Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

isto imam asus gtx 670, bf3 na ultra odlicno radi, jako je tiha, preporuka

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 1:44 (Lateralus).

2 0 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
Znaci nema problema sa onim autoboost... jer znam da je masa gtx560ti imala problema sto je bila oc pa ih bf3 nije volio... Gledao sam sad ovu msi TF OC ne mozes skoro nigdi vise nac u HR... Tako da vjerojatno budem uzeo asus...

Nikakvih nisam imao probl. Koristim asus GPU tweak i sve za 5. Doduše ja ne radim overclock niakd i zato sam uzeo top verziju da mi je to tvornički odrađeno. Koristim je već mjesec dana i ne bi preporučio ništa drugo.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
Battlefield 3
Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 2:07 (crozoki).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Kharg,Heli,score 86-7 i glup admin....

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Haaahahahaha prehebeno, taj je teži manijak.{#}

P.S Trebao bi i pirat to napravit sa nekim hello kitty kostimićem.{#}{#}

13 godina
ceco22 kaže...
Dragi suborci vec godinu dana ratujem na svojoj gtx580.. Pa je imam namjeru mjenjat sa novijom gtx680 ili 7970.. Znam da vas dosta ima navedene kartice pa bi molio nekoga tko ima iskustva s istim karticama, da baci preporuku. Koja bi bila bolja za bf? Jer recenzijama bas i ne vjerujem. O Radeona 6xxx sam pobjegao zbog problema sa driverima. Hvala unaprijed :)

Nakon što sam napravio skok 6950 > 580 > 670; mislim da mogu reci da je svaka napravila skok od jedno 30 - 40 FPS. 6950 se nije dao igrati na high bez frame dropova, 580 je unormalio situaciju oko 70-80 FPS; a 670 ima izlete bez problema u 100-130 FPS (1920*1200, sve high, no HBAO i 2xAA). BF mi je oduvijek nekako bio nVidia biased i cini mi se  nakon druzenja sa 6950, da neće ATI tako skoro kod mene.

Samo disclaimer; igram ***SAMO*** BF3, tako da nisam uzorak za analizu. Postoji određena količina igara gdje je ATI brži {#}

Zotac 670 AMP!, u idleu tiha; pod opterecenjem se pocinje nazirati njen zvuk ukoliko se nalazis metar od kucista. Ali kupiti cu ja Define R4. Što očekivati od trenutačno najbrže tvornički OCane 670 na svijetu {#}

Onako, reda radi sam dizao taktove i vrtio Heaven i OCCT; brojke su me ostavile malo paf. 200+ MHz na GPU i 400+ MHZ na memoriji (1306 MHz / 7406 MHz). Neloše za grafu od 2k kn, ja zadovoljan {#}

Moram ovih dana pokušati zavrtiti par rundi Metroa ili Kanala pod tim taktovima, da vidim da li je to stabilno; ili je meni bilo 3AM pa se Heaven nije rušio na voodoo magiju i dobru volju {#}

Uglavnom, s obzirom na 2+3 godine jamstva; nadam se da ce crknut za jedno 2 i po godine da mi Barba Zotac(TM) pošalje iz J'amerku neki GTX 870 {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 8:33 (Jovanka).
13 godina
Jovanka kaže...

Nakon što sam napravio skok 6950 > 580 > 670; mislim da mogu reci da je svaka napravila skok od jedno 30 - 40 FPS. 6950 se nije dao igrati na high bez frame dropova, 580 je unormalio situaciju oko 70-80 FPS; a 670 ima izlete bez problema u 100-130 FPS (1920*1200, sve high, no HBAO i 2xAA). ....

Slažem se sa svim.... Ali zanima me da li ti može na ultra postavkama vrtiti 90ak FPS? Ja igram na 1920x1080 i uključio sam adptive antialiasing i lockano mi je na 60HZ, sa rijetkim padovima ispod (grafa: ASUS GTX 670 DCU II TOP). Bez antialiasinga ide do 120 nekad, ali većinom oko 80-90 FPS. 

Doduše, ugasio sam AA post deffered jer mi je puno kristalnija slika bez toga sa 4xMSAA. I moram naglasiti da puuuuno bolje uočavam protivnike koji su dalje (nije da bolje igram ali eto {#}).

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
Battlefield 3

Da li ima tko problema s velikim frame dropom, dogodi se random (recimo 2 puta po mapi) bez ikakvih posebnih razloga, traje po minutu i to nebitno sto ja radio u tom trenutku, prodje kako i dodje totalno random. nisam prije imao s tim problema pa ne znam jel to do drivera za gpu ili od kojeg zadnjeg patcha?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...
Jovanka kaže...

a 670 ima izlete bez problema u 100-130 FPS (1920*1200, sve high, no HBAO i 2xAA). ....

Slažem se sa svim.... Ali zanima me da li ti može na ultra postavkama vrtiti 90ak FPS?

Iskreno, nisam ni probao. Davno sam isprobavao i rekoh da ne vidim razliku izmedju high i ultra :D Jedino mesh drzim na ultra, ali samo radi helija i FlamingKinga {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
ceco22 kaže...
Znaci nema problema sa onim autoboost... jer znam da je masa gtx560ti imala problema sto je bila oc pa ih bf3 nije volio... Gledao sam sad ovu msi TF OC ne mozes skoro nigdi vise nac u HR... Tako da vjerojatno budem uzeo asus...

Tako je, ali su problemi bili samo sa 560Ti.

I onda nVidia iz cista mira izda novu verziju 560Ti s opravdanjem da su dodali jos Core-a. Mos mislit. Sigurno su nasli gdje je bio problem i nasli nacin da ga isprave bez da moraju poriznati gresku javnosti.

Uglavnom, koliko citam po netu ni jedna nova verzija nVidie nema problema s BF3.

Naravno, tu i tamo se pojave problematicne kartice, al pretpostavka je da je greska u sustavu korisnika, ili kakva tvornicka greska na kartici.

Uglavnom, sad jos pogledaj reviewe kartica, pa usporedi ako koji ima nesto posebno sto bi prevagnulo na njezinu stranu (npr. puno tisi ventilator, nekakav dodati oveclock za visi FPS u igrama....)

EDIT:

{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:17 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ceco, ako lova nije problem, uzmi MSi Lightning - ili 7970 ili 680. Neces pogrijesiti

Kod nas ima protis 7970 i telebit 680

Cak ti je i Palit Jetstream jako dobar u pogledu OC-a, odmah iz Direct CU II link

da se nadovezem na Demona - oovaj SoC od Gigabytea, je nazalost takvo smece...ne znam sta im bi da su isli eksperimentirat sa tim 40mm fanovima. Netko se tuzi da je referentna grafa bucna, zamisli onda kad 10000rpma na 65 dB buci XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:42 (xyan).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
xyan kaže...

Ceco, ako lova nije problem, uzmi MSi Lightning - ili 7970 ili 680.

Kupovati 680 za manje od 10% performansi naspram 670 (ref vs ref) je IMO blasfemija {#} Koliko god novci predstavljali ili ne predstavljali problem, ovo je doslovno bacanje novaca; ne ulazeći u poprilično osobne kategorije "Ja želim, ja hoću..." {#}

@Daemon - Ovog koji je dizajnirao ovaj 680 SoC cooler treba osuditi na mjesec dana ležanja sa glavom izmedju dvije takve i loop 3dmarka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:00 (Jovanka).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ceco, ako lova nije problem uzmi nam svima neke poštene grafe {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:58 (Friday).

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Jovanka kaže...

Slažem se sa svim.... Ali zanima me da li ti može na ultra postavkama vrtiti 90ak FPS? Ja igram na 1920x1080 i uključio sam adptive antialiasing i lockano mi je na 60HZ, sa rijetkim padovima ispod (grafa: ASUS GTX 670 DCU II TOP). Bez antialiasinga ide do 120 nekad, ali većinom oko 80-90 FPS. 

Doduše, ugasio sam AA post deffered jer mi je puno kristalnija slika bez toga sa 4xMSAA. I moram naglasiti da puuuuno bolje uočavam protivnike koji su dalje (nije da bolje igram ali eto {#}).

AA post ili deffered? jer je MSAA u BF3 video opcijama AA Deffered, a FXAA je AA Post:

http://www.geforce.com/optimize/guides/battlefield-3-tweak-guide/#9

meni s ovim postavkama nikad ne pada ispod 70 FPS-a, a zna ici do 140:

GstRender.AmbientOcclusion 2
GstRender.AnisotropicFilter 4
GstRender.AntiAliasingDeferred 0
GstRender.AntiAliasingPost 2
GstRender.Brightness 0.500000
GstRender.ColorblindSupport 0
GstRender.ConsoleAntiAlias 1
GstRender.Contrast 0.500000
GstRender.EffectsQuality 3
GstRender.Enlighten 1
GstRender.FieldOfView 90.000000
GstRender.FullscreenEnabled 1
GstRender.FullscreenRefreshRate 59.950001
GstRender.FullscreenScreen 0
GstRender.MeshQuality 3
GstRender.MeshQualityOld 0.700000
GstRender.MotionBlur 0.000000
GstRender.MotionBlurEnabled 0
GstRender.OverallGraphicsQuality 5
GstRender.ResolutionHeight 1200
GstRender.ResolutionHertz 0
GstRender.ResolutionWidth 1920
GstRender.ScreenSafeAreaHeight 0.950000
GstRender.ScreenSafeAreaWidth 0.950000
GstRender.ShaderQuality 2.000000
GstRender.ShadowQuality 3
GstRender.StereoConvergence 1.000000
GstRender.Stereoscopy 0
GstRender.TerrainQuality 3
GstRender.TextureQuality 3
GstRender.TransparentShadows 1
GstRender.UndergrowthQuality 3
GstRender.VSync 0

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:01 (Lateralus).
14 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
xyan kaže...

Ceco, ako lova nije problem, uzmi MSi Lightning - ili 7970 ili 680.

Kupovati 680 za manje od 10% performansi naspram 670 (ref vs ref) je IMO blasfemija {#} Koliko god novci predstavljali ili ne predstavljali problem, ovo je doslovno bacanje novaca; ne ulazeći u poprilično osobne kategorije "Ja želim, ja hoću..." {#}

kupovat 670 kraj cijene 7970 GHz edition (iliti novi yield) je po meni malo krivo...

13 godina

Latex, baš probam veceras kad dodjem doma; iako vidim da imam poprilično slične postavke (ovako iz glave).

13 godina
xyan kaže...

kupovat 670 kraj cijene 7970 GHz edition (iliti novi yield) je po meni malo krivo...

Najeftiniji 670 je jeftiniji od najeftinijeg 7970 non-GHz (nabava.net); igram samo BF3 gdje je 670 brži (5-7%, ali je brzi! :P); dje ti račun'ca Xyane? {#}

Nemoj samo molim te k'o Vegeta sad počet pilat o OCu. {#}

PS Danny & Pirat; ne me sad banat odmah, danas je malo viska vremena na poslu pa odgovaram u realtimeu; slucajno se desila dva rE: za redom {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:10 (Jovanka).
16 godina
Battlefield 3

BF3 prokletstvo opet doživljava svoj vrhunac;

nisam igrao 3mj i danas ujutro mi stigne nova grafa kad ono neces igrat , update in progresssss

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trolaju te iz DICE-a.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan

Najeftiniji 670 je jeftiniji od najeftinijeg 7970 non-GHz (nabava.net); igram samo BF3 gdje je 670 brži (5-7%, ali je brzi! :P); dje ti račun'ca Xyane? {#}

Nemoj samo molim te k'o Vegeta sad počet pilat o OCu. {#}

PS Danny & Pirat; ne me sad banat odmah, danas je malo viska vremena na poslu pa odgovaram u realtimeu; slucajno se desila dva rE: za redom {#}

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2245435 evo ti tu, mogu nac jos sta zelis? referentne su u pitanju. Ocito je kao i ostali na forumu da branis svoj odabir.

ovdje se tek vidi razlika - http://hwbot.org/hardware/videocard/radeon_hd_7970/

http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_670/

Sam potencijal hardvera kao takvog se isplati, 7970 je uz imalo sumnje jaca kartica, i uz ovakve okrljastene drivere

ne znam di si ti vidio razliku u cijeni toliku? http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=hd7970

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=gtx+670

razlika moze biti 1-2% sta spada u domenu statisticke pogreske. A mislim da 3GB Vrama vs 2GB ima takodjer utjecaj. Vidim to po svojoj Ndiviji. Druga stvar, 680vs670, zasto je to tako? zato jer nema razlike u kolicini Vrama, kao prije, kada je to bilo 1536MB vs 1280MB...

jedina stvar koja moze kociti ljude u nekupovanju 7970 su smece od drivera. 670-tka se joj nebre pribliziti u GPGPU performansama, bilokakvim sirovim performansama, i zato je ova serija po meni, serija Nvidiinih igracaka. Jako su me razocarali. Totalni obrat filozofije.

16 godina
Battlefield 3
Update je gotov Battlelog radi
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel ima šta za download ili je samo battlelog u pitanju?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Nadam se da nema i ima update-a

Nadam se da nema jer sam na susjedu pa da ne pojede limit 0d 15GB prometa, već sam sigurno blizu tog limita he he he

Nadam se da ima jer bi možda bilo nekih poboljšanja u igru

Nadam se da nema jer bi možda taj update syebao igru

Ndam se da ima jer je možda priprema za Armord Kill

uh koje li nedoumice
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

jedina stvar koja moze kociti ljude u nekupovanju 7970 su smece od drivera. 670-tka se joj nebre pribliziti u GPGPU performansama, bilokakvim sirovim performansama, i zato je ova serija po meni, serija Nvidiinih igracaka. Jako su me razocarali. Totalni obrat filozofije.

Znao sam da nisam bio dovoljno precizan :)

Igram ***SAMO*** BF3, ne foldam, ne ganjam Bitcoine, ne rendam/previewam 3DSMAx, GPGPU mi ne znači ništa (slutim i da barem 90% kupaca ne dira GPGPU). Međutim to me nije spriječilo da kod reklamacije 580 napomenem da 580 ima miljama bolje GPGPU performanse prema običnom 670; i da bi to trebalo malo anulirati jačom 670 {#}

Nitko ne spori da je 7970 kompleksan i "jači" čip od GTX6**, ali kapitalizam radi svoje i ovo je ciljana nVidiina odluka da bude "dobra" na jednom polju, a ne da fuša na više. I sami su rekli da je 6 serija prvenstveno gaming chip. Znači dobivaju eventualna prodaju više Quadro grafi, jeftinija cijena izrade GPUa (neki kažu okrljašten čip, a ja kažem optimiziran dizajn {#}), energetski efikasniji dizajn (slutim da nije sam sebi svrhom, i da bi u slijedećim generacijama mogao pokazati svoje pravo lice), takodjer marketing isfuravanje efikasnosti može opet donijeti poboljšanje prodaje; bla bla.

Za VRAM se ne bih kladio da ima nekog presudnog značaja, barem do triple monitor setupa. Mene je sramota sad pogledati memory usage na grafi i vidjeti 1.1-1.2GB used.

Da se ponovim, 7970 je i dalje sporiji od 670 pa makar u kategoriji statističke greške. Rekoh iznad Ceci, jbga nisam uzorak za analizu i generalno hebe mi se za stvari koje ne koristim ili su mi beskorisne (GPGPU) {#}

Ovo sam vidio na Nabavi: Portio - XFX 7970 - 3059kn   Supernet.hr - Palit 670 2971 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:49 (Jovanka).
16 godina
Battlefield 3

Daj dosadni ste s grafičkama ko proljev, imate drugih tema za to.

Da bude malo zanimljivije. M16A3 je OP.

Moj PC  
9 3 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Nisam vidio ništa novo na Battlelogu (ni Assignmenta, ni dog-tagova ni oružja, vjerojatno nije bio August Content Drop). Igru nisam pokretao.

Što se tiče grafa, ja bih bio sretan da se mogu sam sa sobom i ženom dogovoriti za neki 660Ti na rate (jerbo uglavnom igram BF3), što bi bila dostojna zamjena za moju 5850, ali morat ću i dalje gurati s njom...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

T-UGS je OP.

17 godina
Jovanka kaže...
Jack Sparrow kaže...

T-UGS je OP.

T-UGS je OK, MAV je OP wallhack napast iz zraka.

16 godina
Battlefield 3

Uđe mi u igru i stoji samo crna slika, gdje griješim?

vec sam malo zaboravio kako to ide, imam rusku verziju sa karkandom, trebam skinit neki novi patch? Jel možda do Win8 rtm, stavio uredno nove drivere , drugi kazu da radi na win8.. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imaš na 1.stranici link negdje sa uputama.

Negdje su ti ostali datoteke na ruskom pa ti je zato crn ekran. Ili možda moraš samo naći u registryu ključ koji treba promijeniti na eng_US ili tako nekako, treba to biti tamo sve objašnjeno na cjs-keys mislim.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice