Probao sam Famas, ok je, ali nije on za moj stil igre
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40892453/1/352156630/
8/10 puta gubi protiv m16..
Za tvoj stile igre njube ništa ne pomaže...tako da
Probao sam Famas, ok je, ali nije on za moj stil igre
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40892453/1/352156630/
Odjebi kužiš
nick trcanje po mapi i ginjenje nije stil igre to je no skill kuis njube kak mos sa famasom od m16 zgubit :-D
Hmmm, dok sam igrao s Famasom na kanalima kod mene je bilo obratno, možda bi dvaput od 10 poginuo protiv M16, a isto tako i s F2000. M16 uopće nije tolika zvijer na Kanalima, a i na Close Quartersu.
ja sa mtar ne znam kad sam igubio na blizinu od m16... btw. danas sam dobio najbolji kompliment SPOT NOOOB ;D
Hmmm, dok sam igrao s Famasom na kanalima kod mene je bilo obratno, možda bi dvaput od 10 poginuo protiv M16, a isto tako i s F2000. M16 uopće nije tolika zvijer na Kanalima, a i na Close Quartersu.
ha nemora bit,. sve zavisi od igrača koji igra sa m16, lako ubit onoga sa m16 sa bipodom, 6x scope i laserom... lol
na kojeem serveru inače halate?
A jesi neki, ja mislio da veceras rjesimo 1 za 1! :P
Malo da se nadovezem na claymore, neznam jel bilo vec, ali puzanjem se moze proci claymore bez aktiviranja. Neki kazu da i kretanjem u cucnju ga mozes proci bez aktiviranja, ali to se ne sjetim isprobati. Obicno kad ga vidim je prekasno!
Tako da nemoj se opustiti i biti siguran da ti niko nece doci s guza ako si postavio claymore.
Neki kazu da i kretanjem u cucnju ga mozes proci bez aktiviranja
Isprobano i prolazi bez da rokne klejmorica.
Koja je najbolja kombinacija perkova za pilota i gunnera helikoptera?
jel mi može neko objasni razliku između battlefield 3 i battlefield 3 premium?
Battlefield 3 je dakle osnovna igra (singleplayer) + multiplayer (osnovne mape).
Premium su sve ekspanzije za igru (Back to Karkand, Closed Quarters, Armored Kill, Aftermath, Endgame) + posebni sadržaji (Premium dogtagovi, videi, vodići za igrače, dodatna oružja npr Aug A3 i bolji nož) + još neke kerefeke.
Sam Premium ne možeš imati, da bi mofao moraš imati osnovnu igru (ili Limited Edition) ili igru s nekom ekspanzijom pa onda dokupiš premium kako bi imao ostale sadržaje.
Uskoro će izaći i Battlefield 3 Premium Edition - to će sadržavati osnovnu igru + Premium.
po meni autoloader, ecm, guided rockets, a gunner ir flares, autoloader, TV missile. Ali sve ti to manje vise ovisi o samome tebi, jel ste na voice serveru nekom, ovisi i o mapi... o puno stvari. recimo mozes staviti i laser painter pa on uzme guided rocket umjesto TV-a... ili mozes uzeti protupozarni aparat, a on flareove, pa kad vas nacilja prva salva, on ispali flareove, ako prodje druga salva, a ti ne uspijes izbjeci, lijepo sa protupozarnim uspijes popravtit stvari dok ne uzmaknes za neko brdo. Ali najjaci perk koji mozes imati jest voice server i da se dogovarate sta ce te napraviti, tak da to radite istovremeno. Prvo procjeniti sto je najveca opasnost po vas, unistiti to vozilo, ostalo je onda lako :D
pilot guided, ecm, heat
gunner stealth, flares, tv raketa
Bf je vanila, početne mape i oružja.
bf premium ti je bf3 + 5 dlcova ili 6 nisam ziher, nova oružja i sve novo. Ako imaš para uzmi premium, dobiješ sve dlcovce koje bi ovako plaćao po 15 eura i dobivaš super duper kul kamuflaže i bonus xp vikends
pilot guided, ecm, heat
gunner stealth, flares, tv raketa
Bf je vanila, početne mape i oružja.
bf premium ti je bf3 + 5 dlcova ili 6 nisam ziher, nova oružja i sve novo. Ako imaš para uzmi premium, dobiješ sve dlcovce koje bi ovako plaćao po 15 eura i dobivaš super duper kul kamuflaže i bonus xp vikends
Šta nije premium samo 5 dlca?
Sam Premium ne možeš imati, da bi mofao moraš imati osnovnu igru (ili Limited Edition) ili igru s nekom ekspanzijom pa onda dokupiš premium kako bi imao ostale sadržaje.
Uskoro će izaći i Battlefield 3 Premium Edition - to će sadržavati osnovnu igru + Premium.
Aug + još 9 oružja dobiješ u DLC-u Close Quarters,a ne zato što imaš premium.
Bas je ugodno citat zadnje 2-3 strane,sve o igri,nema svadja i bas mi je drago
Booooooring
..ja bio...išo...m16
S time bi trebao imati i 60 fps- a.
sve na low, mesh na ultra, 2xmsaa, post anti-aliasnig na high, antistropic 16x, oclusion na HBAO. tako ti ja bar imam, ne isplati ti se na ultra sve, jer neces imati nikakvu prednost, dapace. nemoras na nativnoj igrati, mozes i na nizoj, recimo 1680x1050, smanjis si FOV i imas vece ljude, a blize
vidi kako ti odgovora. igraj na nativnoj rezoluciji tecbolje uvjezbaj oko nego da igras na manjoj rezoluciji pa ti neko skoci u mrtvi krug i knifne te. vidi si koliko imas fpsa nemoj da ti pada ispod 60 znaci ako si frik za grafikom igraj na medium high ali samo pazi da ti ne pada ispod 60 fpsa jel ce dolazit do toga da ti ne prizna metke odnosno pucat ces a health bar mu se nece pomicat, zast dolazi do toga ni dragi bog nezna. preporucam ti i da si lockas igru na 90fpsa jer ce ti se umanjiti efekt da jednostavno padnes mrtav igra ima neki glupi delay pa dolazi do toga ovako ako ti igra ide ubrzano imas vece sanse izmaknut se, i sta se tice scopa preporucam ti kobru rds zato sta ti ostaje veliki field of view. i stvarno ne preporucam manju rezoluciju od nativne monitora. probaj sve kombinacije pa javi dojmove.
samo sto se tice grafe ili uzmi gtx 580 preko njuskala, ili dodaj za 7950 ili pricekaj gtx 660ti. za malo vise novaca znaci dobis daleko bolje performanse, za manje novaca iste performanse a gtx 660ti ce sigurno isto potuci 7870 tak da to po meni nije dobar izbor. ipak ces puno novaca uloziti dobro razmisli i ak sam vidio uzima 4*4 rama ma 8 gb ti je sasvim dovoljno. probaj ako je ikako moguce na 7950.
čekaj kako lockaš na 90 fps?ima neka komanda?
lock@90
Dosta priče, ajmo na karkand
Dosta priče, ajmo na karkand
Ti samo na karkandu pališ jeli asu? Neću tamo tamo ti kolješ :)
Nije nešto, ali ko ima 3 min nek posluša selju :)