Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.228.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam, ja brijem da je to bilo u onih 2 gb updatea... ako opet budem moro skidat 2 GB sa ovim netom ima da sifilis dobijem dok skine :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

znaći trebat ćemo ga skinut?jaoo opet 2 gb ziher

3.2gb

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

3.2gb

Kako je krenulo, do kraja godine ću morati kupiti još jedan SSD; malo me sramota da mi je na ovom BC2 i BF3 skoro 40% diska {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a sto me utjesi sa ovim gigabajtima... pa do navecer ce mi skidat jbt... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
karlo666 kaže...
fila2208 kaže...

pa sta nije skinuo zadnji puta kad je bio update? nekako mi nema logike skidat 2+ GB samo updatea? ha?

Gle razbu, oni kad god patchaju pathacju ti taj neki core fajl, koji onda moraš skidat opet. Kao ogromni kamen zamisli koji malo pormjene i onda ti ga daju da ga nosiš doma. I sad ako su već iskelsali nemogu ga popravit već delaju novi i klešu kako im paše, ako moš skužit.

Same mape i to, dolazi opet u 2-4 gb vidjet ćemo sutra, ugl. bit će skidanja u svakom slučaju.

Bruno Matejcic kaže...
Dal zna tko kada bi tocno trebao biti dostupan Armored Kill kod nas??? Dali tocno danas u 00:00 ili po nekom americkom ili azijskom vremenu??

Kao i dosad čini mi se da od 9-11 je već dostupan, a od 11 mislim da je igriv.

Čudno da nisu bacili obavijest na bflog kad kako što

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
Danny_HR kaže...

ROFL, tak' nekak' bi bilo {#}

17 godina
Danny_HR kaže...
Si ziher da peglaju?
Mogu i ja stavit te mape u rotaciju, al neće se nitko moć spojit.

Pa vidim da ima igrača na njima.. Pokusao sam se spojit no stoji na loading ekranu..

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 3

Trebao bih vam se ja malo pojaviti u igri...

...da me izbušite do kraja :)

Kak mi ide najpametnije bi mi bilo da si stanem na pola ceste, raširim ruke i otvorim se da me bušite (još nekog zaposliti koji će me odmah i oživljavati). Ne znam zašto se opće trudim tražiti zaklone. Pretrčim parsto metara i dočeka me nož :(

Da me čuju u crkvenim redovima ponovno bi uveli inkviziciju.

Ali da svoju igru slikovito predočim (umjesto fuuuuu! dodajte riječi koje nisu prikladne za ovaj forum):

Prva minuta igre Prva minuta igre
Nakon par minuta igre Nakon par minuta igre
Nakon 10 minuta igre Nakon 10 minuta igre
Nakon pola sata igre Nakon pola sata igre
Kad uspijem konačno nekog ubiti Kad uspijem konačno nekog ubiti
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
24 0 hvala 0
17 godina
Jovanka kaže...
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

3.2gb

Kako je krenulo, do kraja godine ću morati kupiti još jedan SSD; malo me sramota da mi je na ovom BC2 i BF3 skoro 40% diska {#}

ovaj patch prije tjedan dana ti nije povečao veličinu igre nego je samo replaceo (zamijenio) postoječe fileove u igri, sa armored killom će se povečati naravno.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
15 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...

FPS igre su moja pichka.

Napokon malo živosti na forumu. Forum je upao u ozbiljnu krizu završetkom priče o Neni i Furiu {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
crozoki kaže...
Jovanka kaže...

ovaj patch prije tjedan dana ti nije povečao veličinu igre nego je samo replaceo (zamijenio) postoječe fileove u igri, sa armored killom će se povečati naravno.

Ja samo vidim da se folder povećava! Srećom dolaze Aftermath i Endgame, šteta da imam praznog mjesta na disku! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Bongiaro kaže...
omgwtfbbq kaže...

FPS igre su moja pichka.

Napokon malo živosti na forumu. Forum je upao u ozbiljnu krizu završetkom priče o Neni i Furiu {#}

pa da,a ovi drobe o DLC,koga briga...

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

btw di je furyo?? nesto s lica zemlje,dok se neno ajde još i javlja ,nije nas zaboravio {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kada ćemo mi non-premium ljudovi moći uopće kupiti to AK čudo?

Nemojte bas odmah stavljati samo te nove karte na BUG server, di ću ja onda ići, i ko će me tako žestoko penetrirati ako ne ovi naši  pro-štefeki i pokoja bara koja naiđe {#}

I molim bez onog pranja mozga joj daj kupi taj premium i ćuti više {#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Granzon kaže...

Kada ćemo mi non-premium ljudovi moći uopće kupiti to AK čudo

25.9

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:07 (pirat).
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw di je furyo?? nesto s lica zemlje,dok se neno ajde još i javlja ,nije nas zaboravio {#}

Ne znam ko je neno al ako se sjećam dobro rekli ste da je haxor. Pomoći ću vam malo sa detektiranjem haxora. Ko god ima takvo ime u igri (Neno, bukva, tikva, fuki, duki i ostale debilane), a igraju godlike - 90% šansa da je haxor. Netreba PB uopće.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:27 (omgwtfbbq).
14 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ne znam ko je neno al ako se sjećam dobro rekli ste da je haxor. Pomoći ću vam malo sa detektiranjem haxora. Ko god ima takvo ime u igri (Neno, bukva, tikva, fuki, duki i ostale debilane), a igraju godlike - 90% šansa da je haxor. Netreba PB uopće.

Hm da ti nisi jedan od njih -.-{#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

furyo je pao u depresiju nakon bana i nastavio ići u McDonalds i sad je toliko debel da više ne može ustati iz kreveta i upaliti pc.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:51 (crozoki).
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
omgwtfbbq kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ceco je definitivno retardirano ime ali ne haxaš jer si prosječni igrač. Koristit hrvatske irl nadimke u igri je mutavo. Storm je normalno ime, neznam di si našo vezu Nisam se nazvo [Cro]joža_oluja_cro....CRO!. Čak je i Danny normalno ime, ima stila, retardirana verzija bi bila da se nazvo "Dado". Shinox je dobar primjer kreativnog imena.

0:30

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:58 (omgwtfbbq).
17 godina

...a ti si dobar primjer kako se ne treba ponašati.

17 godina
Battlefield 3

haha ovaj mali ga kaka kaj to nije normalno!

{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
omgwtfbbq kaže...

Ceco je definitivno retardirano ime ali ne haxaš jer si prosječni igrač. Koristit hrvatske irl nadimke u igri je mutavo. Storm je normalno ime, neznam di si našo vezu Nisam se nazvo [Cro]joža_oluja_cro....CRO!. Čak je i Danny normalno ime, ima stila, retardirana verzija bi bila da se nazvo "Dado". Shinox je dobar primjer kreativnog imena.

Želiš reć da su Ceco i Dado retardirani zato jer su se tako nazvali?

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma taj mali je vjerojatno netko tko je napravio dupli account da nas trola. Možda neno ili furyo? Ili kuky, medo i ekipa? {#}

Teško mi zamislit ovakvog "khm khm" a da nije troler.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:02 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
omgwtfbbq kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Stvarno si tenkre! Imamo ovdje na forumu člana Bukva i dečko je vrlo korektan i piše pametne i odmjerene postove. Pozvati se na nečiji nick radi procjene karaktera osobe je debilno. Mislio sam ti napisati da si glupo i ugroženo smeće koje ima IQ manji od tipkovnice za kojom sjedi ali neću jer bih mogao dobiti karton.

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
omgwtfbbq kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Stvarno si tenkre! Imamo ovdje na forumu člana Bukva i dečko je vrlo korektan i piše pametne i odmjerene postove. Pozvati se na nečiji nick radi procjene karaktera osobe je debilno. Mislio sam ti napisati da si glupo i ugroženo smeće koje ima IQ manji od tipkovnice za kojom sjedi ali neću jer bih mogao dobiti karton.

Sudim karakter? Samo sam reko da ako neko s takvim nickom igra god-like da je vjerojatno haxor. On je sigurno prosjećni igrač. I jesam ja kriv kaj se poklopilo? Bio je u cod2 haxor jedan kaj se tikva zvao pa sam i bukva napiso uz to, rofl.

Clan tag im je bio [PBT] "ime" sve crvena boja, ko loware teže, nikad nisu impresivni kill napravili, ali se uvijek vrte oko tebe slučajno ko mravi di god jesi.

I koja je razlika dal si ti napiso to direktno il si napiso da si to mislio napisat i svejedno si napiso? To kao nije uvreda? rofl

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:14 (omgwtfbbq).
17 godina
omgwtfbbq kaže...
ceco22 kaže...
omgwtfbbq kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

0:30

Zašto je retardirano koristiti hrvatska imena i nadimke? Da li je engleski jedini jezik na svijetu? Ili je bolji od drugih jezika? Ili misliš da si cool ako imaš nadimak na engleskom?

13 godina
Battlefield 3

Sad vidim kartone i posipanje pepelom uskoro; "pa kaj, malo sam vas trollao; i bio sam polupijan". Zbog etiketiranja Cece kao "prosječnog igrača" (igrač je nebitan, etiketa je bitna) uopće se ne bih iznenadio da iz paštete izleti Neno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma decki pustite čobana neka pise sta god hoce jer čoban ce uvjek biti čoban, neka oode na caspian cuvati svoje ovce. Barem se imam kome smijati kada citam njegove postove i nevjerujem da takvo bice na kugli zemaljskoj postoji. A Čobane sada se malo odlogiraj i idi okupi svoje stado na caspianu jer su ti ovce probile ogradu na B flagu. 

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:11 (bmwhartge).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...

Ma decki pustite čobana neka pise sta god hoce jer čoban ce uvjek biti čoban, neka oode na caspian cuvati svoje ovce. Barem se imam kome smijati kada citam njegove postove i nevjerujem da takvo bice na kugli zemaljskoj postoji. A Čobane sada se malo ologiraj i idi okupi svoje stado na caspianu jer su ti ovce probile ogradu na B flagu. 

To pričaš ovome kaj ti je na avataru ili?

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Hahaha e pogle tip se zove jojo a preziva jeje i smije se našim nikovima.{#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice