Ok neki se racku stvarno dešava s bug serverom, ja imam ping 25 a na battlelogu ping servera preko 250, bio je čak i preko 300
Samo refresahaj popravit će se.
Ok neki se racku stvarno dešava s bug serverom, ja imam ping 25 a na battlelogu ping servera preko 250, bio je čak i preko 300
Samo refresahaj popravit će se.
Ako mi žena da 10 eura, nakon kaj mi bu očitala bukvic tipa:" je.em ja tebi taj tvoj beterfild, i te tvoje grafičke pi.ke materine bolje da malome kupiš pelene i mene odvedeš na picu i šoping,
pa nakon oralnog maženja uspijem dobit pin od kartice krvavih koljena hitam u virtualni DICE store i kupujem...
Ak bum malo bolje kul zbog njih vrijedi muke!!
Onom shinoxu treba razbit miš o glavu, ili ga barem nalit laksativom i ne dat mu da izađe iz auta. Pa j3bo ga avion, vozi ga ko da se rodio u njemu!
jel vama laga na bug serveru?
Udem na server,udem u tenk skinem toga Sinoxa sa tenkom dok je on bio u jetu i nedugo nakon toga mi net pukne....
LOL, iksići opet pokušavaju dobiti pisovce 5vs5
Ma brate pokušavamo samo war igrat. Trebali bi i češće.
Ovaj Gunship me podsjeća na Titana u 2142 :-)
Onom shinoxu treba razbit miš o glavu, ili ga barem nalit laksativom i ne dat mu da izađe iz auta. Pa j3bo ga avion, vozi ga ko da se rodio u njemu!
Tolko owna da kad otvoriš današnje battlereportse neznaš koji je uopče.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ISh1NoXI/stats/371714409/
Nije valjda to on?
haha i to vi hvalite, nezna niš osim jetova lik.
Nije valjda to on?
Jesi ti stvarno retardirana osoba ili se pravis? Ovo nije vrijedanje,nego samo pitam da znam,kako da se odnosim prema tebi.
Pocinjem te zalit.
E moj stormicu, zatvorio bi ja tebe na mapu sa Coronom, pa ti onda igraj BF. mislim da je score cijele veceri izmedju mene i njega bio negdje 20-4 u njegovu korist. PiSovci, jesu odlicni, ali ovaj covjek za Hrvatske pojmove nije sa ovog svijeta...
E moj stormicu, zatvorio bi ja tebe na mapu sa Coronom, pa ti onda igraj BF. mislim da je score cijele veceri izmedju mene i njega bio negdje 20-4 u njegovu korist. PiSovci, jesu odlicni, ali ovaj covjek za Hrvatske pojmove nije sa ovog svijeta...
Pa ako taj zna igrat odlično, drago mi je, al ako je neki 13% accuracy 500 SPM "pro" isto ko ovaj pilot onda kaj da ti kažem. Mene je nasmijalo kad sam ovog pilota otvorio na battlelogu. Jedino dobro mu je količina killsa u jetu, što i nije čudno s obzirom da je 500 h barem u jetu bio. (I opet, ima duplo bolji sudeći po količini killsa i KD-u).
Ima 80 ili manje killsa u tenku i scout heli, top infantry weapon mu je aek (3000 killsa, 13% accuracy (lol)), što je ujedno praktički jedino oružje s kojim je uopče igrao (2-3 oružja 300 killsa i to je to).
Možda su hrvatski mišljenja različita od ostatka svijeta, evo, provjerio sam što misle ostali:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348219555360/
Možda smo svi ludi, nemam pojma ;)
To sam tvrdio i tvrdim otkako sam ga upoznao na mw2. Lik je robot. točka.
To sam tvrdio i tvrdim otkako sam ga upoznao na mw2. Lik je robot. točka.
Pitaj boga koga si ti upozno. MW2 nemam ni 200 sati igre jer je igra inferiorna naspram cod2 i cod4 i igro sam sa samo četvero ljudi...koje poznam 6+ godina. Nijedan se ne zove Fila, jer da se zove nebi igro samnom, ne?
Pa ako taj zna igrat odlično, drago mi je, al ako je neki 13% accuracy 500 SPM "pro" isto ko ovaj pilot onda kaj da ti kažem. Mene je nasmijalo kad sam ovog pilota otvorio na battlelogu. Jedino dobro mu je količina killsa u jetu, što i nije čudno s obzirom da je 500 h barem u jetu bio. (I opet, ima duplo bolji sudeći po količini killsa i KD-u).
Ima 80 ili manje killsa u tenku i scout heli, top infantry weapon mu je aek (3000 killsa, 13% accuracy (lol)), što je ujedno praktički jedino oružje s kojim je uopče igrao (2-3 oružja 300 killsa i to je to).
Možda su hrvatski mišljenja različita od ostatka svijeta, evo, provjerio sam što misle ostali:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348219555360/
Možda smo svi ludi, nemam pojma ;)
Pa neznam sta ti nije jasno liku ide dobro sa jetovima i to igra dok se ti osvrces na druge statse po tebi on nije dobar igrac sto nema neke druge statse koje u jetu nemozes dobiti dok ne gledas ono sta je lik napravio sa jetovima,evo sto ti je jedan lik rekao i potpuno se slazem:
''Vehicles Destroyed 21,953
Vehicles Destroyed Assists 2,738
''I didn't know wookies could blow up dozens of vehicles
Fool doesn't seem to understand the role of a jet
Jets don't capture flags, they make capturing flags easier for the infantry by softening up the enemy and destroying armor''
Nerazumijem to sto neki misle da moras u ovoj igri napraviti sve sam,BF3 igra je napravljena tako da svako ima svoju ulogu a ne da jedan lik radi sve.
Taj jedan lik je pilot, on ne brani samo njega nego i sebe, da se njega pita jetovi bi trebali 2 flaresa imat i trebalo bi bit 4 jetova na mapi na svakoj strani. ><
A average speed bi se promijenio s 20 kmh na 10, da se može i zečeve iz aviona ubijat.
I taj pilot ima 4.5 KD, eto ti primjera dobrog pilota. Zašto? Zato jer nije stalno u avionu, očito. Slovo E služi nečemu.
ma de lik je malouman jel ne vidite? sta njemu to vrijedi objasnjavati... on kad se rađo, ispo je babici iz ruku na glavu i jako udario... sad ga to muci i nemojte mu to zamjerati
Zanimljivo, na bugu je igralo 338 igraca iz hrvatske u ovih par dana.
https://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43152839/1/778346126/
Koja rasturačina 47-11 sa ak47, conquest na metro
Spermiću, što nisi večeras došao na Bug da se malo nagutaš? :)
Čega, MVP ribbona?
Nije valjda to on?
Kad ti budešovako vozio jet onda će se i o tebi pričati topino...
Ne znam ko je neno al ako se sjećam dobro rekli ste da je haxor. Pomoći ću vam malo sa detektiranjem haxora. Ko god ima takvo ime u igri (Neno, bukva, tikva, fuki, duki i ostale debilane), a igraju godlike - 90% šansa da je haxor. Netreba PB uopće.
Neznas tho je neno.....pa daj....Neno je jedan od najboljih ljudi..... nije on haxo kako mozes reci to.....nije istina da ako imas neko nas nick ili nadimak da si odmah hax.
po mojem misljenju ljudi ce te prije zapaziti ako imas neki normalan nick koji je recimo s nasih prostora ali tebe prijatelju nisam nigdje primjetio.
i Molim te okani se trolanja ovog foruma jer cu da pustim na tebe Nenu i dr. Fury skupa :)
Aj nek neka dobra duša napiše ovdje kad će krenuti update za AK da me "makina" čeka spremna kad dođem doma.
Thnx.
Čega, MVP ribbona?
Ahahaha a ideš u k****
E to onaj stormzjeah što ima punu pišu quitova?
Čoeče ja njubara imam veći accuracy od njega, ne znam kako si takav pro to može dopustiti.
Jučer sam opet puno psovao dok sam igrao na serveru, bem vas sve
Aj nek neka dobra duša napiše ovdje kad će krenuti update za AK da me "makina" čeka spremna kad dođem doma.
Thnx.
Ubuduće, desni klik u orihginu na bf3 i game details dolje onda mišem na ekspanziju pokazati, pisat će vam time kad izlazi. Sad piše 11.00am 11.9
Thnx.
Click this link to see a handy chart of when Armored Kill rolls out today where you live. Enjoy the all-out vehicle warfare!
Znači u 11 sati, taman da se skine dok dodjem kuci s posla :)
Virus vidi da ste dobili novog retardosa na BUG forumu. Virus ga pozdravlja kao kolegu XD
Virus bi htio jednu ovakvu u BFu
Virus, ne laskaj si; ti si za njega nuklearni fizičar!
PS Sa NIKAKO nemoj s njim 1VS1; nahebo bi... Ovako si za sad ipak below radar
3.2gb zahvaljujuci predivnom T-scumovom netu, valjda bude skinut AK za 2 sata...
pusa drahicu koji sa posla cita ovo (i ostaloj ekipi) i priprema se da mi zalijepi ban na TSu