- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
de pusti te ga na miru, vidite da baljezga gluposti(svi to radimo, ali od sale, on je ocito ozbiljan). a to sto sad nece igrat, nije zbog pinga i zbog neznam cega, nego zato jer se guza stisnula ko feder...
Zjbavo se jer je reko da ako kasni da počnem, 150 ping je na serveru, provjeri sam, karlo666 ime mi govori da si low. Ti si 1 od onih kuki, žuki, fufi, dufi, [cro] cro_cro itd.
je, low sam i sta sad? idem u pakao zbog toga? imam K/D 0,95 i zivot... a ti probaj malo vise sexat, pomoci ce ti da se rjesis frustracije... predpostavljam da si sexo prosle godine, jel, a u zadnje vrijeme sve rjeđe... umoči nešta, samo ne prst u pekmez...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43031031/1/322214479/
Evo ja sam svoje linko. Jasno se vidi ko je na vrhu, ko koga owna, a kaj ja pišem je irelevantno.
de pusti te ga na miru, vidite da baljezga gluposti(svi to radimo, ali od sale, on je ocito ozbiljan). a to sto sad nece igrat, nije zbog pinga i zbog neznam cega, nego zato jer se guza stisnula ko feder...
Zjbavo se jer je reko da ako kasni da počnem, 150 ping je na serveru, provjeri sam, karlo666 ime mi govori da si low. Ti si 1 od onih kuki, žuki, fufi, dufi, [cro] cro_cro itd.
je, low sam i sta sad? idem u pakao zbog toga? imam K/D 0,95 i zivot... a ti probaj malo vise sexat, pomoci ce ti da se rjesis frustracije... predpostavljam da si sexo prosle godine, jel, a u zadnje vrijeme sve rjeđe... umoči nešta, samo ne prst u pekmez...
Zašto misliš da je on ikad seksao?
Zašto misliš da je on ikad seksao?
FPS igre su moja pichka.
Ubio me 17 puta a imam 16 deathova. Zanimljivo.
Evo ja sam svoje linko. Jasno se vidi ko je na vrhu, ko koga owna, a kaj ja pišem je irelevantno.
Čisti FOTOŠOP.
Rekao mi kolega wiz4rd iz klana (koji je igrao s tobom u SQ) da se sjeća te partije i da si bio negdje na sredini liste.
Čisti FOTOŠOP.
Rekao mi kolega wiz4rd iz klana (koji je igrao s tobom u SQ) da se sjeća te partije i da si bio negdje na sredini liste.
Fotošopo sam battlelog? to nije slika nego battlereport. I zašto ti je lik s 18:22 u klanu? Kako vam se klan zove? [CRO_CRO_CRO]?
Jedva čekam da i ovaj padne, lajavac. Kaka tu o skilu a Antraks ga buši!
BUŠIII!!
Pa netko te dignuo DUH!
Jedva čekam da i ovaj padne, lajavac. Kaka tu o skilu a Antraks ga buši!
BUŠIII!!

Čisti FOTOŠOP.
Fotošopo sam battlelog? to nije slika nego battlereport. I zašto ti je lik s 18:22 u klanu?
Kako to da onda moj kolega ima drugačiji report od tebe?
Zato jer je faca ;)
Mali, šta je s tobom? jel imaš downov sindrom možda?
Ako nemožeš hebat onda najbolje uzmi ćunu u ruke i sredi te frustracije, kaži sebi dok ga držiš "I' so pro" "I'm the best pro" "Who's my little bitch".
Eto možda pomogne.
E ko je ovdje na forumu igrač avion? Nema mi luđeg nego skinut avion koji vozi avion. Uber.
Mali, šta je s tobom? jel imaš downov sindrom možda?
Ako nemožeš hebat onda najbolje uzmi ćunu u ruke i sredi te frustracije, kaži sebi dok ga držiš "I' so pro" "I'm the best pro" "Who's my little bitch".
Eto možda pomogne.
Double mindfuck omgwtf :(
onda si fino uzmes onu stvar i turaj je u rupicu od CD-a (ako ti nije prevelika) a nas luzere ostavi na miru... otiđi u ZOO i nađi si tamo nekog svoje vrste! i samo da znas da su nasi preci odavno odavno sisli sa grane, pa sad lagano mozes i ti!
Evo možeš sa mnom na mali noshahr 1vs1. Samo da te upozorim da sam saiga noob
Ameri već peglaju AK!
Ima servera up and running, i u filterima su prisutni!
Opet Spermić, tj. Stormić reži i trabunja? :)
Ja bi tebe posjeo na moju stolicu, da vidis kako bi te brzo upristojio :p
Ameri već peglaju AK!
Bil se dalo proxyem bar skinut ak pa da sutra možemo odmah halat?
o jbm...ja ču biti na roštilju i neću gledati prijenos...@zero....nova skripta je spremna,hellbyte isprobao i radi !!! ali radije na neki PB off server znaš kako to ide kad "vježbamo" sa hakovima igrati.
Ameri već peglaju AK!
Bil se dalo proxyem bar skinut ak pa da sutra možemo odmah halat?
pa sta nije skinuo zadnji puta kad je bio update? nekako mi nema logike skidat 2+ GB samo updatea? ha?
Mogu i ja stavit te mape u rotaciju, al neće se nitko moć spojit.
sutra u 11 ujutro
znaći trebat ćemo ga skinut?jaoo opet 2 gb ziher