od danas cu probat ugasiti akceleraciju na misu, pocistiti i osoboditi veci dio stola i smanjiti brzinu pomicanja. Pa da vidim kako ce to ici :)

čemu laser na AK mapama???? totalno bespotrebno,

ako već biraš stavi suppresor,mada je i on šljuka za večinu pušaka,pogotovo ako gađaš nekog na velikim udaljenostima ( što je u većini slučajeva )

na kratko gađaš jedino kad rušaš njihove zastave koje su duboko u njihovom teritoriju,tu ajmo reć pomaže suppresor,ali ne pretjerano,(malo ekipe se na takve zastave respawna,više ti dođe tenkova nego pješaka,vjeruj mi)

budući da se ekipa u večini slučajeva respawna ili u bazi,ili na zastavi koja je najbliža nekoj akciji iliti najbližoj od neprijatelja.

ako takve zastave konstantno napadaš mora ti bit jasno da je protivnika minimalno 5,pošto se radi o 64 igrača serveru,i tu ne pomaže supresor jer jedini suppresor vrijedan koliko toliko spomena je na scaru-,(za m16a1 je ajmo reć isto ok,kao i g36)

pošto on ima 21 metak(ili koliko već,neznam sad napamet),mora ti bit jasno da će ti trebat koji metak više za nekog ubit,a a daljinu ga možeš pogodit jedino ako imaš dobar dan (čitaj 150-200 metara i više),

sa suppresorom metak više pada i nema stvari damage oružja,na to isto obraćaj pažnju.

stoga ne koristim suppresor, radije ga koristim na kratkim i skučenim mapama,a i već zadnja dva-tri patcha je suppresor sheban,nije kao što je bio prije.

mislim nemoj krivo shvatit moj post,pomaže suppresor,ali u večini slučajeva odpomaže,isto mislim i za laser na puški na ogromnim mapama.čemu???

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

..

Definitivno se slažem!

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...

tako sam i ja nekida. tenk ispred mene ja na nekoj planini iza kamenja i pucam u tenk pokraj kamenja i svih pet raketa odu u neku nevidljivu teksturu i napravim suicede. od tada sam poludio i vise ga nepalim, ebemu misa pa ako gadam pokraj kamena onda hocu da mi prg prode pokraj kamena a ne da se zabije u neki nevidljivi zid.

Battlelog: ljudina
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu laser na AK mapama???? totalno bespotrebno,

ako već biraš stavi suppresor,mada je i on šljuka za večinu pušaka,pogotovo ako gađaš nekog na velikim udaljenostima ( što je u većini slučajeva )

na kratko gađaš jedino kad rušaš njihove zastave koje su duboko u njihovom teritoriju,tu ajmo reć pomaže suppresor,ali ne pretjerano,(malo ekipe se na takve zastave respawna,više ti dođe tenkova nego pješaka,vjeruj mi)

budući da se ekipa u večini slučajeva respawna ili u bazi,ili na zastavi koja je najbliža nekoj akciji iliti najbližoj od neprijatelja.

ako takve zastave konstantno napadaš mora ti bit jasno da je protivnika minimalno 5,pošto se radi o 64 igrača serveru,i tu ne pomaže supresor jer jedini suppresor vrijedan koliko toliko spomena je na scaru-,(za m16a1 je ajmo reć isto ok,kao i g36)

pošto on ima 21 metak(ili koliko već,neznam sad napamet),mora ti bit jasno da će ti trebat koji metak više za nekog ubit,a a daljinu ga možeš pogodit jedino ako imaš dobar dan (čitaj 150-200 metara i više),

sa suppresorom metak više pada i nema stvari damage oružja,na to isto obraćaj pažnju.

stoga ne koristim suppresor, radije ga koristim na kratkim i skučenim mapama,a i već zadnja dva-tri patcha je suppresor sheban,nije kao što je bio prije.

mislim nemoj krivo shvatit moj post,pomaže suppresor,ali u večini slučajeva odpomaže,isto mislim i za laser na puški na ogromnim mapama.čemu???

Imaju dva scara, koji scar? Scar h ima veći dmg od svih engi pušaka i ubija metak ili dva prije,ne pričaj nebuloze. Prebaci scar na semi auto i napravi si mini snajper od njega

m16a1, ti to imaš? Kako mi ostali to nemamo?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Imaju dva scara, koji scar? Scar h ima veći dmg od svih engi pušaka i ubija metak ili dva prije,ne pričaj nebuloze. Prebaci scar na semi auto i napravi si mini snajper od njega

pročitaj šta sam boldao.kaj pričam o medicu??ne kužim.

btw pardon m4a1 ali svejedno ,to je m16 puška,čudi me da neznaš pa moraš tako glupa pitanja postavljat.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan runda na kharg island 1000 ticketa ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PeTaR_HR kaže...

LOL, pa jel taj server na mjesecu, svi imate konjski ping...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
PeTaR_HR kaže...

LOL, pa jel taj server na mjesecu, svi imate konjski ping...

ahahahahh a inace je ping normalan to je nesto tada skocija

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je, to nevidljivo kamenje dafuq??? Lik cili viri ali cili mag ispalin i nijedan hit...

Inače trenutno mi je dosadno sezona lagano završava pa da i ja nešto napišen..

Malo san igra ali mape su odlične... Ali balkanjerosi nebi bili to kad ne bi vajnali. Sve in smeta. Ali baš sve, kad je nešto dobro, kad je loše, a kad je srednje onda je bolje da nevalja ništa pa ne bi uzima a ima i nešto bolje pa opet neću uzet to itd bla bla.

Triba bit bar 16 igrača, po 4 skvada na jednoj strani, sve više je bonus, i dogovori se ekipa po skvad na svaku zastavu i ako je ljuta akcija ne nekoj zastavi skvad a recimo ide pomoć skvadu b (kod kojih nema akcije), i obrane točku, ako počme padat točka od skvada b ovi se vraćaju i brane to. Svaku mapu se dogovori ko će koju točku čuvat i ko kome može pomagat. Kad se točka izgubi skvad x koju ju je izgubija spavna se na najbližu točku (ili skvad a recimo s time da neko nabrzinu izadje iz njega radi spawna) zajedno osvoje obrane tu točku i idu vratit natrag onu od prije di ih je počistilo... Samo trimski triba igrat. Ne može jedan skvad bit po ciloj mapi pa malo pucat između tri tenka a malo njih 4 jazavca sami branit točku di nema nikog, pa 15 minuta njih 6 čekat heli itd... Triba na tsu bit jedan koji će dat sve upute i u igri donosit te neke odluke i kad se ekipa uigra to je to... I ko će u tenk u startu kad se kreće i ko će koja klasa bit i perkovi. Cover i explozivi obavezno, idući je možda flak jer non stop neke eksplozije i 4-ti je po guštu. Ako imaš suporta u sqvadu normalno da nećeš ammo uzet (a i eksplozivi su upitni onda, pogotovo sa dva suporta) itd...

Yebeni vajneri. Mape su baš za 64 igrača i ljutu akciju i organizaciju. Pa ne može 64 igrača radit što ih je volja, bez dogovora da igraju i ajmoooooooooooo i očekivat da svi rade ono što ti očekuješ da bi tribali radit. A sad 64 igrača, 64 mišljenja kako bi nešto tribalo napravit, i svi su najpametniji..

Igra je odlična, nema čega nema u njoj. Teško je očekivat da neće bit bugova, koji i mene nerviraju ali triba se naviknit, uživat s ekipon i to je to.. mada DICE nabijen na kur4c al što god. Nađite bolju pa igrajte.

M16 Inf only ftw.

[M|C] Le Petit Prince
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer sam slučajno sa frendliste otvorio profil od igrača s nickom TvojaStara, neznam jel aktivan na ovom forumu, znam ga sa BCHR-a, ali uglavnom po ovim battlereportovima čovjek ima nevjerovatne scorove i rastura sa jetovima, spominjao se ovdje neki Shinox kao top vozač, ali volio bi vidjet njih dvojicu 1vs1 {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39871761/1/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39420450/1/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39850811/1/

Uglavnom, svaka čast {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
thesekiman kaže...

Jučer sam slučajno sa frendliste otvorio profil od igrača s nickom TvojaStara, neznam jel aktivan na ovom forumu, znam ga sa BCHR-a, ali uglavnom po ovim battlereportovima čovjek ima nevjerovatne scorove i rastura sa jetovima, spominjao se ovdje neki Shinox kao top vozač, ali volio bi vidjet njih dvojicu 1vs1 {#}

Uglavnom, svaka čast {#}

O ne, sad će stormić doći opet i prosipati znanje...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ova igra (igrica ,kako god je želite nazvat) je OGRANIČENA i svakom malo pametnijem čovjeku nije teško pohvatat lončiće.

nije ovo nuklearna fizika.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Stormic je jucer malo na AnR serveru poceo dobivati batine pa je odmah pobjegao sa servera.

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Friday kaže...

Stormic je jucer malo na AnR serveru poceo dobivati batine pa je odmah pobjegao sa servera.

Mislim da će on na ovo uputiti službeni demantij!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Uglavnom, svaka čast {#}

to ti je jako dosadno i moze trajat match oko pola sata do sat. A shinox je dobio malu bebu pa je i izasao sa ladera tam na ESL-u, mislim da je 10 ili 12 bio kad je izasao.

13 godina
thesekiman kaže...

Uglavnom, svaka čast {#}

Oprosti molim te, ali nije neki Shinox, nego The Shinox  {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

pročitaj šta sam boldao.kaj pričam o medicu??ne kužim.

btw pardon m4a1 ali svejedno ,to je m16 puška,čudi me da neznaš pa moraš tako glupa pitanja postavljat.

Ti ni sam ne znaš što pišeš nit se qurca razumiješ u to, želiš na silu ispast pametan a to nisi, barem u vidu što se bf tiče, u tvoje obrazovanje i inteligenciju u RL ne ulazim. Pišeš svima pa kaj vam je bf3 život a imaš sati više od većine ekipe ovdje. Nemoj se praviti pametan i pričat ekipi svisoka, ne ide ti.

m4a1 je manja varijanta m16 ali bit toliko (insert uvreda here) da napišeš m16a1 umjesto m4 je zbilja dno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 14:52 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
thesekiman kaže...

Uglavnom, svaka čast {#}

Oprosti molim te, ali nije neki Shinox, nego The Shinox  {#}

Dapače i sam je rekao da mu je predosadno jer je tak i tak prvih 20 poprilično na istoj razini...

15 godina
Battlefield 3

Taman sam zengiću složio lijepi post nakon kojeg bi napravio samoubojstvo on ali eto admin bloka prije nego stignem vrijeđat i pobrat crveni, hvala.

Ontopic: jel netko probao squad rush na novim mapama i kako izgleda?

ontopic 2: šta je sa bug turnirom, oće se slagat neki novi sad kad ima mapa i novih igrača?

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Storm je kickan sa servera jer nije pričao na engleskom i vjerojatno radi toga što bi neizbježno owno sve na serveru, on ne bježi od nikog a pogotovo od hrvata jer je najbolji igrač na balkanu.

Ostali moraju tražit isprike za to što neznaju držat pušku tako da pilotiraju, ali svejedno ne dolaze ni blizu ove legende od igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 15:35 (armoredkillsucks).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahah glavno da si pročitao ,a sad...

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator
armoredkillsucks kaže...

Storm je kickan jer nije pričao na engleskom, on ne bježi od nikog a pogotovo od hrvata jer je najbolji igrač na balkanu.

Sad si i ti za sebe počeo pričati u trećem licu...LOL

Virus se širi.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
armoredkillsucks kaže...

Storm je kickan sa servera jer nije pričao na engleskom i vjerojatno radi toga što bi neizbježno owno sve na serveru, on ne bježi od nikog a pogotovo od hrvata jer je najbolji igrač na balkanu.

Ostali moraju tražit isprike za to što neznaju držat pušku tako da pilotiraju, ali svejedno ne dolaze ni blizu ove legende od igrača.

pa gdje si spermicu nemoj sada lagati da te je kickalo kada si se zalio u cat kako te likovi skidaju.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

hahah glavno da si pročitao ,a sad...

sve što sam pročitao je: ja ja ja kaj briješ kaj ja ma ja samo ja i ja i ja i ja. Cijeli post se vrti oko tebe, jer si jadni kompleksaš koji kad dobije crveni radi dupli acc. Nešto kao neka vrsta stormića samo još jadniji, ti se nemožeš pohvaliti ničim, on bar ima taj bf ako niš drugo.

Ma odyebavam da, ideš pod ignore, jer samo čitanje tvoji postova mi spušta iq na tvoju razinu, sobne temperature :)

Ajde zenge uživaj, blago si ga tebi kad je tebi sve tako super i super briješ i ti si kul.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:26 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice