Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.116.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Ako gledaš prema toj logici oko subscribera, onda je ELPRESADOR najveći beast među njema pošto ima 150 000 subova i još je u Machinimi.

Da poče preporučavati oružja isto kao i lvlcap sigurno bi si neki debili uzimali prema njegovom savjetu.Zato to što stavlja fimiće na youtube i ima puno subova nemora ništa značiti kakav je on igrač jer može uploadati samo najbolje runde, a one loše izbaciti.

Elpresador je jedini koji uploada i dobre i loše runde, uvijek mu se nasmijem jer se uvijek šali i zabavlja ekipu ili ju trolla, ne pravi se neki previše uberskiller i nije ozbiljan i dosadan tako kao ostali. Zato od svih tih youtubera pratim samo njega.

Pošto ima najviše pretplatnika od svih nabojanih pa je prema tvojoj logici pro, evo ti da vidiš kakav je pro zapravo:

Pa lik ima 150k subova jer je u Machinemi, taman bi on imao toliko subova da nije tamo -.-

16 godina
YaGuy kaže...

Pa lik ima 150k subova jer je u Machinemi, taman bi on imao toliko subova da nije tamo -.-

Lik stavlja filmove na youtube od 2008 to je već 4 godine, a u Machinimu je ušao tek prije oko pola godine. Bio je on jako popularan i prije Machinime, zato je i ušao tamo.

Znao sam za njega još tamo od kad je izašao MW2 jer je već onda bio užasno popularan.

Uostalom ovdje uopče nije dali je ili nije u Machinimi, nego sasvim nešto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 23:49 (Jack Sparrow).
15 godina
YaGuy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ako gledaš prema toj logici oko subscribera, onda je ELPRESADOR najveći beast među njema pošto ima 150 000 subova i još je u Machinimi.

Da poče preporučavati oružja isto kao i lvlcap sigurno bi si neki debili uzimali prema njegovom savjetu.Zato to što stavlja fimiće na youtube i ima puno subova nemora ništa značiti kakav je on igrač jer može uploadati samo najbolje runde, a one loše izbaciti.

Elpresador je jedini koji uploada i dobre i loše runde, uvijek mu se nasmijem jer se uvijek šali i zabavlja ekipu ili ju trolla, ne pravi se neki previše uberskiller i nije ozbiljan i dosadan tako kao ostali. Zato od svih tih youtubera pratim samo njega.

Pošto ima najviše pretplatnika od svih nabojanih pa je prema tvojoj logici pro, evo ti da vidiš kakav je pro zapravo:

dal nije machinima?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
Battlefield 3

Kak mrzim dok me diskonektaju a ubijam Boga u njima!!!

Yebo mater EA-u!! Yebo mater EA-u!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 23:29 (David87).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol drito se i meni to dogodilo prije 5 minuta..

17 godina
Battlefield 3

ispadaju svi redom, ovo je redovito održavanje servera {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

Kak mrzim dok me diskonektaju a ubijam Boga u njima!!!

Pričaj mi, sam sam zaustavio prodor na druge mcomve na firestormu i kad sam ostao bez metaka otišao po njihov tenk, i kad sam ih krenuo seksat onda izletim van. reko evo ga ban...kad onooo dcon yebeni

i da nakon toga...a da sam ja neki baš stat freak...ali lol, lol lo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 0:03 (fila2208).
12 godina
protjeran
Battlefield 3
LOL, meni max brzina koju imam od T-Šrota ni 500 kbsec a Origin skida BF3 brzinom 700 kb/sec

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jbt sigurno ces u igri imat vise fps-a. bas zakon.

not
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pa da ti yebem majku sad i diceu koji ne zna sredit igru  i govnarima što rade. Našli su način da se glitchaju na krov od b u ziba toweru, i onda stoje gore upadaju u teksture i neništivi su

totalno sam izgubio volju za igrom nakon ovoga.....pa yebemu sve

ako se nekom da nek reporta

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/tiky77/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/kastigador1973/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/dacni/

Report za glitch on ziba tower, roof, unkillable, glitch cheat ili šta već samo report, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 0:44 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...
LOL, meni max brzina koju imam od T-Šrota ni 500 kbsec a Origin skida BF3 brzinom 700 kb/sec

NOT!

Pogledaj si task maanger pa ćeš vidjet istvarnu brzinu kojom adapter komunicira preko van. Meni je pisalo i preko 800 a mrežna ne prelazi 4.2%

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nije mi bitno cim brze, nego da fakat malo razvijem sposobnosti. Jucer sam malo zaigrao Gun master i tek onda sam shvatio koliko sam los na 1 vs 1 :(

ovako za sniper ako želiš naučiti dobit "onu" brzinu u ruci,da si korak ispred svih nebi ti preporučio nikakve sniper servere, to je čista debilana,kempaju masovno,i manje više je killcam off što je prejadno ( barem meni,pritom mislim na takve servere tipa sniper only )

ja sam u zadnje vrijeme ajmo reć doktorirao sniper ,obožavam ga koristit čak u zadnjih mjesec dana kao da je brži imam filing,brži u smislu kada igram npr tdm kanale,uzmem l96 sa 8x zoomom i pull bolt,nikakvo kampanje nego rushanje skoro pa na najjače i uvijek ali uvijek mi je k/d u plusu,

čak sam došao do toga da kada nekog i vidim na tipa 20-30 metara da brže naciljam sa zoomom nego on sa puškom i padaju kao od šale.

i tko kaže da ne postoji quick scope ja ću mu snimat cijelu svoju partiju pa nek vidi.

što se tiće sljedećeg setup-a preporučio bi ti da prvo uzmeš sv98 iron sight ,pull bolt, i tako rushaj po mapi i tu ćeš najbrže dobit brzinu u ruci i filing za sniper.

na blizu je ubica,one shot i pada.

ali uvijek stavi t ugs u sredinu,to ti je pola posla vjeruj mi.

m98 ti je odličan na daljinu,stavi 8x i pull bolt.

8x zato jer ti je veći spektar nego sa 12x moraš točno naciljat unutar metar dva,tako da ja taj zoom izbjegavam,nije praktičan,on je više za kampere.

ovo su tri setupa koja ja igram kao recon,ne uzimam mp7 ,p90 ili takve neke puškice na recona,samo bolt snipere,eventualno uzmem shotgun spas ili 870mcs u kombi sa t ugsom,nema jačeg.

baš sam prekjučer na battlelog dobio od dva "naša" dečka poruku da jel bi ja htio igrat solo protiv njih dvojice, bilo mi je dosadno mado pa reko ajde ,ajmo bacit nešt,kažem im da izaberu mapu.

oni uzmu kanale tdm i ja protiv njih dvojice i oni forsiraju sniper,opet reko ok.

nakon 10 minuta imam 38-3 i da ste vidli plakanje,da kako ja to igram,jel ja imam aimbot i takve gluposti (uzeo sam sv98 ,sa iron sightom i pull boltom)

kažem im da uzmu puške.

nakon deset minuta imam 53-7.

game over. :))

nisam tip recona koji će bit iza negdje na planini kempat  i pucketat pola partije sa brda da ubijem eventualno 10 ljudi

više sam za rushanje

ajde napokon da sam i ja skužio (doktorirao) sniper.

jako korisna klasa uz još nedostataka s obzirom na ostale klase.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 3

Mi kad smo imali sniper bolz action only server svi smo se jako ispraksali.

Sa m40 ? sniperom,nisam ziher,ispravite me ako grijesim, sam napravio jako jako puno kileva. Ispocetka je bilo samo bez optike,pa sam poceko koristit acog 4x.

Igrali su se samo kanali i tu i tamo kharg island. Na kanalima sam imao skoro pa vecinu kileva bez zomiranja,znaci sami no scope ili quick scope.

Jednom kad naucis sa snajperom gadat no scope na close to medium range,to je to. ;)

M40 je po meni (barem meni) najbolji jer ima najbrzi reload,sto je dosta bitno kad ti ih se nade vise ispred tebe.

Evo jedan moj filmic koji sam davno napravio..

Znaci,MOZE SE.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

misliš na onaj sniper iz cod-a? možda ima najbrži reload ali je najslabiji od bolta.

ako ne vjeruješ isprobaj.

dok je iron sight na njemu bzvze složen,najbolji je od sv98,a i tako je najlakše igrat sniper s rushanjem.

što se tiče xxx bolt servera igrao sam ga par puta ali to je bilo masovno kampanje s obzirom da vam je killcam bio off,plus toga je bio hardcore.

meni je takvo igranje za pice.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Mislim da si ti zamijenio neki server sa nasim xXx. Nikad sa sniper boltom nismo imali HC niti smo imali iskljuceni kill cam. ;)

Da,nisam ziher za sniper,kad dodem doma cu ti napisat jer sam na poslu sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer došao s godišnjeg, upalio BF i odigrao minutu. LOL

Nevjerojatno koliko mi se vrtilo u glavi, kao kad sam prešao sa 17" na 22". Brutala, valjda zato što dugo nisam gledao u ekrane tog tipa, najveće što sam zadnja 2 tjedna vidio bio je 55cm CRT telkač s 3 metra udaljenosti. :) 

Tak da sam na kraju spavao od 21 sat. Valjda ću vam danas naravnat pičonjere.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Mislim da si ti zamijenio neki server sa nasim xXx. Nikad sa sniper boltom nismo imali HC niti smo imali iskljuceni kill cam. ;)

Da,nisam ziher za sniper,kad dodem doma cu ti napisat jer sam na poslu sada.

jesi siguran??? koliko se ja sjecam takav je bio setup i bio je pun non stop.

ma to je onaj sniper m40a5 iz cod-a,znam na koji misliš.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa da bio je HC, još je onaj neki youtuber napravio video na vašem serveru  i govorio kako je lako igrati na HC sa sniperom.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jučer došao s godišnjeg, upalio BF i odigrao minutu. LOL

Nevjerojatno koliko mi se vrtilo u glavi, kao kad sam prešao sa 17" na 22". Brutala, valjda zato što dugo nisam gledao u ekrane tog tipa, najveće što sam zadnja 2 tjedna vidio bio je 55cm CRT telkač s 3 metra udaljenosti. :) 

Tak da sam na kraju spavao od 21 sat. Valjda ću vam danas naravnat pičonjere.

lol da vidiš kako je meni bilo nakon mjesec dana mora,uzeo sam laptop sa sobom ali ga nisam niti jednom upalio i sve u šta sam gledao je bio moj mobitel,dođem mado upalim komp ,držim miš u ruci neznam jel on mene drži ili ja njega,sve mi je čudno bilo,nisam mogao normalno miš povlačiti kao da me ruka nije htjela slušat,i upalim bf3 krenem trčat a cijeli ekran mi se ljulja kao da sam popio 20 pivi,i tek nakon dva sata sam došao sebi

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa da bio je HC, još je onaj neki youtuber napravio video na vašem serveru  i govorio kako je lako igrati na HC sa sniperom.

O cemu pricas? Pa pogledaj ovaj filmic sta sam stavio,to je snimano na nasem serveru,zar ne vidis da je normal ? !

Da, AnderZel je snimao. Probaj nac i njegove filmice pa ces vidjet.

Anyway.. Da zenge na taj sniper mislim . Neznam,meni je on za close to mid range -odlican. ;)

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Znaci,MOZE SE.

noob

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Battlefield 3

Heat,krvi cu ti se napit danas,samo da znas {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
drahic kaže...

O cemu pricas? Pa pogledaj ovaj filmic sta sam stavio,to je snimano na nasem serveru,zar ne vidis da je normal ? !

Da, AnderZel je snimao. Probaj nac i njegove filmice pa ces vidjet.

Anyway.. Da zenge na taj sniper mislim . Neznam,meni je on za close to mid range -odlican. ;)

Evo ti znam o čemu pričam i ja sam isto znao igrati na vašem server i znam da je bio HC.

15 godina

Astra šta ti pričaš?? Pa naš sniper bolt je bio HC! Jel nam još onaj Blindy pomagao oko sređivanja procona...

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOL dogovorite se više. {#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma bio je HC i killcam off 100 posto

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

LOL

Znam da je u pocetku bez obzira na sniper bio  HC ali smo ga prebacili na NORMAL?! Jer je to ono vrijeme bilo kada smo poceli igrat warove na normalu  i 'ucili ' se na nasem na normalu...  Pa sta se ne sjecas?  Jerbo je ovo sta sam ja snimao NORMAL. I to je NAS server bio!

Fuck me.. Nisam ziher da je stalno bio hc sniper bolt,jer znam da smo normal igrali na nasem boltcinu.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 10:34 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa po defaultu je na HC-u killcam na off. I bio je HC sigurno, zato se i igrao sniper bolt da budu 1-shot killevi.

I ja sam radio video pa mi je xyan psovao da sam p***a usrana dok sam ga klao! :)

Astra server je radio skoro mjesec dana na HC-u sniper bolt. Idi na moj youtube kanal i pogledaj video. Kasnije je možda prebačen na normal al tada ga više nisam nijedno zaigrao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 10:36 (Switch).
14 godina
Battlefield 3

{#}Ok,nebitno vise.. :D Izgubio sam se koju sam temu imao sa Zengeom  ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malo previše dedinog lijeka protiv kašlja Drahic i odmah zaboravljaš. :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice